Aşılama Umudumuz Hiç Bitmeyecek, Biz Anne Olacağız Diyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım eşimle tek derdimiz ortak zevklerimizin olmayışı..benim ailemle onun ailesi farklı..vs.. bi sürü şey..ama ideal bi çift olarak görünmek gibi bi derdim benim hiç yok zaten,kasmıyorum artık:) karşılıklı yapıyoruz herşeyi,onun yapabildikleri kadar bende yapıyorum..biraz feminist bi halim var benim,asıl dert bu:))))) o ise tam ataerkil bi aileden geliyo.bi çok şeye alışmak zorunda kaldı tabii:) ama benden çok daha fazla aşık biliyorum..bazen gel gitlerimiz oluyo ama....

neyse canım o dediğim doktor antalyada değil..zaten eşim hiç taraftar değil..gözü tutmamış adamın tam zamane adamlarından:) anlamışsındır sanırım:)
ben dondurulmuş için bant kullanmaya başladım canım..bugün adetimin 4.günü ilk günü telefon ettim ve estroderm verdiler.sanırım inci hanımdı konuştuuğum..kemal beyle falan konuşmadım yani:) hatta tedavide hangi doktoru istiyosunuz dedi dedim kemal beydi deoktorum ama hiç farketmez dedim..c.tesi murat beye randevu verdiler...sanırım 20-25 gün ilaç kullanılıyo..bilmiyorum artık...

canım hatırlamazmıyım,bakıyorum arada sana,opunun yaklaştığını biliyorum zaten..canım belki dozu az tutmuşlardır hepsinin gelişmesindense az öz olsun demişlerdir..nasıldı dozun bilmiyorum ama..kafaya takacak bişey yok canım bence...

canım hatırlamazmıyım,bakıyorum arada sana,opunun yaklaştığını biliyorum zaten..canım belki dozu az tutmuşlardır hepsinin gelişmesindense az öz olsun demişlerdir..nasıldı dozun bilmiyorum ama..kafaya takacak bişey yok canım bence...

guleeem başladınmı bantlara ..hadi hayırlısı olsun cnm..dondurulmuş bebeşin sana anneliği yaşatsın inş.dr.olayına takma zaten embriyon var transferini yapıcak onu ben bile yapabilirm biliyosun zaten:) ya hadi çok güzel olsun bu defa bebeişin seninle olsun cnm.bende gülün dibine bebek yapıyorum eşim yerlerde tuhaf tuhaf bebekler yapma insana benzet diyo:)))ay bu günkiler pek olmadı yarın adam akıllı bişey yapayım..gülü aldığımda goncaydı bu gün açmaya başlamış çok sevindim .çünkü hiç anlamam çiçekten ya suya boğarım yada kuruturum.açtığına göre halinden memnun:)hızır as.gülümün (hepimizin) gölegesinde dinlensin dularıma amin desin inş..

cnm yeni gördüm ..hah şöyle yaa hep diyorum senin bu havanla bende mutlu oluyorum ..bizler inanmazsak bizim içimizde nasıl tutunsun büyüsün bebişlerimiz.bizler çok güçlü anneler olucaz cnm..dün bir anne minicik çocuğu ağlıyo diye ellerine vuruyodu dayanamadım yapma daha küçük dedim kadın sabır bırakmıyo ki dedi..işte biz sabrı öğreniyoruz çocuklarımıza da çok iyi anneler olucaz inş...sen merkezine karar ver bak herşey nasıl tıkır tıkır başlıycak...eski enerjine dönmene çok sevindim bu arada..
gül işine gelince yukarıda da yazdım ben bebekleri yapmaya çalıştımda pek beceremedim:)dew çizme bebek yap dedi o yüzden çizmekten vazgeçtim ecüş bücüş bebekler yaptım yarın daha düzgün bişeyler yapıcam tabi beişkte..duasını komşum söyledi cnm beşikleri asıp Allahım sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et..isim filan varsa söylüyosun ben hepinizi sayıcam..sonrada Allahım hızır as. gülümün gölgesinde dinlensin dualarıma amin desin olucakmış:))inş. öyle olur hepimizin..

