çok sinirliyimmm çokkk...
eşimle acayip tartıştık..güzel bi günün içine etti her zamanki gibi...buuu kadarrrr ayrı dünyaların iki insanı nasıl bi araya geldik biz anlamıyorum yaaa...hiçmi hiçmiiii ortak bi noktamız olmaz..bende ne duygusallık bıraktı ne romantizm...adam yese karnı doysa sonra uyusa uyansa yese içse karnı doysa sonra uyusa...sonra maça gitse maç izlese...ben konserlere gitsem,eğlensem.....benim çevrem tam bir odun olarak görüyo eşimi..o kadarki insanlara elini uzatıp sohbet etmek,iyiyim sağolun demekten aciz....kıskanç...gıcık...antisosyal...hayatımız ooo kadar tekdüzeki...bi sıcacıklık duymuyorum..inanın zor duruyorum bazen..naptım diyorum yaaa..olmalıymış gibi düşünüp devam ettiğim ilişkim kocam oldu...herşey mantık mantık mantık.....kendimi sıkıştırılmış kalıp gibi hissediyorum...........gıcık oluyorum yaaa...ruhum buz gibi........öffff......
benim aktif olmama katlanamayan,arka planda olsam,evde yemek pişirsem,herrrr gece onu memnun etsem...sanattan uzak,ev kadını gibi davransam benden iyisi yok...bana katlanamıyo resmen............salak ben soruyorum bide ona ...aptal aptal kıskançlıklar...insanın fikri neyse zikride odur ya aynen olay bu..işte ben buna katlanamıyorum...yanımda somurtkan,odunumsu bi varlıkla yaşıyorum..şölee sıcacık davranışlar görmüyorum..ne işim vardı ne bileyim...
etrafa eşim rahatsız kusura bakmayın..gelemiycez eşim çok hasta demekten yalan uydurmaktan sıkıldım...ne işim vardı ne bileyim...
baştan beri çok zorladım kendimi...
Kızlar herkese selam, geçmişi okuyamadım :) haber veriiim dedim size, herşey yolunda, meleğim benimle. umarım bu zorlu sınavı vericez ikimizde. test günün ayın 12si.yürürken uzay yürüyüşşü yapıyorum sanki, herbir adımı 10 sn de atıyorum.çok komik :) sürahiyi bile kldırmıyorum ağır diye heheheeeehe :):) her gün konuşuyorum yavrumla, Allah hayırlısını nasip etsin.İstanbuldayım hala yarın dönüyorum evime ve rapor alıyorum. İşe gitmicem bi süre. Herkesi öpüyorum çok.Kendinize dikkat edin.Dualarınızı eksik etmeyin...
slm kızlar tdavim gayet iyi gidiyo 175 mg pregon vuruldum şimdi orgalutron vuruyorum 24 nisanda başladım 2 mayısta çatlatma iğnem var sanırım cuma da toplama işlemi olacak neden bilmem bu sefer bir umarsızlık sanki başakasının tedavisi kafam çok dağınık herşeyi zor anlar oldum halbu ki ben zehir gibiyimdir hafıza konusunda sizce toplama işlemi erken mi yoksa normalmi daha önce 14. günde toplanırdı şimdi 12i gün oluyor dozum 150ydi o zaman ama bilmem amannn nolcaksa olcak zaten diyorum ya umarsızım bu sefer yelizz haberini merakla bekliyorum
gülem hadi sen de başlıyosun hayırlısı bakalım bana gelince tevekkül edip Allah2a bıraktım pek de olcak gibi gelmiyo zatenkendi merkezimde yapmıyorum değişikli nasıl olacak bakalım bekleyelim görelim
döküldünüz hepiniz maşallah...:)
bende adet oldum,merkezi aradım.5 günlük estroderm bant verdi ve coraspin vitamin..c.tesi gidicem..anlamadığım bu e2 tbletler 2 mg. yazıyo bu bant 100 mg mmı?fazlasımı anlamadım? neyse amannnnnn...hadi şekerler gidiim alayım ilacımı..eczacıda aaa ikinciyemi hazırlık demesinmi:)))))))) yavrum ya oluveriyo sanıyo garipler:)
badecim ben doktorumu değiştirecektim fakat dondurulmuşları kullanırsam gerek kalmayacak ..izmirde alternatifte yok açıkçası yazılanlara bakıyorum kimse memnun değil irenbe vs..başka merkezlerden heralde yine en iyisi kent diye düşünüyorum belki onları deneyip inşallah ki tutar bu sefer daha sonra olmazsa ankaraya giderim gürgan klinik var ya timur gürgan prof.gebelik aşı diye birşeyden bahsediyorlar denemek lazım işte böyle..zor çok zor bu durumlar ben de yakın bir arkadaşımın hamilelik haberini aldım onun için sevindim tabii ama kendimi düşündükçe de kahroldum herkes benden sonra evlendi ya hamile ya doğuruyorlar ..maşallah şöyle bir saydım geçen gün oturup 20 den fazla hemile haberi almışım çocuk istediğimden beri tesadüf mü yoksa gerçekten evrenin çarkları dönüyor mu?bekarken de hep evlilik haberi alırdım ve hiç evlenemicekmişim gibi gelirdi :)evliliğimde süpriz oldu belki bebeğim de süpriz olacak bilemiyorum ki..inşallah anne olamayı nasip eder güzel allahım hepimize:)
gulemcim, sinirlerin mi bozuldu canım? anlattigin gibiyse durum isin zormus gercekten. ben de kocamın ev kusu olmasından, cokca mac ve mac yorumu dinlemeseinden muzdaribim ama seninki birkac level ileriymis cidden.
