Aşılama Umudumuz Hiç Bitmeyecek, Biz Anne Olacağız Diyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
merhaba kızlar bir bakayım dedim ne var kimelr var diye ama herkes haftasonu modunda galiba:)
benim yarın regli olmam lazım ama hiç olacak gibi değilim, tüp bebek sonrasındaki ay düzensizlik gecikme oluyormuş, kaç gündür civanperçemi içiyorum inşallah gecikmez. birde onunla uğraşmıyayım.

Merhaba kızlar, hala regli olmadım... Göğüs uçlarım biraz yanıyo gibi, ara sıra da kasıklarım ağrıyo...
Umarım regli olmam...

canım ben geldim:) hafta sonları iyi kaynatırdınız,kimse uğramamış..canım tüp bebekten sonra doğal ihitmali yokmu? :))yani eşinden uzakmısın hala daha önceki kullandığın ilaç ve tedavilerden sonra düzensizlik yaşadınmı?yani değerlendirdiyseniz niye doğal olmasın ki???

Son düzenleme:
soğan kürüne son gaz devam ediyorum ..ablamda yapmıştı ikinci günde ay ne koyu akıntılar yok karnım yumuşadılar felan diyodu (4 yıl önce)..abla dedim geçen ,bende normalde akıntı oldurdu oda kesildi niye böyle oldu felan diye sordum cevap....NERDEEE O ESKİ KAHVERENGİ SOĞANLAR ..ŞİMDİKİLER BEMBEYAZ ,İNSANIN GÖZÜ BİLE YANMIYO,nasıl SENİN KİSTİNİ ERİTSİN dedi
anneannem gibi konuştu kısaca ...(ama galiba haklı)

canım inşallah gebesindir..hikayeni anlattınmı?benmi kaçırdım??

Canım ben yaklaşık 7yıldır pko hastasıyım, 6 ay önce bebek denemelerine başladık tabi doktor kontrolünde, serophane ve çatlatma iğnesiyle başladım, sonra rahim filmi çekildi, bu ay hiç ilaçsız ilk denememizdi hala reglim gelmedi ve çok akıntım var, acana psikolojik mi diyorum.bekliyorum bakalım... İşte benim hikayem böyle

hımmm pko.lu bir bayan daha :)))günün geçtimi cnm .inan bu psikoloji sıksan 9 aylık olana kadar karnını bile şişirir hiçbirşey yokken o yüzden kafaya takmadan daha teknik seçeneklere yönel:) inş. vardır ufak tefek bişeyler

Hala regli olmadıııım çok heycanlıyım, ama inadım inat perşembeye kadar beklicem sonra evde idrar tahlili yapçam tabi o zamana kadar regli olmazsam kan tahlili yapmtırmaya cesaretim yok, sonucun negatif olduğunu görmek gerçekten çok zor.Kızlaaaaar benim gibi olan yok mu aranızda, pazar günü regli bekleyenler vardı, ne alemdesiniz?? Rabbim hepimize anne olmayı nasip eder İnşallah

cnm öncelikle umarım herşey cok kolay yolunda gider. bu yolda uğraşırken aksilikler olunca insanın isyan edesi geliyor çünkü.
rabbim hepimize kolaylıklar versin.
bence sakinliği elden bırakma.planlı hareket edersen herşey yolunda gider merak etme.
dualarım seninle.öptm

ayyyy cnm çok geçmiş olsun. ben tam olarak bilmiyorum o iğneyi ama ne kadar zorlandığını tahmin edebiliyorum.
cnm kendine iyi bak dinlen. inşallah bundan sonrası çok rahat geçer.
düşün olmadığında neler diyoruz bi olsunda herşeye razıyım diye o günleri düşünüp kendini iyi hissetmeye çalış. öptm cnm.

Merhaba Aren Bubus ve Dew77,
öncelikle hayırlı cumalar herkese...
Kızlarbenim dereglim pazar günü ve çok heycanlıyım, ara sıra kasığıma saplanmalar var, offff inşallah regli olmayız kızlaaar...
hadi bakalım hayırlı haberle gel inş.

kızlar bu arada bende dün bekliyordum adetimi henüz gelen bişey yok. bakalım neler olacak haber veririm.öpüyorum sizleri. aren sen ne yaptın bu arada ne durumdasın cnm ?

Merhaba kızlarr ben geldiiiiimmmmmmmm..
geçmişi birazdan okuayacağım ama önce yazmak istedim.
laporaskopi ve histeroskopi oldum bugün ilk iş günüm. ameliyat oncesi ve sonrası çok sıkıntım oldu kimseyi korkutmak ta istemem ama olmayı düşünen varsa kesinlikle eğitim ve araştırma has. de olmasın. sanırım farklı anestezi kullanılıyor. ameliyat sonrası hayal meyal doktorun söylediklerini hatırlıyorum neler yapıldığına dair. ayrıntılı raporumu daha almadım, bu hafta kontrole gittiğimde alıcam. Hatırladığım kadarıyla; yumurtalık cevresinde endometriozis odaklarını temizlemişler, yapışıklık varmış onları temizlemişler. tüplerim açıkmış, rahim ağzındaki anomaliyi düzeltmişler. patalojiye yollamışlar temizledikleri endo ları. bundan sonra izlenecek yol belli bir süre yumurtlamayı sağlayacak ilaçlarla hızlı bir şekilde gebe kalmanı sağlamak dedi. gebe kalamazsan ise hiç vakit kaybetmeden yakında açılacak olan tüp bebek ünitemizde denemelere başlayacağz dedi

