Aşılama Umudumuz Hiç Bitmeyecek, Biz Anne Olacağız Diyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
çok sinirliyimmm çokkk...
eşimle acayip tartıştık..güzel bi günün içine etti her zamanki gibi...buuu kadarrrr ayrı dünyaların iki insanı nasıl bi araya geldik biz anlamıyorum yaaa...hiçmi hiçmiiii ortak bi noktamız olmaz..bende ne duygusallık bıraktı ne romantizm...adam yese karnı doysa sonra uyusa uyansa yese içse karnı doysa sonra uyusa...sonra maça gitse maç izlese...ben konserlere gitsem,eğlensem.....benim çevrem tam bir odun olarak görüyo eşimi..o kadarki insanlara elini uzatıp sohbet etmek,iyiyim sağolun demekten aciz....kıskanç...gıcık...antisosyal...hayatımız ooo kadar tekdüzeki...bi sıcacıklık duymuyorum..inanın zor duruyorum bazen..naptım diyorum yaaa..olmalıymış gibi düşünüp devam ettiğim ilişkim kocam oldu...herşey mantık mantık mantık.....kendimi sıkıştırılmış kalıp gibi hissediyorum...........gıcık oluyorum yaaa...ruhum buz gibi........öffff......
benim aktif olmama katlanamayan,arka planda olsam,evde yemek pişirsem,herrrr gece onu memnun etsem...sanattan uzak,ev kadını gibi davransam benden iyisi yok...bana katlanamıyo resmen............salak ben soruyorum bide ona ...aptal aptal kıskançlıklar...insanın fikri neyse zikride odur ya aynen olay bu..işte ben buna katlanamıyorum...yanımda somurtkan,odunumsu bi varlıkla yaşıyorum..şölee sıcacık davranışlar görmüyorum..ne işim vardı ne bileyim...
etrafa eşim rahatsız kusura bakmayın..gelemiycez eşim çok hasta demekten yalan uydurmaktan sıkıldım...ne işim vardı ne bileyim...
baştan beri çok zorladım kendimi...

Son düzenleme:

gulemcim, sinirlerin mi bozuldu canım? anlattigin gibiyse durum isin zormus gercekten. ben de kocamın ev kusu olmasından, cokca mac ve mac yorumu dinlemeseinden muzdaribim ama seninki birkac level ileriymis cidden.
bir de en gıcık oldugum sey de kıskanclıktır benim.
konusuyorsundur mutlaka, tepkisi ne oluyor?

Canim hayirlisi olsun bende surahi bile kaldirmamistim ve evet aynen ayda yuruyor gibi yuruyordum bir kac gun yuru bence mahsuru yok sonra zaten ister istemez normal hayatina geri donuyorsun guzelim...insallah guzel haberlerinibekliyoruz....pozitifsin bu hosuma gidiyor aferin arkadasima....

Sanada bu kadar negatif oldugun icin kiziyorum ben sarkilar soyle cok mutluyum demeni beklemiyorum ama umudunu yitirme lutfen neyin nerd eoldugu belli olmaz belki yazin o klinikte olacak diye yazilmis ne biliyorsun ki?hayirlisi ...

Canim tedavin hayirlisi olsun simdi asagida kocanla durumlari okudum cok uzuldum zaman zaman eslerin birbirilerine tahamulu kalmiyor bakma biz ayriyiz simdi balayi yasiyoruz yan yana olsak bilmem ne olurdu?herkeste ayni sorunlar oluyor guzelim bak ne dusundum acaba gulem senin cocuk olmama sebebin aslinda beyninin derinliklerinde kocanin dogru insan olmadigi ile mi ilgili hani bu adamdan cocuk mu olur durumumu var ne dersin?kendini hic sorguladin mi bu konuda?uzulme guzelim lutfen olurmu gecici bir durumdur sonucta severek evlendin sen bu adama oyle degil mi?

Melodi selam cnm dogru karar vermissin,dondurulmuslarini harcama mutlaka onlari kullan cnm ayrica irenbe kotu demissin ama orda hamile kalan cok eger canim israel bey ile devame tmek istemiyorsan taaa ankaralara gitmeden once iyi bir arastirma yap derim guzelim...ama dondurulmuslar devam iyi karar...

