Aşılama Umudumuz Hiç Bitmeyecek, Biz Anne Olacağız Diyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
hadi kızlar gelsin güzel haberler....ya ben çok kötü oldum bu ay hiç bişey anlamadım adetim geçen 25.inde oldu(olmadı sayılır)dr. iki kocaman kist var o yüzden dedi ..her tarafım şiş olarak kaldı..doğum kntrol içiyorum soğan içiyorum yumurtalıklarım hep ağrıyo.. bu sabah bi damla leke vardı çamaşırımda ..e bu ne şimdi pöfffffffff olamadığım adeti yeni mi oluyorum kistler eriyince kanama olmaz dimi ...

cnm senin bu arkadaşın belirtileri bende de var ama hiç ağrım olmuyo .yaaaaaaa bende demi var acaba .ay dr.a bide onu sorsam adamın kendine bişey yapmasından korkuyorum ..kurtarın beni bu kadından yoksa yakarım kendimi diye...bir tek lap. ilemi anlaşılıyo var olup olmadığı hormonu felan yokmu bunun
senin içinde bu endo olaayını tam bilmediğimden eğer hemen başlamanda sakınca yoksa vakit kaybetme cnm çünkü demişsin her adet yeniliyo felan hazır içerde şöööle mis gibi bi temizlik yapılmışken başla çalışmalara..

landarch;
canım fikrimi sorarsan doktorun kendisiyle devam edeceğini düşündüğü için beklemeye almak istiyo seni.ama yerinde olsam raporumu alır iyi bi merkezde başlarım tedaviye..bak benim 2.ayımda gebelik oluşmuştu.tabii bir ay öncesindeki aşılama ilaçlarının etkisiyle.ve o gebelik olamsaydı tüp bebek için bile bekltmeyecekti doktor beni..demek istediğim aşılamayla olabilir,hatta takiple doğal bile olur..6 ay uzun bi vakit..bu arada d.kont.hapınında baskıladığı söyleniyo..ama lap sonrası gebe kalabilmiş biri olarak bence menepoz olayına girme..ha ben 1 seneyi geçti lap.olalı çok hızlı ilerlediğini sanmıyorum..

oleyyyy sende hamilesinnnnn yerleşme kanamasına çok benziyor söylediğin şey. damla gibi kanama oluyormuş ve gerisi gelmiyormuş hadi bakalm inşallah. perşembe sabahın akadar beklmene gerek yok, ne kadar erken öğrenirsen o kadar iyi. hadi koşşş eczaneye

canım evet haklısın ama benimki meselea tüplere yada yumurtalıklara yayılan değil rahim dışına çıkıp,rahim dışına ve bağırsaklara yapışan şekliydi..zaten çikolata tarzı kanamayla kendini belli edenler rahim içinde oluşmuş olanlar,ağrıyla kendini belli edenler benimki gibi..ikiside kısırlıkta etken zaten..önemli olan kadının adet görmesi adet varsa endo tekrarlayacak ama panik yok,çok kısa zamanda olmaz inşallah..benim durumum temmuzda belli olacak,inşallah yine bi ameliyat gerekmez...
neyseee canım gelelim sana:))) ya bubuşşşş bencede gebesinnn..noluur test yapppp noluuurr..şu ameliyatın ilk meyvesini ver artık:))

Bu başlığı her gördüğümde tebessüm ediyorum.

Evet umudum hiç bitmeyecek.Belki şuan sonucunu beklediğim 2.aşılamamın sonucunda,belki 4.aşılamamda,belki tüp bebek denememde Allah nasip ettiyse annelik şerefine nail olacagım.Allah güç ve imkan verdiği sürece elimden geleni yapmaktan usanmayacağım,umudumu yitirmeyeceğim.Önce Allah'a,sonra doktoruma teslimim.

canm fikrin çok hoşuma gitti, bunu duymak istiyordum zaten ) raporumu alayım dediğin gbi ilaçları atarım buzdolabına, tüp bebek doktorumdan maile gelmedi hala. belki tüpe kadar oks kullandırır ama onu bile istemiorm. belki tatilde gelir bebiş

buarda kendi derdime düştüm seni soramadım, ne durumdasın şuanda?

kızlaaaar bana bi fikir verin nolur beaea ..dr.u arayayımmı bu ne kontrol hapı bu ne kanama diye??

şimdi kaç hamile adayımız var???????

hıımm bir aydınlanma mı gördüm ne!!!!!

Son düzenleme:

canım rapor ilaç raporunmu? tedaviye başlamayacaksa neden ilaç raporu veriyor? ben ameliyat raporundan bahsetmiştim,ne yapıldı,sonuç ne falan..sen aşılamalarında rapor kullandınmı? bahsettiğin tüp bebek raporuysa dediğin mantıklı ama süresi kısıtlı..en güzeli merkezle görüş,ne yapılacağına karar verildikten sonra fakültedeki doktorundna rica edersin verir..ha bide adam bende yaptırmadı diye zora sokmasın işi?

inşallah aşılaman tutar,hepimiz bi umutla uğraşıyoruz..Allah boşa çıkarmasın..

canım doğum k.hapının yan etkilerinde olabilie lekelenme..bi prospektüsü oku istersen internetten..belki soğan kürüyle beraber kullandığın için olmuştur..

