Arkadaşlar bende eşimden dolayı hamile kalamıyorum.
Ama artık eşim farklı boyuta geçti.Ben bir çocuk sevsem yada ağzımdan doktor lafı geçse
köpürüyor.
Çarşamba günü yeni bir doktora gittim. Eşimden tekar
sperm testi istedi diye demediği kalmadı.
Nasıl olacak bu işin sonu.
Bende doktor istiyorsa yaptıracağız mecburen dedim
Bana sen rahatsın tabi derdi çeken benim dedi.
27 yaşındayım saçım acayip beyazladı bu dertlerden ama ben rahatmışım
zoruma gitti.
dün bende ağladım işyerinde oturduğum yerde. artık hamile ve doğum olayları beni çok yaralıyor. görmeye gitmem gereken bir sürü bebek oldu etrafımda ama bir türlü gidemiyorum. allah hepimize önce sağlık sonra sabır versin bu yolda. serophenei içmeye devam ediyorum bakalım ne olacak.
bu arada ilk fırsatta mevlanaya ziyarete gidicem. bu aralar herşey beni oraya yöneltiyor.
DEW neden reglin böyle erken geliyor doktor birşey dedi mi. kist falan yok dimi.
Landarch ilaçların etkisi ile böyle erken büyüyordur. kullanılan ilaçlar vücuttan hemen atılmıyorki. biliyormusunuz dün reglimin 6.günüydü ama sanki yumurtladım gibi hissettim. hemde korkunç bir anlık yumurta kıvamı akıntım oldu. hiç böylesini görmemiştim. yada erken yumurtlayacağım akıntıdan birkaç gün sonra derlerya bilmiyorum olabilirmi böyle birşey.
sizin tüp bebek sonrası regliniz ne kadar sürede geldi. hemen sonrası yani ilki değilde 2.cisi.
meldiiiiiii canım nasılsın
Landarch canim aynen artik benim her turlu teste doktora gitmeye bile tuylerim diken diken oluyor...senin bu yeni gelsime beni sevindirdi yani yumurta takibi ile asilama hic belli olmaz landarch hayirlisi guzelim...
Aren ben doktoruma inanilmaz guvensizim su anda muayne etti beni ve dediki endimetrium ince yani regli degil bu akinti dedi adam boyle dedi eve geldim gayette regli oldum su andada regliyim...kistimde yokmus rehimde temizmis oyle vallaha buda dogrumu bilmiyorum ... reglimide soyle dusunuyorum 15 gun once tam bir regli gibi degildi 2 gun surmustu ama simdi herzamanki gibi bir regli yasiyorum bence asil bu tam soktu bakalim bitince 28 gune geri donecekmis gorecegiz...
asil dun yazmadim size doktor bana neler dedi o yuzden acayip sitkim siyrildi bu merkezden...efendim yumurtalik rezervimde sIkinti varmis aslinda dogum kontrol hapili tedavi bana uygun degilmis hata yaptigini kabul etti...baska tedvai yontemleride var tabi dedi darkli ilaclarla ayni dozda gidecekmis..asil bomba geliyor baska 2 opsiyonum daha varmis yumurta donorunden yumurt alip dolleyip rahime yerlesitrbilirmis ben neeeeeeee diye bri bagirmisim kizlar kocam bile sok oldu..durun daha bitmedi evlatta edinebilirmisim ...kocam tembihlemisti sakin sert konusma doktoralara diye vallaha bir actim agzimi yumdum gozumu ingilzice ne kadar sert konusulabiliyorsa konustum...ozur diledi tabi....saka gibi yumurta uretebilen bir kadina donor teklif ediyor olamaz boyle birsey olamaz....iste kizlar amerika bu duygu yok,his yok...ben bir hasta degil musteriyim onlar icin...o kadar buyuk hayal kirikligi yasadim ki...zaten doktorada son sozum bu oldu benim icin ilk tup bebek denemem kocam br hayal kirikligi dedim be ciktim odadan umarim doktora birseyler ogretebilmisimdir....am ahic sanmiyorum...
Landarch canim aynen artik benim her turlu teste doktora gitmeye bile tuylerim diken diken oluyor...senin bu yeni gelsime beni sevindirdi yani yumurta takibi ile asilama hic belli olmaz landarch hayirlisi guzelim...
Aren ben doktoruma inanilmaz guvensizim su anda muayne etti beni ve dediki endimetrium ince yani regli degil bu akinti dedi adam boyle dedi eve geldim gayette regli oldum su andada regliyim...kistimde yokmus rehimde temizmis oyle vallaha buda dogrumu bilmiyorum ... reglimide soyle dusunuyorum 15 gun once tam bir regli gibi degildi 2 gun surmustu ama simdi herzamanki gibi bir regli yasiyorum bence asil bu tam soktu bakalim bitince 28 gune geri donecekmis gorecegiz...
asil dun yazmadim size doktor bana neler dedi o yuzden acayip sitkim siyrildi bu merkezden...efendim yumurtalik rezervimde sIkinti varmis aslinda dogum kontrol hapili tedavi bana uygun degilmis hata yaptigini kabul etti...baska tedvai yontemleride var tabi dedi darkli ilaclarla ayni dozda gidecekmis..asil bomba geliyor baska 2 opsiyonum daha varmis yumurta donorunden yumurt alip dolleyip rahime yerlesitrbilirmis ben neeeeeeee diye bri bagirmisim kizlar kocam bile sok oldu..durun daha bitmedi evlatta edinebilirmisim ...kocam tembihlemisti sakin sert konusma doktoralara diye vallaha bir actim agzimi yumdum gozumu ingilzice ne kadar sert konusulabiliyorsa konustum...ozur diledi tabi....saka gibi yumurta uretebilen bir kadina donor teklif ediyor olamaz boyle birsey olamaz....iste kizlar amerika bu duygu yok,his yok...ben bir hasta degil musteriyim onlar icin...o kadar buyuk hayal kirikligi yasadim ki...zaten doktorada son sozum bu oldu benim icin ilk tup bebek denemem kocam br hayal kirikligi dedim be ciktim odadan umarim doktora birseyler ogretebilmisimdir....am ahic sanmiyorum...
canm yazarken görmedim mesajını bir girip size haber vermek istedim durumumu ve tabi sizlerden haber almak istedim.