bir de en gıcık oldugum sey de kıskanclıktır benim.
konusuyorsundur mutlaka, tepkisi ne oluyor
canım normal zamanda iyiyiz..ben sosyal olarak fazla aktifim..çevrem geniş,fazla girişken bi tipim..eşimse kendine ait ortamda normal olan ama dışarda put kesilen bi tip..onun için sosyallik okey oynamak maç yapmak..evde de tv izlemek...ha yemek ve yatak olayı birde..yani tipik bir erkek..ama ruh anlamında sıfır...ona göre çiçek almak bile saçmalık..bende ot çöp aramam zaten..düşün özel gün kavramım bile çok yoktur benim o kadarda ideal bi kadınım..kasmam yani aaa bişey alınmamış falan..ama o görevi olarak görüp bişeyler yapar...benim çevremde insanlar onu merak ederler,sohbet etmek isterler ama kalın duvarları vardır..iki laf eder önüne döner karşısındaki kalakalır..düşün benim ailem bile ikimizi çok resmi bulur:)))))))) protokol gibi:)
Canim tedavin hayirlisi olsun simdi asagida kocanla durumlari okudum cok uzuldum zaman zaman eslerin birbirilerine tahamulu kalmiyor bakma biz ayriyiz simdi balayi yasiyoruz yan yana olsak bilmem ne olurdu?herkeste ayni sorunlar oluyor guzelim bak ne dusundum acaba gulem senin cocuk olmama sebebin aslinda beyninin derinliklerinde kocanin dogru insan olmadigi ile mi ilgili hani bu adamdan cocuk mu olur durumumu var ne dersin?kendini hic sorguladin mi bu konuda?uzulme guzelim lutfen olurmu gecici bir durumdur sonucta severek evlendin sen bu adama oyle degil mi?
evet canım...doğru teşhis...çok düşündüm...ben eşimle tanıştığım sırada bi enkazdım..çok zor atlattığım bir ilişkiden çıkmıştım..çalkantılı bi hayattan sonra tanıştığım adam az öz konuşan,düzgün bi adamdı..1 yıl beraberdik..evlilik onun ısrarlarıyla ve aileminde onayıyla iyi madem olsun dememle oldu..nikaha kadar sanki bi inatlaşmaydı.nikahtan sonra herşey iyi gitsin diye uğraştım..çünkü ortada nokta kadar sorun yoktu..sonrasıda giderek güzelleşmişti...alıştım,iyiki evlenmişim dediğim günler çoğunluktadır..ama içimde duygular ayyuka çıkıyo böyle bazen..dünde onlardan biriydi...benim çevremle bi yemekteydik..bi Allahın kulula sohbeti yok,tanımıyo..sürekli ona bakıyorum sıkıldınmı,vs...arkadaşlar eğleniyo ben put gibi oturuyorum..en sonunda ayağa kalma,ortaya çıkma vs....kendi kompleksi sanırım...gıcık oluyo benim sosyalliğime..bende ona..
bebek olayına gelince hakılsın canım..çok haklısın....ben 1 yıl naptım benle geçirdim günlerimi..korunmayı bıraktık olmasın diye dua ettim...işte böyle...sonra değiştim..onun iyi bi baba olacağından çok eminim,hakettiğini düşünüyorum...seviyorumda artık...ama böyle yılda 1 kere olayımız oluyo...
