Aşılama Umudumuz Hiç Bitmeyecek, Biz Anne Olacağız Diyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

resim üzerine geldiğinde tıkla büyük olarak görebilirsin.ben senin için artı birde araba çizdim canım ) ahhhh umut işte inşaallah dualarımız dileklerimiz kabul olur canım. transferinede fazla zaman kalmamış inşaallah bukez anne olacaksın yeterki içini ferah tut.balkon sefası ne güzel olurdu)) inşaallah birgün hepimizbir araya geliriz.yeterki gönüller bir olsun...

bende aksam hepimiz icin hayirli bebekler diledim.bugün opu vardi.15yumurta toplanmis.karnim cok sisti.dualarinizi eksik etmeyin.2 gune kadar arayip embriyolar hakkinda bilgi verecekler.....

arkadaşlar ben tüp bebek yaptırıcam allah nasip ederse ama ben bun u kimseyle ğaylaşmak istemiyorum etrafımda yaptıran var onlar saklamadılar ama ben kimsenin duymamasını bilmemesini istiyorum normal hamile kalmış gibi olmak istiyorum neden çünkü bir sürü sorularla cevaplamak herkese bişeyler anlatmak istemiyorum açıklamak yapmak istemiyorum sizce bunu başarabilirmiyim ben 28 yaşındayım 4 yıl olacak evliliğim bana akıl öneri ne verirseniz bekliyorum kimseye anlatamadığım için sizinle paylaşmak istedim gebelik süreci doğum falan bu ortaya çıkarmı ne bilim işte bir sürü soru geliyo aklaıma ben biraz çok ince düşünüyorumm

Son düzenleme:

benimde eşimin tarafı bilmiyo kendi tarafımdada sadece annem ve ablamın haberi var..dr.un bize tüp önerdiğini biliyolar ama bizim ne aşamada olduğumuzu söylemedim..tedavi aşamasında şöyle ortaya çıkabilir iğne yapıyosun ben bir iğnemi kendim yapamıyodum klinikte vuruluyodum.yanında olan biri varsa sorabilir ne iğnesi bu diye.birde aralıklarla dr.a gidiyosun on uda soran olabilir..başkaaa?birde transfer sonrası evde opu sonrası evde dilenmen gerekebilir bu kişiden kişiye değişiyo..eğer hamile kalırsan bazı ekstra iğne ve ilaçlar oluyo..yani kısacası bunlar gizlenebilen şeyler ben hepsine bir kılıf uyduruyorum ama dediğim gibi seninle sürekli birlikte olan biri varsa zor olur..doğum için filan da dr.una söylersin kimseye söylemedik tüp bebekle oldu diye...
ayrıca ince filan düşünmüyosun bencede gerekmeyen kişilerin haberi olmasın...

gördüm canım süpersin valla:) çizimler ustaca..inşallah kabul olur canım..içim ferah,hiç kasmıyorum bu sefer..ne olacağını önceden kestiremedim bugüne kadar artık bekleyip görücez modundayım..yalnız acayip baş ağrısı çekiyorum 2 gündür.kafamın yarısı zonkluyo migren gibi..ağrı kesiciyle 20 dk iyiyim ardından devam..valla bildiğin canım yanıyo nasıl bi ağrıysa..bandı değiştireceğim saat bile geçirmişim..zaten yapıştırdığımda 2.güne heryerinden hava alıyo..güya duşa girilirmiş hemen çıktı suda..off hapı olsaymış iyiymiş hiç sevmedim...

bende aksam hepimiz icin hayirli bebekler diledim.bugün opu vardi.15yumurta toplanmis.karnim cok sisti.dualarinizi eksik etmeyin.2 gune kadar arayip embriyolar hakkinda bilgi verecekler.....

canım maşallah sayı çok iyi..mutlaka biri bebeğin senin,şansın yüksek.inşallah güzel güzel döllenirler..karnının şişmesi yumurtanın çokluğundanmı ki? geçer canım..haber ve bize:)

bende yalan makinasına döndüm bu konu yüzünden..burnum uzadı artık:) yinede paylaştıklarım var,kendi ailem ve eşimin ailesi biliyo..çevremde de bilenler var ama şimdiki aklım olsa bu kadar yayılmazdım..insanlar bu konuya yabancı aslında..başına gelmeyen bilmediğinden saklamak zor olmuyo.tabii badenin dediği gibi ortamına bağlı..mümkün olduğunca içinden paylaşmak gelse bile tut kendini..dökülme..sormasalarda sonra insanın fikri değişebiliyo pişman oluyo..inşallah ilkinde olur..bol şans...

Gülemcim transfer tarihin belli olmuş hadi hayırlısı bakalım. Ben de o bantları hç sevmemiştim. 1 defa kullandım gerçi ama, dediğin gibi hava alıyo sağından solundan. Ben bir defa yapıştırdım, 2 gün kaldı. Ne bileyim saçma bişi :) Bir de gülemcim ilaç kullanmasan aslında.

canım sağol..hayırlısı...ya iki gündür hayatımda çekmediğim bi ağrı çekiyorum sorma..ilaç içmemek mümkün değil..hiç şiddeti kesilmedi..çok kötüyüm...

