Aşılama Umudumuz Hiç Bitmeyecek, Biz Anne Olacağız Diyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Canım benim yaaaa merkezi beğendiğine,doktorun ilgilenmesine ve en azından neler yapacağına karar vermesine, sana anlatmasına falan bayıldım, walla Allah içine sindirsin tatlım. Çok ilginç geldi spiral olayı, Allah Allah biliyomuydun sen rahminin T şeklinde olduğunu, ne bileyim çok değişik bir yaklaşı walla hoşuma gitti, önemli olan engelleri tek tek kaldırmak gerçekten. geç olsun güç olmasın şekerim, plan yapmcıcaz diyoruz herseferinde ama plan yapmadan olmuyo ne yazık ki. Sen de bu gidişle mayıs-haziran gibi başlıcaksin hayırlısıyla. Umarım herşey yolunda gider canım. Bence bu merkeze devam et gerçekten, artık şu doktor arayışların bitsin canım :) :) :) Hadi bakalım hayırlı olsun canım

amin cnm ben ücretinden dolayı tereddüt ettim ama eşim burda yapalım dedi.evet cnm genelde kadınların çoğunun ya y şeklinde yada t şeklindedir dedi ama dr.lar önemsemz felan dedi.adam zaten bişey olsun olmasın geçmişinde düşük olanlara felan yapıyo yada birkaç kez tüp yapmış olanlara.spiral his.yapanların çoğuna takılıyo cnm hatta bu ben balon gibi brişey var onu yerleştircem rahimin daha geniş kalıcak dedi .benden önce bri hastaya takmıştı balon çıkarırken kadın çığlıka atıı taa içerden duyduk tırstım:)) bakalım cnm hayırlısı bu ay şu işi olmasaydı eşimin hemen yapardım mayıs adetimlede başlardım diyorum herşeyde vardır bir hayır artık...

slm herkese...
bende uğrayamadım bugün...
badecim hayırlı olsun doktorun:) doktorun önce içeriyi kontrol edecek olması çok iyi,bu sana uzun bi zaman gibi geliyo ama sende kekecb gibi bakıma girip çıkacaksın ve ilk denemende bebeğine kavuşacaksın inşallah..çünkü sen doğurgan bi hatunsun sonuçta..ee pıhtılaşma ile ilgili önlemleride alacaksınız bu sefer...ha mayıs olmazda haziran olur..yeterki bi dahalara kalmasın canım...
benimde adet belirtilerim başladı..off bir hafta önceden karnı ağrırmı insanın yaa..neyse erken gelsede hsg olup bitse..bende merak ediyorum,tüpleri falan..

sağol tatlım..vallahi 10.000 bakımı yapıvak bana adam:)hehe ya gulem biz senle beraber bir aralar 20 sinde adet oluyoduk bak ne zmana attı ikimiznde :)
bende hsg çekicem olanlar kötü çekilmiş dedi diğer dr.gibi en son teknoloci olcekmiş ne var ne yok ortaya dökülücek:))akşam yediğim yemek bile çıkarmış yani:))ayy dedlirdim sonunda yaa gulem ben şu balondan çok korktum sende varmıydı bu olay ??his. sonrası ..kadın resmen çığlık attı yaaa çıkarırken (

canım ben de nisan sonu düşünüyorum ya da yazın inşaallah birlikte seviniriz biz de çido ve kekebc gibi bi gün bize de sıra gelir dimi ne gerekiyorsa yaptır soru işareti kalmadan git geç olsun temiz olsun sağlam olsun.....

inş. cnm beraber bizde başlarız yaa ben çok bekledim sabırsızlanıyorum hemen olsun istiyorum ama tabii kaderde ne yazıldıysa onu görücez haıyrlısı olsun hepimiz için..:)

tşk ederim 7+4 olduk 5.hafta keseyi gördük bu salıda kalp atışlarını duyduk şükür

canım benim maşallah ne kadar çabuk zaman geçiyor değil mi :)allah sağlıkla kucağına aldığın günleri de göstersin canım ..diğer minişimiz bize elveda demiş çok üzüldüm ama hayırlısı böyleymiş diyelim mekselincim sonuçta tek olsun bizim olsun :)allah bizlerde nasip etsin inşallah anne olmayı ..piraye, badezuzum ,gülem,lee ve ben beklemedeyiz inşallah bizde geçer not alacağız bu sınavdan :)sevgilerrr

gülemcimm canım dökül dökül bitmedi gerçekten :)olsun ne yapalım :)tatlım benimde dondurucuya atılanlar 3.gün embriyosu biri 6 hücreli diğeri 9 falandı sanırsam bende 5.güne gidceklerini sanmıyorum ama allaha bıraktım artık olacaksa olacak ..öyle yada böyle canım içimizi ferah tutalım güzel şeyler düşünelim :)landarca çok selam söyle allah yardımcısı olsun kuzeyimize dualarımız sağlıkla evine dönsün miniğimiz inşallah..

