inan benim de yüzüm gülüyo hiç belli etmiyorum ama evde kötü oluyorum neyse yarın toplama işlemim var ona adabte oldum yazdım biraz önce zaten böylelşkle yinelemiş olduk.:) başlayınca geçiyo gidiyo işte
kızlar bende 1,5 yılı askındır bebk ıcın ugrasanalrdanım maddı manevı bıttım yanıı ...
ama sonuc varmı koca bı sıfırrrr
acaba bızde anne olabılcekmıyızz??
doktor desen memnun dglımm( kımı bulcamı bılmıyroumm ( asılamam tutmadıı bıde ustune kıstım cktı her ay her ay doktor hastane g-koselrıne gıtmekten bıktım hayattan bıktımm herseydennnn
kızlar bu ayda 38,5 * 27 mm boyutunda komplike kist çıktı tekrar kan ıstedıler yarın sonuc gostermeye gıdıcemm
off ya bu kıstlerden cektımız nedır ayrıca hap vermedı kıstı ertmek ıcın onumuzdekı ay gel bakalım takıbe alalım dedıı.
Kızlar herkese merhaba;
DEW canım her şey yolundaymış çok sevindim, minik kızımız büyümüş kocaman olmuş, çok haylaz bi kız olacak annesi. Eşin gelmiş gözün aydın canım. Şeker yükelemesinde de bir problem çıkmayacaktır canım. merak etme. Bİr de 3 kilo almışsın bence çok çok ii. Haarikasınız anne kız. Öpüyorum ikinizi de :) Gülemcim canım benim eşine kızmışsın, olur öle şeyler, badenin dediği gibi her erkekte var biraz odunluk :) hepsi kendi çevresinde süper espiri deposu, bizim çevremize gelince ss pus konuşmaktan aciz insanlar oluveriyolar. Anlattıkların bana hiç yabancı gelmedi. Ama takma kafana yaaaa, ne sen onu değiştirebilirsin ne o seni, böööle kabulet gitsin, hiç neden bu adam böle diye sorma bile, ya da keşke şöle olsaydı da deme, olduğu gibi kabul et canım. Üzme kendini. Lee moralini bozmuşsun azcık, sen tüp bebek merkezine karar verdin mi? karar verdiğin merkezde yaptır tüm kan tahlillerini. Ne bileyim farklı farklı doktorlara gidip kafanı karıştırma lütfen. Rahat olmaya çalış. Stres yapma canım. Sen güçlü bir kadınsın. Rezervlerin le ilgili bir sorun olmayacak lütfen bunu düşünme.
Kızlar benim heycanım devam ediyor. Moralim çok ii ama kasık ağrılarımvar. Batmalarım Özellikle sağ tarafta şişlik hissediyorum sanki ve 6. günüm hala daha normal yürüyeiyorum. Böle yavaş yavaş yürüyorum.Kasıklarım şiş şiş... Psikolojik sanırsam bugün biraz dışarı çıkıcam. Çok yürümicem ama azcık dolaşıcam. Hava çok güzel. VE ben ayın 9una kadar izinliyim :) tatilin tadını çıkartayım bari :) Hepinizi öpüyorum kendinize dikkat edin ve dualarızı eksik etmeyin
merhaba canım arkadaşlarım):-(( görüldüğü üzere moralim çok iyi değil MAALESEF bugün negatif durumdayım.eve henüz yeni geldim mutfağa yemek hazırlamaya girmeden geçmişi okumadan sizlere yazayım dedim.reglimin 21.günü progesteron hormonuna baktırmıştım ve bugün sonucu aldım.0.62 dr.un dediğine göre bu demek oluyormuş ki ben yumurtlamamışım:-(( biz boşunamı çalıştık bu ay .offf bu ne yaa birde kistim oluşmuştu geçen aydan o da hala geçmemiş.dr.çok büyük değil dedi ama olsun ben tüpe başlayayım derken yumurtlamam yok kist var.ve bana reglinin 2.veya 5. günleri arasında gel hormon tahillerine yumurta rezerv durumuna bakalım ne durumdalar dedi. ben ayın 7-8 gibi regl olmam lazım. ağustos gibi biz tüp tedavisine başlamak istiyoruz.bu tahliller kötü çıkarsa tüp öncesi moralim nasıl olur bilemiyorum.akıl verin bana gidip yaptırsammı acaba.iç açıcı çıkmazsa belki bana bunun için bir tedavi uygularmı diyede düşünüyorum.ve bunu yazarken zır zır ağlıyorum.canım eşim bana kendini sakın yorma ağır işlerle uğraşma diye tembihliyordu.oysa ben yumurtlamamışım bile:-((30 yaşındayken daha çok umutluydum bir ara fsh ım moral bozukluğundan yüksek çıkmıştı ve yılmamış kendime moral vererek bitkisel kürlerle düşürmüştüm.ama şimdi yaşım 40 daha çok panik olmaya başladım.umudumu yitirmek üzereyim. ben anne olacağım diye kendimi kandırıyorum sanırım.üzgünüm bugün tüm negatifliğimi yansıttım sizlere tekrar özür dilerim sizlerden.siz umudunuzu yitirmeyin.hepinizi öptüm
baksana senin yarım kilocuk kızın 1 kiloya yaklamşmış..yavrum benim yaaa..sağlıklı zıpır,yeri dar olsada tepinir o,bebekler anne karnında ne zaman aktifse doğduklarında da o vakitlerde uyanık olurlarmış..gece hangi saatlerde tepikliyosa alış şimdiden o saatlere:))) eşin için randecu ayarlaman iyi olmuş..zaten en çok eşin şaşacak kızına:) 3 kilo senin için çok değil canım..gayet fitsin:)maşallah size....
