Aşılama Umudumuz Hiç Bitmeyecek, Biz Anne Olacağız Diyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Anladım evet bende öyle düşünmüştüm ondan sorum o yönde oldu.Rabbim hepimize en kısa zamanda anne olmayı nasip etsin inşalalh.Sağlıcakla kalın

Anladım evet bende öyle düşünmüştüm ondan sorum o yönde oldu.Rabbim hepimize en kısa zamanda anne olmayı nasip etsin inşalalh.Sağlıcakla kalın

cnm eskiden yapanlar var ama şu aşamada yapan yok ...hani belirti felan anlatamayabilir kimse ama ilaç şu bu sorarsan en son piraye ve melodi yaptırmıştı ..keşke yardımcı olabilsem ama sohebtimize buyur herzaman:)

canım benim dondurulmuş embriyo transferi
aşılama denemiştim olmadı, tüp bebek olmadı, bu dondurulmuş transferimdi, allah yüzüme güldü inşallah

belirti söylemek gerekirse aşırı göğüs hassasiyeti, az biraz- ara ara bulantı ve çarpıntı , ama benimki ilaçlardan da kaynaklanabilir dedim, ben çok fazla ilaç ve iğne kullanıyorum çünki

kızlaaar hepimize hayırlı cumalar...Allahım bu güzel günde hepimizin dualarını kabul etsin.hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.evlatlarımızla eşilerimizle ailelerimizle sağlıklı huzurlu mutlu bir ömür nasip etsin......amiin ...

hayırlı cumalarrr,

aaaminnnnnnn, inşallah canım

kızlaaarrrr değerim katlanmış hcg: 173,1 olmuşşş :)))
allahıma şükürler olsun

çido çok sevindimmm canım şükürler olsun bak oldu işte mucizelere inanmak lazım değil mi :)tebrikler tebriklerr taze annemiz :)inşallah bundan sonra herşey sorunsuz gider canım ..darısı başıma inşallah bu frigolar işi biliyo :)

mekselin canım aşağıda görüyorum seni :)nasılsın tatlım minişler nasıl ..sevgiler size kocaman ..inşallah herşey yolundadır ..

canım merhaba iyiyim çok şükür , bu hafta zor geçti inan , biran önce pazartesi olsun bebişimin kesesini görmek istiyorum gerçekten , eşimde öyle diyor herhalde vesikasını gözünün önünden ayırmazsın diyor :))Bulantı falan yok allaha şükür kasık ağrıları ara sıra , gögüzler bide çok hashas .Canım sen nasılsın , sende salı gürüceksin kızını allahın izniyle , ne yapıcak ohhh yumuşak yumuşak sıcacık annesinin koynunda gün geçiriyordur.3lu tesinde sonucu iyi çıkıcak inşallah ne güzel teker teker merdivenleri çıkıyorsun darısı başımıza...

kızlaaarrrr değerim katlanmış hcg: 173,1 olmuşşş :)))
allahıma şükürler olsun

Canım benim yaaaa, şükürler olsun gözün aydın, değerin çok güzel artış göstermiş, artık rahat rahat hamileyim diyebilirsin. Allah tamamına erdirsin canım, çok sevindim inan. Walla Şubat ayı çok bereketli geçti :) Umuyorum mart ve nisan ayında bereketli olacak :) Çok heycanlanıyorum bööööl e haberleri alınca darısı benim gibi bekleyen tüm arkadaşlarımın başına :)

Canım benim pazartesi keseyi görüceksiniz demek, ayyy ne güzel yaaa, Allah sağlıklı sıhatli bir hamilelik nasip etsin şekerim. Umarım 9 ay boyunca hiç bulanytın olmaz canım benim.
DEW tatlım şimdiye kadar 1 kilo almışsın sadece, tabi biraz az ama bebeğin nasıl olsa her türlü senden besleniyo, önemli olan çok kilo almak değil, sağlıklı bir hamilelik geçirebilmek tatlım. Hamilelik sonunda da umarım çok fazla kilo almamış olursun canım, kendine dikkat et çok, fazla kilo herzaman zarar. Seni ve minnoşu çok öpüyorum. Salı günü de güzel haberlerle gelirsin umarım. Bakalım hanfendi neler yapıyo içerde :)

Ben ne yaptim guzelim sadece bildiklerimi soyledim ama daha once kuzenimin arkadasi ayni senin gibi bir surecten gecti deger yavas yavas cikti sonra birden artti ve cok guzel kizi var defne adi :) icini ferah tutu bundan sonra tadini cikartmaya bak...kizlar hatirlarlar ben amerikada aynen boyle oldum ama orda igne falan filan yapmadilar hic onlem almadiklari icin degerim cok yukselemeden dustu be kanam ile kaybettim o yuzden buraya geldim zaten,eger burda olsaydi tutunurdu belki kuzum..kismet iste ne yapalim...

Canim hamile oldugunu ogrendiktan sonra surekli bri bekleyis oluyor zaten kese gorme kalp atisi ilk 3 ay bitsin sonra 2li test 3lu test sureki nir marathon inan :) insallah saglikla goreceksin keseyi sen merak etme...

Canım merhaba, hoşgeldin aramıza, sanırım bu topicte en son aşılamayı ben yaptırmıştım Aralık ayında. Maalesef negatifti o yüzden belirti paylaşamıyorum tatlım seninle ama inan fazla belirti arama ve belirtilere takılmamaya çalış. Kendini fazla zorlamadan yeme içmene dikkat ederek kafanı başka şeylerle oyalayarak zaman geçirmeye çalış canım. Umarım pozitif sonucu görürsün. İlk aşılamanmı senin canım, probleminiz neydi?

Canim sagol ya evet cok kilo almadim ama 13.hafta gittigimde o hafta icin genelde kilosu 55 gr civari olurmus benim ki 77gr cikti yani masallah benden iyi cekmis serseri :) zaten hissediyorum cektigini cunku inanilmaz halsizlik yasiyorum bazi gunler oyle boyle degil parmak kalkmaz mi kalkmiyor demek minigim iyi besleniyor aman o iyi beslensin dilegim o zaten...bende surekli atistirma hali var tahminim 2 kilo almisimdir bu 3 haftada insallah almisimdir :)

hepinizin icin bu guzel gunde duam soyle,en kisa zamanda sizin keseleri kalp atislarini 2li tesleri konusuyor olmamiz dilegim....olacak da insallah....

ayy ne güzel ne tatlı heyecanlar bunlar..malesef böyle zorlukla bebeğini kavuşunca isnan hiç rahat edemiyo dimi??kese kalp atışı tarama testleri felan..kucağına alıp kokusunu içine çekene kadar devam eden bir telaş. gerçi o zamanda bitmiyo ya neyse..inş. hamileliğin çok rahat geçer cnm..gelince bize de yaz olurmu...biede bizlere de dua etmeyi unutma hamişlerin duasını isityorum hep:)

Son düzenleme:
mekselin canım aşağıda görüyorum seni :)nasılsın tatlım minişler nasıl ..sevgiler size kocaman ..inşallah herşey yolundadır ..

tşk ederim melodi çok şükür iyiyim bebişlerden biri veda etmiş bize çok şükür diğerinin kalp atışlarını duyduk.sende iyisindir umarım dondurulmuşlar için hazırlık vardı sanırım inş bu sefer allah senin de yüzüne gülecek

DEW tatlım seninde randevun varmış bebişinle:) hadi bakalım bir hasret giderin şöyle canlı yayında:)))karnın çıkmıştır iyice dimi kıyafet bakılıyomu bakiim:)

slm herkese...
ÇİDO; çok sevindim canıımmmm..gözün aydın..iki gün önceki değerin doktorunun dediği gibi 10 değer altta çıkınca bende korkmuştum ama olabiliyomuş böyle şeyler..zafer bebeğinindir valla:)))))))) benim için apayrı moral oldun,endo,troid ve polip ortaklığımız var..inşallah bende mucizeme kavuşurum artık..benimkide dondurulmuş olacak öbür ay..korkuyordum açıkçası:)

kızlar hakkaten şubat iyi geldi,inşallah martta fulleriz yaaa..

dew in karyası büyümüşte ablamı olmuşşşş:))) heheee.dewwww salı günü görüntüyü kameraya alsana,izlersin evde:) bizede anlatırsın saniye saniye:)

kekecb annecik nasılsın bakalım? herşey yolunda gidecek canım,sende önümüzdeki haftadan itibaren anlatmaya başlayacaksın bebeğini..

kızlar o hintli kadının gebelik resmide vardı..ayyyy bi bakın bi yaaa internette...çok tuhaf...tedavi değilmiş güya..bi ayda 11 yumurta nasıl olur yaa..:)) beniim toplam 9 anca oluyo oda ilaçla

canım üzüldüm...o geriden geelen bebekmi?hayırlısı canım..sağlıklı olsun öncelikle..moralini bozma sakın zaten...bize dua et..

rica ederim canım..bence uyanınca yap,yani dakikası dakikasına uymaya çok grek olmaz diye düşünüyorum..öğleyi bulmadıktan sonra bişey olmaz..yada sabah uygulayım biraz dolandıktan sonra geri yat..haa benim arkadaşımın daha yeni tuttu aşılaması hep yatarken yapmış,tortu geliyo demişti iki şekilde de oluyo yani..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…