Aşılama Umudumuz Hiç Bitmeyecek, Biz Anne Olacağız Diyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

hadi bakalım hayırlısı....inşallah ummadığın tedavi sana bebeğini getirir:)

kızlar bende 1,5 yılı askındır bebk ıcın ugrasanalrdanım maddı manevı bıttım yanıı ...
ama sonuc varmı koca bı sıfırrrr
acaba bızde anne olabılcekmıyızz??
doktor desen memnun dglımm ( kımı bulcamı bılmıyroumm( asılamam tutmadıı bıde ustune kıstım cktı her ay her ay doktor hastane g-koselrıne gıtmekten bıktım hayattan bıktımm herseydennnn

kızlar bu ayda 38,5 * 27 mm boyutunda komplike kist çıktı tekrar kan ıstedıler yarın sonuc gostermeye gıdıcemm
off ya bu kıstlerden cektımız nedır ayrıca hap vermedı kıstı ertmek ıcın onumuzdekı ay gel bakalım takıbe alalım dedıı.

Kızlar herkese merhaba;
DEW canım her şey yolundaymış çok sevindim, minik kızımız büyümüş kocaman olmuş, çok haylaz bi kız olacak annesi. Eşin gelmiş gözün aydın canım. Şeker yükelemesinde de bir problem çıkmayacaktır canım. merak etme. Bİr de 3 kilo almışsın bence çok çok ii. Haarikasınız anne kız. Öpüyorum ikinizi de :) Gülemcim canım benim eşine kızmışsın, olur öle şeyler, badenin dediği gibi her erkekte var biraz odunluk :) hepsi kendi çevresinde süper espiri deposu, bizim çevremize gelince ss pus konuşmaktan aciz insanlar oluveriyolar. Anlattıkların bana hiç yabancı gelmedi. Ama takma kafana yaaaa, ne sen onu değiştirebilirsin ne o seni, böööle kabulet gitsin, hiç neden bu adam böle diye sorma bile, ya da keşke şöle olsaydı da deme, olduğu gibi kabul et canım. Üzme kendini. Lee moralini bozmuşsun azcık, sen tüp bebek merkezine karar verdin mi? karar verdiğin merkezde yaptır tüm kan tahlillerini. Ne bileyim farklı farklı doktorlara gidip kafanı karıştırma lütfen. Rahat olmaya çalış. Stres yapma canım. Sen güçlü bir kadınsın. Rezervlerin le ilgili bir sorun olmayacak lütfen bunu düşünme.
Kızlar benim heycanım devam ediyor. Moralim çok ii ama kasık ağrılarımvar. Batmalarım Özellikle sağ tarafta şişlik hissediyorum sanki ve 6. günüm hala daha normal yürüyeiyorum. Böle yavaş yavaş yürüyorum.Kasıklarım şiş şiş... Psikolojik sanırsam bugün biraz dışarı çıkıcam. Çok yürümicem ama azcık dolaşıcam. Hava çok güzel. VE ben ayın 9una kadar izinliyim :) tatilin tadını çıkartayım bari :) Hepinizi öpüyorum kendinize dikkat edin ve dualarızı eksik etmeyin

canım eğer doktorunla ilgili en ufak acabaların varsa direk değiştir...kisti eritecek diye bekleme bence...bizlere göre başındasın daha bu yüzden tavsiyem kesinlikle budur...hayırlısı olsun canım..

hoşgeldin taze anne:) bu anneler gününe yetişecek bebeğin eminim ben:))) dualarımız seninle canım..
bu güne kadar yattınmı peki?en iyiysini yaptın canım..bu bir inançtır çünkü..hadi bakalım gez gel,yorulma fazla:)
canım genel anlamda iyiyiz,çoğu zaman benim kahrımı çeken eşimdir ama uyumsuzuz işte..dediğin gibi kabul etmekten başka çare yok:)))) sende kendine bebeğine dikkat et:)

melodi nerelerdesiinnn? kendi derdime düştüm naptın merak ettim..canım dondurulmuşun kaç taneydi? onları bırakıp başka yere gitmek pek mantıklı değilmi sanki? benimde yeni bi yere o kadar çok ihtiyacım varki aslında ama bu sefer şükürki 2 dondurulmuşum oldu biliyosun..onları bırakıp gidemedim..senin doktorun aslında iyi bi izlenim vermişti ama....
benim bebeğin kalp atımını alamadığımızda gittiğimiz bi doktor var burda..adam tüp bebek yapıyo ve 2 arkadaşımda aşılamayla hamile kaldı onda..hatta bi arkadaşın yakınıda 8 yıldır uğraşıyomuş hatta 4 yılı benim merkezde geçmiş..o kızıda kendi doktorlarına yönlendirdi kızlar ve ilk denemede pozitif..ayy nasıl sevindim anlatamam.kızın meğer endometrium tabakası kalınlaşmıyomuş..bu doktortada ideal boyuta gelmemiş aslında..4 yıldır boşuna uğraşmışsınız demiş falan..ama yinede devam edicez demiş ve tutmuş:) bende dunları duyunca iyice soğudum merkezden.....banada git diye tutturdular,aklımı karıştırdılar...ama fakülte daha mantıklı sanırım..bu adam özelde ama rapor işini yapıyo olabilir...napsam ki...eşim asla gitmem o adama diyo..offf......

