Aşılama Umudumuz Hiç Bitmeyecek, Biz Anne Olacağız Diyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

tamam canım..çıkınca haber veririm mutlaka..
inşallah herşey yolunda gider..çok karışık kafam...

Begummm cnm nasilsin?Bebegin nasil?uamrim keyifler yerindedir.

çok ııyıyım cnm umarın senle bebişinde ıyıdır
oğluş çok huysuz bugunlerde ust dişler cıkıyor butungun utumde ve mıymıy aglamıyor ama vıkır vıkır yapısık ıkız gıbı olduk babasına bıle gıtmıyo na na dıyo adama cok komık bıde sus ısaretı yapıyo gel deme bana der gıbı böyle gecıyor gunler gebe arkadaslar bolbol uyuyun ve gezın sızlere tavsıyemdır

rabbım hepınızın yardımcısı olsun

hepinize sevgıler kızlar

gülem canım inşallah tüm endişelerin geçecek bugün hayatının en güzel müziğni duyacaksın kalbimiz ve dualarımız seninle :)

geldim kızlar:)
bebek büyümüş gördük geldik..7+4 gösterdi ultrason.doktora demedim artık önceki ölçümü..
kalp atımını duyurmadı doktor.çok gerek duymam dedi.o bölgeyi ısıtmaya gerek yok dedi.öyle deyince bizde gerek yok madem dedik..
çok şükür rahatladık geldik:))
bi dahaki kontrolü sordum normalde ayda 1 gelsen yeter ama sen 15 güne bi gel dedi:)) anca yeter sana dedi adam yaaa:))))

çok sevindim canım bak iyiymiş rahat ol artık ben de 9 temmuzda kürtaj oluyorum öbür ayda tedaviye başlıyorum psikoloğum artık bu işi çözdün dedi tabi devam ediyoruz yine paralel devam etcek inşallah size katılırım bu yaz katılamasam da olsun sizlere sevinmek bile yetiyo çok iyiyim şükür kaçak da olsa giriyorum buraya seni çoook merak ediyorum gülemim aklımdasın napiyim yaaa doktora arkadaşım diye bahsettim senden :) dualarım seninle seviyorum sizi kızlarr....

çok şükür ..derin bir oh çek artık..Allahım kucağına aldığın günleride göstersin canım benim...

canım cok sevındım hadı hayırlı olsun adam dogru soylemıs sana bu kontrol 15 gun anca yeter 3 5 gune baslarsın yıne oylemı boylemı dıye telaslanmaya adam senı tanımıs hemen masallah:) ıyı doktormus

sağol canım:) inşallah Allah tamamına erdirir..seninde başlamana çok sevindim,destekle bu işi başaracaksın canım..gerçekten önemli aslında hep ihmal ettik ama paranoyak halde devam ediyorum bak:) hep dualarımdasınız..inşallah sendende güzel haberler gelecek inşallah..

çok şükür ..derin bir oh çek artık..Allahım kucağına aldığın günleride göstersin canım benim...

aminnn canım..amiinn.Allah tez zamanda sizede versinde bende size bişey olmaz bişey olmaz diyeyim:)))

canım cok sevındım hadı hayırlı olsun adam dogru soylemıs sana bu kontrol 15 gun anca yeter 3 5 gune baslarsın yıne oylemı boylemı dıye telaslanmaya adam senı tanımıs hemen masallah:) ıyı doktormus

canım sağolasın..hakkaten adam çözdü beni:) kendimi tutuyorum eşime bişey dememek için..adam boğacak beni artık:)
gerçekten tutuyorum kendimi:))

gülemcim canım aklım sendeydi hep :)abimler geldi yurtdışından anca oturabildim çoluk çombalak :)maşallah bebişimizi görmüşsün ne güzel inşallah herşey yolundsa gidecek artık :)rahatlamışsındır biraz canım benim bak gör günler ne çabuk geçecek bi bakmışsın allahın izniyle kucağında senin inatçı frigon :)ikinizide öpüyorum çok :)

Gulem dun cebimden yazdin sagol guzelim,vallaha cok sevindirdin beni ..dunde soyledim artik derin bir nefes almanin zamanidir...tabi ufak endiseler oluyor olmamasi anormal ama lutfen seviyesini sinirli tut ki artik kuzun etkilenmesin...Bundan sonra hafta hafta neler gelisiyor bebeginde onlari takip et cok zevkli oluyor...baska hicbirsey okuma lutfen internetten tamam mi?

Dualarim hep seninle ve minik kuzunla...

Opuyorum,

Melodi gozun aydin abinler gelmis....guzle gunle rgecirmen dilegimle...

Zrda daha iyi olmana sevindim...

Lee ne yapti acaba cok merak ediyorum?

Begummm kuzun o kadar buyudumu yaaa?cok hizli geciyor gunler op benim icin onu...Karya 'da bende cok sukru iyiyiz 31+5 olduk nerdeyse 32 cok sukur bugunleri gorduk sag salim...bol bol besleniyor ve dinleniyorum her annenin soyledigi uyu sonra cok hasret kalacaksin diyorlar ama isin ilginci simdiden kizim beni uykusuzluga alistiriyor gece bazen cok teklemliyor uyaniyorum birde bacak agrilarim cok benim kalkip kalkip ovdurtuyorum anneme yikiyorum soguk suyla yani basladik uykusuz gecelere :))) alisitiyor annesini....

Opuyorum senide kuzunuda...

canım sağol..seninde gözünaydın.ne güzel yanında aileniin olması.ben yalnızları oynuyorum bu yüzdende sıkıldım biraz..ahh valla bu günleri ne kadar aradım ama endişelerle geçti.çok zaman var sanki yaaa:) seninde transfer yaklaşıyo..inşallah bebeğin seninle kalacak bu sefer canım..gör bak ne sıkıntılı günler geliyo:)

canım doktordan çıkar çıkmaz elime alıyorum telefonu:) derin bi ohh çektimde çok gezdim dün..alışveriş yapcam diye..ama yorulduğumla kaldım.hiç bişey alamadım..doktora girdiğimizde de sol kasığım çok ağrıyodu hala ağrıyo ama iyi olduğunu bilmek rahatlattı..artık evdeyim canım lazım değil valla gezmek..ben evde hep yalnızım hafta içi.annem falan olsa çok iyi gelecek.çok sıkılıyorum..netten bişeyler bakmayacağım doktorada söz verdim..şu gebelik takvimine takıldım dün..doktor bebeğin boyunu 10.2 mm.dedi..eve geldim sayfadaki takvimde dün günde 1 mm büyüdü yazıyodu.hesaplayınca 2 cm i geçmesi gerekiyo diye sardım eşime..valla eskittim adamı yazık..yaşlandı resmen:) ama şimdi de 11-14 mm diyo rahatladım:)))))))
yaniiiii dew cim benim gözümü kulağımı kapayıp gün saymam lazım sanırım:)))

bu arada lee döndü evine..gelişmeleri yazar yakında.bende merkatayım:)

Güleeem canım benim hadi gözün aydın. Çok şükür herşeyin yolunda olduğunu duymak bir nebze de olsa rahatlatmıştır içini. Tab,ki endişelerimiz olacak canım benim ama ölçüsünde olmalı değil li ama :) :) :) Çok sevindim, inatmı sıpa. Walla Kuzey bebekten sonra gördüğüm en inatçı ve güçlü bebek :) :)
Melodi canım transfere az kaldı dimi, hadi inşallah seninde bu sefer frigolar inatçı çıkarda kazınırlar annelerinin rahmine :) :) zerda iyi olmana çok sevindim. psikolog sana iyi geldi, toparladın kendini. Hadi bakalım, bundan sonra tedavin hayırlı olsun canım, umarım herşey rast gider. Kendine dikkat et.
bade sen nasılsın bakalım, kaçırdım mı hatırlayamadım, aşılamaya mı karar vermiştin, ne yapıcaksın canım? bu arada ataklar umarım geçmiştir tamamen.
DEW havalar çok sıcak tatlım, sende ağırlaştın tabi iice, ağrıların olması çok normal, kıyamam sana, bol bol buz kopmresi yap canım bacaklarına iyi gelir, güneşte falan fazla kalma emi?
Leeee seni çok merak ediyoruz... Hadi yaz bize gelişmeleri

merhaba,
ben persembe aksami adet olunca haftasonu girmesin araya diye cuma sabahi gittim doktora. kist var, aspire edecegiz, anestezi alacaksin vs. dediler. ben de nasil dolmussam koyverdim kendimi, gectim bir koseye, agla agla icim cikti. gorenler acimakli bakiyorlar cocuk dusurmusum gibi, zırıl zırıl agladim. neyse oglen oldu bitti islem, yumurta toplama isinden korkuyordum ya biraz, pesinen yasamis oldum nasil birsey oldugunu. her ne kadar doktor, hemsireler cok seker olsa da uyumadan baglandigimi hissetmek cok korkutucuydu.
melodi sen ne yaptin, benim bugun 4. ignem olacak puregon 375 kullaniyorum. bir liste verdiler o yasak bu yasak diye, simdiden kocamin basini utuledim, haftasonu disarida yiyelim diyor, olmaz hazir gida yememeliyim, salata yaptik, olmaz sosu bana yasak, oydu buydu, 2 gunde isyan bayragini cekti 9 ay ne yapacagiz biz diye. yalniz haftasonu bir sigara ictim, normalde icmem de simdi yasak ya, yeni baslamisken tedavi bir tanecik iceyim dedim. beni simdiden stres basti, atip tutmak cok kolaymis. ne zor seyler bunlar.
yalniz anestezi doktorumla epey konustum spor isini. adamcagiz transfere kadar herseyi yap, faydasi bile olur dedi. bir 10 gun kosup atlayacagim, sonra asil doktoruma sorarim, ki dediginiz gibi izin vermezler herhalde. ama su 10 gun bile beni acayip mutlu etti.
lee evdesin madem yazsana.
dew masallahin var, annen yaninda ne guzel sey.
cikmaliyim simdi acil, sonra yazarim opuldunuz kızlar

