Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aramıza hoşgeldinslm herkese ben yeni katıldım aranıza bende bebek istiyorum umarım en kısaa zaman da bende hamiş olurum herkese slmlar
hadi hayırlısı hayatım dualarımız seninlemrb kızlar..günaydın hepinize....
bugün adetimin 28.günü...adetim geçti sayılır çünkü ben 26-27 günde bir oluyom.ama hala beklemedeyim test yapmayacam.11 temmuzda adet oldum ama ben hep erken olurum işte.. pazartesiye kadar bekleyecem.hafta başında belirtiler vardı hafif hafif şimdi yok ama gazım çok var.kızlar bu adet belirtisimi hamilelik mi.
günaydın şekerim erkencisinkızlar tek tek hepinizi saymayam şimdi öpüldünüz anam mucuksss mucuksssssŞenizŞeniz
Hepinize gunaydin kizlar, masallah yine ortam herzamanki gibi cok guzel. Allah bozmasin...Nasipcim benimkine tarih olarak 17 agustos eklermisin?
Kızlar hepinize günaydın..Esma cım bu çiçekler sana beni bir tek sen sormuşsuna.s. Diğerlerine yok:dilcikar: küstüm işte....
hihoyyyt Şebnem im çıtırım eşin ve çocuklarınla "bak çoğul kullandım" mutlu huzurlu sağlıklı ve uzun bir ömür dilerim canım..Doğum günün kutlu olsunhihoyyytŞeniz
Bugün kimin günü kimler mutlu haber verecek?
Kızlar hepinize günaydın..Esma cım bu çiçekler sana beni bir tek sen sormuşsuna.s. Diğerlerine yok:dilcikar: küstüm işte....
hihoyyyt Şebnem im çıtırım eşin ve çocuklarınla "bak çoğul kullandım" mutlu huzurlu sağlıklı ve uzun bir ömür dilerim canım..Doğum günün kutlu olsunhihoyyytŞeniz
İYİ Kİ DOĞDUN ANNECİM SANA KOCAMAN HEDİYELERLE GELECEĞİM........
![]()
canımmmm saol ellerine sağlık teşekkür ederim a.s.
İYİ Kİ DOĞDUN ŞEBOCUM....ŞenizŞenizŞeniz
slm herkese ben yeni katıldım aranıza bende bebek istiyorum umarım en kısaa zaman da bende hamiş olurum herkese slmlar
Kızlar hepinize günaydın..Esma cım bu çiçekler sana beni bir tek sen sormuşsuna.s. Diğerlerine yok:dilcikar: küstüm işte.... Şebnem im çıtırım eşin ve çocuklarınla "bak çoğul kullandım" mutlu huzurlu sağlıklı ve uzun bir ömür dilerim canım..Doğum günün kutlu olsun
canım teşekkür ederim amin saol iyi dileklerin ve gelecekle ilgili falım için :1hug:
kızlar tek tek hepinizi saymayam şimdi öpüldünüz anam
hoşgeldin hayatımmmmmmmm
Kızlar hepinize günaydın..Esma cım bu çiçekler sana beni bir tek sen sormuşsunDiğerlerine yok:dilcikar: küstüm işte....
fatoş pardon ya ben başka bi nik gibi gördüm o yüzden tanışlalım dedim biz tanışıyoz zati öpüldün
Fatoşcum bişey sorcam sende de lekelenme var mıydı sanki ben öle bişey hatırladım da eğer doğru hatırlıyorsam doktorun ne demişti
Yok balım allaha şükür lekelenme olayım olmadı hiç.Ama kramplarım çok fazla sanki yumurtalıklarımın yerini tam olarak hissediyorum kramplar girdiğinde.Bu hafta doktora gidicem bakalım ne diyecek.Enteresan olan ben daha bebişimin kaç haftalık olduğunu bile bilmiyorumkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Yok balım allaha şükür lekelenme olayım olmadı hiç.Ama kramplarım çok fazla sanki yumurtalıklarımın yerini tam olarak hissediyorum kramplar girdiğinde.Bu hafta doktora gidicem bakalım ne diyecek.Enteresan olan ben daha bebişimin kaç haftalık olduğunu bile bilmiyorumkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
canım genelde 2. veya 3. bakışlarında söylüyorlar canım banada sölemediler daha
Desene yanlış hatırlıyorum ya bi arkadaş girmişti de benim 1 ay lekelenmem oldu bişey olmadı demişti hatırlayamadım.
Neyse ben 30 temmuzda başka doktora gittim 7+1 veya 7+2 dedi bilmiyorum kendi doktoruma aksilik çıkmazsa bu ctesi gitcem bakalım o ne diycek