Canim bugun cok nete gelemeyecegim aile toplantisi var tum gun surecek evde 15 -20 kisi olacak ama seni merak ederim en azindan bi alo de yada bir mesaj at haberim olsun olurmu?dualarim seninle...bugun hayatinin en guzel muzigini duyacaksin dilegim bu senin icin..
Begummm cnm nasilsin?Bebegin nasil?uamrim keyifler yerindedir.
geldim kızlar:)
bebek büyümüş gördük geldik..7+4 gösterdi ultrason.doktora demedim artık önceki ölçümü..
kalp atımını duyurmadı doktor.çok gerek duymam dedi.o bölgeyi ısıtmaya gerek yok dedi.öyle deyince bizde gerek yok madem dedik..
çok şükür rahatladık geldik:))
bi dahaki kontrolü sordum normalde ayda 1 gelsen yeter ama sen 15 güne bi gel dedi:)) anca yeter sana dedi adam yaaa:))))
bebek büyümüş gördük geldik..7+4 gösterdi ultrason.doktora demedim artık önceki ölçümü..
kalp atımını duyurmadı doktor.çok gerek duymam dedi.o bölgeyi ısıtmaya gerek yok dedi.öyle deyince bizde gerek yok madem dedik..
bi dahaki kontrolü sordum normalde ayda 1 gelsen yeter ama sen 15 güne bi gel dedi:)) anca yeter sana dedi adam yaaa:))))
çok sevindim canım bak iyiymiş rahat ol artık ben de 9 temmuzda kürtaj oluyorum öbür ayda tedaviye başlıyorum psikoloğum artık bu işi çözdün dedi tabi devam ediyoruz yine paralel devam etcek inşallah size katılırım bu yaz katılamasam da olsun sizlere sevinmek bile yetiyo çok iyiyim şükür kaçak da olsa giriyorum buraya seni çoook merak ediyorum gülemim aklımdasın napiyim yaaa doktora arkadaşım diye bahsettim senden :) dualarım seninle seviyorum sizi kızlarr....
çok şükür ..derin bir oh çek artık..Allahım kucağına aldığın günleride göstersin canım benim...
canım cok sevındım hadı hayırlı olsun adam dogru soylemıs sana bu kontrol 15 gun anca yeter 3 5 gune baslarsın yıne oylemı boylemı dıye telaslanmaya adam senı tanımıs hemen masallah:) ıyı doktormus
gülemcim canım aklım sendeydi hep :)abimler geldi yurtdışından anca oturabildim çoluk çombalak :)maşallah bebişimizi görmüşsün ne güzel inşallah herşey yolundsa gidecek artık :)rahatlamışsındır biraz canım benim bak gör günler ne çabuk geçecek bi bakmışsın allahın izniyle kucağında senin inatçı frigon :)ikinizide öpüyorum çok :)
Gulem dun cebimden yazdin sagol guzelim,vallaha cok sevindirdin beni ..dunde soyledim artik derin bir nefes almanin zamanidir...tabi ufak endiseler oluyor olmamasi anormal ama lutfen seviyesini sinirli tut ki artik kuzun etkilenmesin...Bundan sonra hafta hafta neler gelisiyor bebeginde onlari takip et cok zevkli oluyor...baska hicbirsey okuma lutfen internetten tamam mi?
Dualarim hep seninle ve minik kuzunla...
