Aşılama Umudumuz Hiç Bitmeyecek, Biz Anne Olacağız Diyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Selam kızlar duygulandırdınız benı valahı zaten aglamaya yer arıyorum bırısı hot dese hungur hungur aglıyorum hormonlar fena anlıycagınız melodı bızım hıc sohbetımız olmadı ama senın ıcın dua edıyorum bol bol ınsallah kuzularına kavusacaksın busefer bıze gelınce ıyıyız cok sukur bebısı hala hısedemıyorum buda benı huzursuz edıyo kontrolumede daha 10 gun var gorsem cok rahatlıyca vala neyse endınıze ıyı bakın kızlar

canım yaaa kıyamam:) bende iki gün önnce öyleydim..koptum resmen bi ara kendimi durduramamaktan korktum..gerçi ben ağlak bi tipim zaten heheee:)))
demek sende de bi his yok..çok büyük bi korku içimdeki ama anlatamıyorum kimseye..pustum muayeneyi bekliyorum bende.çünkü ağzımı açsam eşim başlıyo söylenmeye..annem gülüyo zaten..kendimi kötü hissediyorum.. anlamıyolar işte:)

canım benimmmmmmmmmmm çok saol inşallah :)hormonların tavan yapmış durumda bebişin büyüyor maşallah :)endişe etme ilk gebeliklerde zaten geç hissediliyormuş valla öyle diyor büyükler :)sonra için bir kelebek kıpırtısı hissedeceksin allahın izniyle ..yengem bna öyle tarif etmişti içimde bir klebek pır pır ediyor gibi demişti ilk hissettiğinde güzel rabbim hepimize nasip etsin inşallah :)

canım crinone tam dert yaa..Allah eksikliğini göstermesin tabii de..bak devam edeceksin sende görürsün o zaman..hergün ayrı bi renk alıyo..inşallah tuttuğuna delalettir canım yaaaa:)

canım benimmmmmmmmmmm çok saol inşallah :)hormonların tavan yapmış durumda bebişin büyüyor maşallah :)endişe etme ilk gebeliklerde zaten geç hissediliyormuş valla öyle diyor büyükler :)sonra için bir kelebek kıpırtısı hissedeceksin allahın izniyle ..yengem bna öyle tarif etmişti içimde bir klebek pır pır ediyor gibi demişti ilk hissettiğinde güzel rabbim hepimize nasip etsin inşallah :)

canım yaaa kıyamam:) bende iki gün önnce öyleydim..koptum resmen bi ara kendimi durduramamaktan korktum..gerçi ben ağlak bi tipim zaten heheee:)))
demek sende de bi his yok..çok büyük bi korku içimdeki ama anlatamıyorum kimseye..pustum muayeneyi bekliyorum bende.çünkü ağzımı açsam eşim başlıyo söylenmeye..annem gülüyo zaten..kendimi kötü hissediyorum.. anlamıyolar işte:)

sagolun kızlar melodı vala o kelebegı hısetmek ıcın can atıyorum artık bıran once gelsın ozamanlarda endıseler azalsa bıraz gulemcım bende normalde cok aglak bırısıyım ama bu farklı tabı bılıyosun sende anlamazlar bızı canım bızım hamılelıkler farklı eskıden dogumlar kolay olumler zordu sımdıyse dogumlar zor olumler kolay der aannem neyazıkı oyle bızım korkular bıtmez kucagımıza alana kadar

Gülemcim özele gidiyorum burda, Allah nasip ederse doğumuda orda yapıcam. Devlete Allah düşürmesin ama tövbeliyim, burdaki devlet hastanesi korkunç ben oraya gidince mutlaka birileriyle kavga ediyorum sonra eşim bana sarıyo en sonunda eşimle de birbirimize giriyourz. Ben çok sabırsızım, hiç gelemiyorum insanların azarlamasına soru sorduğumuzda yüzüme bakılmamasına falan, o yüzden Allah düşürmesin beni devlete halim çok zor olur walla. Bu konuda çok hassasım :) :) gittiğim özel hastane bebek yoğun bakım servisi olan bi yer. Özellikle öle olsun istedim. Umarım herşey yolunda gider.
Yelizzzz ben de daha bişi hissetmiyorum bebeğime dair. Ama hafta sonundan beri böle bi seğrime var yine kasığımda ilk zamanlardaki gibi, acaba gaz mı diyorum ama çok hoşuma gidiyo, ben bebeğimmiş gibi düşünmek istiyorum :)
Melodi harikasın canım benim... Sendeki bu enerji ile bu defa bebeklerin seni bırakmıcak canım benim... Bak gör :) Onlar seninle.
Jelden bahsetmişsiniz. Evet tam bir kabus ama geçiyo kızlar inanın, jelin koyu kahve yada turuncu gelmesini fazla takmayın kafanıza, lekelenme olmadıktan sonra sorun yok, orası çok hassas ince bir doku zaten, tahriş oluyordur merak etmeyin