haa ewet hem ameliyat raporu nu alıcam hemde tüp bebek raporu isticem doktordan. ilkinde de erkenden almıştım raporu, ilaçları 2 hafta içinde almak lazım yoksa süresi geçio buzdolabında saklamıştım. tüp bebek raporu için acele etmemin sebebi ne biliyormusun, malum tr de kanunlar zırt pırt değişio hazır böle bi hakkım varken alayım diyorum :) zaten en geç bu sonbaharda yaptırmayı düşünüyodum şimdi ilaçlar buzdolabında , tüp raporu da altı ay geçerli

badezuzum canm endometrizis i teshis etmek için tabiki bazı şeyler yapılır ama hepsi normal olmasına rağmen yine de olabilir mesela benm gbi. benm doktorum çok temkinlidir kanda bir şeye baktırmıştı normal çıkmıştı meğer o değer çikolata kistinde yükske çıkarmış. bende bubuş arkadaşımız lap. olduktan sonra acaba bende de endo varmı diye kendimi çok yoklamıştım nette belirtileri okumuştum ama hiçç eser bile yoktu. vajinal ultrasonda herşey temiz çıkıyordu. ağrı yoktu ara lekelenme yoktu, bağırsak sorunları yoktu, idrar yapmada dışkı yapmada sorun yoktu. bence kendini fazla dinlemeden eğer bu belirtiler sende varsa doktoruna sorabilirsin elle muane etsin seni. ayrıca sebepsiz infertilitenin en büyük sebebi böyle gizli endo vakalarıymış

ayyyy çok heycanlıyım evde kutu kutu testler var canım, alıp alıp koymuşum yapamadan adet olmuşum :18::18: ayyy yarın sabah mı baksam acaba ilk idrarda daha net çıkıyomuş...
walla çalışamıyorum şu anda beklemek ne kadar zormuş yaaa, bi de bu kadar heycan yaptıktan sonra regli olursam perişan olurum gibi geliyo.Allahım, güldür yüzümüzü

canm yarın sabah ilk idrarınla yap mutlaka. akşam ewde kendini oyala, dizi izle falan sakın akşam yapma testi. bende çok heyecanlandım sabah llk işim tpice bakmak olacak mutlaka haber ver tamam mı?
bubuş ta müjdeyi verir çifte bayram yaşarız

meldiiiiii ayaklarınını sürüdün galibaaaa

Arkadaşlar hsg testi sonucunda iki tüpde kapalı çıktı doktorum şimdi laparoskopi diyor fakat özel hastaneyle anlaşmalı ben devlet hastanesinde olmak istiyorum istanbul avrupa yakasından bana önerebileceğiniz doktor varsa lütfen yazın teşekkürler....

hangi doktor bu ? izmirdeydin degil mi ?
benim de ilk gun hep koyu renk olur. ben de merak ettim simdi. rahim ic tabakasi hucrelerinin vucutta baska yerlerde olmasi ve buralarda hastalik yaratmasi diye biliyorum ben. dogustan bir tur anomali bildigim.
benim de hep vajinal ultrasonda sorun yok dendi. yalnız bacagimda benim 0,5 cm buyuklugunde bir yukselti var. ben gibi birsey. acik tenli oldugumdan hep doktora gidip goruneyim, cilt kanseri vs. olabilir mi diye korkardim. hatta gecmiste bir-iki benimi aldirdim.bu kabartinin ici zaman zaman koyu kırmızı oluyor. c.tesi gunu adetim baslayinca farkettim ki bu kabardi da kirmizilasti yine. yani bacagimda rahim ic tabakasi dokusu var
diger aylarda da kontrol edecegim, hep adet donemi mi rengi koyulasiyor diye. ilk kez c.tesi gunu aradaki baglantiyi kurabildim cunku, ne zaman kabarip kan topladigina dikkat etmemisim. onceden bir iki kez kafayı taktim, sıktım ve hatta nesterle kestim orayi. sadece kan vardi. hani tenin sıkısınca ici kan toplar yok oyle birsey goruntusu.rahim ic tabakasi hucreleri bacagimda varsa baska yerimde de olabilir !?

bende bu haftayı bitirene kadar beklerim diye kendime söz vermiştim ama bakalım yarın belki yaparım evde.
hiç umudum yok nedense. negetife çok alıştıkya ondan sanırım.pozitif olması hayal bile edemiyorum.
eşimde bu sabah şehir dışına gitti. artık varsada yoksada o gelene kadar belli olur.
2-3 gün gecikmeli olursam diye bekliyorum. belirti sayabileceğim bişeyde yaşamaıyorum pek. kondurmakda istemiyorum. offf yine kafam cok karıstı. hayırlısı canlarım.

Bubuş lütfen olumsuz düşünme, ben bu ay hep hamileymişim gibi hissettim, umudumu hep korudum. Negatif çıksada moral bozmak yok, Allahım doğru zamanda ve hayırlısını verir İnşallah diye dua ediyorum. Moral bozmak yok, neydi topiğimiz UMUDUMUZ HİÇ BİTMEYECEK BİZ ANNE OLACAĞIZ Durmak yok, çalışmalara devam

insan ne kadar bekleyeceğim desede bekliyemiyor. benim dün çok kötü ağrım vardı. ama bugün o da gitti, sadece ara ara regli sancısı gibi sancı geliyor, sanki akıyor gibi oluyor, birde sizde olurmu bilmiyorum sanki regli kokusu geliyor gibi hissediyorum. benim arada böyle sapıtıyor ama şimdiye kadar regli takvimime baktım en fazla geciktiğinde 31 günde olmuşum.kist olduğum zaman hariç tabii. o zaman ilaçla regli olmuştum. tüp bebek sonrası kist olanda oluyormuş inşallah öyle birşey olmamışımdır.

Canım benimde idrarımın kokusu değişti sanki ayıptır sölemesikist olmamışsındır, kendi kendine sürekli kist mi acaba deme bence.Olumlu düşünelim, umarım hamileyizdir...Bakalım ben hala inat ediyorum perşembe sabahı idrar testi yapıcam diye...yarında geçsin bakalım.. benimde bugün 35. günüm, beklemek çok zor, hepimize sabır diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…