merhaba kızlar bir bakayım dedim ne var kimelr var diye ama herkes haftasonu modunda galiba:)
benim yarın regli olmam lazım ama hiç olacak gibi değilim, tüp bebek sonrasındaki ay düzensizlik gecikme oluyormuş, kaç gündür civanperçemi içiyorum inşallah gecikmez. birde onunla uğraşmıyayım.
Merhaba kızlar, hala regli olmadım... Göğüs uçlarım biraz yanıyo gibi, ara sıra da kasıklarım ağrıyo...
Umarım regli olmam...
canım inşallah gebesindir..hikayeni anlattınmı?benmi kaçırdım??
Canım ben yaklaşık 7yıldır pko hastasıyım, 6 ay önce bebek denemelerine başladık tabi doktor kontrolünde, serophane ve çatlatma iğnesiyle başladım, sonra rahim filmi çekildi, bu ay hiç ilaçsız ilk denememizdihala reglim gelmedi ve çok akıntım var, acana psikolojik mi diyorum.bekliyorum bakalım... İşte benim hikayem böyle
Kizlar selam,
Bubus Aren benimde sizler guibi regli gunum yaklasiyor,bu hafta sonu bekliyorum bakalim....izmirdeki doktorum reglimin 2.gunu baktirmami istedi fsh,e2 ve progesteron...regli yaklasiyor ve ben doktor peisnde kosuyorum cunku burda elinde doktor kagidi olmadna hicbir labaratuara gidipte ben geldim su testleri yaptirmak istiyorum diyemezsin..neyse cok sukur bugun sonunda aile doktorumuzun hemsiresi aradi tamam doktor kagidi yazar faxlariz dedi of nasil rahatladim anlatamam....cunku regli oluversem elimde kagit yok...
Onun disinda sanirim bu ay 28 gunde bir yani normal regli ritinime girecekmisim gibi gorunuyor..bu ay regli oldugum tarihe gore biletimi alacagim malum temmzu reglisinde doktor bemi muayene etmek istiyor....kafam cok dolu kizlar bildiginiz gibi degil trye gelmeden once yapmam gereken o kadar cok is varki islerimi duzenlemem lazim,trde ne kadar kalacagim belli degil ona gore yanima alacaklarim onlar bunlar....tam bunalmis durumdayim...
hafta sonu geldi diye mutluyum hafat sonu oturup liste yapacagim neler yapmam gerektigine dair...
ne cok soylendim diymi ?:)
AREN ve BUBUS umarim regli olmazsiniz sekerler sizlerden guzel haber aliriz..
opuyorum cokkkk
canlar ben size yazamıyorum hafta başından beri kabus dolu günler geçiriyorum. mantar olunca dr u aradım jeli keselim iğneye geçelim dedi, aman ne geçmek iğneler o kadar ağırki bana daha da ağır geldi heralde sadece iki gün vurdurabildim. yatakta sağdan sola dönemiyorum,yataktan önce dizlerimin üzerine iniyorum sonra duvara veya birine tutunarak ayağa kalkabiliyorum. kimin başına geldi bilmiyorum kabus gibi.iğneyi bıraktık tabi jele geçtik tekrar mantar tekrar olmyım ddiye dua ederek kullanıyorum.o yüzden şimdi ayakta yazıyorum oturamadığım için öpüyorum sizi.
hadi bakalım hayırlı haberle gel inş.Merhaba Aren Bubus ve Dew77,
öncelikle hayırlı cumalar herkese...
Kızlarbenim dereglim pazar günü ve çok heycanlıyım, ara sıra kasığıma saplanmalar var, offff inşallah regli olmayız kızlaaar...
Merhaba kızlarr ben geldiiiiimmmmmmmm..
geçmişi birazdan okuayacağım ama önce yazmak istedim.