hakkaten arayı açtık heralde dimi,,düzenli adet olmanında bi faydasını göremedik henüz,neyse aman onada nazar değirmeyelim:)
iyide histeroskopi yapacaksa niye hsg çekiyo?neyse aman herşşşşeeyiii yapsın hehehee:) bende merak içindeyim ve adet ağrısıyla uyandım daha 8-9 u gibi olcak aslında..bugün depresifim direk:) canım ben balon falan bilmiyorum..yeni bişeymi acaba?bakma sen o kadınlara canı tatlıdır onun:) sen dayanırsın..hem herkesin durumu aynı olmuyoki...laparoskopiden sonra daha ayılma odasında sıkıldım ben çıkcam diye ayaklanıp gitmişti bi hatun..ben 15 gün ağrı çektim:))) herkesin bir olmaz yaniii..senin acımıycak söz:))))))

bu yaz hareketli geçecek öyleyse,inşallah sonbaharda herkes bebeğiyle olur:)

aman canım ne bileyiimm..hiç umudum yok dondurulmuşlardan..hele bugün..hiç bişeyden umudum yok..şu devlete o kadar kızıyorum ki..bari ilaçlara sınırlama getirmeden ödeme yap..artık çektiğim paralar bitti,ve tıpta denicem..neresi olursa..e orda bile 2 kere ödüyo..hayır lüks bişeymi anlamıyorum ki?heralde keyfimizden yaptırmıyoruz..e işlemi 2 kere öde bari ilaçlara sınırlama getirme yaa..böyle saçma sapan bi iş olurmu? çok kızıyorum çoookk..yazık parası pulu olmayan insanlar napsın..2 kere deneyip sineyemmi çeksin?

Canim super bri adim atildi farkindamisin? buyuk soru isaretlerin vardi simdi en azindan guvendigin bir doktor sana istedigin ozeni gosterecek..tup bebek isinde tedavi isinde en buyuk olay doktoruna duyulan guven inan basarinin cogu buna ait...kekecb sabirla ugrasti bekledi doktoruna guvendi ve masallah mutlu sona ulasti bence aynisi senin icinde olacak...cok mutlu oldum senin adina...

Melodi cnm gecmis olsun,tedavi sonrasi genelde bu tarz seyler oluyor sen yinede sukran hanimi eger bitmezse ara bri sorsun israel beye bosuna kan kaybi olmasin belki bir kontrol etmek ister...gecmis olsun cnm...ne zaman yapilacak peki dondurulmus tedavin hangi ay olacagi belli mi?

Kesinlikle katiliyorum insanlar bu ugurda cocuklarinin rizkini harciyorlar..ya gulem 3 asilama sonrasi tup bebegi devlet odemiyormuydu ya ben oyle birser hatirliyorum sanki?
dondurulmuslarla olacka olan tedavin icinde umutsuz gordum seni bak acele etme o zaman once filmini cekil tekrar bakilsin oyle yap lutfen tedavini olurmu acele etme?

öff haklısın cnm çok can sıkıcı lafa da gelince 3 çocuk yapın e gelin yapın bakalım bu şartlarda .benim şimdiki yerden 10 bine anca çıkıcaz his.+tüp artık diğer masraflarda cabası 3 araç değiştirerek gidiyorum.düşün Allah yardımcımız olsun....

dewcim canım çok saol :)rahim tabakası kalınlaştığı için anca bitermiş söylenen o ..hakkımızda hayırlısı ..şuanda doğum kontrol hapını kullanıyorum o bitince regli olmam gerekiyormuş bide bunun yanında 10 martta burun spreyine başlayacağım sonrasınına bakılacak bi sorun çıkmazsa mart sonu gibi herale canım ..bende artık plan yapmaya korkuyorum çünkü hayatımdaki herşey plansız programsız gerçekleşti evliliğimde dahil hep bir süpriz var hayatımda bu bebek işi de aynen öle o yüzden saldım gitti :)

gülemcim valla ben devletten hiç yararlanamadım inan bide 3 yıl şartı vardı sanırım tüp için bizim daha yeni 2 yıl oldu ..ve şuanda harcadığımız para bebek için 15 milyarı buldu bunun içinde laparoskopik ameliyattda var ,rahim fil.i.aşılama,vs..yani nasıl olacak bu iş bende anlamadım gücümüz nereye kadar yetecek bakalım ..daha fazla bekletmeden gelse bebişler keşke..dondurulmuşlara ayrı para ödedik şimdii bide onun transferi için ayrı para aallah güç versin hepimize gerçekten bu işler çok zor ..dediğin gibi parası pulu olmayan insanlar ne yapacak gerçekten çok üzücü..

Hadi hayirlisi olsun,yeni maraton baslayacak desene canim bak ilaclarini duzgun kullan burun spreyi filan cok onemli bu sprey yumrutlamani baskilayici kesinlikle saatini gecirme olurmu hadi ben az yumrutluyorum ama sen iyi yumurta uretiyorsun eger yumurtlarsan tedavin ertlenir aman cnm lutfen umutsuzluga kapilipta tedavini ciddiye almamazlik etme hep soyluyorum tekrar soyleyecegim ben tek embriyo ve dondurulmus tedavisi ile hamile kaldim...
hayirlisi olsun cnm...

tşk ederim melodi allah en kısa zamanda sana da nasip etsin inş.günleri saymaya başlarsın sonra

dewcim şimdi 2 aşılama şartı var,sonra tüpe geçiliyo ve 2 kezde onu ödüyo devlet..ödüyo ama belirli bi yüzdesini.raporu tıp fakülteleri veriyo ve anlaşmalı merkezlerde yaptırabiliyosun ama fakülteler ağız birliği yaptılar ve dışarıdaki tedavi için rapor vermiyoruz diyolar..yani devlet yardım etsin dersen fakülteye gideceksin..direk tüpe geçiş için 3.ve 4.derece endo olman lazım yada erkekte 5 milynun altında sperm olması lazım..eşim fakülteye sormuş sistemde 1 aşılama hakkım görünüyomuş(ilkinde 3 yıl şartı vardı ve paralı olmuştu tıpta) sekreter onu yaptırırsınız adetinin 3.günü gelsin demiş direk..eşimde ömür taşkın varsa gelmeyiz gibi bi laf etmiş o da doktor bey raporlu,direk poliklinikten başlayabilirsiniz demiş..bizim özele gitmemizin sebebi vakit kaybetmeyelim ve sinirimiz bzoulmasındı..fakülteye hergün 6 da yola çıkman lazım..sağlam bi sinirin ve vaktin olması lazım..
bana dondurulmuşlardan önce hsg çekilecek zaten..ayın 15 i gibi.nisan adetimlede dondurulmuş transferi olcak tabii yaşarlarsa..olmadı ben yaz tatilimi fakültede geçiricem..artık cebimide düşünmem lazım..

işin kötü tarafı bu olay bi hastalık olarak görülmüyo..tamam benim çocuğum olmuyo ama sağlıklı olmadığım için olmuyo..ama devlet diyoki sen hayatını devam ettiriyosun sonuçta,ha çocuksuz oluversin,illa istiyosan 2 kere öderim,durumu kabullen bitsin diyo..çok acı..

yani inan bıkmış durumdayım melodi..evet sonuna kara kredi çekebilirim ve ödemeye gücüm var taksitle ama kendimi sorgulamaktan alamıyorum..bu halde bile herşeyi göğüsleyebiliyoken asıl beni anlaması gereken kişilerin dinlen artık demesi beni çıldırtıyo..böyle bi politika olurmu yaaa..bari ilaçlarımızı ödesin..

evet cnm dr. çook önemli hatta benim kürtaj raporlarında filan bir bilgi yanlış yazılmış şimdiye kadar kaç dr. güyya okudu daha yeni bu dr. gördü :) evet sabırla oluyo herşeyde artık inan içim içime sığmıyo bu gün yolda eşimle gezerken bir bebek gördük 6 7 aylık felandı dayanamadım annesine biraz svebilirmiyim diyip aldım mıncıkladım öptm çook tatlıydı.Allahım bana tüm isteyenlerede bu güzellikten nasip et dedim:))artık sabırsızlanıyorum önceden böyle değildim ama şu sıralar çok tuhafım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…