Aşılama Umudumuz Hiç Bitmeyecek, Biz Anne Olacağız Diyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
özel msj hakkım yok istersen buradan cevaplayabilirim başka forumda yazdım ama görmedin sanırım yardımcı olmak isterim...

hayırlı olsun inşaallah bu son olur ve bebeğine kavuşursun canım.mayıs ayı bizim topikte kuzulama ayı olur inşaallah)) tabiki dualarımız sizlerle olacak.

QUOTE=DEW77;24485517]Canim evet sakla dilek kagidini 1 sene boyunca annem sakliyor ben suya atacagim amerikaya donunce,annem hidir dedeye gittigi icin ordan aldigi tasi oraya birakiyor ben dilekleriniz olursa anneme verecegim geri goturup atsin diye taslariniz torba icinde bende :) sende kagidini dilegin olunca denize at farkli sekilde yapanlar var ama en guzeli suya atmak bence...

Hadi hayirlisi olsun benimde kizim 3.gun embriyosu seninkide tutsun insallah cnm...dualarimiz seninle....[/QUOTE]

ayyy kıyamam prenses arada annesine pıt pıt vururmuş bence o içeride bale yapıyor canım.teyzelerinin gülü
kuzey bebekten haberi olan varmı? yada ben bir arayayım neler yapıyorlarmış anne oğul))

inşaallah !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Rabbim bizlerede o günleri gösterir inşaallah!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kızlar bugün kimseler yok nerelerdesiniz ? ben evde yazlık kışlık ayırımı yapıyorum offfff görmeyin gitsin işim zor vallahi)) bu arada annemin birkaç yıl öncesi bebeğim için ördüğü yelek ve patikleri görünce içim bir hoş oldu.bakın bebeğimin yeleği patiği battaniyesi bilem var ama bebeğim hala yok.ayyyyy içim bir hoş oldu.:-(( ) inşaallah onu giyecek sağlıklı bebeğim olur.......umutsuzluğa düşme lee!!!!!!!!!!!!!!!!!!

gecenin bu sasatinde tepemde on tane çocuk tüm güçleriyle bir odanın içinde ordan oraya zıplıyolar ve annelerinin laklaktan ,dedikodudan yapmayın demeye fırsatları olmuyo..ahh bu kadınların bazılarını elime geçirsem varya sonrada adları anne oluyo ..çocuğuna sahip çıkmayan kadına annemi derim ben be .çıkıp suratlarına yeteeeeeeer diye bağırasım var ne kadar saygısızlar yahu öff bi uyutmadılar.

Slm kızlar nasılsınız pek ugramaz oldunuz bugunlerde zerdavım hayırlısı olsun tutunsun sana bebısın ınsallah gelsın hayırlısıyla pıraye test gunune az kaldı yanlıs hatırlamıyosam cumartesı degılmı bu hafta 2 mız ıcınde onemlı ben nasıpse bebısımle ılk bulusmamı gerceklestırcem sende bebıs haberı alcan ınsallah

Herkese selamlar.Aranıza yeni katıldım.Yazılarınızı mümkün olduğunca en başından okumaya çalıştım ama çok fazla olduğu için son olarak yakın tarihlere geldim.lafı uzatmadan konuya girmek istiyorum.Bugün Kent hastanesine gittim ve mayısın 22 sinde Dr.İsrael Aruh dan randevu aldık.Sorularım aslında çok.Kendimi önce özetliyim sonra sorularımı sorayım:) 10 senelik evliyim.RA hastasıyım(eklem romatizması)çok ağır ilaçlar kullanıyorum ve tüp bebek için 7 aydır ilaçlarımı bıraktım.Evliliğimin 3. ayı çikolata kisti ameliyatı oldum.O zaman doktorum kanallarımın tıkalı olduğunu ve tek yolun tüp bebek olduğunu söyledi.Hastalığımın müsâde etmemesinden dolayı 10 sene bekledik ve kendimi iyi hissettiğim ilk fırsatta da bu evreye girmeye karar verdik.Yaşım 36 ve benim hem yaşımdan hemde hastalığımdan dolayı zaman kaybetme lüksüm yok.(hastalığım eklemlerimi vuruyor ve şişlik ardından da eklemlerde deforme meydana geliyor)Bundan dolayı bana doktor ve hastane konusunda yardımcı olursanız çok mutlu olurum.Yazılarınızı okudukça içim umutla doldu.İnşallah Rabbim hepimizin herşeyi gönlüne göre versin ve teşekkürler...

hadi bakalım canım hayırlı olsun inşallah tutunsun sana sıpaalrın sıkı sıkı allahın izniyle :)hep pozitif ol lütfen tamam mı:)

hoşgeldin canım :)allah bu yolda yardımcın olsun ..inşallah ilk tedavinde kavuşursun bebişine ...bende ısrael aruhta tedavi görüyorum memnumum aslında ..ısrael bey az konuşur öz konuşur..çok yoğundur..ama işinin ehli bir doktordur..ben şanslı taraftan olamadım 1 taze ..2.dondurulmuş embriyo transferim negatif oldu maalesef..hala 2 tane donmuş bebişim var onları da deneyeceğim allahın izniyle..embriyolag hastane de süper bu arada ..izmirde bence en iyi seçim diyebilirim ..buurda dew arkadaşımız ilk denemesinde hamiş kaldı şimdi karya kızımız büyüdü annesine küçük küçük pıt pıtlar yapıyor miniş patileriyle..yani başarılı sonuç alan çok var ..şansın bol olsun diyelim :)

Çok teşekkür ediyorum güzel dileklerin için ve inşallah sonuç hepimiz için hep güzel olur.Hayırlısıyla 22 sinde görüştüğümde sizlerle buradan güzel haberlerimi paylaşırım.

Kızlar bugün 12. günüm. Meraktan ölücem sanırım. Çok heycan yaptım. daha çok var. C.tesiye kadar nasıl dayanırım bilmiyorum.

Kızlar bugün 12. günüm. Meraktan ölücem sanırım. Çok heycan yaptım. daha çok var. C.tesiye kadar nasıl dayanırım bilmiyorum.

canım benim ya kıyamam ben sana sabret yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin , benimki 5 gün emb. idi 12 gün belli olmuşdu , seninkileri 3 gün dondurmuşlardı değil mi yanlış hatırlamıyorsam o nedenlemi acaba 15 gün baktırıyorlar.dularım seninle , işe ne başlandın mı ? nasılsın ?

pirayecim bence belli olmuştur yahu :)ben 11.gün yaptırmıştım dondurulmuş olmasına rağmen nden 15.gün dediler senin doktorlar anlamadım ..minnoşun sıkı sıkı sarıldı sana allahın izniyle inşallah ..öptüm sevgiler..

yaa niye böyle yaptı ki dr.un 12.günde belli olurdu ama..ay çok heyecanlandım..az kaldı canım bikaç güne müjdeyi vericeksin burda..dualarımız seninle..

canım inşallah sonucların iyi cıkıcak hiç bir sorun çıkmayacak allahın izniyle.Oyyy oyy ben senin bebişini kokulu kokulu öperimmmm ,yerim ben onu ya pıt pıt oynuyo demek cilveli nazlı , kuzu o kuzu .bende bu ay sonunda tetanoz aşısı olucam .bende iyiyim çok şükür , bir aksilik çıkmaz ise yeni dr gidicez yarın bahceli evler medicana düzgün bey var oraya gidicem umarım memnun kalırım , bebişi göreceğim için heyecanda var tabi.canım kendine çok iyi senide kuzuyuda öpüyoruö

Canım kaçıncı gün embriyosuydu seninki belli olmuştur sonuç.bana da 3.gün koyacaklar

Canım benimki 5. gün embriyosu, bence de belli olmuştur ama 15. gün bak dedi doktorum. Çok heycanlıyım. Seninde transferin hayırlı olsun canım. Umarım güzel haberi alırsın

Canım benimki de 5. gün embriyosu. 3. gün dondurdular 2 günde kuluçka makinasında büyüttüler balstokist olsun diye :) kalitesine de 5BB demişlerdi. dondurulmuş embriyo transferinde daha mı geç belli oluyo acaba? Yaaa kasıklarım çok ağrıyo sanki çok korkuyorum canım.

yaa niye böyle yaptı ki dr.un 12.günde belli olurdu ama..ay çok heyecanlandım..az kaldı canım bikaç güne müjdeyi vericeksin burda..dualarımız seninle..

Badecim yaaa walla gözlerimin ucunda yaşlar, b,r, dokunsa ağlıcam o kadar gerildim bugün. İşe başladım güya ama kendimi veremiyorum bir türlü.Acaba yarın gidip test mi yaptırsam diyorum.Offf içime kurt düştü çok fena... Allahım sabır ver bana, bebeğimede sıkı sıkı tutunma gücü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…