canım benim çok iyiANLIYORUM SENİ BEN 4. KEZ YAPIYORUM VE BU SEFER ÇOK YAKIN BİR KAÇ KİŞİ DIŞINDA KİMSE BİLMİYOR O SORULARDAN KAÇMAK İÇİN YAPTIM BEN HAMİLE KALDIKTAN SONRA ÖNEMİ YOK BEN CE KİMSEYLE PAYLAŞMA AMA TEDAVİ ESNASINDA KAYGILARINI GİDERMEK İÇİN PAYLAŞMAK İSTEYECEKSİN EN GÜVENDİĞİN KİŞİ BİLSİN İSTERSEN BEN ÇALIŞIYORUM BİR DE YALAN SÖYLER OLDUM KONTROLLERİMDE AMA TÜP BEBEKTEN DEĞİL SORU SORMASINLAR DİYE ÇOK TAKMA ÖNEMLİ OLAN SAĞLIKLI OLMASI BEN DE SENİN GİBİYDİM SENİNKİ İLKMİŞ BEN TÜP BEBEK OLDUKTAN VE HERKES BİLLDİKTEN SONRA SEVİNMEME DİYORDUM Rabbimin hoşuna gitmedi bak 4. yü yapıyorum keşke duysalardı da 1. de olsaydı stres yapma önce kendin ...

kızlaaar 8 embryom var 5. güne gider miki yarın 3. gün öğlen arayacaklar ya yarın ya da çarşamba

GÜLEEEEM canım arkamdan sen geliyorsu öğrenmeme 3 gün kala senin transferin var hadi bakalı stres oldum yine sanki herkesin ki olacakta ben kalcam gibi geliyo hep böyle oldu korkuyorum beenn:18:

Kızlar bugün 10. günüm ve ben korkmaya başladım. Yaaaaa benim hiç bir belirtim yok ama KAsık ağrılarım vardı değişik, şimdi normal adet ağrısına döndü belim falan da ağrıyo. Üstelik 2 tane de sivilce çıkarttım. Tıpkı adet olacakmışım gibi Korkuyorum. Çarşamba günü işe başlıcam. Offf yaaaa benim doktorum bana neden 12. gün değilde 15. gün test yaptırıyo. Meraktan ölcem ben ama....

canım benim günaydın , sakın sakın böyle düşünme , bende aynen bu şekildeydim , tabiki kişiden kişiye farklılık gösterir ama aldığın ilaçlardan dolayı bu agrıların olması çok normal, erbil hatta olucak bu ağrıların dedi , hafif kanamanda olabilir dedi test yapmadan hiç bir şeyi bilemeyiz , ben 12 gün yapmışdım hatta hicran arayıp o gün yap dedi , acaba dondurulmuş konduğundan dolayımı 15 gün diyorlar ?
stres yapma olur mu herşey çok güzel olucak , bütün dualarım seninle

zrda 8 tane çok güzel, hayırlısıyla bebişin gelicek sana , ne zaman kimin sırası inan bilinmiyor ,şimdiden hayırlı olsun tranferin , dualarım seninle

gülemcim transfer günün belli olmuş , hadi hayırlısı herşey gönlünce olsun , bu hidrellez hepinize uğurlu gelsin inşallah canım.
estrofemi ben bant olarak değilde ilaç olarak içtim geceleri 2 adet sonucu aldıktan sonrada 2 adet içmeye devam etmişdim bir süre .kan sulandırıcı iğneyide 2. ayım dolana kadar kullandım ( ondan öncede kullanmaya başlamaışdım ) .coraspirinede devam ediyorum hala.

lee gerçekten resimler harika , bade seninkidine görsek süper olurdu :)
Allah ne dileğiniz ne muradınız varsa versin , çifter çifter bebiş nasip etsin inşallah sağlıkla huzurla.

cnm hani belirti aramıycaktın..tabi elde değil çok zor bu heyecan yaşamayan anlamaz eminim...ama bak herkeste adet ağrıları oluyo cnm korkma inş. bebişin seninle.sivilcede stresten çıkmıştır.rahatla Allaha dua et bebeişinle konuş herşey çok güzel olucak inanıyorum cnm

cnm ya çektim tel.de duruyo ama bağlantı kablosunda sorun var galiba atamadım pc.ye..eşimin tel.ininde kablosu fii tarihinde kaybolmuştu..bikaç güne hallederim inş. hemen atarım :)bu arada amiiiiiiiiiiiiiiiin cnm Allah sanada sağlıklı hhayırlı evlat nasip etsin...

gulem tarih belli olmuş cnm ben kaçırmışım onu hayırlı oslun cnm inş. çabucak geçer günler de hemen kavuşursun bebeişine :) baş ağrısını acaba ilaçlarmı yaptı..benimde vardı gerçi bikaç gündür hava değişikliğiyle olabiliyo..
zrda cnm embriyoların gayet iyi 5.güne giderler için rahat olsun yani gelişimleri iyi olur inş....bu tedavin kavuştursun bebeişine seni cnm..
kızlra bu gece rüyamda abuk bişey gördüm anneannem hamile kalmış 83 yaşında..ve annem le oturup ağlıyolar biz bu yaz sende bekliyoduk bak ne oldu diye bende gülüp duruyorum anneanne dedemde halen iş varmış diye:)))kafayı yemeye başladım galiba

Gulem transfer gunu belli olmus ay hadi hayirlisi guzelim yaa basin agrimis hava degisikligi de yapar kullandigin ilaclar da yapmis olabilir.Bas agrisi hapi birsey yapmaz ya o kadar kasma zaten guzelim sadece sayisini abartma vermidon filan birsey yapmaz.

Canim hic dert etme hepimiz benzer seyler yasadik asla test yapmadan bilemeyiz bazen oyle oluyor ki kanama bile oluyor hafif hafif bu bile regli oldugun anlamina gelmez yavrum biraz sabir diyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…