Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın kızlar iyiyiz asiyecim sen nasılsınnnnnnnn
iyiyim canım yalnız doktorum dün anneme 23 ağustosta gelsin demiş hemen aradım bende kahverengi lekelenmem devam ediyor dedim o da prgestan diye bi ilaç söyledi Hergün bir tane al dedi. Sen kullandın değilmi bu ilacı etkisi oldu mu
efet ben öyle bir ilaç kullanıyorum şuan hiç lekenlenmem yok canım ama bunu kullandığımı siteye yazdığımı hatırlamıyorum ilginçCADIARZU
Peki senin durum nasıl artık düşük tehdidi geçti mi yani yararı oldu mu sana.
Bana günde 1 tane al ve bol dinlen dedi.
tatlım sen çalışıyorsun nasıl dinleneceksin bana iyi geldi kanamam yok ama yinede doktor kesin cevap için 1 agustosu beklicez dedi bazen öyle ağrım oluyorki şimdi diyorum adet olucam ama bişey yok çok şükür bakalım2 gün sonra kesin cvp vericem bol bol dinlen ama tatlım izin al işinden çünkü doktor ilacı içsende yatmadan geçmez demişti bana
kızlar bulantılar başaladımı nasıl durumlar yeğenlerime iyi bakıyorsunuzdur umarım
kızlar bulantılar başaladımı nasıl durumlar yeğenlerime iyi bakıyorsunuzdur umarım
günaydın kızlar herkese.....
badegül tebrikler canım......
esmacım benim bu sabah tüm parfüm kokularına karşı mide bulantım vardı:)))
selam canım naber ya geçen yazışmıştık hatırlarmısın bilmiyorum hemoroidle ilgili ameliyat olmaya karar verdim artık dayanamıyorum sürekli sancı kanama bıktım korkuyorum ama başka çarem yok bebeğebiraz ara vericez mecburen. Bide şöyle bişey var adet biteli 7 gün oluyo en son 4. gün ilişki olmuştu şayet hamile kaldıysam daha kanda bile çıkmaz kadın doğum doktorum çok yeni bir gebelikte birşey olmaz dedi ama korkuyorum daha fazla bekliycek gücüm yok . ....:çok üzgünüm: