Canım benim ne yazıkki kabızlık geçmedi, hala devam, hergün yapıyorum ama gel bide bana sor, saatlerce tuvalette oyalanıyorum yapıcam diyeBıcak batmaları olmaz mııııı sen nediyorun hem de nasıl, öle çok uzun sürmüyo bi girip çıkıyo ama ödüm kopuyo tabi, sonra yine girip çıkıyo falan. Yokluyo yani. Ama ciddi canımı acıtıyo. Ödüm mokuma karışıyo korkudan. Bir de ayakta çok uzun süre kalmaya gelmiyorum hiç hemen kasığım gerilmeye başlıyo, yine sağdan sağdan bir sertlik hissediyorum rahatsız ediyo.... C.tesi günü için randevu aldım. İlk defa burda bi doktora gidicem. Umarım herşey yolunda gider
canım beslenmende değişiklik yap bari..kiraz acayip rahatlatıyo hatta bozuyo:) dene istersen..
aynı şeyi anlatıyosun,demek aynı şeyleri hissediyoruz.arkadaşlarımda oluyodu diyo o batmaları..demekki normal bişey ama rahatsızlık veriyo gerekten..ve hep bi taraflı batıyo.tam girişin bi tarafı..duruyo duruyo öbür tarafa geçiyo..neyse endişe etmemeye çalışcam..doktor bulman çok iyi olmuş canım.özel muayenehane varmı orda? yoksa devlet hastanesinemi gideceksin?inşallah sonuna kadar sorunsuz geçiririz canım..