çok sinirliyimmm çokkk...
eşimle acayip tartıştık..güzel bi günün içine etti her zamanki gibi...buuu kadarrrr ayrı dünyaların iki insanı nasıl bi araya geldik biz anlamıyorum yaaa...hiçmi hiçmiiii ortak bi noktamız olmaz..bende ne duygusallık bıraktı ne romantizm...adam yese karnı doysa sonra uyusa uyansa yese içse karnı doysa sonra uyusa...sonra maça gitse maç izlese...ben konserlere gitsem,eğlensem.....benim çevrem tam bir odun olarak görüyo eşimi..o kadarki insanlara elini uzatıp sohbet etmek,iyiyim sağolun demekten aciz....kıskanç...gıcık...antisosyal...hayatımız ooo kadar tekdüzeki...bi sıcacıklık duymuyorum..inanın zor duruyorum bazen..naptım diyorum yaaa..olmalıymış gibi düşünüp devam ettiğim ilişkim kocam oldu...herşey mantık mantık mantık.....kendimi sıkıştırılmış kalıp gibi hissediyorum...........gıcık oluyorum yaaa...ruhum buz gibi........öffff......
benim aktif olmama katlanamayan,arka planda olsam,evde yemek pişirsem,herrrr gece onu memnun etsem...sanattan uzak,ev kadını gibi davransam benden iyisi yok...bana katlanamıyo resmen............salak ben soruyorum bide ona ...aptal aptal kıskançlıklar...insanın fikri neyse zikride odur ya aynen olay bu..işte ben buna katlanamıyorum...yanımda somurtkan,odunumsu bi varlıkla yaşıyorum..şölee sıcacık davranışlar görmüyorum..ne işim vardı ne bileyim...
etrafa eşim rahatsız kusura bakmayın..gelemiycez eşim çok hasta demekten yalan uydurmaktan sıkıldım...ne işim vardı ne bileyim...
baştan beri çok zorladım kendimi...
Kizlar selam,
DOktordan geldik hemen disari ciktik annemlerle seker yuklemesi olunca cok acikmistim yemege gittik simdi geldim sizlere yazayim dedim....cok sukur Karya iyi buyumus serseri,doktorum cok guluyor aciyorda bebegime yeri cok genis degil kizimin benim rahim kucuk yaaa resmen cocuk iki buklum cocuk rahatsiz deyince ayyy yavrum cok mu rahatsiz dedim guldu yok yok rahatsiz olmaz uzulme sen dedi cikinca rahat eder diyor :) ama kiyamam yaaaa ben ona neyse sagligi yerinde cok sukur yuzunu kapadi hic goremedik resim vermedi sadece bir yandan bakti cevirdi kafasini resim bile cekemedi doktorum 649 gr olmus :) sukru allaha 15 guns onra tekrar kontrolumuz var esim geldigi icin rica ettim ara bir muayne yapabilirmiyiz diye tabi tabi gelin dedi 14u tekrar gorcem kizimi insallah :)))
Seker yuklemesi oldum sonucu 2-3 gun icinde cikacakmis bakalim akibetimizi gorecegiz...haa bu arada 3 kilo almisim bu arada bellydi zaten surekli yemek var aklimda :)) opuyorum cok sizleri...dualarinizi eksik etmeyin bizden....
