Aşılama Umudumuz Hiç Bitmeyecek, Biz Anne Olacağız Diyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım şaka maka seninki doğal yumurtanlamı gelecek ne valla belli olmaz,bu sefer uzun süre yat,sonuca kadar hatta..bunu çoğumuz yapmadık sanki..dene bakalım..inşallah tutarda o etrafındaki herkese KAPAK olur:))

canım yaa senin şimdi bi yumurtan büyüdümü,büyüdü..bu 16-22 mm. arası uygun nasılsa..e çatlatma iğnen yapıldı..napacakmışsında anlatıyo bu doktor içindeki,dışındaki sıvıyı.yani bence gereksiz bisürü bilgi..bu aşamaya geldikten sonra elbetteki iş o bi saniyelik mucize buluşmada..o da Allaha kalmış..takma lütfen..yoğun yoğun çalış) landarch ve senden doğal gelirse(inşallahhhh) bizde başa döneriz

kizlar selam size size tunaydin bana gunaydin...meldiden haber yok ay arasam mi diye dusunuyorum ama elimde gitmiyor negatif birsey duymak istemiyorum birde bana anlatmasini istemiyorum...o yuzden elim varmiyor....

landarch cnm hadi insallah asilaman hayirli olsun cok heyecanli ne guzel olur olsa...hayirlisi guzelim..doktoruma kizmiyorum bile artik okuz diyerekten kendimi turk doktorlara emanet edecegim :)
Arencim nasil hissediyorsun kendini ben tedavi sonrasi cok sismistim hepinizde oldumu bilmiyorum goguslerim cok buyudu karin bolgem cok yaglandi simdi simdi biraz kendime geliyorum...yuruyusler ebasladim ve evet rye gelene kadar ne regli geldi ,ne yumrutalam gunu hibirseyimi hesaplamiyorum oyleee saldim gitti :)

Kekecb uzulme guzelim bu isler hic belli olmaz bu isin matematigi yok....hayirlisi cnm....islerinde kolay gelsin..

meldi nerdesin?

canm bende tedavide resmen kilo almıştım, ama ne duyduysam yemiştim tutunmaya faydası var diye :) bende dikkat etmeye calısıyorum ama dedigin gibi vucud zaten kendine gelio

canm aklıma geldi gecen gün hormon tahlili için kan verdim demiştin, fsh kaç çıktı da doktor böle saçmaladı. benmde kimyasaldan sonraki hormonlarım baya kötüydü üzülmüştüm falan, şimdiki doktorum da söyledi zaten ilaçların etkisi ile hormonlar tepetaklak olur diye.

ya canım ne bileyim , yumurta içindeki sıvıyı veremiyince döllenecek hücre o sıvı nediniyle döllenemiyormuş , bir yandanda allahtan ümüi kesilmez herşey olabilir dedi , anlamadım bende bişey .
işe yarayacağını bilsem çalışıcamda .... çalışsakmı acaba gerçekten ....
artık o işte bu yüzden zevk vermemeye başladı yani offff resmen görev yani
ya hepimizin artık gelsinnnnn bebişleri.
annem benim için bol bol dua ediyor , ederken sizde varsınız hep içinde bütün bebiş isteyenler için .
en yakın zamanda inşallah

canım artık inan dr güvenmiyorum , söylediklerinin altında hep bişey arar oldum , sizin ordakilerde pek pişkin , duygusuzlarmış.
Hiç kendini strese sokma , tatilde geldiğinde rahat rahat aynı dili konuştuğun insanlarda güzel bir yola başlarsın inşallah .

ya kilo konusyla benşm başım acayip belada , iğneleri kullandıktan sonra aynen balon gibi şiştim 15-20 kg yakın kiloda aldım:96:, tabi bunun yanında akşam geç yemelerde var , hepsi üst üste gelince siz düşünün artık bide ben pcolauyum ya kilo vermem lazım acil ama otorak iş yapınca malesef çok yavaş oluyor kilo vermek

bişey sorcam kızlar şimdi ben 24 nisanda regli olmuştum, 20. gün çatlatma iğnesi olmuştum, şimdi benim yumoşların durumu böyle oldu ya , şimdi ben ne zaman regli olurm sizce , dr sordum aynı regli mtarihini takip et dedi en kötü 26 mayıs test yap dedi regli olmazsan ?zatem bişey varsa 24 de de çıkar dedi
sanki bana regli olmam dahada uzrmış gibi geliyor ?öyle olmazmı?

canım yumurtanın çatlamasından sonraki 14.günde adet olunuyo normalde..tabii bencede gecikirr..
(bu arada utanmasam,nerdeyse doktorun yanlış söylemiş falan dicemm:)))))))))
sen çalış,çalış

Son düzenleme:
canım benim ahtım vardı böyle upuzun hamileyim yazmaya. o gün bugünmüş. sizi merak ettirdim biliyorum ama iş yerinde kk ya giremiyorum yasaklı site. bugün işe başlamıştım drum 10 gün daha istirahat et dedi yarın yine evdeyim.

canlarım çok mutluyum mucizem geldi, sonunda şeytanın bacağını kırdık arkamdan sırayla geliceksiniz.....burada hep beraber bu mutluluğu paylaşıcaz kendimle beraber umudum arttı.

çok korkuyorum..bir şey olmasın diye allahıma emanet yarabbimmmmmmm.

bu arada değerim yüksek çıktı dum ikiz bile olabilir dedi.....

allahım bugünleride gördüm şükürler olsun. sağlıkla devem etsin tamamlansınn..

nerdesiniz...

dew seni arayacağım telini bulamıyorum eski telde kayıtlı telefonu bulamıyorum nereye koyduğumu.

sonunda bizim topiğimizde de mutlu bir haber oldu. inş. devamı kesilmeden gelsin yarabbim.

Son düzenleme:
MELDIM simdi telefonu kapattik ama buraya yazamadan edemedim....ne kadar mutlu oldugumu anlatamam vallaha dilegim sen ve karnindaki minikler allaha emanet olun....bugunku mutlulugun daim olsun.....
ay aglicam yaaaaaaaaaa cok mutluyummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

meldiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:))))))))))))999
çok mutlu oldummm,canım bide ikiz olabilir haaaaaaaaaaaa...ya süpersinnnnnnnnnnnn..ohhhh...allahın ne günleri varmış...çok şükürr...ya ayrıntılarıda yazzz..nasıl öğrendin..neler yaptın..ne hissettin..yaz....ama yat lütfen..kalkma..eşinn yapsın her işi...heheheeeeee

ya gulem bende hala soktayım nasıl mutluyum anlatamammmmmmmmmmmm kendım hamıleyım gıbı mutluyum anlatamam............

ya şu fsh lar rezervler...ne hikayeler ne hikayeler...ayy nasıl güldüm,çok keyiflendim vallahi..bu bize iyi moral oldu..Allahım inşallah sağlıklı bi gebelik ve doğum yaşatır...kıyamam ya nasıldır şimdi evlerinin içi:) eşi....çok sevindim..çookk..
dew cim bu arada meldinin doktorundan randevunu al bi an önce
haa bu arada bende adet oldum tam başlayamadıysada oldum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…