Kizlar selam,

DOktordan geldik hemen disari ciktik annemlerle seker yuklemesi olunca cok acikmistim yemege gittik simdi geldim sizlere yazayim dedim....cok sukur Karya iyi buyumus serseri,doktorum cok guluyor aciyorda bebegime yeri cok genis degil kizimin benim rahim kucuk yaaa resmen cocuk iki buklum cocuk rahatsiz deyince ayyy yavrum cok mu rahatsiz dedim guldu yok yok rahatsiz olmaz uzulme sen dedi cikinca rahat eder diyor :) ama kiyamam yaaaa ben ona neyse sagligi yerinde cok sukur yuzunu kapadi hic goremedik resim vermedi sadece bir yandan bakti cevirdi kafasini resim bile cekemedi doktorum 649 gr olmus :) sukru allaha 15 guns onra tekrar kontrolumuz var esim geldigi icin rica ettim ara bir muayne yapabilirmiyiz diye tabi tabi gelin dedi 14u tekrar gorcem kizimi insallah :)))

Seker yuklemesi oldum sonucu 2-3 gun icinde cikacakmis bakalim akibetimizi gorecegiz...haa bu arada 3 kilo almisim bu arada bellydi zaten surekli yemek var aklimda :)) opuyorum cok sizleri...dualarinizi eksik etmeyin bizden....

yapma cnm yaa boşver her erkek biraz odundur:)mesela benim eşim arkadaşlarıyla beraberken aman yarabbi kahkahaları şakalrı ,bıraksan sabaha kadar konuşur maç izleri oyun oynarlar ama benim çevremin içine girince soğuk soğuk oturur..ama bende öyleyim onun çevresiyle akrabalarıyla öyle muhabbetli sevgi yumağı olamam ,olamıyorum..daha 3 yıldır tanıdığım insanlar..o yüzden bişey diyemiyorum.annem hep derdi bir kadın evlenince bir gözü kör bir kulağı sağır olucak ki erkeğin odunluklarını idare edebilsin...sende elinden geldiğince görme duyma.. durumu değiştiremiyosan kabul et canişkooom:)

kıyamam çok cilveli olucak bu kız baksana nasıl saklanmış:)ya DEW benim rahimde antika dr. söylemişti galiba bende hamile kalırsam kuzucuğum rahatsız büyüyecek...Allahım korusun sağlıkla büyütsün prensesimizi:)herşey böyle güzel devam etsin cnm...

Son düzenleme:
kızlaarrr çok sinirliyim sinirimden ağlıyorum yaa ben ne zaman kurkultcam bu hayattan off komşumuz doğum yaptı arkadaşlarla toplanıp gitik istemeye istemeye biliyorum başıma geleceği eşim sağolsun baştan yok demez sıonra istersen gitmeyiz der bana atar topu neyse gittik daha koltuğa oturmadım ya kızlar başladı karı kilo almışsın var mı yok değilmiherkes duyuyo Allahım deliriyorum susuyorum başkasıyla konuşuyorum kendimi dövüyorum şu an ya bu sefer başladı yanımdakine sormaya bo da anlatıyo beriki soruyo öteki anlatıyo bi de yalan yanlış benim sağ tüpüm alındı o diyor sol yumutralığı alındı kulağım duya duya çıldırcam yaa ağlıyorum deliriyorum ve ben hiç bir cevap vermedim gerizekalı gibi sustum ya şimdi çıldırıyorum niye sustum diye orda çaktırmadım eşimle birbirimizi yedik artık ağlarken gülmeyi öğrendim

dayanamıyorum artık hepinizden çok mücadele verdim bu uğurda yorukldum artık ben burda tıkandım bu insanlarda hayattan insan içine çıkamaz oldum hayatım yok gibi olmuyo artık gözümü kapatsam hiçaçmasam