ya bir de prednol verdiler baktim ki kortizonmus. zaten hemsireye de ne bu demistim, fetusun tutunmasini sagliyor dedi. basbayagi kortizon cikti. butun haftasonu tuzlu zeytin yedim, bileydim agzima koymazdim. siz kullandiniz mi bunu ? forumda bazilarina vermisler.

kızlar merhaba) güzel anne adayları,hamişler allah evlatlarınızı sizlere bağışlasın.sorunsuz bir şekilde yavrularınıza kavuşursunuz inşaallah.kısa fakat çok güzel bir tatilden sonra evime geldim)
ceren canım iğnelere başlamışsın hiç korkma canım pozitifliğini sürdür inanıyorum ki yavrunu bu tedaviyle kucağına alacaksın) melodiciğim senin de bebişler kış uykusundan uyanıp annelerinin sıcacık göbişinne tutunacaklar allahın izniyle.zrda canım senin daha iyi olmana sevindim.sanırım dondurulmuşların vardı inşaallah bu kez süprizin dondurulmuşlarınla gelecek.gülem sende artık olumsuz düşünceleri bir tarafa bırak maşallah oğluşun seninle ve hep seninle olcacak.ne yapim yaaa inan içimden hep oğluş geçiyor) allah sağlıkla versinde cinsiyet önemli değil)
piraye ,kekec,yeliz,world sizlerde iyisiniz.allah sağlık versin.bizim çılgın bediş ne alemde badeeee neler yapıyorsun canım iyisindir umarım) dew seni gördüm karya göbişinde çok güzel gözüküyor maşallah hamilelik çok yakışmış.bence tüm kadınlara annelik yakışıyor.)
kuzey ve annesine öpücükler yolluyorum allah sizleri birbirinize bağışlasın)
adını yazamadığım herkese allah gönlünüzden geçen en güzel şeyleri sizlere versin.....

veee gelelim bana ;
tatilde o güzel haberle aranıldık.inşallah kısmetimizde varsa hayırlısıyla yavrularımıza kavuşacağız)
yaklaşık 3 yıl oldu kuruma başvuralı 2 kez haber geldi evet dedik ama kısmet değilmiş bizden önceki aileler yavrularına kavuştu.ve şimdide inşaallah biz yavrularımıza kavuşacağız.evet yavrularımız diyorum çünkü;)
biz tek çocuk derken iki kardeşi evlat edineceğiz) iki yavrumuz gelecek) yarın kuruma gideceğiz.inşaallah herhangi olumsuz birşey çıkmazsa kuzularımıza kavuşacağız) o kadar farklı bir duygu ki anlatamam şuan yazarken ağlıyorum. çok mutluyum çok istiyorum fakat bir o kadarda itiraf edeyim korkuyorum. onlara iyi annelik yapabilirim değilmi kızlar eşim çok iyi bir baba olur gerçekten sevgi dolu bir insan.çevremde benim içinde anneliği fazlasıyla hakeden birisin diyorlar.çocuklara hiç kıyamam.ama yinede çok korkuyorum.bir o kadardan fazlada onları çok istiyorum koklamak bağrıma basmak onlara anneliğin sıcaklığını hissettirmek istiyorum.onlara masal okumak,parka gitmek, onlarla uçurtma uçurmak ,onlarla koşmak onlarla yerlerde yuvarlanmak istiyorum.evde yaptığım poğaçaları kurabiyeleri yine fazla yapmışım diye komşulara dağıtmak değil evde kuzularım var onlar yer diye daha fazla yapmak istiyorum.kızlar kalpleri kocaman anneler ben gelecek olan kuzularıma iyi bir anne olabilirim değil mi? peki bu korkum neden 8 yıldır evlat aşkıyla yanıyorum biyolojik olması şart değil ben anne olmak istiyorum.yarın görüşmemiz var belki evlatlarımızla ilk tanışmamız olacak çok heyecanlıyım.bu duygularım normal mi kızlar insan kendi çocuğuna hamile kaldığındada buna benzer korkular yaşıyormu acaba? ben kuzularıma çok iyi anne olabilirim değilmi kızlar? annelik öğrenilmiyor biliyorum onu taaaa yürekten gelen sevgiyle yaşıyorsun öğreniyorsun biliyorum benimde kalbimin en sıcak en güzel köşesinde bir yerlerde yavrularına sunulacak yavrularımla paylaşacağım sevgim var..
gelecek yavrumuzun biri 6 diğeri 2 yaşında olacak) ben bir anda yaşları farklıda olsa ikiz annesi oluyorum) onlara çok iyi anne baba olacağımıza inanıyorum ama peki bu korku niye.......
allahım kalbimdeki merhameti sevgiyi sabırı dahada arttır ki gelecek olan kuzularımızı bize bizide onlara hayırlı kıl)))