Canim insanin her zaman pozitif olmasi mumkun degil hangimiz zaman zaman dibe vurmuyoruz ki oyle degil mi?Lutfen en kisa zamanda uzerinden at bu karamsarligi eski haline yole devam et olurmu sen bu grupta pozitifligine herkese orneksin inan bana.

Sagol guzelim yaaa vallaha buyudu sipam bundan sonra sanirim hizla kilo alacak kuzum...ay o iyi olsun butun duam bu yonde...esim icin randevu iyi oldu vallaha yoksa basimin utuyunu yerdi :) bu arada sizin ordaki doktor bana cok mantiksiz gelmedi baksana pozitif sonuc alan birileri var bunlar guzel ornekler degil mi?
Bu arada MELODIyi sormussun onlar kari koca tatile gittiler bu hafta sonu icin o yuzden yazmaz heralde kafami dagitmam lazim demis yazik umairm bu tatil ona iyi gelir.

Canim oncelikle benim icin ve karyam icin iyi dilekerin icin tesekkur ederim insallah sonuna kadar boyle gider...gelelim sana kasik agrilari cok normal bak gor o agrilar zamanla azalacak sakin reglimi oluyorum diye dusunme eger sislik gibi yada doluluk gibi bir his varsa bu guzel bir belirti diyebilirim sana ama onun disinda sakin idrar koyulasmasi ne bileyim baska seyler arama inan hic olmuyor oyle seyler tahlil gunune kadar...yatip dinlenmis olman beni cok mutlu etti canim ve agir hareketlere devam sakin o halinden vazgecme olurmu?dilerim Gulemin dedigi gibi sana harika bir anneler gunu hediyesi olur guzelim,inan dualarim seninle.

kızlar selammmmmmmmm:) telden giriyorum :)kafa dinlemeye kaçtımm azcık moral lazım bize ...gülemimm canım valla hala kararsızım inan ama sanırım histereskopi olup dondurma 2 tane daha bebiş var onları deniyeceğim şu mayıs adetimle birlikte canım aynı merkezde ..doktorum iyi bir doktor aslında ama iletişim problemimiz var elektrikler kesildi diyelim..ayrıca sanırım co kültür vs..gibi şeyler yapmıyor merkez ..sorucam tabii emin değilim ..şimdilik böylee bu işler biraz da şans işi sanırım kimileri ilk seferde tutturuyo kimleri daha çok uğraşıyo..inşallah en kısa zamanda hamile kalabiliriz..kk da birini okudum da sadece tüpleri alınmış başka sorunu yok ama 6. denemesinde hala negatifi almış .düşün işte rabbim ol diyecek ki olacak sanırım biz elimizden geleni yapıp gerisini ona bırakmalıyız .bence dondurma bebişler sana süpriz yapacak bak gör:)olmadı o dediğin doktora gir derim baksana güzel sonuçlar alınmış ..ah biz kadınlar herzaman için bir b planımız oluyor :)

lee lütfen bu karamsarlığı üstünden at :)senin pozitif enerjine ihtiyacımız var canım..o kist erir gider üzme kendini önmeli olan altın yumurtayı yakalamak inşallah olacak güzelim hep böyle düşün..benim gibi yapma ben çok olumsuz düşünüyorum istemeden savunma mekanizması işliyor heralde hayal kırıklığına uğramamak için..sanki yine uğramıyormuyum uğruyorum tabii :)o yüzden artık hep olumluyum olacak elbet olacak :)

pirayecim canım benim :)kuzucuğun sana sıkı sıkı tutunuyor bence allahın izniyle inşallah anneler günün çok daha anlamlı olacak bu sene :)....

ah ah bende en çok bu anneler gününde yine anne olamamın üzüntüsünü yaşıyor olacağım sanırım ..kaderrr ne yapalım ..