cnm keşke yaşadıklarından hiç haberleri olmasaymış. bak ben iki defa kürtaj oldum kimseye söylemedim eşim korkmuş ben kürtaja girerken görümcemi aramış. çıkınca hiç kim se bilmesin lütfen dedim aa ne var ayıpmı günahmı dedi hayır dedim kimsenin ayını vahını çekemem dedim. haaa söylemedimi herkese söylemiştir %yüz eminim ama herkes habersizmiş gibi konuşamazlar bu konuyu.görümcem bazen açmaya kalkar konuşmayalım kötü oluyorum der kapatırım.milletin ağzını tutamazsın ama sadece bbek varmı yok derim niyesini soranlara yapıştırırm cevabı helede yok tüpü alınmış yok şu bu diye kimse konuşamaz..sen iyi niyetinden susmuşsun ama bidaha açılırsa kapatalım bu konuları konuşmak istemiyrum de olsun bitsin yoksa başedemezsin cnm..bide ben artık böyle ortamlara girmiyorum.eşimin arkadaşının bebeği oldu hemde 3. toplanıp gittiler ben gitmedim artık kaldıramyıorum..kadınla pek sıkıfıkı değildik zaten eşim aradaı tebrik ettti yeter..bizde insanız ayol taş olsa çatlar bazende salla gitsin..şimdide kızdırma kendini boşver...

canım ben acil ameliyata alındım öylesine kürtaj değildi herkes duydu laporoskopi e oldu ben de gitmek istemiyorum sustum ya sustum kadın susmuyo yanımdaki kadına soruyo kulağım duya duya bak bu saat oldu hala deliriyorum neler çektim bir bilsen gücüm tükendi artık

sen kendini çok yıpratıyosun cnm yapma böyle..güçlü ol elaleme ne bakıyosun..tedavine ,evine,eşine huzuran bak yaaa..amaan.bak ne diyorum kalabalık bi aile toplantısında(iki oda dolusu kadın vardı)bi tane kadın e hadi yinemi yok bebek dedi bende yok ama sana var diyeyim sende rahatla bende dedim belki peşimi bırakırsın gibisinden..herkess aaa ne ayıp yaşlı kadına nasıl cevap veriyo gibi baktı ayy hiç uğraşamm anlayış çift taraflı olursa varım yoksa bende cadalozun bayrak sallayanı olurum vallahi:)))))).canım sen güçlü ol yalnız değilsin üzülme bir daha böyle bir ortamda konuşulursa bu konuları kapatın üzülüyorum arkamdan konuşursunuz zaten de hem sen rahatla hem onlar alsınlar ağzının payını.takma güzelim yaa derdimiz yeterince büyük bide bunlarlamı uğraşıcaksın.

merhaba canım arkadaşlarım):-(( görüldüğü üzere moralim çok iyi değil MAALESEF bugün negatif durumdayım.eve henüz yeni geldim mutfağa yemek hazırlamaya girmeden geçmişi okumadan sizlere yazayım dedim.reglimin 21.günü progesteron hormonuna baktırmıştım ve bugün sonucu aldım.0.62 dr.un dediğine göre bu demek oluyormuş ki ben yumurtlamamışım:-(( biz boşunamı çalıştık bu ay .offf bu ne yaa birde kistim oluşmuştu geçen aydan o da hala geçmemiş.dr.çok büyük değil dedi ama olsun ben tüpe başlayayım derken yumurtlamam yok kist var.ve bana reglinin 2.veya 5. günleri arasında gel hormon tahillerine yumurta rezerv durumuna bakalım ne durumdalar dedi. ben ayın 7-8 gibi regl olmam lazım. ağustos gibi biz tüp tedavisine başlamak istiyoruz.bu tahliller kötü çıkarsa tüp öncesi moralim nasıl olur bilemiyorum.akıl verin bana gidip yaptırsammı acaba.iç açıcı çıkmazsa belki bana bunun için bir tedavi uygularmı diyede düşünüyorum.ve bunu yazarken zır zır ağlıyorum.canım eşim bana kendini sakın yorma ağır işlerle uğraşma diye tembihliyordu.oysa ben yumurtlamamışım bile:-((30 yaşındayken daha çok umutluydum bir ara fsh ım moral bozukluğundan yüksek çıkmıştı ve yılmamış kendime moral vererek bitkisel kürlerle düşürmüştüm.ama şimdi yaşım 40 daha çok panik olmaya başladım.umudumu yitirmek üzereyim. ben anne olacağım diye kendimi kandırıyorum sanırım.üzgünüm bugün tüm negatifliğimi yansıttım sizlere tekrar özür dilerim sizlerden.siz umudunuzu yitirmeyin.hepinizi öptüm