canıım gözlerim dolu dolu okudum...senin o kadar büyüüüüük bir kalbin var ki bu iki kuzu o kocaman yürekteki sevgiye doyacaklar inanıyorum..korku normal mi demişsin..ben ilk hamile kaldığımda çocuk nasıl büyütülür ki ne yapıcam ben diye oturup ağlamıştım..çünkü ben daha sorumluluğumu yeni almıştım..şimdi iki farklı hayat iki farklı nefes alıcaksın yuvana tabi ki çok normal heyecanlanman ve ömür boyu onlar senin yavrun olacak...yaşadığın herşey çok normal canım...rabbim güzel gönlüne göre versin kuzularınla çook mutlu olun sonrada kendi doğurduğun kuzun eklensin kardeşlerine mutluluğa doyun beraber bunu hakediyosunuz inanıyorum...burda bir bayanın senin gibi endişelerini yazdığı sonra kuzusunu alınca tuttuğu günlüğü yazdığı bir sayfa vardı ağlamıştım okurken.''bebeğim eve gelince ,yaşıt çocuğu olan arkadaşlarımı aradım 1 yaşında bebek ne yer yapın getirin diye'' o kadar telaşlı acemiymiş önceleri sonradan ''anneciğim diye seslenince hımmm diye dönüp bana bakmasıyla oturup ağlamıştım ''demişti..sende ilk zamanlar biraz acemilik yaşarsın kolay değil sorumluluk almak ama zamanla herşey yoluna girdikçe birbirinizin parçası olacaksınız bak gör..annelik belkide en çok sana yakışacak güzel kadın:)

iyi insanlar yaptiklari guzel seylerde bile endise duyarlar. bu heyecanin ve bu endisen anlasilamayacak birsey degil. cevaplari sen de biz de biliyoruz sen cok iyi bir annesin simdiden. garip bir telasin ve karmasanin icine giriyorsun. yaslarinin buyuk olmasi seni biraz daha zorlayabilir lee. en azindan bir suru sorunun muhattabi olacaksin. seni zaman zaman zorlayacaklar, senden emin olmak isteyecekler. ve eger buyuk 6 yasindaysa pekcok seyin farkinda da olacak. senin adina cok ama cok mutluyum. o bebekler icin de oyle, kardesler de ayrilmamis. anlasilan sana bu gece uyku yok. hazirlik yaptiniz degil mi, yataklar hazir ? kız-oglan ? benim bile kalbim deli gibi atiyor su an. yarin minicik ellerini tutup evine getireceksin. :)

bade, ceren canlarım çok sağolun inanın yazdıklarınızla beni mutlu ettiniz.az önce ablamla konuştum onunda yeni haberi oldu ilk an konuşamadım hüngür hüngür ağladım) bu mutluluktan sanırım. yaaa kızlar acayip çok tuhaf değişik bir duygu bu) ablam çok sevindi annem sürekli dua ediyormuş hayırlısıyla iki kardeş olsun diye)
inşaallah herhangi bir olumsuz durum çıkmaz ise yarın yavrularımızı görebiliriz diye düşünüyorum.benimde süreçle ilgili bir bilgim yok.çok ani oldu.yatak falan hiç birşey ortada yok.inşallah evlatlarımızı alıp evimize gelirsek o zaman eşyalarıda hallederiz. ve ben aynı zamanda tedavi aşamasındayım şuan.temmuz 10 gibi regl olacağım.dr.a gideceğim.ve asıl tedavim başlayacak.bu üç aylarda rabbim bana ve eşime dünyanın en büyük armağanını sundu.arkasındanda biyolojik çocuğumuz olursa bunu bize mükafat olarak vermiş olacak. tatilde zaman geçmek bilmedi.) yarını nasıl yapacağım bilemiyorum..yarın saçlarıma çok güzel bir fön çektireyim en cici elbisemi giyip yüzümde engüzel gülücüklerimle çocuklarımın karşısına öyle çıkayım) ben hamilelik kan sonucumu yarın öğleden sonra alacağım kızlar) bize çok dua edin.
allah sizlerede anneliği en güzel şekilde yaşatsın aminnnnnn)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…