öpt canım dua et lütfen...
dew cim hormon tahlili konu olunca özellikle fsh denilince tüylerim diken diken oluyor. Dün yine doktordaydım anestezi konsultasyonum kalmıştı bir tek onu yaptırdım ve son karar için doktorla görüşmeye girdik. Hormon tahlilimi görünce çok güzel dedi, fsh değişken bir hormon ama aydan aya bu kadar değişmez dedi. elimdeki şimdiye kadar yapılan bütün hormon testlerini gösterdim ve dediki 6 tahlilden fsh yükske çıkan iki tane diğerleri normal. ya kullandığın ilaçlar nedeni ile olmaştur yada sen adet oldun sanmışsın ama aslında o ara kanamadır. bu hormon mutlaka adetin ilk günlerinde yapılması gerekli. en iyisi amh hormonu yaptırmak ama şuanda konumuz fsh değil dedi. laporaskopi için gün karar verecektik, son bir kez muane etti sağdaki 13 mm lik folikül 20 mm olmuş, hep böle erken mi ovulasyon oluyorsun dedi.. normalde benm aşilamalarım hep gec olurdu 20. güne sarkan bile olmuştu. pazar günü bidaha bakılacak ve gerekirse çatlatma iğnesi yazıcak. salı günü aşilama yapabilirz dedi. ilk kez spontan büyüyen bir yumurtayla deneyeceğiz. eger adet olursan o zaman laporaskopi yaparız dedi.
canım benimm lütfen üzülme......dün telefonda bunları anlattığında dew kızlar konuşurkende teli kapattıktan sonrada küfür ettim resmen. o kadar sinir oldum. kimsenin helede bir hekimin bu kadar hassaa bir konuda hemde gereksiz yere karşıdakini bu şekilde üzmeye moralini bozmaya hakkı yok.
sen sakın üzülme birtanem.ben de aynı durumdayım landarchta ki bizden çok daha kötüler var halimize şükür. sadece senin karşına çıkması şanssızlık.
ama benim asıl kızdığım bu konuşma bir insanın kaderini değiştirebilecek kadar ciddi ve hassas.
seni bekliyorum izmirimize sen sadece beslenmene dikkat et.
sevgiler...
slm kızlar..bugün kimse uğramamış..meldi yazmıştır diye kaç oldu girdiğim..nerdesin meldiiiiii.....
bende adetimi beklediğim bu günlerde merkez sayfalarını okuyorum..keşke istanbulda olsaydım..gideceğim merkezde iyi diye bilinen biyer; ama bana ilk muayenede rahimin kalp şeklinde gerekirse operasyon yapar sonra tedavi ederiz demişti doktorum,sonra fakültedeki ameliyatımı yapan doktor hayır şekli normal demişti.onca doktora muayene olmuştum kimse böyle bişey dememişti zaten.ne bileyim şimdi beynimde acabalar dolaşıyo..ama açıkçası maddi açıdan istanbula gitmeyi düşünmem..
kızlar geçen gün yeni yeni arkadaş olduğum biri evine davet etti..1 yaşında oğlu var..( bana çocuk düşünmüyomusun diye sorduğunda sadece kürtaj olayımı anlatmıştım.) eve gittiğimizde bebeğini emzirdi tam 1,5 saat:))) keyif yaptılar,benimde elime albümler verdi..kese göründüğü,kalp atımının alındığı,kolları,bacakları..doğum..lohusa günleri..kırmızı taçlar...4 saat oturduysam 3 saat bunlarla geçti..adım kadar eminim kötü niyetli olmadığından..ama yutkunmaktan boğzım acıdı resmen..
bugünde oturdum merkez sayfalarındaki mutlu hikayeleri okudum..okudukça döküldü gözümden yaşlar...sanki ben yaşamışım gibi mutluluktan ağladım...
Canim Gulemcim ne icten yazmissin kiyamam...ya bizim gibi seyler yasamamis insanlar bizi asla anlayamazlar bende eminim kotu niyetli olmadigini o kisinin ama ben her tanistigim yeni cocuk sahibi olmus insanlarin hemen hemen hepsinde baska muhabbet yok donuyor dolasiyor muhabbet bebege geliyor ama bu cok garip kizlar yaaa cok dusuncesizce ben kendimi bu konuda o kadar egitiyorum ki eger gun gelir anne olurssam kocamada soyluyorum biz asla yok cocuk guldu,agladi,uyandi uyudu cart curt yapmicaz...ilk anne baba olan biz olmayacagiz yasadigimiz mutlulugu icimizde kendi kendimize yasayacagiz...cok yeminliyiz bu konuda...birde herkesin bebegi en super en akilli birde bu var insanlarda...mesela eltim cok kisa bir kiz kayinbiraderimde oyle cocuklar oldu diyorlarki boyu cok uzunmus normal yastilarindan cok farkliymis ulan sen guduk kocan guduk cocuk nasil olur sirma yani gulme de ne yap?!:)
ay cenem acildi gulem yine dokundun yarama hahaha...opuyorum sekerim....
MELDIm ne yaptin meraktayim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?