Kizlar resim eklemeyi becerebilirsem annemin cizdigi hamile figurunu koymak istiyorum buraya cok guldum arap baci gibi cizmis ama olsun amacimiza ulastik dilek isi tamam hepinize birer tas almis annem bende duracak dilekleriniz gerceklestigi gun sizin yerinize akan bir suya atacagim dileginizi soz...
kızlar yaaa bana bi yardımcı olun nolur wallahi kafam çok karıstı nisanın 24unde adet oldum normal adetime qöre ( ki ben cok yoqun olurum ) sadece 2 qun surdu ve fazla da değildi adet baslarken zaten damla damla surundurdu oldurdu benı aqrıdan sonra adetın 3-4. qunleri hiçbisey qelmedi 5 qun sıyah qeldı az mıktarda 6. qunun sabahı da kavrenqı bır akıntı wardı lekeleyecek sekılde dunde sol kasıqıma bır aqrı qirdi 15 dk kadar ayakta bıle duramadım sonra karnımın alt kısmında bır hareketlenme ve hafif bir sancı oldu bıraz da belim aqrıyor sizce hamıle mıyım bu üstüne qörme dedikleri olay bu mu kı test de yapmadım yaa kendımı kaptırmak da ıstmıyorum ama sızce ne olabılır bu(((
bunlar benim kist belirtilerim:)ama herkesin farklı olabiliyo..ben ilk hamileliğimde bir iki damla lekelenmem olmuştu meğer hamileymişim ama 2 gün sürmesi olurmu bilmiyorum..kanda bi test yaparsan kesinleşir .inş hamilesindir:)
bende arastırdım dun aslında ınternette dedıqın qıbı kıst belırtılerıymıs o yuzden test yapmadım cunku ıcımde negatıf cıkacakmıs qıbı bıhıs var((((( insallah diyecem ama hiç umudum yok ://
yaa ben kendim için dedim benim her ay kistim olur ve ilk iki gün sürünürüm filan..senin ilk defa olmuş belliki niye olmasın sen yap testini ama idrarda çıkmayabilir kanda baktır çünkü adetine yakın döllenme olduysa idrarda belli olmaz..tekrardan inş. hamilesindir cnm:)
bende aksam hepimiz icin hayirli bebekler diledim.bugün opu vardi.15yumurta toplanmis.karnim cok sisti.dualarinizi eksik etmeyin.2 gune kadar arayip embriyolar hakkinda bilgi verecekler.....
Kizlar resim eklemeyi becerebilirsem annemin cizdigi hamile figurunu koymak istiyorum buraya cok guldum arap baci gibi cizmis ama olsun amacimiza ulastik dilek isi tamam hepinize birer tas almis annem bende duracak dilekleriniz gerceklestigi gun sizin yerinize akan bir suya atacagim dileginizi soz...
canımm) çok güzel hadi hayırlısı olur inşaallah.belki 5.güne kadar giderler ) burası sana uğurlu gelecek gör )
canım cumartesı gıdıcem Allah nasıp ederse keseyı gormeye vala cok heycanlıyım gunler gecmıyo asılamadan sonrakı gunler bıle bukadar yavas degıldı mujdeyı aldıgımda aglamadım ama bebısımı gorunce kesın aglarım:) dun gece ruyamda gordum kızım oluyodu cok tatlıydıherkese mutlu günler) piraye önce senden başlayayım canım içini ferah tut sen allahın izniyle hamilesin bebeğin seninle kendini strese sakın sokma.belirtilere bakarak kötü yorumlarda bulunma.
gülenciğim baş ağrın acaba ilaçların yan etkisimi? canım üzüldüm ya o baş ağrılarını bilirim benimde çalışırken çok olurdu.dr.lar genelde hassas durumlarda minoset plus tableti öneriyorlar.ilaç kullanmadan arayıp öğren sakıncası varmı diye. inşaallah uzun sürmez.
kekec ve dew bebeklerinizin ve sizlerin iyi olmanıza sevindim.ben sizlere 2.bebeği bile çizdim ) bade seninle ben tedaviye biraz gecikmeli başlayacağız herhalde ) ben ağustos gibi diyorum daha fazla uzatmak istemiyorum.inşaallah herşey yolunda gider.
bubuş ve vizonteleden haberi olan varmı? hiç uğramaz oldular.umarım herşey yolundadır. yeliziz ne zaman keseyi görmeye gideceksin? şimdi ne heyecanlısındır kuzunla ilk tanışman olacak
zrda canım pozitifliğini bırakma inşaallah bu son olacak bebişin bu tedavinle gelecek
deww nasılsın canım , kayracık nasıl , keyifler iyidir umarım.
herkese mutlu günler) piraye önce senden başlayayım canım içini ferah tut sen allahın izniyle hamilesin bebeğin seninle kendini strese sakın sokma.belirtilere bakarak kötü yorumlarda bulunma.
gülenciğim baş ağrın acaba ilaçların yan etkisimi? canım üzüldüm ya o baş ağrılarını bilirim benimde çalışırken çok olurdu.dr.lar genelde hassas durumlarda minoset plus tableti öneriyorlar.ilaç kullanmadan arayıp öğren sakıncası varmı diye. inşaallah uzun sürmez.
kekec ve dew bebeklerinizin ve sizlerin iyi olmanıza sevindim.ben sizlere 2.bebeği bile çizdim ) bade seninle ben tedaviye biraz gecikmeli başlayacağız herhalde ) ben ağustos gibi diyorum daha fazla uzatmak istemiyorum.inşaallah herşey yolunda gider.
bubuş ve vizonteleden haberi olan varmı? hiç uğramaz oldular.umarım herşey yolundadır. yeliziz ne zaman keseyi görmeye gideceksin? şimdi ne heyecanlısındır kuzunla ilk tanışman olacak
zrda canım pozitifliğini bırakma inşaallah bu son olacak bebişin bu tedavinle gelecek
Kızlaaaaar dilekleriniz için sağolun bugün transferim oldu meleğim benimle inşallah bu sefer bırakmaz beni .3 Gün transferi oldu ama olsun 18 mayıs test günüm dua edin fazla giremeyeceğim bu aralar öptüm hepiniziiiii
ayyyy bu negüzel bir anne adayı) annene ve sana takrar tekrar teşekkürler.inşaallah dualarımız kabul olur çizilenler gibi hamiş olur ve çocuklarımız etrafımızda koşuşturur canım.ben çizdiğim kağıdı saklamammı lazım yoksa hemen suyamı atayım bilemedim? hala gülün dalında asılı bekliyor.
Kızlaaaaar dilekleriniz için sağolun bugün transferim oldu meleğim benimle inşallah bu sefer bırakmaz beni .3 Gün transferi oldu ama olsun 18 mayıs test günüm dua edin fazla giremeyeceğim bu aralar öptüm hepiniziiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?