şu anda evli değilim ama doktorlar kistler heryeri kaplmaış çoçuk olma olasılıgı cok az diyor ben cok üzülüyorum 27 yasındayım evlnmeyı 5-6 sene daha düşünmüyorum şansım azalıyor değil mi

cnm öncelikle ne kisti olduğunu söyledimi sana pko?veya çikolata kistimi hangisi..ayrıca senin doğurganlığını kistler değil yumurtalık rezervine bakılan bir test gösterir.amh testi..eğer bunda sorun yoksa kistler tedavi edilebiliyo yani bazıları en azından..üzme kendini..

badezuzum tşk ederim cnm. çikolata kistiymiş yumurtalıklarım çalışmıyormuş bilmiyorum inşalllah hepimiz bebeği olur allah olmayan herkese nasip etsin.. benimö pek umudum yok ama allah size nasip etsin tez zamanda tatlı tatlı bebişşlerr

her gün preguon 275 kullanıyorum.dr a az değilmi diyorum.ne yapacaksın fazlasını diyor.dün endometrium 14 tü.bugün 12 olmuş bu incelip kalınlaşıyor mu böyle.yarın çatlatıcı yapabilirim dedi.bu arada senin tedavin de hayırlı olsun canım.inşallah ikimizde yaza hamile gireriz.

cnm çikolata kisti olan çok kişi var ..umutsuz olma sadece büyüdüğünde ameliyat olabiliyo..bir arkadaşım lap. oldu hemen arkasından hamile kaldı ve bebeğini doğurdu..umutsuz olma ama evlilik için doğru kişiyi bulursan eğer geciktirme ..böylece yaşında ilerlemez..Allah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin...

Kızlar yarın test yapcam bıgun daha dayanamıycam neolur dua edın benım ıcın sonucum guzel olur ınsallah ne olur Allahım

başladım canım bugün 4.günüm..cumartesi kontrole gidicem.merkeze gidilecek artık eşime laf geçiremedim.burda bi yere gitme fikrimi saçma buldu:) geçen gün merkezin önünden geçtim benden bi parçanın orda olduğunu düşününce bi tuhaf oldum..inşallah Allah yazmıştır onları bana bilemiyorum..yavrum sen bu bebekleri nasıl yapıyosun? şöle biblo falan alsaydın..ya ben geç kaldım,yarın gidebilirsem alıcam..duayıda iyi oldu yazdığın tam yapalım işi:)

canım çikolata kisti benimde belam...ben 4 yıldır bebek için uğraşıyorum ama farklı bi çok sebebimde var..tek sorun kistlerim değil..bekarsan onların büyümemesi için baskılamak için ilaç verirler sana..evlenincede hemen başlarsın çalışmalara..baştan bilmen belkide bi çok şeye önlem almanı sağlayacak..çikolata kistiyle kendiliğindne gebe kalanlarda var ama sonuçta engel olabiliyo..inşallah herşey vaktiyle yolunda gider..güzel dileklerin için teşekkürler:)

Kızlar yarın test yapcam bıgun daha dayanamıycam neolur dua edın benım ıcın sonucum guzel olur ınsallah ne olur Allahım

aa geldimi vakit:) süper..yap tabii bi gün daha beklemene gerek yok...yarın heyecanla açıcam sayfayı..inşalllaaahhhhhhhhhh hamişsindir canım:)

aa geldimi vakit:) süper..yap tabii bi gün daha beklemene gerek yok...yarın heyecanla açıcam sayfayı..inşalllaaahhhhhhhhhh hamişsindir canım:)

ınsallah canım bende oyle umuyorum ve cok ıstıyorum Rabbım hakkımızda hayırlısını versın

yaa çok komik oldular..biblo nerden bulucam 6 tane bide benim gülüm minicik beşik yapıp içine bırakıcam bebekleri kırılır hepten çocuğumuz olmaz:) .kağıttan yapıyorum gülmek yok ama..iki tane kibrit çüpünü t şeklinde bantlıyorum kafasınada yuvarladığım kağıdı geçiriyorum üsütnede peçete sardım..:)))))))dur yarın resimlerini çekip koyayım..olur olur çok güzel olur dur daha ciddiye bindirmedim elbise bile yaparım ben yavrularımıza ..ayol sizinkilerde bende emanet yeğenlerimi fıstık gibi yaparım hemde haahahahhaa..neyse hayırlı olsun git merkeze artık zor olucak ama beylerimizin sözünü iki edemiyoruz ya bende merkezin önünden geçince muslukları açıyorum benim başka tabi senin kuzuların orda yaa hdi inş. seninle olurlar kuzucuklar..
bu arada ben hem kendimi motive etmek için hemde kafam dağılsın diye bebek battaniyesi öreyim dedim.Allahım ne kadar beceriksiz olduğum tekrar çıktı ortaya..yahu ne zormuş..komşuma soruyorum e bunların hazırı var filan diyo kadına çemkirdim bide ya söylenme öğret diye:))))tamam diyo ama cık umutsuz vakayım ben..öyle heveslenmiştim kendi el emeğim olsun tabi hazır olanlar zaten alınıyo..öff iyiki kocişim evlenmiş benimle bu beceriksizlikle evde kalırmışım ben hahahahhaa.ay yine çenem düştü...
YELİİİİZZZ hadi güzel haberler ver bize canım inş. bebişin seninledircnm.yarın evde olmycam akşam gelir gelmez bakarım .sende haber ver olurmu merakta bırakma bizi..Allahım nasip etmiş olsun anneliği..

Güüleeeeeeemmm canım bantlara başlamışsın, hayırlı olsun canım bnim.Umarım mayıs ayı hepimizin yüzünü güldürür.Severim mayıs ayını :) Yeliz seni çok merak ediyorum, güzel haberlrini bekliyoruz canım.
Yaaa kızlar u jel kabusum oldu, çok iğrenç. Geri de geliyo topak topak. Orayı nasıl temizliceemi şaşırdım walla. Kaşıntı da başladı sanki.Ayyyy gerçekten çok iğrenç.Üstüne üstlük şu kan iğneleri de çok canımı yakıyo :)

idare etmeye çalış cnm yaa..bilmiyorum ama okuduğum kadarıyla böyle bişey bu ..kaşıntı psikolojik gibi çok takıldın sen bu olaya..düşünmemeye çalış cnm..bebişin için olduğunu filan düşün..temizliğini kızlar daha iyi bilir..ya sen niye kan iğnesi oluyosunki sende demi pıhtılaşma var???

canım hayırlı olsun tedaviye başlamışsın.inşaallah bu kez bebeğine kavuşacaksın.dr. olarakda murat beyde iyi. benim yumurta toplama işlemini murat bey yapmıştı.inşaallah yaza bebeğinle girersin canım.c.tesi güzel haberlerle dönersin inşaallah..bende büyük ihtimalle ağustos gibi başlayacağım ankara olarak düşünüyorum allahtan hayırlısı.
eşim akşam aynı şeyleri tekrar söyledi bu son olacakmış artık.4.cüyü şimdiden kafandan sil diyor.bu bebek sevdasından önümüzü göremiyormuşuz.onunda kariyeri gereği yurt dışı işleri var bu tedaviler yüzünden sürekli erteliyoruz.bazan ona hak vermiyor değilim.biz elimizden geleni yapmaya çalıştık.dile kolay 8-9 yıldır bu uğurda çaba gösteriyoruz.allahtan hayırlısı rabbim demekki böylesini bize hayırlı gördü.sabretmeyi tüm çocuklara kendi çocuğumuz gibi bakmayı öğretti.benimde artık bu son şansım olacak diye bakıyorum.ve inanıyorum ki yüce allahım bu kez bizi sevindirecek.aslında bebek konusunu kafasından atan bir çok kişi mucizesine olmadık anda kavuşuyor.
biliyoruz ki rahat olmak gerekiyor. ama önemli olan bunu yapabilmek.inşaallah hepimiz mucizelerimize bu tedavilerimizle kavuşacağız.

Yeliziz şuan tüm tualarım seninle inşaallah anneler gününe anne olarak bebeğinle gireceksin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…