hoşgeldin canım... hadi geçmiş olsun .zorluk yaşamışsın cnm inş. en son yaşadığın bu olur..sonrasında doğumda yaşadıklarını anlatırsın:)gelsin bebişler

cnm hoşgeldin çok geçmiş olsun. mesajını okuyunca ilk hissettiğim moralin yerinde. çünkü problemler halledildi için rahatladı dimi bende öyle oldum. çok şükür bak biraz ağır biraz hafif insan bi şekilde atlatıyor ameliyatın etkilerini ama önemli olan sorunların hallolması artık seninde doğal olması için hiçbir engelin kalmadı.
hadi hayırlısı sakın üşütme bu arada havalar ısındı diye çorapsız gezme.eskilerin bi bildiği var.ben inanıyorum.
ayyy cok heyecanlandım ameliyat olduğum günler aklıma geldi. bak 3 ay geçti benimde. henüz sonuca ulaşamadık ama olsun bu bile iyi bir gelişme.
benimde dün günümdü henüz adet olmadım bakalım hayırlısı bekliyorum.
çok öptm seni. kendine iyi bak ha unutmadan bu arada çok et ve tavuk yeme bizim bu hastalığımızı tetikliyormuş.sebze ağırlıklı beslenmek gerekiyormuş.

LANDARCH canım tekrardan geçmiş olsun. neyseki aradan çıktı bir şekilde aslında benimde hep aklıma takılan acaba bende de var mı endo oluyor, çünkü bazen değişik ağrılarım oluyor, daha önceden olmayan. senin regli dönemlerin ağrılı mı oluyordu.

BUBUŞ bende henüz regli olmadım ama bugün acayip sancım var oldum olacağım gibi. her an lavabodayım. aman bende şans mı var ben regli olurum.

canm çok teşekkür ederim, oldukça sıkıntılıydı ama çok şükür ki geçti bitti. doktor hamile kalmana engel bir durum kalmadı demedi ama vakit kaybetmemek gerektiğini hisettirdi. sanırım tekrarlayan bir şey miş endometriozis. demek et ve tavuk yemek arttırıyor. çok ama çok sewindim bunu duyduğuma artık yememek için bahanem var desene..ben yegane gıdam sebze meyve, proteyin için de kuru bakliyat. vejetaryan değilim ama et sewmem. hadi bakalm inşallah bu ay gelmiştir bebek

canm tesekkür ederim, aradan çıktı dediğin gibi.. bubuş tan sonra bende acaba bende de endo varmı diye düşünmüştüm. nette araştırmıştım belirtilere ama benle örtüşen hiç belirti yoktu. adet sancım oluyordu ama aşırı şiddetli değildi, bazen de hiç ağrı olmazdı. ultrasonda kist falan da gözükmüyordu. doktor neden şüphelendi bilmiyorum, adet sancın var mı diye hiç sormamıştı bile. ameliyattan çıkınca asistan endometriozis deyince çok şaşırdım. demek açıp bakmadan anlaşılmıyor bu lanet. ama tanı amaçlı lap. bence hadi yaptıralım da bitsin gitsin gbi bişey deil. çok iyi analiz etmek lazım. birsürü riski var ameliyat öncesi kağıt imzalatıyorlar orda okudum. hatta şuan bile acaba yumurtalıklar hasar gördü mü diye endişeleniyourm. asistanlar herşey gayet iyi demesine rağmen.

çok çok geçmiş olsun, umarım normal yollarla hamile kalabilirsin, umarım hepimiz en kısa sürede sağlıkla hamileliklerimizi ilan ederiz burada

benimde ağrım falan yok ama işte regli dönemi dışında bazı dönemler garip ağrılarım oluyor böyle dolgunluk ağırlık hissi gibi mesela şu anda bile sağ tarafımda bir ağırlık hissi var, onun için hep acaba endo olabilir diye düşündüm.

arencim öyle deme lütfen negatif enerjiyi çekme üzerine. bende henüz olmadım ama ağrımda çok az olacak gibi oluyor sonra geçiyor sanki adetten uzak günlerdeymişim gibi rahat oluyorum. tuhaf bende çözemedim. belkide kist oluştu adet olamıyorum herşey olabilir hayırlısı bekleyip görecdeğiz.

dr ne derse desin sen en büyük engelleri ortadan kaldırdın ya buna şükür bence olur. onlar hep en kötüyü söylerler. 2 yada 3 ay ilaçlı denersin sonra olmadı aşılama tüp adım adım gidersin zaten artık bekleyecek sabrımızda kalmadı. tekrarlayan bişey ama hemen değil kesin çözümüde hamile kalmak.
hamile kalınırsa doğum sonrası birdaha olmazmış.öptm

canım inşallah bebeğin gelmiştir sana..pko olup tedavilerden cevap alamayıp süpriz bi şekilde gebe kalanlar çok,benim okuduklarımda böyle ilginç süprizler vardı hep..sen idrarda bak genede..

canım çok geçmiş olsun tekrar..endo çıktı demek..ya aslında herkeste biraz var:) bu sonuca vardım ben size bahsetmiştim her endolu kadın ağrı yaşamazmış..bu arada sıkıntı yaşadım demişsin,bende fakültede oldum,sanırım anlayabiliyorum seni..ama senin maşallahın var işe bile başlamışsın,iyi yada kötü bitti..rektefe oldun sende:))))))) işte şimdi sıra bebekte...ilk aşama ilaçla takipmi? aman diiim sıkı çalışın..öpüyorum canım..haa bubuş et tavuk falan demiş,ben onlarada takılmıyorum,herrrrşeeyiii yiyorumm:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…