Kizlar selam hepinize,

Vallaha ben sicaktan artik nefes alamaz haldeyim gunde kac kez dusa giriyorum saymiyorum inanin.Zaten hava sicak birde benim hormonlar tavanda oyle olunca tam bittim.Son aylarinizin kisa gelecek olmasi bence super kizlar.

Cerenm depresyon yasak bu gurupta ona gore bak bade tam girecekti tuttuk cikarttik aman deyim...bunlarin hepsi gecici guzelim iyi olacaksin merak etme..

Piraye ordada bir doktor edinmen cok guzel bence ayyy demek kuzun iyi masallah ona...

Gulem annenle gez bakalim sende bende cumartesiyi iple cekiyoruz senin kontrol var benimde doktor Izmir ili sinirlari icine geri donuyor :))) derin bir nefes alacagim :)))

Yelizz ben oyle cok aglamadim hamileligimin ilk aylarinda ama bir keresinde 3 saat o kadar komik birseye aglamistim ki annemle anneannem oturup bana gulmustu yani neden gozunun ustunde kasin var gibi birseydi dusun yani :)))

Bade nerelerde merak ettim...

Lee bana mesaj atti kizlar bu hafta sonu izmirdeydi onlar kuzeninin dugunu vardi cocuklarinida kapti geldi nikaha tum ailede cocuklarla tanisacakti....sanirim o yuzden yazmamistir..bzi cok istedik gorusellim ama cesmede oldugum icin benide kimse izmire goturemezdi o yuzden gorusemedik.

Melodi canim ne zaman test gunun?
Dun dedemi kaybettik malesef 87diydi yasi cok hastaydi cok cekiyprdu kurtuldu ama can iste insan yinede olum gerceklesince cok uzuluyor...allah cocuklarimiza uzun omur versin insallah....

DEW tatlım başınız sağolsun ..Allah kalanlara uzun ömürler versin canım..ben buralardayım daha sabah herkese uzun uzun yazdım ama bi baktım çıkmamış sayfada sinir oldum çıktım:)bende seni merak etmiştim:)demek dr.un geldi ne rahatlamışındır ama ..bende öyleyim dişçim var bitane ondan başjasına gitmem..adam yokken kıvranırım ağrıdan ama başkasına gitmem yine :)güven böyle bişey..sıcaklar senide zorluyo haliyle az kaldı artık kuzunu koynuna almaya..benim alt kattaki cadı her sabah viyaklıyarak uyandırıyo beni.yaa resmen kedi miyavlaması...seninde uykularının böyle bölünmesi yakındır:)
GULEM yok be güzelim bendeki kuku tam dayaklık:)tedavide ramazının sonuna geliyo yani lucrin öyle ..diğer iğneler bayrama gelir heralde ..yani bilmiyorum galiba:)
CERENM canım depresyon filan yok unut bunu ..dewin dediği gibi ben kıyısından döndüm. sizlerin destekleriyle çabuk atlattım..şimdi senin transfer olsa ama negatif sonuçlansa bu kadar dağılmazdın kendimden biliyorum..iptal olunca diğerindedemi böyle olacak korkusu insanı kemiriyo..ama yapacak bişey yok Allah sağlık ve imkan verdikçe deniycez..sende toparlan canım ..bende bu bekleme süresinde dağıldım ve iki ay değil dört ayım kayboldu..sen sakın moralini bozup vazgeçme ..Allah nasip ettiyse bizde bu mutluluğu tadıcaz:)