kızlaarrr çok sinirliyim sinirimden ağlıyorum yaa ben ne zaman kurkultcam bu hayattan off komşumuz doğum yaptı arkadaşlarla toplanıp gitik istemeye istemeye biliyorum başıma geleceği eşim sağolsun baştan yok demez sıonra istersen gitmeyiz der bana atar topu neyse gittik daha koltuğa oturmadım ya kızlar başladı karı kilo almışsın var mı yok değilmiherkes duyuyo Allahım deliriyorum susuyorum başkasıyla konuşuyorum kendimi dövüyorum şu an ya bu sefer başladı yanımdakine sormaya bo da anlatıyo beriki soruyo öteki anlatıyo bi de yalan yanlış benim sağ tüpüm alındı o diyor sol yumutralığı alındı kulağım duya duya çıldırcam yaa ağlıyorum deliriyorum ve ben hiç bir cevap vermedim gerizekalı gibi sustum ya şimdi çıldırıyorum niye sustum diye orda çaktırmadım eşimle birbirimizi yedik artık ağlarken gülmeyi öğrendim
canım ben acil ameliyata alındım öylesine kürtaj değildi herkes duydu laporoskopi e oldu ben de gitmek istemiyorum sustum ya sustum kadın susmuyo yanımdaki kadına soruyo kulağım duya duya bak bu saat oldu hala deliriyorum neler çektim bir bilsen gücüm tükendi artık
merhaba canım arkadaşlarım):-(( görüldüğü üzere moralim çok iyi değil MAALESEF bugün negatif durumdayım.eve henüz yeni geldim mutfağa yemek hazırlamaya girmeden geçmişi okumadan sizlere yazayım dedim.reglimin 21.günü progesteron hormonuna baktırmıştım ve bugün sonucu aldım.0.62 dr.un dediğine göre bu demek oluyormuş ki ben yumurtlamamışım:-(( biz boşunamı çalıştık bu ay .offf bu ne yaa birde kistim oluşmuştu geçen aydan o da hala geçmemiş.dr.çok büyük değil dedi ama olsun ben tüpe başlayayım derken yumurtlamam yok kist var.ve bana reglinin 2.veya 5. günleri arasında gel hormon tahillerine yumurta rezerv durumuna bakalım ne durumdalar dedi. ben ayın 7-8 gibi regl olmam lazım. ağustos gibi biz tüp tedavisine başlamak istiyoruz.bu tahliller kötü çıkarsa tüp öncesi moralim nasıl olur bilemiyorum.akıl verin bana gidip yaptırsammı acaba.iç açıcı çıkmazsa belki bana bunun için bir tedavi uygularmı diyede düşünüyorum.ve bunu yazarken zır zır ağlıyorum.30 yaşındayken daha çok umutluydum bir ara fsh ım moral bozukluğundan yüksek çıkmıştı ve yılmamış kendime moral vererek bitkisel kürlerle düşürmüştüm.ama şimdi yaşım 40 daha çok panik olmaya başladım.umudumu yitirmek üzereyim. ben anne olacağım diye kendimi kandırıyorum sanırım.üzgünüm bugün tüm negatifliğimi yansıttım sizlere tekrar özür dilerim sizlerden.siz umudunuzu yitirmeyin.hepinizi öptüm
Kizlar selam,
DOktordan geldik hemen disari ciktik annemlerle seker yuklemesi olunca cok acikmistim yemege gittik simdi geldim sizlere yazayim dedim....cok sukur Karya iyi buyumus serseri,doktorum cok guluyor aciyorda bebegime yeri cok genis degil kizimin benim rahim kucuk yaaa resmen cocuk iki buklum cocuk rahatsiz deyince ayyy yavrum cok mu rahatsiz dedim guldu yok yok rahatsiz olmaz uzulme sen dedi cikinca rahat eder diyor :) ama kiyamam yaaaa ben ona neyse sagligi yerinde cok sukur yuzunu kapadi hic goremedik resim vermedi sadece bir yandan bakti cevirdi kafasini resim bile cekemedi doktorum 649 gr olmus :) sukru allaha 15 guns onra tekrar kontrolumuz var esim geldigi icin rica ettim ara bir muayne yapabilirmiyiz diye tabi tabi gelin dedi 14u tekrar gorcem kizimi insallah :)))
Seker yuklemesi oldum sonucu 2-3 gun icinde cikacakmis bakalim akibetimizi gorecegiz...haa bu arada 3 kilo almisim bu arada bellydi zaten surekli yemek var aklimda :)) opuyorum cok sizleri...dualarinizi eksik etmeyin bizden....
yapma cnm yaa boşver her erkek biraz odundur:)mesela benim eşim arkadaşlarıyla beraberken aman yarabbi kahkahaları şakalrı ,bıraksan sabaha kadar konuşur maç izleri oyun oynarlar ama benim çevremin içine girince soğuk soğuk oturur..ama bende öyleyim onun çevresiyle akrabalarıyla öyle muhabbetli sevgi yumağı olamam ,olamıyorum..daha 3 yıldır tanıdığım insanlar..o yüzden bişey diyemiyorum.annem hep derdi bir kadın evlenince bir gözü kör bir kulağı sağır olucak ki erkeğin odunluklarını idare edebilsin...sende elinden geldiğince görme duyma.. durumu değiştiremiyosan kabul et canişkooom:)
kıyamam çok cilveli olucak bu kız baksana nasıl saklanmış:)ya DEW benim rahimde antika dr. söylemişti galiba bende hamile kalırsam kuzucuğum rahatsız büyüyecek...Allahım korusun sağlıkla büyütsün prensesimizi:)herşey böyle güzel devam etsin cnm...
