Kızlaaaaar dilekleriniz için sağolun bugün transferim oldu meleğim benimle inşallah bu sefer bırakmaz beni .3 Gün transferi oldu ama olsun 18 mayıs test günüm dua edin fazla giremeyeceğim bu aralar öptüm hepiniziiiii
canım beniiim yaaaa hadi hayırlı olsun. Hiiiiç üzme kendini meleklerimiz bizimle. Benden 1 hafta sonra güzel haberi vericeksin bize ben inanıyorum.mayıs 2012 bizim yılımız kızlar. Coşturalım buraları. Ben arkamdan zrda sonra gülem daha sonra bade ve lee... Hepimiz vericez güzel haberi allahın izniyle, hayırlısıyla...
Kızlaaaaar dilekleriniz için sağolun bugün transferim oldu meleğim benimle inşallah bu sefer bırakmaz beni .3 Gün transferi oldu ama olsun 18 mayıs test günüm dua edin fazla giremeyeceğim bu aralar öptüm hepiniziiiii
Herkese selamlar.Aranıza yeni katıldım.Yazılarınızı mümkün olduğunca en başından okumaya çalıştım ama çok fazla olduğu için son olarak yakın tarihlere geldim.lafı uzatmadan konuya girmek istiyorum.Bugün Kent hastanesine gittim ve mayısın 22 sinde Dr.İsrael Aruh dan randevu aldık.Sorularım aslında çok.Kendimi önce özetliyim sonra sorularımı sorayım:) 10 senelik evliyim.RA hastasıyım(eklem romatizması)çok ağır ilaçlar kullanıyorum ve tüp bebek için 7 aydır ilaçlarımı bıraktım.Evliliğimin 3. ayı çikolata kisti ameliyatı oldum.O zaman doktorum kanallarımın tıkalı olduğunu ve tek yolun tüp bebek olduğunu söyledi.Hastalığımın müsâde etmemesinden dolayı 10 sene bekledik ve kendimi iyi hissettiğim ilk fırsatta da bu evreye girmeye karar verdik.Yaşım 36 ve benim hem yaşımdan hemde hastalığımdan dolayı zaman kaybetme lüksüm yok.(hastalığım eklemlerimi vuruyor ve şişlik ardından da eklemlerde deforme meydana geliyor)Bundan dolayı bana doktor ve hastane konusunda yardımcı olursanız çok mutlu olurum.Yazılarınızı okudukça içim umutla doldu.İnşallah Rabbim hepimizin herşeyi gönlüne göre versin ve teşekkürler...
Kızlar bugün 12. günüm. Meraktan ölücem sanırım. Çok heycan yaptım. daha çok var. C.tesiye kadar nasıl dayanırım bilmiyorum.
Kızlar bugün 12. günüm. Meraktan ölücem sanırım. Çok heycan yaptım. daha çok var. C.tesiye kadar nasıl dayanırım bilmiyorum.
Canim cok sagol iyiyiz allaha sukur simdilik hersey yolunda seker yuklemesi sonucumu bekliyorum tokso plazma bakidi birde kan sayimi yapildi insallah iyi cikar.Birde tetanoz asisi oldum sanirim artik yapilacak test kalmadi..onun disinda pitik pitik kizimin tekmelerini hissediyorumsen nasilsin?nasil geciyro hamilelik?
?
Canım kaçıncı gün embriyosuydu seninki belli olmuştur sonuç.bana da 3.gün koyacaklar
canım benim ya kıyamam ben sana sabret yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin , benimki 5 gün emb. idi 12 gün belli olmuşdu , seninkileri 3 gün dondurmuşlardı değil mi yanlış hatırlamıyorsam o nedenlemi acaba 15 gün baktırıyorlar.dularım seninle , işe ne başlandın mı ? nasılsın ?
yaa niye böyle yaptı ki dr.un 12.günde belli olurdu ama..ay çok heyecanlandım..az kaldı canım bikaç güne müjdeyi vericeksin burda..dualarımız seninle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?