Son düzenleme:
Dewcım basın sagolsun aglama krızlerı herkesde oluyo demekı gecıyo galıba sonra olsun saglıklı olsunlarda aglıyalım bısey olmaz pıraye bende bazen sol kasıgımda bı fazlalık gıbı orda bısey varmıs gıbı hısedıyorum ama okadar 1 ay kontrol ıcın 15 gun olsa daha ıyı olur ama neyse azkaldı gorcez kuzuları ınsallah

Dew başınız sağolsun güzelim, Allah geride kalanlara sabır versin. Her ne kadar yaşlıda olsa ölen hasta da olsa insan ölümü hazmedemiyo nedense. Allah geride kalanlara sağlık versin güzelim. Sıcaklar çok tehlikeli canım kendine çok daha fazla dikkat etmen gerekecek. Neyseki az kaldı çok şükür. Yavrunu kucağına alacaksın yakın zamanda, Ne büyük heycan yaaaaa canım benim. Lee çocukları bütün aileyle tanıştırdı demek. Ayyyy çok heycanlı, ayrıntıları yazar umarım bize. Çok merak ediyorum çocuklarını, alıştılar mı? uyumlular mı, lee anneliğe alıştı mı :) çok merak ediyorum onları. Allah huzurlarını bozmasın :) Yeliz çok az kaldı canım, şu haftayı bi geçirsek önümüzdeki hafta daha çabuk geçer bak gör. sanırım bu gittiğimizde doktorumuz bizden 3.lü test yaptırmamızı isteyebilir. benim 16 bitiyor nasipse bu ay sonunda.

slm kizlar.melodicim güzel haberlerle gel insallah.bakiyorumda ben panik burdaki herkes benden panik.özellikle gulem bu kadar yipratma kendini.bak ben yogun kanama gecirdim.bu arada gulem sen kontrollere antalyaya mi geliyosun.merkeze hala gidiyomusun.ben artik gitmiyorum.yani yolculuk yapiyomusunuz kizlar.bide ikizlere ikili tarama yapilmiyormus öbür ay 4lü yapilacakmis.bi de ben jeli birakti siz kacinci haftada biraktiniz.sizinde karniniz agriyo mu.cok soru sordum dimi.öpüyokrum si zi int sorunlu fazla giremiyorum.

Son düzenleme:
selam kızlarrrrr ..dew canım başınız saolsun allah sabır versin yaşlıda olsa bir can neticede insaan üzülüyor :(sıcaklar çok fazla senitahmin ediyorum göbüş büyüdü hromonlar tavan birde üstüne sıcaklar allah yardımcun olsun güzelimm...

ben bugüne kadar iyi geldim aslında moralliydim lakin dün annem rahatsızlanmış apar topar bana geldiler vs..bende kaldılalr hastaneler derken ben transferi unuttum tabii ki annemlerin bile haberi yok bu sefr ..önce babam sonra annem areda bir de tedaviyle uğraşıyorum iyice çöktüm bu sefer ..bugündee regli belirtilerim iyice baş gösterdi ne yazıkki ..offf iyice sınanıyorum sanırım allah sonumu hayır etsin ne dicemi bilmiyorum valla..test günüm cumartsii ama ben cumadan yapacağım olmadıysa fazladan bir iğne daha olmayayım zaten canım burnumda :(11.günde belli olurmuş kanda ...sizleri seviyorummmmm kendinize iyi bakın dua edin bana bu zor günleri kolay atlatayım ...

Son düzenleme:
selam kızlarrrrr ..dew canım başınız saolsun allah sabır versin yaşlıda olsa bir can neticede insaan üzülüyor :(sıcaklar çok fazla senitahmin ediyorum göbüş büyüdü hromonlar tavan birde üstüne sıcaklar allah yardımcun olsun güzelimm...

ben bugüne kadar iyi geldim aslında moralliydim lakin dün annem rahatsızlanmış apar topar bana geldiler vs..bende kaldılalr hastaneler derken ben transferi unuttum tabii ki annemlerin bile haberi yok bu sefr ..önce babam sonra annem areda bir de tedaviyle uğraşıyorum iyice çöktüm bu sefer ..bugündee regli belirtilerim iyice baş gösterdi ne yazıkki ..offf iyice sınanıyorum sanırım allah sonumu hayır etsin ne dicemi bilmiyorum valla..test günüm cumartsii ama ben cumadan yapacağım olmadıysa fazladan bir iğne daha olmayayım zaten canım burnumda :(11.günde belli olurmuş kanda ...sizleri seviyorummmmm kendinize iyi bakın dua edin bana bu zor günleri kolay atlatayım ...