laporaskopi ve histeroskopi oldum bugün ilk iş günüm. ameliyat oncesi ve sonrası çok sıkıntım oldu kimseyi korkutmak ta istemem ama olmayı düşünen varsa kesinlikle eğitim ve araştırma has. de olmasın. sanırım farklı anestezi kullanılıyor. ameliyat sonrası hayal meyal doktorun söylediklerini hatırlıyorum neler yapıldığına dair. ayrıntılı raporumu daha almadım, bu hafta kontrole gittiğimde alıcam. Hatırladığım kadarıyla; yumurtalık cevresinde endometriozis odaklarını temizlemişler, yapışıklık varmış onları temizlemişler. tüplerim açıkmış, rahim ağzındaki anomaliyi düzeltmişler. patalojiye yollamışlar temizledikleri endo ları. bundan sonra izlenecek yol belli bir süre yumurtlamayı sağlayacak ilaçlarla hızlı bir şekilde gebe kalmanı sağlamak dedi. gebe kalamazsan ise hiç vakit kaybetmeden yakında açılacak olan tüp bebek ünitemizde denemelere başlayacağz dedi
laporaskopi ve histeroskopi oldum bugün ilk iş günüm. ameliyat oncesi ve sonrası çok sıkıntım oldu kimseyi korkutmak ta istemem ama olmayı düşünen varsa kesinlikle eğitim ve araştırma has. de olmasın. sanırım farklı anestezi kullanılıyor. ameliyat sonrası hayal meyal doktorun söylediklerini hatırlıyorum neler yapıldığına dair. ayrıntılı raporumu daha almadım, bu hafta kontrole gittiğimde alıcam. Hatırladığım kadarıyla; yumurtalık cevresinde endometriozis odaklarını temizlemişler, yapışıklık varmış onları temizlemişler. tüplerim açıkmış, rahim ağzındaki anomaliyi düzeltmişler. patalojiye yollamışlar temizledikleri endo ları. bundan sonra izlenecek yol belli bir süre yumurtlamayı sağlayacak ilaçlarla hızlı bir şekilde gebe kalmanı sağlamak dedi. gebe kalamazsan ise hiç vakit kaybetmeden yakında açılacak olan tüp bebek ünitemizde denemelere başlayacağz dedi
cnm hoşgeldin çok geçmiş olsun. mesajını okuyunca ilk hissettiğim moralin yerinde. çünkü problemler halledildi için rahatladı dimi bende öyle oldum. çok şükür bak biraz ağır biraz hafif insan bi şekilde atlatıyor ameliyatın etkilerini ama önemli olan sorunların hallolması artık seninde doğal olması için hiçbir engelin kalmadı.
hadi hayırlısı sakın üşütme bu arada havalar ısındı diye çorapsız gezme.eskilerin bi bildiği var.ben inanıyorum.
ayyy cok heyecanlandım ameliyat olduğum günler aklıma geldi. bak 3 ay geçti benimde. henüz sonuca ulaşamadık ama olsun bu bile iyi bir gelişme.
benimde dün günümdü henüz adet olmadım bakalım hayırlısı bekliyorum.
çok öptm seni. kendine iyi bak ha unutmadan bu arada çok et ve tavuk yeme bizim bu hastalığımızı tetikliyormuş.sebze ağırlıklı beslenmek gerekiyormuş.
LANDARCH canım tekrardan geçmiş olsun. neyseki aradan çıktı bir şekilde aslında benimde hep aklıma takılan acaba bende de var mı endo oluyor, çünkü bazen değişik ağrılarım oluyor, daha önceden olmayan. senin regli dönemlerin ağrılı mı oluyordu.
BUBUŞ bende henüz regli olmadım ama bugün acayip sancım var oldum olacağım gibi. her an lavabodayım. aman bende şans mı var ben regli olurum.
canm tesekkür ederim, aradan çıktı dediğin gibi.. bubuş tan sonra bende acaba bende de endo varmı diye düşünmüştüm. nette araştırmıştım belirtilere ama benle örtüşen hiç belirti yoktu. adet sancım oluyordu ama aşırı şiddetli değildi, bazen de hiç ağrı olmazdı. ultrasonda kist falan da gözükmüyordu. doktor neden şüphelendi bilmiyorum, adet sancın var mı diye hiç sormamıştı bile. ameliyattan çıkınca asistan endometriozis deyince çok şaşırdım. demek açıp bakmadan anlaşılmıyor bu lanet. ama tanı amaçlı lap. bence hadi yaptıralım da bitsin gitsin gbi bişey deil. çok iyi analiz etmek lazım. birsürü riski var ameliyat öncesi kağıt imzalatıyorlar orda okudum. hatta şuan bile acaba yumurtalıklar hasar gördü mü diye endişeleniyourm. asistanlar herşey gayet iyi demesine rağmen.
LANDARCH canım tekrardan geçmiş olsun. neyseki aradan çıktı bir şekilde aslında benimde hep aklıma takılan acaba bende de var mı endo oluyor, çünkü bazen değişik ağrılarım oluyor, daha önceden olmayan. senin regli dönemlerin ağrılı mı oluyordu.
BUBUŞ bende henüz regli olmadım ama bugün acayip sancım var oldum olacağım gibi. her an lavabodayım. aman bende şans mı var ben regli olurum.
canm çok teşekkür ederim, oldukça sıkıntılıydı ama çok şükür ki geçti bitti. doktor hamile kalmana engel bir durum kalmadı demedi ama vakit kaybetmemek gerektiğini hisettirdi. sanırım tekrarlayan bir şey miş endometriozis. demek et ve tavuk yemek arttırıyor. çok ama çok sewindim bunu duyduğuma artık yememek için bahanem var desene..ben yegane gıdam sebze meyve, proteyin için de kuru bakliyat. vejetaryan değilim ama et sewmem. hadi bakalm inşallah bu ay gelmiştir bebek
Canım ben yaklaşık 7yıldır pko hastasıyım, 6 ay önce bebek denemelerine başladık tabi doktor kontrolünde, serophane ve çatlatma iğnesiyle başladım, sonra rahim filmi çekildi, bu ay hiç ilaçsız ilk denememizdihala reglim gelmedi ve çok akıntım var, acana psikolojik mi diyorum.bekliyorum bakalım... İşte benim hikayem böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?