merhaba kızlar günaydın hepinize )) canlarım, verdiğiniz mesajlarla destek oldunuz güç verdiniz sizlere çok teşekkür ediyorum )görüldüğü üzere iki gündür mutluluktan heyecandan uyuyamıyorum )
evet dün eşimle buluşup kuruma gittik.ikimizdede büyük bir heyecan hamilelik test sonucumu beklerken bu kadar heyecan yapmamıştım ) hala korkum vardı bir aksilik çıkacak diye.bizi odaya aldılar veeeeeee iki tane şekermi şeker kuzu karşımızdalardı )) abimiz 6 yaşında ama o kadar zayıf ki 5 yaşında gibi yüzünde korku ne olduğunu bilemediği bir durum aşkımmm benim o an çocuk psikolojisiyle içinde neler yaşıyordu bilemiyorum.kızımız prensesimiz uykusundan yeni uyanmış hemşire ablasının kucağında herşeyden bir haber öylece bakınıyor....( gülem hani rüyamda seni hamile görmüştüm oğlum olacak demiştin bana ,yanındada bir kız çocuğu vardı sarışın maviş gözlü diye söylemiştim. kızım aynen öyle )
onları görür görmez merhabalaştık öptüm kokladım.ama ilk etapta normal olarak yanlarına yaklaştırmak dokundurmak istemediler.oğlumuz bana hiç yaklaşmak istemedi yaşamışlıklarından dolayı sanırım.eşim kucağına aldı. o anı hiç ama hiç unutamayacağım.canım oğlum, için için ses çıkarmadan başı önüne eğik eli cebinin içinde iki büklüm ağlamaya başladı.:-(( eşim ve ben artık koptuk göz yaşlarımıza hakim olamadık.ilk kez eşimin bu kadar çok ağladığına şahidim.oğluşumuzun o için için ağlayışını asla unutmayacağım sanırım ve bir daha asla onun üzülmesine izin vermeyeceğim.bizi ayrı bir odaya alıp başbaşa bıraktılar.kızımız benim kucağıma gelmeye başladı yavrum henüz 2 yaşında dediğim gibi olup bitenlerden bir haber ..
eşim ve ben oğlumuzu korkutmadan sakinleştirmeye çalıştık bu süre içerisinde bizimle hiç konuşmadı.ona onun istemediği hiç birşeyi yapmayacağımıza onun üzülmesini asla istemediğimizi kendisini ve kardeşini çok sevdiğimiz için yanlarına geldiğimizi eğer o isterse onunla ve kardeşiyle zaman geçireceğimizi söyledik.daha sonra sakinleşti ve eşimle oyun odalarını gezmeye gittiler o arada eşimle konuşmaya başlamışlar )
yanımıza döndüklerinde daha iyiydiler birbirlerine alışmışlardı ama benimle iletişimi daha geç oldu.kızımsa eşimi görünce bana sıkı sıkı sarılıyordu.veee ayrılırken saatler sonrasında bizler artık birbirimize iyice ısınmıştık abimiz artık daha iyiydi.benimlede konuşmaya başlamıştı onu öpmeme izin verdi ) veee kızımızda babasına öpücüklü el sallıyordu ))
bugün öğleden önce tekrar görmeye gideceğim.büyük çocuk olunca alışma süresi tanınıyor eve yatılı getiremiyorsunuz izinli olara bir kaç saatliğine ister kurumda isterseniz ev veya çarşıya gidebiliyorsunuz.alışma iki taraftanda tam olumlu olduğunda artık sürekli evimizde olacaklar.biz şimdiden alıştık ama önemli olan oğlumuzun ruh hali onun hazır olması bize iyice alışması daha önemli.1 yıl sonrada resmen bizim çocuklarımız olacaklar. ))
bugün çocuklarımla ikinci görüşmem olacak sabaha kadar uyuyamadım.rabbime çok dua ettim bizlere hayırlı evlat nasip et diye bizide onlara hayırlı kıl.ve rabbim biz bir isterken süpriz olarak iki kardeşi nasip etti.
ben kuzularıma sarılırken allahım biyolojik çocuğum olması şart değilmiş kendim doğurmuş olsam ancak bu kadar heyecanlanır bu kadar çok severdim.ben çocuklarıma aşık oldum resmen ) biliyormusunuz kızlar çocuklarımızın haberini aldığımızda 2 gün sonrası doğum günümdü.aynı zamanda önümüzdeki ay eşimin doğum günü ve evliliğimizin 10.yıl dönümü bizim doğum günü hediyelerimiz evlilik yıl dönümü hediyelerimiz canım çocuklarımız )
mübarek günlerdeyiz ve bize rabbim öyle büyük bir bayram armağan sunduki rabbime şükür ediyorum. hani derler ya doğurmak değil önemli olan bizim sevgimiz taaaaa kalbimizin en derin yerinde heryanını kaplamış .
iyikide kuruma baş vuruda bulunmuşuz .dileğim hepinizin kendi biyolojik çocuklarınıza yada çok fazla üzülmeye kendinizi harap etmeye gerek yok evlat edinerek yavrunuza kavuşmanıza.gerçekten sevgileri bambaşka farklı diyarlara gidiyorsunuz onlarla.sevgiyle kalın canım arkadaşlarım )
aaaaa şunuda yazmadan edemeyeceğim. annem ablam eşimin ailesi onlar bizden heyecanlı bizden daha çok istekle sürekli arayıp durdular. ) hatta yeğenim çok kıymetli olan araba koleksiyonunu kuzenlerine oynaması için verebileceğini istediğinide ona armağan edeceğini söylemiş )
kızlar kızımızın ismi hep bir kızım olursa koymak istediğim isim bu kadar tesadüf olabilirmi? oğlumuzun ismide eşimin isminin baş harfiyle başlıyor )
allah hiçbirinizin kucağını boş çevirmesin.hepinizi çok öpüyorum.
evet dün eşimle buluşup kuruma gittik.ikimizdede büyük bir heyecan hamilelik test sonucumu beklerken bu kadar heyecan yapmamıştım
onları görür görmez merhabalaştık öptüm kokladım.ama ilk etapta normal olarak yanlarına yaklaştırmak dokundurmak istemediler.oğlumuz bana hiç yaklaşmak istemedi yaşamışlıklarından dolayı sanırım.eşim kucağına aldı. o anı hiç ama hiç unutamayacağım.canım oğlum, için için ses çıkarmadan başı önüne eğik eli cebinin içinde iki büklüm ağlamaya başladı.:-(( eşim ve ben artık koptuk göz yaşlarımıza hakim olamadık.ilk kez eşimin bu kadar çok ağladığına şahidim.oğluşumuzun o için için ağlayışını asla unutmayacağım sanırım ve bir daha asla onun üzülmesine izin vermeyeceğim.bizi ayrı bir odaya alıp başbaşa bıraktılar.kızımız benim kucağıma gelmeye başladı yavrum henüz 2 yaşında dediğim gibi olup bitenlerden bir haber ..
eşim ve ben oğlumuzu korkutmadan sakinleştirmeye çalıştık bu süre içerisinde bizimle hiç konuşmadı.ona onun istemediği hiç birşeyi yapmayacağımıza onun üzülmesini asla istemediğimizi kendisini ve kardeşini çok sevdiğimiz için yanlarına geldiğimizi eğer o isterse onunla ve kardeşiyle zaman geçireceğimizi söyledik.daha sonra sakinleşti ve eşimle oyun odalarını gezmeye gittiler o arada eşimle konuşmaya başlamışlar
yanımıza döndüklerinde daha iyiydiler birbirlerine alışmışlardı ama benimle iletişimi daha geç oldu.kızımsa eşimi görünce bana sıkı sıkı sarılıyordu.veee ayrılırken saatler sonrasında bizler artık birbirimize iyice ısınmıştık abimiz artık daha iyiydi.benimlede konuşmaya başlamıştı onu öpmeme izin verdi
bugün öğleden önce tekrar görmeye gideceğim.büyük çocuk olunca alışma süresi tanınıyor eve yatılı getiremiyorsunuz izinli olara bir kaç saatliğine ister kurumda isterseniz ev veya çarşıya gidebiliyorsunuz.alışma iki taraftanda tam olumlu olduğunda artık sürekli evimizde olacaklar.biz şimdiden alıştık ama önemli olan oğlumuzun ruh hali onun hazır olması bize iyice alışması daha önemli.1 yıl sonrada resmen bizim çocuklarımız olacaklar.
bugün çocuklarımla ikinci görüşmem olacak sabaha kadar uyuyamadım.rabbime çok dua ettim bizlere hayırlı evlat nasip et diye bizide onlara hayırlı kıl.ve rabbim biz bir isterken süpriz olarak iki kardeşi nasip etti.
ben kuzularıma sarılırken allahım biyolojik çocuğum olması şart değilmiş kendim doğurmuş olsam ancak bu kadar heyecanlanır bu kadar çok severdim.ben çocuklarıma aşık oldum resmen
mübarek günlerdeyiz ve bize rabbim öyle büyük bir bayram armağan sunduki rabbime şükür ediyorum. hani derler ya doğurmak değil önemli olan bizim sevgimiz taaaaa kalbimizin en derin yerinde heryanını kaplamış .
iyikide kuruma baş vuruda bulunmuşuz .dileğim hepinizin kendi biyolojik çocuklarınıza yada çok fazla üzülmeye kendinizi harap etmeye gerek yok evlat edinerek yavrunuza kavuşmanıza.gerçekten sevgileri bambaşka farklı diyarlara gidiyorsunuz onlarla.sevgiyle kalın canım arkadaşlarım
aaaaa şunuda yazmadan edemeyeceğim. annem ablam eşimin ailesi onlar bizden heyecanlı bizden daha çok istekle sürekli arayıp durdular.
kızlar kızımızın ismi hep bir kızım olursa koymak istediğim isim bu kadar tesadüf olabilirmi? oğlumuzun ismide eşimin isminin baş harfiyle başlıyor
allah hiçbirinizin kucağını boş çevirmesin.hepinizi çok öpüyorum.
Son düzenleme: