Aşılama Umudumuz Hiç Bitmeyecek, Biz Anne Olacağız Diyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kizlar resim eklemeyi becerebilirsem annemin cizdigi hamile figurunu koymak istiyorum buraya cok guldum arap baci gibi cizmis ama olsun amacimiza ulastik dilek isi tamam hepinize birer tas almis annem bende duracak dilekleriniz gerceklestigi gun sizin yerinize akan bir suya atacagim dileginizi soz...

Eklentiler

• $hamile.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 34

ay çok şeker.cnm annene de teşekkür ettiğimi söyle.sağolsun..arap bacılardan biri olarak çok mutlu oldum:)

kızlar yaaa bana bi yardımcı olun nolur wallahi kafam çok karıstı nisanın 24unde adet oldum normal adetime qöre ( ki ben cok yoqun olurum ) sadece 2 qun surdu ve fazla da değildi adet baslarken zaten damla damla surundurdu oldurdu benı aqrıdan sonra adetın 3-4. qunleri hiçbisey qelmedi 5 qun sıyah qeldı az mıktarda 6. qunun sabahı da kavrenqı bır akıntı wardı lekeleyecek sekılde dunde sol kasıqıma bır aqrı qirdi 15 dk kadar ayakta bıle duramadım sonra karnımın alt kısmında bır hareketlenme ve hafif bir sancı oldu bıraz da belim aqrıyor sizce hamıle mıyım bu üstüne qörme dedikleri olay bu mu kı test de yapmadım yaa kendımı kaptırmak da ıstmıyorum ama sızce ne olabılır bu (((

bunlar benim kist belirtilerim:)ama herkesin farklı olabiliyo..ben ilk hamileliğimde bir iki damla lekelenmem olmuştu meğer hamileymişim ama 2 gün sürmesi olurmu bilmiyorum..kanda bi test yaparsan kesinleşir .inş hamilesindir:)

bende arastırdım dun aslında ınternette dedıqın qıbı kıst belırtılerıymıs o yuzden test yapmadım cunku ıcımde negatıf cıkacakmıs qıbı bıhıs var ((((( insallah diyecem ama hiç umudum yok ://

yaa ben kendim için dedim benim her ay kistim olur ve ilk iki gün sürünürüm filan..senin ilk defa olmuş belliki niye olmasın sen yap testini ama idrarda çıkmayabilir kanda baktır çünkü adetine yakın döllenme olduysa idrarda belli olmaz..tekrardan inş. hamilesindir cnm:)

ayy insallah canımm yaa ben cok istiyorum da bebeqi eşim istemiyo ( ilk bebeqimizi de istememişti yalwara aqlaya kürtaj yaptırdı bana hemde 3 aya yakındı tabi ondan sonra yıkıldım bn kötüydüm şükürler olsun qeçti o qünler sonra bırdaha hamıle kaldım tabi eşim o durumumu qörünce doqurmama izin verdi şimdi oda cok sevıyo bebeqi ikinci olursa aldırmam kesınlıkle dıyo ama qene de olmasa daha iyi olur dıyo bakalım yaptırıcam testte ne cıkacak içimde bir heyecan bir ümitsizlik çelişkide kaldım wallahi (

bende aksam hepimiz icin hayirli bebekler diledim.bugün opu vardi.15yumurta toplanmis.karnim cok sisti.dualarinizi eksik etmeyin.2 gune kadar arayip embriyolar hakkinda bilgi verecekler.....

canımm) çok güzel hadi hayırlısı olur inşaallah.belki 5.güne kadar giderler) burası sana uğurlu gelecek gör)

ayyyy bu negüzel bir anne adayı ) annene ve sana takrar tekrar teşekkürler.inşaallah dualarımız kabul olur çizilenler gibi hamiş olur ve çocuklarımız etrafımızda koşuşturur canım.ben çizdiğim kağıdı saklamammı lazım yoksa hemen suyamı atayım bilemedim? hala gülün dalında asılı bekliyor.

canımm) çok güzel hadi hayırlısı olur inşaallah.belki 5.güne kadar giderler) burası sana uğurlu gelecek gör)

umarım canım benimde tek dileğim 5.güne gitmeleri.henüz aramadılar.dr 5.günü hedefleriz demişti.merakla bekliyorum.hergün biri kalçadan biri göbekten iğne yiyorum.ohss olmayayım diye dr iğne verdi.inşallah güzel haberler veririm sizlere.

herkese mutlu günler) piraye önce senden başlayayım canım içini ferah tut sen allahın izniyle hamilesin bebeğin seninle kendini strese sakın sokma.belirtilere bakarak kötü yorumlarda bulunma.
gülenciğim baş ağrın acaba ilaçların yan etkisimi? canım üzüldüm ya o baş ağrılarını bilirim benimde çalışırken çok olurdu.dr.lar genelde hassas durumlarda minoset plus tableti öneriyorlar.ilaç kullanmadan arayıp öğren sakıncası varmı diye. inşaallah uzun sürmez.
kekec ve dew bebeklerinizin ve sizlerin iyi olmanıza sevindim.ben sizlere 2.bebeği bile çizdim) bade seninle ben tedaviye biraz gecikmeli başlayacağız herhalde ) ben ağustos gibi diyorum daha fazla uzatmak istemiyorum.inşaallah herşey yolunda gider.
bubuş ve vizonteleden haberi olan varmı? hiç uğramaz oldular.umarım herşey yolundadır. yeliziz ne zaman keseyi görmeye gideceksin? şimdi ne heyecanlısındır kuzunla ilk tanışman olacak
zrda canım pozitifliğini bırakma inşaallah bu son olacak bebişin bu tedavinle gelecek