Opuyorum,
kızlar merhaba) güzel anne adayları,hamişler allah evlatlarınızı sizlere bağışlasın.sorunsuz bir şekilde yavrularınıza kavuşursunuz inşaallah.kısa fakat çok güzel bir tatilden sonra evime geldim )
ceren canım iğnelere başlamışsın hiç korkma canım pozitifliğini sürdür inanıyorum ki yavrunu bu tedaviyle kucağına alacaksın) melodiciğim senin de bebişler kış uykusundan uyanıp annelerinin sıcacık göbişinne tutunacaklar allahın izniyle.zrda canım senin daha iyi olmana sevindim.sanırım dondurulmuşların vardı inşaallah bu kez süprizin dondurulmuşlarınla gelecek.gülem sende artık olumsuz düşünceleri bir tarafa bırak maşallah oğluşun seninle ve hep seninle olcacak.ne yapim yaaa inan içimden hep oğluş geçiyor ) allah sağlıkla versinde cinsiyet önemli değil )
piraye ,kekec,yeliz,world sizlerde iyisiniz.allah sağlık versin.bizim çılgın bediş ne alemde badeeee neler yapıyorsun canım iyisindir umarım) dew seni gördüm karya göbişinde çok güzel gözüküyor maşallah hamilelik çok yakışmış.bence tüm kadınlara annelik yakışıyor. )
kuzey ve annesine öpücükler yolluyorum allah sizleri birbirinize bağışlasın)
adını yazamadığım herkese allah gönlünüzden geçen en güzel şeyleri sizlere versin.....
veee gelelim bana ;
tatilde o güzel haberle aranıldık.inşallah kısmetimizde varsa hayırlısıyla yavrularımıza kavuşacağız)
yaklaşık 3 yıl oldu kuruma başvuralı 2 kez haber geldi evet dedik ama kısmet değilmiş bizden önceki aileler yavrularına kavuştu.ve şimdide inşaallah biz yavrularımıza kavuşacağız.evet yavrularımız diyorum çünkü;)
biz tek çocuk derken iki kardeşi evlat edineceğiz) iki yavrumuz gelecek ) yarın kuruma gideceğiz.inşaallah herhangi olumsuz birşey çıkmazsa kuzularımıza kavuşacağız ) o kadar farklı bir duygu ki anlatamam şuan yazarken ağlıyorum. çok mutluyum çok istiyorum fakat bir o kadarda itiraf edeyim korkuyorum. onlara iyi annelik yapabilirim değilmi kızlar eşim çok iyi bir baba olur gerçekten sevgi dolu bir insan.çevremde benim içinde anneliği fazlasıyla hakeden birisin diyorlar.çocuklara hiç kıyamam.ama yinede çok korkuyorum.bir o kadardan fazlada onları çok istiyorum koklamak bağrıma basmak onlara anneliğin sıcaklığını hissettirmek istiyorum.onlara masal okumak,parka gitmek, onlarla uçurtma uçurmak ,onlarla koşmak onlarla yerlerde yuvarlanmak istiyorum.evde yaptığım poğaçaları kurabiyeleri yine fazla yapmışım diye komşulara dağıtmak değil evde kuzularım var onlar yer diye daha fazla yapmak istiyorum.kızlar kalpleri kocaman anneler ben gelecek olan kuzularıma iyi bir anne olabilirim değil mi? peki bu korkum neden 8 yıldır evlat aşkıyla yanıyorum biyolojik olması şart değil ben anne olmak istiyorum.yarın görüşmemiz var belki evlatlarımızla ilk tanışmamız olacak çok heyecanlıyım.bu duygularım normal mi kızlar insan kendi çocuğuna hamile kaldığındada buna benzer korkular yaşıyormu acaba? ben kuzularıma çok iyi anne olabilirim değilmi kızlar? annelik öğrenilmiyor biliyorum onu taaaa yürekten gelen sevgiyle yaşıyorsun öğreniyorsun biliyorum benimde kalbimin en sıcak en güzel köşesinde bir yerlerde yavrularına sunulacak yavrularımla paylaşacağım sevgim var..
gelecek yavrumuzun biri 6 diğeri 2 yaşında olacak) ben bir anda yaşları farklıda olsa ikiz annesi oluyorum ) onlara çok iyi anne baba olacağımıza inanıyorum ama peki bu korku niye.......
allahım kalbimdeki merhameti sevgiyi sabırı dahada arttır ki gelecek olan kuzularımızı bize bizide onlara hayırlı kıl)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?