kızlarrrrrrrrr hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.
Kizlar vallaha bende sizler gibiyim dunden ebri tarifsiz sevinc yasiyorum harika haber yaaaa ben eminim sirayla birer birer bizlerde guzel haberlerimizi verecegiz inaniyorum....
hadi bakalim bayanlar haberleri bekliyorum sizlerden de...
Meldi 10 gun rapor aldi muhtemelen dinleniyordur o yuzden gelmedi kesin KKye ...aman aman dinelnsin insallah sonuna kadar boyle gidecek saglikla...
kekcb evet icimden surekli buraya su sruatlari eklemek geliyro icimden halay ceken eglenen tipleri:86:
canım kendine çok çok dikkat et bol bol dinlen , gezel güzel beslen .
Kızlar hadiiii şimdi sıra kimde ,, dahi dahi bizde takılalım meldinin arkasında , hamiş treni yapalım.
Inşallah ikiz olur 1 taşla iki kuş
canlarımmmm benim ne güzel şeyler yazmışsınız çok duygulandım. Evet topiğimiz çok uğurlu başladı inşallah devamı gelecek. Hepimiz müjdeler vereceğiz sırayla halaylar çekeceğiz...
Ben heyecandan mıdır nedir bugün sabah 6 da uyandım ondan sonrada öğleden sonra sürekli uyudum.
Ben çok korkuyorum kızlar bir sorun olmasın bir tehlike olmasın. .....Aklım çıkıyor. Haftaya çarşamba kan tahlilimin tekrarı var. ALLAHIN İZNİYLE SAĞ SALİM DEVAM ETSİN...
BENDE SÜREKLİ KEKECBCİM, GULEMCİM VE DEWCİĞİM DEDİĞİ GİBİ İNANILMAZ HEYECANLIYIM HALA ŞOKTAYIM. KENDİMİ İNANDIRMAYA ÇALIŞIYORUM.
DUALARIM SİZİNLE. SİZLERDE DUALARINIZI ESİGEMEYİN LÜTFEN. BEBİŞİMİZİN GELİŞİMİ SAĞ SALİM OLSUN.
SİZLERİ SEVİYORUMMM...
canlarımmmm benim ne güzel şeyler yazmışsınız çok duygulandım. Evet topiğimiz çok uğurlu başladı inşallah devamı gelecek. Hepimiz müjdeler vereceğiz sırayla halaylar çekeceğiz...
Ben heyecandan mıdır nedir bugün sabah 6 da uyandım ondan sonrada öğleden sonra sürekli uyudum.
Ben çok korkuyorum kızlar bir sorun olmasın bir tehlike olmasın. .....Aklım çıkıyor. Haftaya çarşamba kan tahlilimin tekrarı var. ALLAHIN İZNİYLE SAĞ SALİM DEVAM ETSİN...
BENDE SÜREKLİ KEKECBCİM, GULEMCİM VE DEWCİĞİM DEDİĞİ GİBİ İNANILMAZ HEYECANLIYIM HALA ŞOKTAYIM. KENDİMİ İNANDIRMAYA ÇALIŞIYORUM.
DUALARIM SİZİNLE. SİZLERDE DUALARINIZI ESİGEMEYİN LÜTFEN. BEBİŞİMİZİN GELİŞİMİ SAĞ SALİM OLSUN.
SİZLERİ SEVİYORUMMM...
slmmm..çiçeği burnunda hamişimiz yazmamışmeldi bütün gün aklımdaydın..merak ediyorum seni.yemin ederim heyecanını aynen yaşıyorum canım..sıkı tut bu sefer:)) güzell güzell dinlen...
meldi hangi hastanede tüp bebek yaptırmıştın.
Ve maliyeti nedir canım yazabilirmisin?
meldiiiiiiiiiiii canımmmmmmmmmmmmm gözünaydın. yarabbim çok şükür...
sonunda mucize 1 geldi hatta 2 bile olabilir..
sana yemin ediyorum siteyi açarken meldi inş. hamileyim yazmıştır diyerek actım. son sayfayı actım ilk senin mesajını gördüm gözlerim doldu yemin ederim. yazarken bi taraftanda eşime anlatıyorum. oda hayırlı olsun hadi bakalım dedi.
bende hafta sonu eskişehirdeydim şirket gezisinde.sabah işe gittim site engellenmiş düzelmedi gün boyu kısmet şimdi almakmış haberini.
cnm ne olur dikkat et iyi beslen..
ayyyyyyyy çok mutlu oldummm..
allahım devamı gelir inş. sağlıkla mutlulukla kucağına al inş.
ya şu fsh lar rezervler...ne hikayeler ne hikayeler...ayy nasıl güldüm,çok keyiflendim vallahi..bu bize iyi moral oldu..Allahım inşallah sağlıklı bi gebelik ve doğum yaşatır...kıyamam ya nasıldır şimdi evlerinin içi:) eşi....çok sevindim..çookk..
dew cim bu arada meldinin doktorundan randevunu al bi an önce
haa bu arada bende adet oldumtam başlayamadıysada oldum..
ya gulem bende hala soktayım nasıl mutluyum anlatamammmmmmmmmmmm kendım hamıleyım gıbı mutluyum anlatamam............
canım dualarımız seninle..korkma..bişey olmaz..ama dinlen..değerin kaç çıktı?nasıl hissediyosun? Bööle kasıklarında falan ağrı,adet belirtileri falan oldumu..hani hep merak ettiklerimiz..bi kere hamile kalmış,sonuna kadar adet görmüş biri olarak normalini merak ediyorum:))) bende adet bekliyorum,lekelenmeden ileri gidemiyo..merkezi aradım,doktorum arayacak bekliyorum
canım transferden sonra ara ara regli ağrısı gibi ağrılar kasıklara yaşadım. Normal regi ağrısından biraz daha sancılı. Bir süre ara ara olup geçiyor. Bugün de var mesela.sen napcaksın drda normal muayene kontrol demi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?