kızlar bir dua öğrendim.bunu yapınca dilek diliyormuşsunuz kırk gün içinde allahın izniyle kabul oluyormuş.
yapacağınız şey şu;
1 tesbihe ilk olarak besmele çekin ve imamesinden başlayarak lailahe illallah muhammeden resulullah diyeceksiniz. sonra herbir tanesine(33 adet ) her defasında besmele çekip ihlas duasını okuyun.33 taneyi tamamlayınca aradaki ayıraç durumundaki tanesinede bir kez lailahe illallah muhammeden resulullah diyeceksiniz.sonra diğer 33 tane sine yine besmele çekip ihlas okuyun.diğer 33 taneyide aynı şekilde yapın. bir tesbihi bir kez olacak şekilde tamamlayın.sonra allahtan dileğinizi isteyip kıble yönüne asın.bu 40 gün kalacakmış.inşaallah 40 gün içerisinde dileğiniz kabul olursa 40 tane tesbihi 40 kişiye dağıtacakmışsınız.
ben yapacağım inşaallah dualarımız kabul olur.

kızlarrrrrrrrrrrr selam ben geldimmmmmmmmmmm:)hepinizi çok özledim canlarım..

herkese ayrı ayrı teşekkürler hıdırellez için :)inşallah en kısa zamanda bebişlerimize kavuşuruz ..dew canım annene çok çok selamlarımızı ilet ve teşekkürlerimizi inşallah rabbim dualrımızı kabul eder..

yelizz tebriklerr çok svindim inşallah sağlıkla kucağına aldığın günleri görmek nasip olsun :)süper bir enerji oldu topik için ..bereketimiz artacak alllahın izniyle inşallah :)

pirayecim inşallah sende güzel haberleri alacaksın ..belirtilere takılma lütfen sakın ..rahat ol tamam mı ..sıpan seninle :)

gülemcim transfer günün belli olmuş sanırsam inşallah bu son olsun nazlı minnoşun seni hiç bırakmasın kuzucum ..

ben gezdim kafa dinledim çok güzel geldi açıkçası ya temiz hava bol oksijen ..arada yapmak lazım :)

pirayecim test günün ne zaman ?heyecanlı bir bekleyiş bu :)
zrda inşallah bu son tedavinde bebişin sana sıkı sıkı tutunur canım ..bol şans..

canım cumartesı gıdıcem Allah nasıp ederse keseyı gormeye vala cok heycanlıyım gunler gecmıyo asılamadan sonrakı gunler bıle bukadar yavas degıldı mujdeyı aldıgımda aglamadım ama bebısımı gorunce kesın aglarım:) dun gece ruyamda gordum kızım oluyodu cok tatlıydı

deww nasılsın canım , kayracık nasıl , keyifler iyidir umarım.

Canim cok sagol iyiyiz allaha sukur simdilik hersey yolunda seker yuklemesi sonucumu bekliyorum tokso plazma bakidi birde kan sayimi yapildi insallah iyi cikar.Birde tetanoz asisi oldum sanirim artik yapilacak test kalmadi..onun disinda pitik pitik kizimin tekmelerini hissediyorum sen nasilsin?nasil geciyro hamilelik?
?

öyle olucak artık kısmette ne varsa o:)) ama sen merkeze bian önce karar ver bakıyorumda ben merkez araştırıken şöyle böyle 1 yılım gitmiş.şimdi en azından tedavi için mecburen bekliyorum..sende benim gibi boşuna geçirme zamanını..tabi eğer herşey müsaitse..artık bizmkide geç olsun güç olmasın ne yapalım:)

Kızlaaaaar dilekleriniz için sağolun bugün transferim oldu meleğim benimle inşallah bu sefer bırakmaz beni .3 Gün transferi oldu ama olsun 18 mayıs test günüm dua edin fazla giremeyeceğim bu aralar öptüm hepiniziiiii

Son düzenleme:

Canım beniiim yaaaa hadi hayırlı olsun. Hİiiiç üzme kendini meleklerimiz bizimle. Benden 1 hafta sonra güzel haberi vericeksin bize ben inanıyorum.Mayıs 2012 bizim yılımız kızlar. coşturalım buraları. Ben arkamdan zrda sonra gülem daha sonra bade ve lee... Hepimiz vericez güzel haberi Allahın izniyle, hayırlısıyla...

Canim evet sakla dilek kagidini 1 sene boyunca annem sakliyor ben suya atacagim amerikaya donunce,annem hidir dedeye gittigi icin ordan aldigi tasi oraya birakiyor ben dilekleriniz olursa anneme verecegim geri goturup atsin diye taslariniz torba icinde bende :) sende kagidini dilegin olunca denize at farkli sekilde yapanlar var ama en guzeli suya atmak bence...

Hadi hayirlisi olsun benimde kizim 3.gun embriyosu seninkide tutsun insallah cnm...dualarimiz seninle....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…