Kızlar herkese merhaba;
DEW canım her şey yolundaymış çok sevindim, minik kızımız büyümüş kocaman olmuş, çok haylaz bi kız olacak annesi. Eşin gelmiş gözün aydın canım. Şeker yükelemesinde de bir problem çıkmayacaktır canım. merak etme. Bİr de 3 kilo almışsın bence çok çok ii. Haarikasınız anne kız. Öpüyorum ikinizi de :) Gülemcim canım benim eşine kızmışsın, olur öle şeyler, badenin dediği gibi her erkekte var biraz odunluk :) hepsi kendi çevresinde süper espiri deposu, bizim çevremize gelince ss pus konuşmaktan aciz insanlar oluveriyolar. Anlattıkların bana hiç yabancı gelmedi. Ama takma kafana yaaaa, ne sen onu değiştirebilirsin ne o seni, böööle kabulet gitsin, hiç neden bu adam böle diye sorma bile, ya da keşke şöle olsaydı da deme, olduğu gibi kabul et canım. Üzme kendini. Lee moralini bozmuşsun azcık, sen tüp bebek merkezine karar verdin mi? karar verdiğin merkezde yaptır tüm kan tahlillerini. Ne bileyim farklı farklı doktorlara gidip kafanı karıştırma lütfen. Rahat olmaya çalış. Stres yapma canım. Sen güçlü bir kadınsın. Rezervlerin le ilgili bir sorun olmayacak lütfen bunu düşünme.
Kızlar benim heycanım devam ediyor. Moralim çok ii ama kasık ağrılarımvar. Batmalarım Özellikle sağ tarafta şişlik hissediyorum sanki ve 6. günüm hala daha normal yürüyeiyorum. Böle yavaş yavaş yürüyorum.Kasıklarım şiş şiş... Psikolojik sanırsam bugün biraz dışarı çıkıcam. Çok yürümicem ama azcık dolaşıcam. Hava çok güzel. VE ben ayın 9una kadar izinliyim :) tatilin tadını çıkartayım bari :) Hepinizi öpüyorum kendinize dikkat edin ve dualarızı eksik etmeyin
kızlar selammmmmmmmm:) telden giriyorum :)kafa dinlemeye kaçtımm azcık moral lazım bize ...gülemimm canım valla hala kararsızım inan ama sanırım histereskopi olup dondurma 2 tane daha bebiş var onları deniyeceğim şu mayıs adetimle birlikte canım aynı merkezde ..doktorum iyi bir doktor aslında ama iletişim problemimiz var elektrikler kesildi diyelim..ayrıca sanırım co kültür vs..gibi şeyler yapmıyor merkez ..sorucam tabii emin değilim ..şimdilik böylee bu işler biraz da şans işi sanırım kimileri ilk seferde tutturuyo kimleri daha çok uğraşıyo..inşallah en kısa zamanda hamile kalabiliriz..kk da birini okudum da sadece tüpleri alınmış başka sorunu yok ama 6. denemesinde hala negatifi almış .düşün işte rabbim ol diyecek ki olacak sanırım biz elimizden geleni yapıp gerisini ona bırakmalıyız .bence dondurma bebişler sana süpriz yapacak bak gör:)olmadı o dediğin doktora gir derim baksana güzel sonuçlar alınmış ..ah biz kadınlar herzaman için bir b planımız oluyor :)
lee lütfen bu karamsarlığı üstünden at :)senin pozitif enerjine ihtiyacımız var canım..o kist erir gider üzme kendini önmeli olan altın yumurtayı yakalamak inşallah olacak güzelim hep böyle düşün..benim gibi yapma ben çok olumsuz düşünüyorum istemeden savunma mekanizması işliyor heralde hayal kırıklığına uğramamak için..sanki yine uğramıyormuyum uğruyorum tabii :)o yüzden artık hep olumluyum olacak elbet olacak :)
pirayecim canım benim :)kuzucuğun sana sıkı sıkı tutunuyor bence allahın izniyle inşallah anneler günün çok daha anlamlı olacak bu
sene :)....
ah ah bende en çok bu anneler gününde yine anne olamamın üzüntüsünü yaşıyor olacağım sanırım ..kaderrr ne yapalım ..
dew öpüyorum sizlerii kocaman karya hanımı en çok ama miniş patilerinden :)
merhaba canım arkadaşlarım):-(( görüldüğü üzere moralim çok iyi değil MAALESEF bugün negatif durumdayım.eve henüz yeni geldim mutfağa yemek hazırlamaya girmeden geçmişi okumadan sizlere yazayım dedim.reglimin 21.günü progesteron hormonuna baktırmıştım ve bugün sonucu aldım.0.62 dr.un dediğine göre bu demek oluyormuş ki ben yumurtlamamışım:-(( biz boşunamı çalıştık bu ay .offf bu ne yaa birde kistim oluşmuştu geçen aydan o da hala geçmemiş.dr.çok büyük değil dedi ama olsun ben tüpe başlayayım derken yumurtlamam yok kist var.ve bana reglinin 2.veya 5. günleri arasında gel hormon tahillerine yumurta rezerv durumuna bakalım ne durumdalar dedi. ben ayın 7-8 gibi regl olmam lazım. ağustos gibi biz tüp tedavisine başlamak istiyoruz.bu tahliller kötü çıkarsa tüp öncesi moralim nasıl olur bilemiyorum.akıl verin bana gidip yaptırsammı acaba.iç açıcı çıkmazsa belki bana bunun için bir tedavi uygularmı diyede düşünüyorum.ve bunu yazarken zır zır ağlıyorum.canım eşim bana kendini sakın yorma ağır işlerle uğraşma diye tembihliyordu.oysa ben yumurtlamamışım bile:-((30 yaşındayken daha çok umutluydum bir ara fsh ım moral bozukluğundan yüksek çıkmıştı ve yılmamış kendime moral vererek bitkisel kürlerle düşürmüştüm.ama şimdi yaşım 40 daha çok panik olmaya başladım.umudumu yitirmek üzereyim. ben anne olacağım diye kendimi kandırıyorum sanırım.üzgünüm bugün tüm negatifliğimi yansıttım sizlere tekrar özür dilerim sizlerden.siz umudunuzu yitirmeyin.hepinizi öptüm
melodi nerelerdesiinnn? kendi derdime düştüm naptın merak ettim..canım dondurulmuşun kaç taneydi? onları bırakıp başka yere gitmek pek mantıklı değilmi sanki? benimde yeni bi yere o kadar çok ihtiyacım varki aslında ama bu sefer şükürki 2 dondurulmuşum oldu biliyosun..onları bırakıp gidemedim..senin doktorun aslında iyi bi izlenim vermişti ama....
benim bebeğin kalp atımını alamadığımızda gittiğimiz bi doktor var burda..adam tüp bebek yapıyo ve 2 arkadaşımda aşılamayla hamile kaldı onda..hatta bi arkadaşın yakınıda 8 yıldır uğraşıyomuş hatta 4 yılı benim merkezde geçmiş..o kızıda kendi doktorlarına yönlendirdi kızlar ve ilk denemede pozitif..ayy nasıl sevindim anlatamam.kızın meğer endometrium tabakası kalınlaşmıyomuş..bu doktortada ideal boyuta gelmemiş aslında..4 yıldır boşuna uğraşmışsınız demiş falan..ama yinede devam edicez demiş ve tutmuş:) bende dunları duyunca iyice soğudum merkezden.....banada git diye tutturdular,aklımı karıştırdılar...ama fakülte daha mantıklı sanırım..bu adam özelde ama rapor işini yapıyo olabilir...napsam ki...eşim asla gitmem o adama diyo..offf......
morali duzelttin degil mi bugune kadar? okudum yorumlari da kimse sana mutsuzlugu yakistiramamis. alistirdin bizi, bizim sucumuz yok guzelim :)
benim icin aramizdaki kesin anne sensin, o yuzden seninle ilgili hic endiselenmiyorum canım. er yada gec kurumdan bebegin gelecek. keske biz de ailecek seninle ayni karari vermis olsak, seni bu bakimdan cok kıskanıyorum.
senin icin de gecerli galiba, benim istedigim bir bebek, benim dogurmus olmam cok onemli gelmiyor bana. ben baskalarindan farkli olarak hic icimde bir bebek hissetsem, tekmelese, yumruklasa demiyorum. sadece karsiliksiz, elimden geldigince bir bebege herseyimi vermek istiyorum. hayatimin guzelliklerini onunla da paylasmak istiyorum. ve esimi, ailemi tum bunlara hazir etmek icin daha zamanim oldugunu dusunuyorum. yani su siralar gebe kalirsam ne mutlu bana, ileride bir gun ailemi daha buyutmek icin bir cocuk almak isterim. ama hamile kalamazsam caba gostermis olacagim, ve bugun karsima yuvadan cocuk almak konusunda cikacak catlak sesler yarin bizi destekliyor olacak. iste benim icin fark bu. o yuzden sen benim gozumde pesin pesin annesin zaten.
kıslaniyorum seni kadin
yavrum su üsümüs bebeklerini bi bunyende ısıt once. bi cozulsunler, sarilsinlar sana. sonra burada yapmazsan icinde bir sizi kalmayacak mi keske bebisleri birakmayaydim labaratuvar koselerinde diye ? benim icim burkulurdu. ama zamanin varsa bir baska merkezde bebegin tutunmasina engel bir durum var mi kontrol ettirebilrsin belki ?
canım senin bu gittiğin doktor öylesine birimi? hormonlarına bakıp ne yapacak yani? hayır ağustosa kadar aşılama,klomen vs..ile vakit geçiricem diyosan baktır doktorunda tedavisine uy..ama yok tedaviye kadar dinlenicem diyosan baktırma bırak..sadece şu olabilir merkeze yada doktora bi an önce karar verip tedavine şekil verebilir,yol haritanı belirleyebilirsin..fsh ın stresle direk alakalı olduğu söylensede bir kere bile yüksek çıkması yeterli demişti bana bi doktor..şimdi bakılsa ne çıkarsa çıksın tedaviye kadar kuracaksın kafanda...yerinde olsam tedavimi yapacağım yerle görüşürüm..hiç araya birilerini koyma...bu bekleyişler daha çok geriyo...umutsuz olacak bişey yok ayrıca..yumurtan varki kist olabiliyo bide burdan düşün..iyi bi tedaviyle o yumurta bebekte olacak:)
kızlar selammmmmmmmm:) telden giriyorum :)kafa dinlemeye kaçtımm azcık moral lazım bize ...gülemimm canım valla hala kararsızım inan ama sanırım histereskopi olup dondurma 2 tane daha bebiş var onları deniyeceğim şu mayıs adetimle birlikte canım aynı merkezde ..doktorum iyi bir doktor aslında ama iletişim problemimiz var elektrikler kesildi diyelim..ayrıca sanırım co kültür vs..gibi şeyler yapmıyor merkez ..sorucam tabii emin değilim ..şimdilik böylee bu işler biraz da şans işi sanırım kimileri ilk seferde tutturuyo kimleri daha çok uğraşıyo..inşallah en kısa zamanda hamile kalabiliriz..kk da birini okudum da sadece tüpleri alınmış başka sorunu yok ama 6. denemesinde hala negatifi almış .düşün işte rabbim ol diyecek ki olacak sanırım biz elimizden geleni yapıp gerisini ona bırakmalıyız .bence dondurma bebişler sana süpriz yapacak bak gör:)olmadı o dediğin doktora gir derim baksana güzel sonuçlar alınmış ..ah biz kadınlar herzaman için bir b planımız oluyor :)
lee lütfen bu karamsarlığı üstünden at :)senin pozitif enerjine ihtiyacımız var canım..o kist erir gider üzme kendini önmeli olan altın yumurtayı yakalamak inşallah olacak güzelim hep böyle düşün..benim gibi yapma ben çok olumsuz düşünüyorum istemeden savunma mekanizması işliyor heralde hayal kırıklığına uğramamak için..sanki yine uğramıyormuyum uğruyorum tabii :)o yüzden artık hep olumluyum olacak elbet olacak :)
pirayecim canım benim :)kuzucuğun sana sıkı sıkı tutunuyor bence allahın izniyle inşallah anneler günün çok daha anlamlı olacak bu sene :)....
ah ah bende en çok bu anneler gününde yine anne olamamın üzüntüsünü yaşıyor olacağım sanırım ..kaderrr ne yapalım ..
dew öpüyorum sizlerii kocaman karya hanımı en çok ama miniş patilerinden :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?