Aşılama Umudumuz Hiç Bitmeyecek, Biz Anne Olacağız Diyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

yaa, o hikayeni bilmiyordum ben senin ama şükür geride kalmış o günler, ne güzel şimdi bebişin seninle

teşekkür ederim pirayecim, evet diyorum hamileyiiiiiimmmmmmm darısı sizlere inşallah hep dua ediyorum tüm isteyenler için ben de hep olumlu hikayeler okumaya çalışıyodum moral oluor umut veriyor

:))) evet melodi yaaa, yaşasınnn frigocanlarrr darısı başına

canım bi doğsun da peşinde koşmaktan verirsin o kiloları saaten

ayyy ne güzel, bana da hafyaya cuma gel dedi o zaman görebilirmiyiski keseyi, peki pıtpıtlar ne zaman duyuluyoki!!!!

korkmaaa, tadını çıkar her anının, heyecanla bekle o günü, o gün bir mucize gerçekleşecek
böyle olumlu haberler duymak iyi geliyor bizlere bilmez miyim :)

Uzuldum cnm bende senden ses cikmadi endise etmistim vallaha cok sukur digeri seninle herseyin hayirlisi guzelim....

DEW tatlım seninde randevun varmış bebişinle:) hadi bakalım bir hasret giderin şöyle canlı yayında:)))karnın çıkmıştır iyice dimi kıyafet bakılıyomu bakiim:)

ya sorma insan hergun gormek istiyor bir kere gordukten sonra iple cekiyorum saliyi inan bakalim ne yapiyor benim minik kipir kipirmi yine :)

gulem sorma hahah abla oldu benimki :)))her yeri abla olsa ne olur... :))))

kızlaar ben şu adaçayı aslanpençesini felan sıcakken içemiyorum zehir gibiler ılıtıp lukkudu lukkudu kafaya diksem etkisi kaybolmaz dimi???

kızlarrrrrrrr oh maşallah hamişler arttı vallahi ne güzel :)mart nisan topik yine hareketli günler yaşayacak sanırsam :)kekecb heyecanlı bekleyiş devam ediyor değil mi senin fındık kurduyla tanışmana az kaldı :)dediğiniz gibi karyacık abla oldu yahu :)ben doğum kontrol hapına başladım kızlar migroynon galiba adı dondurulmuş transferi ne zaman olcağı belli değil henüz ama bakalım kısmet ..yalnız hala kahverengi akıntılarım bitmedi adetin 10.günü bugün yahu negatiften sonra böyle uzun mu sürüyor acep ?

gülem bak frigolarına güven arkadaşım onlar bu işi biliyo ..çido ne güzel umut oldu bize :)hakkımızda hayırlısı olsun hamiş olmayan kalmasın inşallah..hepinizi öpüyorum .cerenm sende tedaviye başlamışsın sanırım haydi bakalım hayırlı uğurlu olsun sonunda göbişine bebiş konsun..piraye sen ne alemdesin kuzum heyecan dorukta mı :)muckkkk

bu arada badezuzum bende o tarz şeyleri soğuk içeyorum vallahi bieşey olmaz heralde ..yarasın :)

yarar inş. cnm başka türlü içemiyorum..senin lekelenmeler gayet normal cnm arada lekelenmen bile olur çünkü toplanmayan küçük yumurtalarında atılıyo...bu ay hormonların etkisinden kurtulursun vücudun daha rahatlar ve yumoşlarını kabul eder inş..

gulem ve dew tşk ederim sağolun bunada şükür tek derdim bu bebeğim sağlıkla gelmesi her saniyem endişeyle geçiyr çok şükür dr herşey yolunda dedi ama yinede kendime söz geciremiyrm kontrole gittiğim gün tam içeriye girdim benden önce tüp bebek yapmış 9 haftalık hamileymiş ve kalbi durmuştu kız nasıl ağlıyordu o günden beri endişem 2 katına çıktı allah hepimize hayırlı gebelikler nasip etsin gülem inş mart ayı senin ayın olur allah büyük bak bir topikte 7.denemesinde dondurulmuşlarla hamile ikizlerine tabi çok büyük sabır lazım bu yolda.ha hamile kalıncada doğuma kadar bitmiyor stes sıkıntı herkes gibi hem hamile kalıp hemde keyfimizi yapamıyoruz o bir gerçek ama bizimde yolumuz bu
dew kontrole az kalmış nasıl heyecanlı her bir kontrol güzel haberlerini bekliyoruz cimcimenin
benimde bulantılar başladı hep nerde diyordum şimdide ölüyorum daha cıkarmadım ama:83:

Haklisin endise yapma diyemiyorum cunku bu elde olan bir durum degil...ama insallah saglikla alacagiz bebeciklerimizi kucagimiza...kontrolume az kaldi 3lu testim yapilacak o yuzden heyecan var :)nerelerini olcecek kuzumun bakakim doktor amcasi...

Bulantilar icin diyecek tek bir lafim var cnm gececek bana da diyorlardi gececek sabir diye hic bitmeyecek saniyordum ama o deli hali geciyor az sabir cnm...benim hala sabahlari ogurmeler devam gun icinde de zaman zaman oluyor ama sabirla bekliyorum gececek insallah :) seni soyle teselli edebilirim beni bu durum cok motive ediyor her sabah kizim bana iyiyim diye isaret veriyor diye dusunerek kendimi avutuyorum...

badecim o kürleri bende hep ılık kafaya dikiyodum..seninki adaçayı ıvır zıvır..hayıt içte göreyim seni
etkili oluyodur canım aynen yarasıııııııııııınnnnn...

mekselin canım yeterki sağlıklı olsun,sağlıkla gelsin..sende miden bulandıkça dew gibi şükredeceksin canım,anneliğin zorlukları şimdiden başladı..inşallah kısa zamanda geçer..

kızlar akşam landarchı aradım..kuzeyin prematür olmasından dolayı beyninde su toplama olayı vardı..genelde erken doğan bebeklerde olan bi durum.bi operasyon geçirmesi gerekiyor demişti daha önceden bu gün olmuş ameliyatı..durumu iyiymiş..2,5 kilo olmuş hatta:))))) landarchta yorgun haliyle ama yapılması gereken herşey yapıldığı için biraz rahatlamış..hepinize selamı var..bende bildireyim dedim..dualarımız kuzeyle..kolay atlatacağından hiç şüphem yok,haa annesini yorduğuyla kalıyo sıpa:)))

valla martın geldiği belli oldu..canım inşallah bu bahar bizim evlerimizede doğar mis gibi..hergün dua ediyorum..d.k.hapı transfer öncesi bir israel eruh klasiği sanırım.şifa olsun canım:) lekelenme sürüyo canım demiştim sana,benimde 8.güne kadar sürdü..rahmin iyi kalınlaşmış anlaşılan dökül dökül bitmemiş:))) olsun az olmasında...canımcım benim dondurulmuşlar 3 ve 4 hücreli..2.gün embriyosu..zar zor attılar dondurucuya bence...yani öle 5.güne falan gitmeleri pek olası değil..e öle oluncada tutunmazlarmış gibi geliyo..ama denicez..yapacak bişey yok..bak ben gene olumsuz düşünmeye başladım..sanırım merkezle ilgili benim bu halim..neyse vardır bi hal çaresi inşallllllaahhhhhhhhhhhh....

vallahi cnm şimdilik onu hiç içmedim ya demek o daha kötü..zaten şifalı olan neyin tadı güzel ki:)) yarar inş. cnm yarın dr.a gidiyorum bakalım yarın nasıl dönücem:))

cnm eskiden yapanlar var ama şu aşamada yapan yok ...hani belirti felan anlatamayabilir kimse ama ilaç şu bu sorarsan en son piraye ve melodi yaptırmıştı ..keşke yardımcı olabilsem ama sohebtimize buyur herzaman:)
Anladım ilgin için teşekkürler.Arada geliyorum aklıma takılan birşey olduğunda soruyorum.Herzamanda cevap alıyorum hepinizie ilginiz için teşekkürler.Uğrarım arada
Allah hayırlısıyla sağlıcakla kucağına almayıda nasip etsin.
HoşbuldumHayırlısı inşallah gelecek bebişin sana uygun zamanı bekliyor.Tüp bebek denedinizmi?yoksa şuan doğal yoldanmı deniyorsunuz?Benim ilk aşılamamdı.Sorun klasik sebebi bilinmeyen infertilite6 ay yumurta takibi yapıldı.Hep aşılama raporum çıkıp aşlama yaptıracağım günü bekledim.Yumurta takibinden umudumu kesmiştim çünkü.Aşılamayı gözümde çok büyüttüm olana kadr.Ama uygulama olduktan sonra şimdi buda çok gereksiz bir uygulamaymış ve tutmayacakmış gibi bir hisse kapılıp biran önce 3 aşılama yaptırıp tüpe geçme hayallerine giriştim.
Ben hergün sabah 7:30 da uyanıyorum jeli uygulayıp geri yatıyorum.Kalkınca iki gün geldi tortular şuan gelmiyor düzeldi.Sanırım böyle kulanmaya devam edicem

Hepinize ilginiz için teşekkür ederim.

aay yeni gördüm gulem ya kuzey ameliyat olmuş..ahh canım daha el kadar ..görüp görecekleri sıkıntı bu olur inş. benim yeğenim de olmamıştı demek farklı oluyo..Allahım şifalar versin landrachta şöyle kucağına alıp doya doya sevip koklasın kuzusunu artık..zor zamanlar tekrar ararsan veya arayan olursa çok selamlarımı söyle çook öptüğümü söyle kuzeyciği....

Ay ben de o mesaji gormemisim dun kormuyum yaaa (( bende bu ara kuzeyi dusunuyordum nasil oldu diye ah kuzum demek yapilmis operasyon gerci onu rahatlatmak icin yapildi o cok buyuk sorun degil kalici hicbirsey olmuyor cok sukur guzel kuzu bu gunleri atlatsina rtik evine annesinin kucagina kavussun insallah dualarimiz onunla...

gulem cnm bilgilendirme icin tesekkurler....kizlar hepinize iyi hafta sonlari opuyorum cok

herkesin sabah uyanınca oluyomuş benimki kahvaltıdan sonra başlıyor taki yatana kadar.hep ağızda kötü bir tat dün limon yedim iyi geldi en azından sadece limon tadı geliyor.zaten bana orda olduguna dair işaret verdiği için bulantı yüzünden gıkım çıkmıyor o kadar çektik bu ne ki.şimdi senin kuzu dahada büyümüştür her gecen gün nasıl büyüyorlar.güzel haberlerini bekliyoruz inş.gecen bir yerde yazıyordu bulantılar moralinizi bozabilir ama bu bebeğinizin sağlık olduguna işarettir diyordu

((( offf ben daha keseyi görmeden paçaları sıvadım, allah sonumuzu hayır etsin inşallah sağlıkla doğsun bebeklerimiz, böyle bir acıyı düşmanıma vermersin inşallah

((( offf ben daha keseyi görmeden paçaları sıvadım, allah sonumuzu hayır etsin inşallah sağlıkla doğsun bebeklerimiz, böyle bir acıyı düşmanıma vermersin inşallah

amin çido senin gebeliğinde hayırlı olsun allah hepimizinkini tamamına erdirsin

amin çido senin gebeliğinde hayırlı olsun allah hepimizinkini tamamına erdirsin

amin canım sağol :)
senin ne kadar oldu, sağlıkla kucağına al inşallah
ben merak ediyorum kese ne zaman görülüyo kalp atışları ne zaman duyuyluyo, bu sabah gene idrar testi yaptım çizgi silik çıktı

tşk ederim 7+4 olduk 5.hafta keseyi gördük bu salıda kalp atışlarını duyduk şükür

slm kızlaar ben geldim ..haftasonu yine herkes dinlenmede .bende gözlrim kapalı yazıyorum inan o kadar yorgunum ki..
dr.a gittik iyi bir merkez iyi bir dr. gibi görünüyo eşimin içine sinmiş..dr. epey ilgilendi .rahim filmime baktı rahmin t şeklinde dedi zaten his. istitcektim düşüklerin yüzünden bunu da düzeltirim önemli değil dedi.sende önemli bir sorun görümyorum inş. beraber tek tek engelleri kaldırıcaz dedi. rahim filmine tüplerin durumuna bakmalıyım belki açılır basınçla dedi ahh keşke dedimn:))şimdilik bu ay şehir dışında olucağımız için nisan başında his. yapılacak 1 ay spiral takılacak hem rahim dinlensin hem yapışıklık olmasın diye sonra tüplerin durumuna göre bşlarız hangi ay başlarız diye sordum bilemem rahim kendini toplamadan başlamam dedi bende iyi dedim:)))artık program yapmıyorum diyorum ama kendimce mayısta başlarız demiştim yetişmiycek gibi geliyo:) hayırlısı artık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…