geçmiş olsun canım önemli bişey değildir umarım...sıkma canını lütfen bebeişin etkilenmesin...bak gör cuma günü nasıl geçicek bu moral bozukluğu hepinizi mutlu edicek sıpan:)annende sevincinden daha iyi olur inş.

dew;canım başınız sağolsun..Allah rahmet eylesin...çektiğini görmek insanı çok acıtıyo.hepimiz yaşamışızdır..hayatın ta kendisi bu düzen değilmi..Allah kalanlara sağlık versin..canım sıcaklar burda da berbat ama orda fenadır,dikkat et kendine..bol su iç aman..

melodi;canım annene çok geçmiş olsun..onların stresi bi başka,insan kendini unutuyo değilmi? geçer gider canım sen varsın yanlarında,hem bi arada olmak gibisi yok..inşallah sonucunla aile bayram havasına girer..sen testini 11.gün yap bencede..hatta 10.günde bile çıkar ..ama peşin hükümlü olma hiç bi anlamı yok,gerçi ne kadar desek insan yaşarken telkin gibi geliyo ama sıpaya hiççç belli olmaz:) inşallah seni yanıltır:)

world;canım dilimi ısırayım ağrılarım azaldı,hiç bişey hissetmiyorum..ama jele devam..o sinir ediyo beni.5 güne bir...canım ben merkeze hiç gitmedim transferden sonra:) ama muayeneye antalyadaki doktoruma gidiyorum.5m migrosun orda..yani 1-1,5 saat yolculuk yapıyorum..c.tesi ordayım inşallah..canım senin yükün iki kat şimdi herşeyi daha fazla yaşıyosundur..karnın falan belli oldumu bu arada? sen kime gidiyosun?merkezi bıraktınmı?

piraye bulunduğun yerde özel bi hastane süper canım..çok iyi yapmışsın..e istanbula devam edecekmisin? bu arada isim düşünmedinizmi daha? yokmu seçenek aklınızda? haa gaz sorunun oldumu canım yaaa..ben bildiğin ayaklı bomba gibiyim:))))

piraye bulunduğun yerde özel bi hastane süper canım..çok iyi yapmışsın..e istanbula devam edecekmisin? bu arada isim düşünmedinizmi daha? yokmu seçenek aklınızda? haa gaz sorunun oldumu canım yaaa..ben bildiğin ayaklı bomba gibiyim:))))

Evet canım, İstanbula bi süre daha gidicem, 28inde randevum var sonra bir de Eylülde gideyim diyorum.Ondan sonra bihada gitmem herhalde bir sorun olmadıktan sonra. İsim düşünüyoruz ama eşim çok temkinli, adamcağız hala daha sevincini yaşayamadı, daha çok küçük çok sevinmeyelim, çok istemeyelim başına bişi gelir diyip duruyo. Ben birsürü isim buluyorum zavallı kocam biraz daha zaman geçsin öle düşünleim diyo. İlginç bi kocam var benim orası kesin :) :) bana kalsa ateş, toprak, aras, asrın çağan gibi isimler var kafamda ama kocam hiç birine yorum yapmıyo delirtiyo beni :) :) :) Gaz mı dediiiiinnnnn ben tam bir gazmanım :) :) hem de üstten alttan hiiiiç farketmiyo... nerden çıkası geldiyse çıkıyo... Walla kocişede söledim beni idare ediver tutamıyorum içimde diye, o da sal gitsin bebeğimizi sıkıştırma içerde diyo :) :) bende salıyorum gidiyo hehehehehe. Walla adam benden soğuyacak yakında, zaten cinsellik resmen bitti, korkudan yapamıyoz bişi, ne o bana dokunabiliyo ne ben ona yanaşabiliyorum, zaten bi de gazman olmuşum.... Offff anam offfff kociş bırakıp gitçek beni :37: :37:

slm kizlar.melodicim güzel haberlerle gel insallah.bakiyorumda ben panik burdaki herkes benden panik.özellikle gulem bu kadar yipratma kendini.bak ben yogun kanama gecirdim.bu arada gulem sen kontrollere antalyaya mi geliyosun.merkeze hala gidiyomusun.ben artik gitmiyorum.yani yolculuk yapiyomusunuz kizlar.bide ikizlere ikili tarama yapilmiyormus öbür ay 4lü yapilacakmis.bi de ben jeli birakti siz kacinci haftada biraktiniz.sizinde karniniz agriyo mu.cok soru sordum dimi.öpüyokrum si zi int sorunlu fazla giremiyorum.