kızlaarrr çok sinirliyim sinirimden ağlıyorum yaa ben ne zaman kurkultcam bu hayattan off komşumuz doğum yaptı arkadaşlarla toplanıp gitik istemeye istemeye biliyorum başıma geleceği eşim sağolsun baştan yok demez sıonra istersen gitmeyiz der bana atar topu neyse gittik daha koltuğa oturmadım ya kızlar başladı karı kilo almışsın var mı yok değilmiherkes duyuyo Allahım deliriyorum susuyorum başkasıyla konuşuyorum kendimi dövüyorum şu an ya bu sefer başladı yanımdakine sormaya bo da anlatıyo beriki soruyo öteki anlatıyo bi de yalan yanlış benim sağ tüpüm alındı o diyor sol yumutralığı alındı kulağım duya duya çıldırcam yaa ağlıyorum deliriyorum ve ben hiç bir cevap vermedim gerizekalı gibi sustum ya şimdi çıldırıyorum niye sustum diye orda çaktırmadım eşimle birbirimizi yedik artık ağlarken gülmeyi öğrendim
dayanamıyorum artık hepinizden çok mücadele verdim bu uğurda yorukldum artık ben burda tıkandım bu insanlarda hayattan insan içine çıkamaz oldum hayatım yok gibi olmuyo artık gözümü kapatsam hiçaçmasam
canım tedavinin ortasında bu kadar üzülmene gerilmene üzüldüm açıkçası..evet elimizde olmuyo zaten..mecburuzböyle ortamlarda bulunmaya..istediğimiz kadar kendimizi üzenlerden uzak duralım desekte olmuyo..bende hergün burnumun dibinde böyle kişilerle beraberim..içim yırtılacak kadar geriliyo ama inan yüzüm gülüyo..yalandan da olsa yapıyoruz..yıpranıyoruz..ama nolursa olsun kendi hayatımdan vazgeçmem..seninde böyle söylemene kızdım açıkçası..biz bebek için dünyaya gelmedikki..olduğu yere kadar yaşayacağız hayatıda..çok acı çekiyorum bakma,ama yinede vazgeçilmiyo yaşamaktan...topla kendini.tedavinle ilgilen.......
merhaba canım arkadaşlarım):-(( görüldüğü üzere moralim çok iyi değil MAALESEF bugün negatif durumdayım.eve henüz yeni geldim mutfağa yemek hazırlamaya girmeden geçmişi okumadan sizlere yazayım dedim.reglimin 21.günü progesteron hormonuna baktırmıştım ve bugün sonucu aldım.0.62 dr.un dediğine göre bu demek oluyormuş ki ben yumurtlamamışım:-(( biz boşunamı çalıştık bu ay .offf bu ne yaa birde kistim oluşmuştu geçen aydan o da hala geçmemiş.dr.çok büyük değil dedi ama olsun ben tüpe başlayayım derken yumurtlamam yok kist var.ve bana reglinin 2.veya 5. günleri arasında gel hormon tahillerine yumurta rezerv durumuna bakalım ne durumdalar dedi. ben ayın 7-8 gibi regl olmam lazım. ağustos gibi biz tüp tedavisine başlamak istiyoruz.bu tahliller kötü çıkarsa tüp öncesi moralim nasıl olur bilemiyorum.akıl verin bana gidip yaptırsammı acaba.iç açıcı çıkmazsa belki bana bunun için bir tedavi uygularmı diyede düşünüyorum.ve bunu yazarken zır zır ağlıyorum.canım eşim bana kendini sakın yorma ağır işlerle uğraşma diye tembihliyordu.oysa ben yumurtlamamışım bile:-((30 yaşındayken daha çok umutluydum bir ara fsh ım moral bozukluğundan yüksek çıkmıştı ve yılmamış kendime moral vererek bitkisel kürlerle düşürmüştüm.ama şimdi yaşım 40 daha çok panik olmaya başladım.umudumu yitirmek üzereyim. ben anne olacağım diye kendimi kandırıyorum sanırım.üzgünüm bugün tüm negatifliğimi yansıttım sizlere tekrar özür dilerim sizlerden.siz umudunuzu yitirmeyin.hepinizi öptüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?