Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bugun kimse yazmamis. herkes iyi mi ?
ben bu sabah israel beye gidecektim ongorusmeye ama sonra iptal ettim. hem dosyami eski merkezden alamadim hem de burada degilmis, yurtdisindaymis.
ben opudan sonra iliskiye girerken acayip aci yasadim bir haftadir. sol yumurtaligimda ayni yerde batma oluyor, dayanilacak gibi degil. siz opu sonrasi beklemissinizdir herhalde 12 gun, ama boyle birsey duydunuz mu? antibiyotigi de duzenli almadim sonrasinda. enfeksiyon kapmis olabilir miyim bilmiyorum, sonucta 2 yumurtaligimdan da toplandi diger tarafta aci yok, bir tarafta olmasi dusunduruyor beni. benim gunler zor geciyor, siz neler yapiyorsunuz ?
slm kızlar..bende zor bi gün geçirdim..yine bağırsak ağrısı,ve ardından kusma..gebelike alakalı değilde
sanki bi bağırsak enfeksiyonu var 10 güne bi böyle oluyorum.kalça kemiklerime kadar ağrıyorum tabii buda geriyo beni...neyseki annem geldi..ama o olunca aşırı duygusala bağladım.buldum ya nazımı çekecek en kıymetli insanı ağladım da ağladım..inanın
neye ağladığımıda bilmiyorum..arkadaşım aradı akşam beni görmeye gelecek.ama ben şiştim resmen..neyse ağrı olayım azalınca
rahatladım.
cerenm ilişki bizde de yasaktı sanırım 2 gündü yasak..ağrım olmamıştı ama pirayenin dediği gibi önemli bi işlem aslında..daha
dikkatli ol canım..ve antibiyotik çok önemli..yani sonrasındaki günleerin için değil her zaman için önemli..çünkü enfeksiyon Allah
korusun yapışıklığa bile sebep..bence geç falan deme ilacını tamamla.
bade canım adet olarak say dediyse öyle yap,nasılsa ilaçlara başlayınca sistem doktorun istediği gibi işleyecek:) bu arada bebek
çok tatlı hakkaten..yumuş yumuş:
canim gecmis olsun nerden cikti bu bgirsam spaszmalari ya herkesin ne kadar farkli oluyor hamileligi yasamasi...gecmis olsun cnm.....c
piraye iyisin dimi..canım 10 güne bi kustum her seferinde seni andım..kolaylık versin Allah..bi kere kusunca akşama kadar yattım..ama gebelikten değil heralde benimki..neyse olsun sağlık olsun...Allahım sağlık versinnnnnnn....
kızlar sizede dua ettim kusarken heheeee:))) Allahımmm en tez vakitte versin sağlıkla...
neyse öpüldünüz....
Kizlar bugun diktor amcamizi gorduk cok sukur kasilmalar bitmis,genel durumumuzu iyi buldu İsrael bey...Karyam da gayet iyi 2300 gr olmusuz onuda ideal buldu cok sukur...yine dikkatli bir hayat onerdi ozellikle bu hafta cok dikkat edecegim cunku İsrael bey 1 hafta tatile cikti bugun acik acik sordum siz yokken dogurmam diymi diye?korkma Olmaz birsey dedi...
Artik yuzunu goremiyoruz bizim hatunun cunku kordon bagi elleri hersey yuzunun civarinda...dogumtarihimi 7-9 arasi olacak dedi doktorumuz bende 8 istiyordum icten ice sanirim 8 agustos olacak dogum gunumu...8.8.2012hosuma gitti bu tarih ugur rakamimdir 8 insallah oyle olur dogumumuzda...
Benden havadisler boyle sekerler hepinizi opuyorum dualarim her daim sizinle...
DEW canım maşallah kızına..az kaldı doğuma bizede nasip etsin Allah ım .....canım senin şeker yükleme kaç mg yapılmıştı sonucun kaç çıkmıştı ....ve ne tür bir rejim uyguladın bilgi verebilirmisin
sagol guzelim seninde epey ilerledi masallah....benim once 50 mg yukelem yapildi 150 ustu cikti sonra 100mglik istedi Israel bey oda 3 ayri deger oluyor 170,165,150 civari cikinca rejime girdim.Sofra sekerini tamamen kestim cayimi sekersiz icmekle basladim, kazandibi dondurma herturlu tatliyi tamamen kestim,gevrek yerdim her sabah onuda kestim beyaz ekmek yok hersey tam bugdayli filan secildi ve ic hastaliklari endokronilog'a gittim seker hastlaarina bakan doktor meyvelerdede karpuz kavun kayisi cok az yedim daha az sekerli olan meyveleri tercih ettim ama onlarda kisitlama yapmadi doktorum bebege bana yararli olabilecek hicbirseyi kesmedik limitsiz yedim ama sofra sekeri kesinlikle yasak canim.Ha birde hergun bir kez parmaktan kan alarak seker olcumu yaptim kontrol altinda tutmak adina.Ne oldu sende de mi cikti?
bade ben de simdi liste hazirladim, evicap, zinco-c, bir de arginin alacaktim; buna da bakayım. zati benimki gunde 3 tane takviyeyi icer mi bilmem; bugun de keciboynuzu alacagim iste, pekmezini yemiyor suyunu icirecegim, kesin evden kacacak; asla tahammul etmez boyle seylere. ama sonucta kendisi dedi, ben de dikkat ederim kendime, beslenmeme, belki dogal bile olur diye. ben de kacırmıyorum bu firsatı. ictim ben de incir suyunu ama barsaklarimi bozdu, e normalde de incir calistirir ama suyu da ayni ise yariyormus.
dew olabilir, ben 10,30da gidecektim; olmadi p.tesi geleyim dedim, yurtdisina cıkıyor dedi; gelince arayacaklar cebimi biraktim.
gulem gecmis olsun , iyi misin biraz daha ?
Selam kızlar duygulandırdınız benı valahı zaten aglamaya yer arıyorum bırısı hot dese hungur hungur aglıyorum hormonlar fena anlıycagınız melodı bızım hıc sohbetımız olmadı ama senın ıcın dua edıyorum bol bol ınsallah kuzularına kavusacaksın busefer bıze gelınce ıyıyız cok sukur bebısı hala hısedemıyorum buda benı huzursuz edıyo kontrolumede daha 10 gun var gorsem cok rahatlıyca vala neyse endınıze ıyı bakın kızlar