Evet canım, İstanbula bi süre daha gidicem, 28inde randevum var sonra bir de Eylülde gideyim diyorum.Ondan sonra bihada gitmem herhalde bir sorun olmadıktan sonra. İsim düşünüyoruz ama eşim çok temkinli, adamcağız hala daha sevincini yaşayamadı, daha çok küçük çok sevinmeyelim, çok istemeyelim başına bişi gelir diyip duruyo. Ben birsürü isim buluyorum zavallı kocam biraz daha zaman geçsin öle düşünleim diyo. İlginç bi kocam var benim orası kesin :) :) bana kalsa ateş, toprak, aras, asrın çağan gibi isimler var kafamda ama kocam hiç birine yorum yapmıyo delirtiyo beni :) :) :) Gaz mı dediiiiinnnnn ben tam bir gazmanım :) :) hem de üstten alttan hiiiiç farketmiyo... nerden çıkası geldiyse çıkıyo... Walla kocişede söledim beni idare ediver tutamıyorum içimde diye, o da sal gitsin bebeğimizi sıkıştırma içerde diyo :) :) bende salıyorum gidiyo hehehehehe. Walla adam benden soğuyacak yakında, zaten cinsellik resmen bitti, korkudan yapamıyoz bişi, ne o bana dokunabiliyo ne ben ona yanaşabiliyorum, zaten bi de gazman olmuşum.... Offff anam offfff kociş bırakıp gitçek beni :37: :37:
world karın agrısı bendede var canım gaz problemı neden oluyo acaba ya bende berbatım kızlar kendıme ınanamıyorum bazen vala bu sıpalar neler yaptırcaklar bakalım daha bıze yarım saat dısarı cıktım aman oneya nefes alamadım ya Rabbım dısarda calasanlara gezmek zorunda olanlara hele benım gıbı astımlılara sabır versın yardım etsın mumkun olsa hıc cıkmıycam vala dısarıama hastne ıslerı bıtmıyo ıste son aylarımız degıl Allahtan melodı karamsarlık yok canım lutfen annenede gecmıs olsun canım

hahahahaaa:))) süpersiniz:) ben eşimle o duvarları kıramadım henüz ama herkes farkında:) insan içine çıkamıyorum gazdan:)))
cinsellikmii? o ne diyesim geldi şimdi..eşim yeterki sağlıkla doğur razıyım diyo ben zaten korkuyorum..gerek yok şimdi böle iyi:/
bizde de ben çok temkinliyim canım..annem gelince başladı şöle olur böyle olur..eşimde arada kayıtsız kalamıyo bişeyler söylüyo hemen susturuyorum ikisinide...

dew;canım başınız sağolsun..Allah rahmet eylesin...çektiğini görmek insanı çok acıtıyo.hepimiz yaşamışızdır..hayatın ta kendisi bu düzen değilmi..Allah kalanlara sağlık versin..canım sıcaklar burda da berbat ama orda fenadır,dikkat et kendine..bol su iç aman..

melodi;canım annene çok geçmiş olsun..onların stresi bi başka,insan kendini unutuyo değilmi? geçer gider canım sen varsın yanlarında,hem bi arada olmak gibisi yok..inşallah sonucunla aile bayram havasına girer..sen testini 11.gün yap bencede..hatta 10.günde bile çıkar ..ama peşin hükümlü olma hiç bi anlamı yok,gerçi ne kadar desek insan yaşarken telkin gibi geliyo ama sıpaya hiççç belli olmaz:) inşallah seni yanıltır:)

world;canım dilimi ısırayım ağrılarım azaldı,hiç bişey hissetmiyorum..ama jele devam..o sinir ediyo beni.5 güne bir...canım ben merkeze hiç gitmedim transferden sonra:) ama muayeneye antalyadaki doktoruma gidiyorum.5m migrosun orda..yani 1-1,5 saat yolculuk yapıyorum..c.tesi ordayım inşallah..canım senin yükün iki kat şimdi herşeyi daha fazla yaşıyosundur..karnın falan belli oldumu bu arada? sen kime gidiyosun?merkezi bıraktınmı?

gulemcim ben de merkezi yeni bıraktım ama olanüstü durumlarda yine gidiyorum bişey olunca arayıp soruyorum.onun dışında özelde bir dr buldum ona gidiyorum.evet ikiz oluncamı yoksa bünyemdenmi bulantıyı filn çok yaşıyorum.jeli 12 hafta doldu ve bıraktım sende öyle yaparsın sanırım.son zamanlarda o jel çok siyah geldi sanırım aldırdığım bebeğin kalıntısıydı..karnım evet belli oldu benim:))ikiz olması hem güzel hem de korkutuyor.bi de dr biri kız dedi:)):nazar::nazar:Allah hepipize hayırlı sağlıklıbebekler versin.

world karın agrısı bendede var canım gaz problemı neden oluyo acaba ya bende berbatım kızlar kendıme ınanamıyorum bazen vala bu sıpalar neler yaptırcaklar bakalım daha bıze yarım saat dısarı cıktım aman oneya nefes alamadım ya Rabbım dısarda calasanlara gezmek zorunda olanlara hele benım gıbı astımlılara sabır versın yardım etsın mumkun olsa hıc cıkmıycam vala dısarıama hastne ıslerı bıtmıyo ıste son aylarımız degıl Allahtan melodı karamsarlık yok canım lutfen annenede gecmıs olsun canım

antalya yanıyor çokk sıcak.bir an önce yaz bitsin diye bekliyorum valla.sıcaktan kalbim duracak gibi oluyorum.karnım ara sıra sancılanıyor doktorada sormayı unuttum.acaba rahim genişliyor da ondan mı.

antalya yanıyor çokk sıcak.bir an önce yaz bitsin diye bekliyorum valla.sıcaktan kalbim duracak gibi oluyorum.karnım ara sıra sancılanıyor doktorada sormayı unuttum.acaba rahim genişliyor da ondan mı.
canım ben arayıp sordum doktoruma rahımdekı kasılmalardan oluyomus yanı eveet buyuduklerı ıcın oluyo sende ozele gıdıyosun sanırım ara sor doktoruna bana magnezyum verdı doktorum ıyı gelıyo belkı sanada verır

gulemcim ben de merkezi yeni bıraktım ama olanüstü durumlarda yine gidiyorum bişey olunca arayıp soruyorum.onun dışında özelde bir dr buldum ona gidiyorum.evet ikiz oluncamı yoksa bünyemdenmi bulantıyı filn çok yaşıyorum.jeli 12 hafta doldu ve bıraktım sende öyle yaparsın sanırım.son zamanlarda o jel çok siyah geldi sanırım aldırdığım bebeğin kalıntısıydı..karnım evet belli oldu benim:))ikiz olması hem güzel hem de korkutuyor.bi de dr biri kız dedi:)):nazar::nazar:Allah hepipize hayırlı sağlıklıbebekler versin.

canım gündüz sana ağrılarım hafifledi dedim ve kasıklarım ağrımaya başladı yeniden..yürüyüşe çıkacaktım korktum..merkezi bende aradım ilk zamanlar.kemal beye çok ağladım:) artık aramıyorum ama özel gittiği doktor ilaçlarına müdahale etmeyelim tüp bebek doktorunlada görüş arada dedi.kemal beyde 12.haftaya kadar herşeye aynen devam dedi..bakalım c.tesi bi muayene olayımda..
demek biri kızmı:))) ay maşallah ona,bi kız daha etti:) kızlar öndemi gidiyo ne:)))

canım ben arayıp sordum doktoruma rahımdekı kasılmalardan oluyomus yanı eveet buyuduklerı ıcın oluyo sende ozele gıdıyosun sanırım ara sor doktoruna bana magnezyum verdı doktorum ıyı gelıyo belkı sanada verır

canım banada ilk keseyi gören doktor vermişti magnezyumu,gerçekten işe yarıyo..ama devam ettiğim doktor çok lazım değil dedi diye bıraktım..ama ağrı olunca ilk başvuracağım şey:)

Back
X