ah cnm yaa başlığımız aşılamada olduğundan genelde aşılamayla ilgili soruyo yeni gelenler. ama burda artık aşılama olan yok biçok kişi tüpe geçti bazılarımızda doğal yolla olması için çabalıyor.ama aşılama yaptıran şu anda yok cnm..
Anladım evet bende öyle düşünmüştüm ondan sorum o yönde oldu.Rabbim hepimize en kısa zamanda anne olmayı nasip etsin inşalalh.Sağlıcakla kalın
Allah sağlıklı bir hamilelik dönemi geçirmeyi bebeğini hayırlısıyla sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.Tebrik ederim.Aşılama ilemi hamile kaldın?Kaçıncı aşılamandı?Ve aşılamanın olduğu günden itibaren belirtilerin nelerdi?paylaşırsan sevinirim.Benimde 3 gün önce aşılamam yapıldı.
kızlaaar hepimize hayırlı cumalar...Allahım bu güzel günde hepimizin dualarını kabul etsin.hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.evlatlarımızla eşilerimizle ailelerimizle sağlıklı huzurlu mutlu bir ömür nasip etsin......amiin ...
kızlaaarrrr değerim katlanmış hcg: 173,1 olmuşşş :)))
allahıma şükürler olsun
hayırlı cumalarrr,
aaaminnnnnnn, inşallah canım
kekecb cnm gunaydin nasil geciyor bakalim gunlerin?nasil hissediyorsun?az kaldi pazaresi doktora gideceksin bakalim keseyi goreceksiniz insallah bebeginin ilk vesikaligi olacak :))) benimde doktor sali gunu nasi merak ediyorum neler yapiyor kizim :) birde 3lu tarama testim yapilacak insani heyecan basiyor....
kızlaaarrrr değerim katlanmış hcg: 173,1 olmuşşş :)))
allahıma şükürler olsun
canım merhaba iyiyim çok şükür , bu hafta zor geçti inan , biran önce pazartesi olsun bebişimin kesesini görmek istiyorum gerçekten , eşimde öyle diyor herhalde vesikasını gözünün önünden ayırmazsın diyor :))Bulantı falan yok allaha şükür kasık ağrıları ara sıra , gögüzler bide çok hashas .Canım sen nasılsın , sende salı gürüceksin kızını allahın izniyle , ne yapıcak ohhh yumuşak yumuşak sıcacık annesinin koynunda gün geçiriyordur.3lu tesinde sonucu iyi çıkıcak inşallah ne güzel teker teker merdivenleri çıkıyorsun darısı başımıza...
aminnn canım benim çok sağol, sen nasılsın?
deeeeeewwwwww, kuzum yaaa nasıl mutlu oldum anlatamam, hemen sen geldin aklıma, israil bey bu işi biliyo galbaa dedim
şükran hanımla görüştüm hemen, güzel katlamış, ptesi tekrarlayalım dedi,
burdaki doktorumu aradım o da bi daha tahlile gerek yok cuma ultrasona gelsin demiş
canım desteklerin için çoook teşekkür ederim sana
canım merhaba iyiyim çok şükür , bu hafta zor geçti inan , biran önce pazartesi olsun bebişimin kesesini görmek istiyorum gerçekten , eşimde öyle diyor herhalde vesikasını gözünün önünden ayırmazsın diyor :))Bulantı falan yok allaha şükür kasık ağrıları ara sıra , gögüzler bide çok hashas .Canım sen nasılsın , sende salı gürüceksin kızını allahın izniyle , ne yapıcak ohhh yumuşak yumuşak sıcacık annesinin koynunda gün geçiriyordur.3lu tesinde sonucu iyi çıkıcak inşallah ne güzel teker teker merdivenleri çıkıyorsun darısı başımıza...
Allah sağlıklı bir hamilelik dönemi geçirmeyi bebeğini hayırlısıyla sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.Tebrik ederim.Aşılama ilemi hamile kaldın?Kaçıncı aşılamandı?Ve aşılamanın olduğu günden itibaren belirtilerin nelerdi?paylaşırsan sevinirim.Benimde 3 gün önce aşılamam yapıldı.
Canım benim pazartesi keseyi görüceksiniz demek, ayyy ne güzel yaaa, Allah sağlıklı sıhatli bir hamilelik nasip etsin şekerim. Umarım 9 ay boyunca hiç bulanytın olmaz canım benim.
DEW tatlım şimdiye kadar 1 kilo almışsın sadece, tabi biraz az ama bebeğin nasıl olsa her türlü senden besleniyo, önemli olan çok kilo almak değil, sağlıklı bir hamilelik geçirebilmek tatlım. Hamilelik sonunda da umarım çok fazla kilo almamış olursun canım, kendine dikkat et çok, fazla kilo herzaman zarar. Seni ve minnoşu çok öpüyorum. Salı günü de güzel haberlerle gelirsin umarım. Bakalım hanfendi neler yapıyo içerde :)
mekselin canım aşağıda görüyorum seni :)nasılsın tatlım minişler nasıl ..sevgiler size kocaman ..inşallah herşey yolundadır ..
tşk ederim melodi çok şükür iyiyim bebişlerden biri veda etmiş bize çok şükür diğerinin kalp atışlarını duyduk.sende iyisindir umarım dondurulmuşlar için hazırlık vardı sanırım inş bu sefer allah senin de yüzüne gülecek
Canım cevabın için çok teşekkür ederim.Peki bazen ben öğleden sonra 10:00 a kadar yatıyorum o günlerde jeli yine sabah uygulayıp yatsam sorun olurmu yoksa kalkıncamı uygulayacağım.Sbah kullanmamı söyledi dr. ama ben hergün erken kalkmıyorumki?Nasıl olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?