Son düzenleme:

cnm üzme kendini lütfen..dibe vurmka filan yok..bu ay yumurtalamadın diye böyle olucak değil ..hormon testlerini yap burda birçok kişi dhea kullanıyolar yumurtlamayı destekleyen belki dr.un önerebilir..lütfen bozma moralini.zaten tüpe başlıycaksın ilaçlar bunun için verirliyor.bak dew e bir yumrutası olmuşutu şimdi kızını seviyoruz daha şimdidenseninde bebeğine kavuşman yakın cnm ..toparla kendini ben pozitif inançlı lee yi istiyorum....

kızlarr slm badecim canım benim yine beni güldürdün sen ne tatlısın yaa hakılısın verecen payını alacaklar oturacaklar ...... benim tedavim iyi gidiyor cuma günü toplama işlemi var biraz önce çatlatma iğnemi vurdum hayırlısı bu gün yeni evli arkadaşın günü geçmiş heyecanlı zaten ben ne zaman tedaviye başlasam kessssin birine yarıyo canım mm tövbe tövbe neyse şimdilik iyiyim şimdilik diyorum sonun u bilemem malum :) bana dua edin kızlar öptüm sizi

baksana senin yarım kilocuk kızın 1 kiloya yaklamşmış..yavrum benim yaaa..sağlıklı zıpır,yeri dar olsada tepinir o,bebekler anne karnında ne zaman aktifse doğduklarında da o vakitlerde uyanık olurlarmış..gece hangi saatlerde tepikliyosa alış şimdiden o saatlere:))) eşin için randecu ayarlaman iyi olmuş..zaten en çok eşin şaşacak kızına:) 3 kilo senin için çok değil canım..gayet fitsin:)maşallah size....

canım annen doğru söylemiş...bende genel olarak alıştım ama böyle ortamlara girince ve beni asılıp durdumu tepem atıyo..kendi ortamımızda herşey olağan hallbuki.....amannnn kabul etcem tabii başka çaremmi var:)

canım tedavinin ortasında bu kadar üzülmene gerilmene üzüldüm açıkçası..evet elimizde olmuyo zaten..mecburuzböyle ortamlarda bulunmaya..istediğimiz kadar kendimizi üzenlerden uzak duralım desekte olmuyo..bende hergün burnumun dibinde böyle kişilerle beraberim..içim yırtılacak kadar geriliyo ama inan yüzüm gülüyo..yalandan da olsa yapıyoruz..yıpranıyoruz..ama nolursa olsun kendi hayatımdan vazgeçmem..seninde böyle söylemene kızdım açıkçası..biz bebek için dünyaya gelmedikki..olduğu yere kadar yaşayacağız hayatıda..çok acı çekiyorum bakma,ama yinede vazgeçilmiyo yaşamaktan...topla kendini.tedavinle ilgilen.......

inan benim de yüzüm gülüyo hiç belli etmiyorum ama evde kötü oluyorum neyse yarın toplama işlemim var ona adabte oldum yazdım biraz önce zaten böylelşkle yinelemiş olduk.:) başlayınca geçiyo gidiyo işte

canım senin bu gittiğin doktor öylesine birimi? hormonlarına bakıp ne yapacak yani? hayır ağustosa kadar aşılama,klomen vs..ile vakit geçiricem diyosan baktır doktorunda tedavisine uy..ama yok tedaviye kadar dinlenicem diyosan baktırma bırak..sadece şu olabilir merkeze yada doktora bi an önce karar verip tedavine şekil verebilir,yol haritanı belirleyebilirsin..fsh ın stresle direk alakalı olduğu söylensede bir kere bile yüksek çıkması yeterli demişti bana bi doktor..şimdi bakılsa ne çıkarsa çıksın tedaviye kadar kuracaksın kafanda...yerinde olsam tedavimi yapacağım yerle görüşürüm..hiç araya birilerini koyma...bu bekleyişler daha çok geriyo...umutsuz olacak bişey yok ayrıca..yumurtan varki kist olabiliyo bide burdan düşün..iyi bi tedaviyle o yumurta bebekte olacak:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…