dew öpüyorum sizlerii kocaman karya hanımı en çok ama miniş patilerinden :)

iyi tatiller canım..iyi yapmışsın valla..arada kaçmak lazım.ee histeroskopiyi doktor istiyosa yaptır,işte ben sonradan sonradan iş çıkarmalarına kızıyorum..ahhh ahh ben biliyordumda hep eşimin yüzünden oldu.hala 2 tane bebek var ama ben onlarada umut bağlamıyorum.ben yaza fakültede yaptırma fikrinde sabittim taa ki bu adamı duyana kadar..ama bu adamdanda hiç memnun olmayan soruşturma geçirdiğini söyleyen,paracı diyen,sahtekar diyenler var...bi arkadaşıma tüp bebek yaptı meğer rahim yapışıkmış heryerinden..sonra başka yerde ameliyatlar geçirdi..oda kinle anıyo..amann yaa napıcaz böyle bilmiyorum...işte kaderde varsa olacak,ya buna inanıp oluruna bırakıcaz,yada koşuşturucaz co kültür vs.. peşinden...

morali duzelttin degil mi bugune kadar? okudum yorumlari da kimse sana mutsuzlugu yakistiramamis. alistirdin bizi, bizim sucumuz yok guzelim :)
benim icin aramizdaki kesin anne sensin, o yuzden seninle ilgili hic endiselenmiyorum canım. er yada gec kurumdan bebegin gelecek. keske biz de ailecek seninle ayni karari vermis olsak, seni bu bakimdan cok kıskanıyorum.
senin icin de gecerli galiba, benim istedigim bir bebek, benim dogurmus olmam cok onemli gelmiyor bana. ben baskalarindan farkli olarak hic icimde bir bebek hissetsem, tekmelese, yumruklasa demiyorum. sadece karsiliksiz, elimden geldigince bir bebege herseyimi vermek istiyorum. hayatimin guzelliklerini onunla da paylasmak istiyorum. ve esimi, ailemi tum bunlara hazir etmek icin daha zamanim oldugunu dusunuyorum. yani su siralar gebe kalirsam ne mutlu bana, ileride bir gun ailemi daha buyutmek icin bir cocuk almak isterim. ama hamile kalamazsam caba gostermis olacagim, ve bugun karsima yuvadan cocuk almak konusunda cikacak catlak sesler yarin bizi destekliyor olacak. iste benim icin fark bu. o yuzden sen benim gozumde pesin pesin annesin zaten.
kıslaniyorum seni kadin

yavrum su üsümüs bebeklerini bi bunyende ısıt once. bi cozulsunler, sarilsinlar sana. sonra burada yapmazsan icinde bir sizi kalmayacak mi keske bebisleri birakmayaydim labaratuvar koselerinde diye ? benim icim burkulurdu. ama zamanin varsa bir baska merkezde bebegin tutunmasina engel bir durum var mi kontrol ettirebilrsin belki ?

bu arada melodi, sen benim icin potansiyeli yuksek anne adaylarimizdansin. bir dayanagi yok, his iste.
piraye senin icin de cok umutluyum canım.
yaa simdi baskalari niye biz degiliz demesin iste, ben de ermis filan da degilim, belki herkes ayni anda mujde verir, cok da iyi olur degil mi ?
mutlu olun kızlar, bebekler mutlu rahimleri severmis

merhaba güzel anne adayları) hepinize verdiğiniz moraller için teşekkürler iyiki sizler varsınız) dün çok zırladım eşim gelmeden az önce ağlanıp dövünme işim bitmişti beni ağlar şekilde görmesin diye yüzümü yıkamama onu gülücüklerle karşılamama rağmen tabii gözlerim şiş şiş olunca benimkinin gözünden kaçmadı.canım benim moralimi yerine getirebilmek için yapmadığı şaklabanlık kalmadı.neyse şimdi çok daha iyiyim.bu gün çoksevdiğim bir arkadaşım geldi yanıma allah başa vermesin ondada öyle bir koca var ki hiç işlem görmemiş yontulmamış odun.oğlu var evlenecek oda aynı babası.baba oğul kadına yapmadıklarını bırakmıyorlarmış hakaretler küçük görmeler cabası.
arkadaşım anlatıkca kendi halime allaha şükür ettim.rabbim bebek aratıyor ama şükürler olsun ki eşim çok iyi. ve hayatta huzurun,mutluluğun daha ön planda geldiğine bir kez daha inandım. VE LEE NORMALE DÖNDÜ))

canım benim,inşaallah hepimiz kendi biyolojik bebeklerimize kavuşuruz.ama senin dediğin olmazsa benim yavrum bir yerlerde annesine ve babasına kavuşmayı bekliyor.o benim ve eşimin hücrelerinden olmayabilir ama o bizim çocuğumuz) ve bu benim asıl moral kaynağım. bu konuda başkaların düşüncesi benide eşimide hiç ama hiç ilgilendirmiyor.
ben buradaki herkesin bebeklerine kavuşacağına inanıyorum.bu arada düşüncelerine hayranım seninde kocaman bir kalbin olduğuna inanıyorum...

gülen canım, eşinle olan durumuna üzüldüm.söyleyecek söz bulamıyorum.bahsettiğim arkadaşımda sana benziyor fıstık gibi.dışarıdan bakınca ohh ne güzel durumları çok iyi, çocukları var,her zaman yüzü gülen bir bayan dersin ama canım içi kan ağlıyor. mutsuzluğuna rağmen yüzü hep gülen bir insan.bence bazı erkekler ellerindeki mücevherin farkında olmuyor.bunları yontmaya çalışsanda olmuyor.
benim gittiğim bu dr.burada özel bir hastanede aslında bende 2-3 aydır geçmeyen yanma vardı gittiğim 3 farklı dr.un teşhis edemediğini nedeni, basit bir tahlille buldu. tedavisiyle çok şükür şuan iyiyim. benim bebek isteğimi biliyordu.
pregesteronada ben öylesine gidip baktırmıştım. o arada söyledi regli döneminde gel hem kist durumuna hemde hormonlarına bakalım diye.
ben büyük bir ihtimalle ankaradan bir merkez düşünüyorum ve buda gürgan olacak sanırım.gidip gelme ve kalma problemi istanbulda zor olacak.maddi olarak da istanbulu kaldıramayacağız. gürganında çok iyi olduğu söyleniyor hayırlısı bakalım.olursa ağustosta başlayacağız inşaallah.ankarada başkent ünv.nide söylediler. oraylada görüşecebilirim.
geçmişi takip edemediğim için soruyorum.sen başladınmı dondurulmuşlarla ilgili tedaviye. şimdiden fakülte hayalleri kurma inşaallah dondurulmuşlarınla hamile kalacaksın.bebeklerin cerenin dediği gibi seni bekliyorlar)
sen birilerinin rahminde yapışıklık varken dr.transfer yapmış diye yazmışsın bu antalya tüp mü? aslında bu dr.ları anlamıyorum.başında yapılacak işlemleri sanki özellikle sonraya bırakıyorlar.

ohhh bence en güzelini yapmışsınız bu tatil sana güzel moral olur inşaallah.bana olumsuz olma demişsin ve doğruyu söylüyorsun aynı şeyler senin içinde geçerli.sizin dr.dondurulmuşlarda iyi anladığım kadarıyla ve dew gibi seninde mucizen gelecek hep buna inan..)

dew canım prensesimiz çok iyiymiş buna çoook sevindimtakla atamasada yerim dar desede o annesiyle çok mutlu) anneler günün mutlulukla geçsin canım kilo almanda iyi anne kız hep iyi olun canım.bizim kız babasıyla tanışacakmış ohhh o şimdi babaya ne cilveler yapacaktır.teyzeseinin bir tanesi.rabbim sağlık versin sizlere ....
piraye ve yeliziz kızlar buradan ikinizde mutlu haberi vereceksiniz. sizlerin güzel haberi bizlere umut olacak inşaallah.rabbim kucağınızı doldursun.
bade canım benim çılgın arkadaşım maşallah moraller iyi böyle ol ok.bak ben akşam mesajını gördüm anında toparladım kendimi. eski lee 180 değil 360 dereceyle anında döndü) kızm biz bu yılın anneleri olacağız.rabbim elbet dualarımızı boşa çevirmeyecek.
bu arada bizim için aldığım gül her yerinden tomurcuklar açmış ve hıdırellez bebek çizimleri beşikleri şimdiden hazır.ALLAH DUALARIMIZI DİLEKLERİMİZİ KABUL EDECEK AMİNNNN
yeni gelen arkadaşlarda hepiniz hoş geldiniz.burası gerçekten uğurlu bir topik bu uğur hepimize konacak..
hoşçakalın yılın güzel anneleri)..

yavrum su üsümüs bebeklerini bi bunyende ısıt once. bi cozulsunler, sarilsinlar sana. sonra burada yapmazsan icinde bir sizi kalmayacak mi keske bebisleri birakmayaydim labaratuvar koselerinde diye ? benim icim burkulurdu. ama zamanin varsa bir baska merkezde bebegin tutunmasina engel bir durum var mi kontrol ettirebilrsin belki ?[/QUOTE]

yok canım zaten dondurulmuş için başladım estroderme..onları denemeden yoluma devam edemem zaten:)

guleeem beni hatırladınmı antalya ıvf den.bu hafta sonu yumurtalar toplanıyo sanırım.dr yarın bakacak karar verecek.hergün kontrol vardı bu hafta.bişey sorcam benim yumurta folikülleri hep 30 diyorlardı.ama gelişen foliküller beş altı anca.neden acaba.dr herşey yolunda diyor ama ben taktım kafaya ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…