Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar ben yavaş yavaş kaçıyorum kendinize iyi bakın tamammı öpüyorum sizi dualarımdasın akşam nazam kılacağım ve hepinize dua edeceğim
slm kızlar canlarım benim bugün işten erken çıktım 4 de polikliniğe gittim idrarda baktırdım 4 dk da ikinci çizgi pembe çıktı ama çıktı dr pozitif dedi kan verdim gebelik haftasını ögrenmek için bide emin lmam için tabi yarın akşama çıkacak sonucu.....güzel Allahım dualarımı kabul etti inşallah sizinkilerde kabul olsun sizin için ettiğim dualarda inşallah bu mubaret günde.msj mı artık yarın okursunuz....kısa süredir sizinleyim ama hep yanıımda oldunuz hepinizi öpüyorum allah hepimize sağlıklı evlatlar versin inşallah....eşim in gözleri doldu içi gülüyordu ve defalarca öptü ama halen şokta gibiyiz..gelmesine az kaldı bu akşam hem evlilik yıldönümümüzü hemde bebeğimizi kutlayacağız.darısı herkeze olsun.ben kaçtım hepinizi seviyorum ve öpüyorum.......hayırlı kandillerŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz:enbuyukkk:
slm kızlar canlarım benim bugün işten erken çıktım 4 de polikliniğe gittim idrarda baktırdım 4 dk da ikinci çizgi pembe çıktı ama çıktı dr pozitif dedi kan verdim gebelik haftasını ögrenmek için bide emin lmam için tabi yarın akşama çıkacak sonucu.....güzel Allahım dualarımı kabul etti inşallah sizinkilerde kabul olsun sizin için ettiğim dualarda inşallah bu mubaret günde.msj mı artık yarın okursunuz....kısa süredir sizinleyim ama hep yanıımda oldunuz hepinizi öpüyorum allah hepimize sağlıklı evlatlar versin inşallah....eşim in gözleri doldu içi gülüyordu ve defalarca öptü ama halen şokta gibiyiz..gelmesine az kaldı bu akşam hem evlilik yıldönümümüzü hemde bebeğimizi kutlayacağız.darısı herkeze olsun.ben kaçtım hepinizi seviyorum ve öpüyorum.......hayırlı kandillerŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz:enbuyukkk:
kızlar hepinize iyi akşamlar ben kaçıyorum..Yarın güzel haberlerle gelir inşallah yeni hamişlerimiz..
Aslı inşallah ağustostada ben mutlu haber veririm canım..Allahım duy sesimizi ne olur..Hamişler bakın akşam adımı dualarınıza katmayı unutmayın...
NASİP nerdesin..Bak yine sordum :)))))))))))))
:lepi: çoook tebrik ederiimm, evlilik yıldönümünde bebişinde kutlu olsun canımm.
kızlaaar bu arada biraz geç kaldım ama herkesin kandili mübarek, duaları kabul olsuunn..
kandiliniz mubarek olsun kızlar
üüüfff nasıl iş anlamadıımm..
uyuyamıyorum acaba hamile miyim yoksa hüsnü kuruntu mu yapıyorum diye düşünmekten. tosbaamada bişe diyemiyorum ümitlenmesin diye.
bi diyorum ki yok canım bu ay hiç üstüne düşmedik olmamıştır, bi belirtilere bakıyorum ilk hamileleiğim gibi aynı..
ben yarın kan testi yaptırıcam başka yolu yook:))))
öğreneyim kurtulayıım:)
aayy nasipciim sen burda mıydııın:))))
yaptırcam yarın sabah kan testini. varsada yoksada bilim yaa.
böle bekleyemicem galiba bu ay:)
slm kızlar canlarım benim bugün işten erken çıktım 4 de polikliniğe gittim idrarda baktırdım 4 dk da ikinci çizgi pembe çıktı ama çıktı dr pozitif dedi kan verdim gebelik haftasını ögrenmek için bide emin lmam için tabi yarın akşama çıkacak sonucu.....güzel Allahım dualarımı kabul etti inşallah sizinkilerde kabul olsun sizin için ettiğim dualarda inşallah bu mubaret günde.msj mı artık yarın okursunuz....kısa süredir sizinleyim ama hep yanıımda oldunuz hepinizi öpüyorum allah hepimize sağlıklı evlatlar versin inşallah....eşim in gözleri doldu içi gülüyordu ve defalarca öptü ama halen şokta gibiyiz..gelmesine az kaldı bu akşam hem evlilik yıldönümümüzü hemde bebeğimizi kutlayacağız.darısı herkeze olsun.ben kaçtım hepinizi seviyorum ve öpüyorum.......hayırlı kandillerŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz:enbuyukkk: