Aşılama Umudumuz Hiç Bitmeyecek, Biz Anne Olacağız Diyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım rüyan hayıra çıksın:) inşallah gerçeğini yaşarsın tezzzz zamanda:)

canım eltinin durumuda anlaşılır gibi değil..bizler iyiliğin ötesindeyiz o zaman..korkmuyolarda dimi öle insanlar,kötü düşününce kötülük beni bulur falan diye..tuhaf...

bi gün ödüllendirileceğiz merak etme canım)
banada başka rahatsızlığım için gittiğim romatoloji profösörü antidepresan verdi..bu niye dedim,ihtiyacın var çünkü demişti:)

canım yoğun bi yaz bizi bekliyo desene.senden umudum hiç kesilmedi benim..sen doğurgan bi hatunsun merak etme:)) olacak..benim kendimden umudum yok,çok sebebim var arencim,bi polipleri,bi endometriozisi,bi troidleri düşünüyorum..bak düşünüyorum şu an başka ne vardı diye:) gülüyorum ama çok endişeliyim..

Son düzenleme:
arkadaşlar merhaba
bende bir dua duydum. Bu sitede deneyip hamile kalan arkadaşlar olmuş.
Ben 2 gündür başladım 41 gün meryem suresini hiç ara vermeden her gece okuyorsunuz
hasta olduğunuz zamanlar yerinize başkası okuyabilir.
Bu şekilde hamile kalanlar olmuş.
Bu surenin mealinde zaten Hz.Zekeriyya As çocuk olması için
allaha ettiği dua var.

canim bende okudum o duayi ama her gece olarak duymadim ben normal hergun okudum önemli olan niyet biz okuyalimda ister gece ister gunduz yanliz arkasindan 3 günde orucunu tuttum öyle yaziyordu yapanlardan öle okumustum simdi okuyanlarin cogunun cocugu var insallah bizede nasip eder er yada gec insallah fazla gec olmaz :)

canım ne bileyim doğurganız güya ama ne aşılamalara ne de tüp bebeğe cevap verebildik. gulem benim kaç gündür bir ağrım var sağ tarafımda acaba kist mi oldu yine sanki birşey var çıksa rahatlayacağım birşey baskı yapıyor sağ kasığımın alt tarafında. ben çok negatif bir insanım ve bu nedenlede negatiflikleride çekiyorum üstüme. olumsuz ne düşünsem yaşıyorum malesef.

canım kist olabilir.ama bi adet döneminde geçiyo biliyosun.adetinin hangi dönemindesin bilmiyorum ama ovülasyonda olabilir.kullandığı ilaçların etkisi devam ediyo biliyosun.
canım maalesef bende öyleyim.evhamlanmadığım zamanlarda umut dolu olmuyorum yani..herşeyi oluruna bırakmış olduğum zamanlar en iyi olduğum zamanlar oluyo..sadece bebek için değil,sıradan sorunlarda bile hayatı kendi kedime zindan edebiliyorum.ama bakıyorumki bizim akıl akıl değil canım.karamsar davranarak kendimize zarar veriyoruz..

canım kist olabilir.ama bi adet döneminde geçiyo biliyosun.adetinin hangi dönemindesin bilmiyorum ama ovülasyonda olabilir.kullandığı ilaçların etkisi devam ediyo biliyosun..
canım maalesef bende öyleyim.evhamlanmadığım zamanlarda umut dolu olmuyorum yani..herşeyi oluruna bırakmış olduğum zamanlar en iyi olduğum zamanlar oluyo..sadece bebek için değil,sıradan sorunlarda bile hayatı kendi kedime zindan edebiliyorum.ama bakıyorumki bizim akıl akıl değil canım.karamsar davranarak kendimize zarar veriyoruz..

inşallah canım ya..inşallah yaz sona ermeden topiğin adını değiştiririz hep beraber

evet değişsin adı mesela ; haydi kızlar doğum sonrası kilo veriyoruz veya ikiz anneleri burda buluşalım yada tarlada bayırda yiyip içmedik ot bırakmayıp anne olanların adresi

kesinlikle

bi gün ödüllendirileceğiz merak etme canım)
banada başka rahatsızlığım için gittiğim romatoloji profösörü antidepresan verdi..bu niye dedim,ihtiyacın var çünkü demişti:)

vardır bi bildiği dedim zaten yoksa ben gayet 'normalim'

canım bende aynı şeyleri düşünürüm hep..kendi adıma ince fikirli,hassas olmanın hiiçç bi faydasını görmedim..rahat olmak lazım vallahi..

ya bazen çok kararlı oluyorum bende karşımdakine aynı şekilde davranıcam diye ama olmuyo.. zaten olmasın da onların gibi birilerinin kalbini ,umutlarını düşünmeden kırıp dökeceğime olsun varsın benim dostlarımın sayısı da az olsun:13::13::13:

badezuzum kk da arkadaşı olmayanlar topiğin de 144. sayfa da sana bi msjım var

günaydın kızlar

dün dr gittim ,sağ tarafımda sıvı gördü , çatlamayan yumurtanın sıvısı dedi hastalanmanla birlikte oda temizlenecek dedi ( inanın bazen aklım almıyor , nasıl bişey bu ).Bu ay klomen vermedi , istersen aşılama yapalım dedi ,ama benim işlerimin yoğunluğunda dolayı ağustos eylül e erteledik.
Yani bu bir iki ay dinlenicez , allah kısmet ederse yaz sonu aşılamamızı yapıcaz.
dr a giderken kötüydüm gerçekten , ama dr hnm beni motive etti gerçekten.diğer dr göre beni rahatlatıyor , sabırlı olucaksın , bol bol dua edeceksin diyor.
şöyle bir örnek verdi; Allah sevdiği kullarının sesini her zaman duymak istermiş , dileklerini hemen vermezmişki kendisine bol bol dua etsin diye kulu, ama sesini duymak istemediği kullununda hemen istegini verirmişki onun sesini duymamak için , özet olarak bana böyle bişey anlattı , birden içimdeki karanlığın kalkmasını sağladı ,sağ olsun.

sabredicem , sabredicez ,dua edicez , dileklerimiz kabul olucak inşallah

canlarım sizden güzel haberler bekliyorum

kekecb cnm üzülme biz ne sınavlardan geçiyoruz buda öyle. rabbim bizlere güç versinki ben verdiğine inanıyorum. birgün mutlaka anne olacağız ben i,nanıyorum. moralli devam etmemiz lazım biliyosun aşılama sonrası doğal hamilelik çok görülen bişey.öpüyorum seni.

gulem tatlım nbr?benim pazar günüm çok umudum yok belki allahtan umut kesilmez. 29 haziran dan 9 temmuza kadar tatildeyim. sonra dönünce laparoskopiyi yapan dr uma gideceğim. artık aşılamayla başlar tüpe kadar yolu var. sen ne düşünüyosun bu aralar msjları kacırabiliyorum varmı bir gelişme?
öptm seni.

Bu konuyla alakası olmadığı için yazmadım tabi ki,ben senin arkadaşın olurum yazmıştım

ya buraya yazmak saçma oluyo biliyorum ama (kızlar kusura bakmayın konunun içinde böyle bişey oldu)cnm konuyu tam okumamışsın galiba ben kk de arkadaşım yok demedim komşuluk ilişkileri konuşuluyordu ben de yeni taşındığım için komşum olmadığını felan yazdım ordaki esprileri ciddiye mi aldın bilmiyorum ama iyi dileklerin için teşekkürler?????????????????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…