Aşılama Umudumuz Hiç Bitmeyecek, Biz Anne Olacağız Diyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlarrr maalesef olmadı..
0.100 çıktı sonucum.
önce biraz ağladım ama şimdi iyiyim perşembe tekrar kan istedi dr um. akşamda görüşelim dedi.
hemşireler dr hepsi soka girdi. nasıl olmaz %90 bekliyoduk diye.
ama işte rabbim ol demezse olmaz tabiki. bakalım inş. 2. de olur.
hepinize gerçekten çok tşk desteğiniz için.
şimdi sıra cerende inş. o yüzümüzü güldürür.sonra badecim ve ben:))

bu arada klinikte yanımda 35 yasında transferi olan arkadasın pozitif cıktı sonucu.
o ki 1. sınıfa giden oğlu var kendiliğinden olmus sonra tekrar hamile kalmıs aldırmıs birdahada olmamıs. 3. denemesiydi öncekileri baska merkezde yaptırmıs.
ilk günde bakacak kımsesı yok dıye eve gıttı, gittiği gece oğlu düşüp kasını yardı hastane falan derken kadıncagız ağlamıs strese girmiş ve hemen ayaklanmıstı.
yani neymişşşş rabbim ol diyecekmiş...

kızlar canlı selam :)

bu aralr çok yoğunum gelen giden vs..ama szi unuttum sanmayın sAKIN :)yazamasamda takip ediyorum herbirinizi..bubuş bugün kalbimiz senin için atıyor canım inşallah şöyle yüksek rakamlarla gelip göbek attıracaksın bize :)
cerenm canım inşallah senden de güzel haberler bekliyorum :)

yelizz doğuramadın mı hala canım senin oğlanın keyfi pek yerinde demekki :)anasının karnında inşallah hayırlı sağlıklı doğumların oluır :)

gülemmmmm canım ya inanamıyorum az kaldı doğuma seninde inatçı kızçeni allahın izniyle alacaksın kucağına canım benim :)vay be zaman ne çabuk geçti:)

badecim haydi bakalım maraton başlamışinşallah mutlu sonla bitecek bu sefer maceran :)

lee canım öpüyorum sizi minik kızını da :)ihmal etme lütfen adet gecikmesini ..

dew senide öpüyorummmm en çokta karyayı kocamannnnn :)

canım ben saana yazrken sende sonucunu yazmuşsın canımm ya çok üzüldüm ama bu yol da vazgeçmek yok biliyoruz hepimiz inşallah olacak arkadaşım seni güçlü ve toparlanmış hissediyorum ..güçlü olmalıyız ben 4 kez negatif gördüm 1,5 yıl içinde ama hala vazgeçmedeim :)olacak inişallah hepimizin allahın izniylee inşallahh..ya benimde 1 kürtaj geçmişim var ondan sonra olmadı dediğin kadınında öyleymiş baksana acaba bu kürtajlar zarar mı veriyor anlamadım gitti..

canım gercekten cok uzuldum umutluydum senden ama dedıgın gıbı olmayınca olmuyo elımızden bısey gelmıyo neyazıkı Rabbım yardım etsın ınsallah dondurmuslarla olur

evet denk geldi. güçlü olmak zorundayız. bu yolda önce bu lazım. bakalım neler yasıycaz daha. hayırlısı olsun hepimiziçin.
perşembe günü görüşmede 2. yi ne zaman yaptıracağımızı konusuruz heralde. sende sakın yılma dediğin gibi olacak allahın izniyle..

canım gercekten cok uzuldum umutluydum senden ama dedıgın gıbı olmayınca olmuyo elımızden bısey gelmıyo neyazıkı Rabbım yardım etsın ınsallah dondurmuslarla olur

sağol cnm inş. 2. de olacak.
dondurulmusum yok maalesef tekrar yumurta olusacak toplancak.cok zor değil bu işlemler sonu iyi olsunda gerisi kolay.buda bana antreman oldu:))

Of burcucum ya, boyle konusmamıstık. Nasıl birsey bu niye ugrasıyoruz kı bu kadar cok. Hepi topu guzel guzel bebeler istiyoruz cok mu?

canım yemek yerken birden aklıma düştün
kafam yerinde değil bekliycektim burda ... hemen baktım..
üzüldüm canım inan çok üzüldüm çünkü ayn ı duyguyu yaşadım bikaç ay önce
nasip kısmet deyip geçiştiriyoruz bu zor günleri..
inş. ikinci denemende olacak canım
rabbim kimseyi bu güzel duygudan mahsurm bırakmasın..
ağla üzül güçlü durmaya filan da çalışma rahatlat içini..
bikaç güne topralanırsın zaten..ilk denemde insan olacak diye çok ümitleniyo..
eşine ve sana Allah sağlık versin tekrar deneyince olur inş.

melodi sağol canım amin
hepimiz aynı yoldayız inş. yolun sonunda anneee diye eteklerimizi çekiştiren bıdıklar olacak..

bubuş canım valla şok gibi oldum..
çok üzüldüm ama bu yol böyle bi yol..
bizler çok uğraştık,siz uğraşmayın inşallah.Allah inşallah ikincide nasip eder...zaten yılmak falan yok..maaleseef bizim böyle lüksümüzde yok..yeterki sağlık olsun,sağlıklı olalım..
sana tavsiyem çok çok ara verme..kafa dinleme falan yok artık..

cerencim ne yapalım bu ihtimal hep vardı ve basımıza geldi maalesef..sadece normal dönemde acaba bulusamadılarmı acaba tüplerin hareketimi yetersiz bilmem ne derken bu sefer 2 tane cok saglıklı embryo geliştiği için ve taa yerine kadarda gönderildiği için umudum yüksekti.ama işte olmasın dediğimiz seylerle sınanıyoruz. sen sevindir bizi lütfennn..

gulem valla bende sok oldum 0 ı görünce dedim kalp krizi geçiriyorum heralde. ama hersey doğruydu ve gerçekti. hemşire bile acaba yanlışmı yazıldı lab. daki dr umu arasak dedi kadın şaşkınlığından ne diyeceğinide şaşırdı. salak embryolar yerleşemediler..allahım kafayı yemezsek iyidir. bu günlerimizi aratma rabbim.

badecim sende bende bu yolda uğraşan hepimiz bu işin peşini bırakmayacağız.çok ara vermeyi hiç düşünmüyorum perşembe konusup en yakın ne zamansa hemen yaptırıcam.
o bebek buraya gelecek:))))

hepinizi çok seviyorum. rabbim yüzünüzü güldürsün..

canım toparlanmana sevındım evet o bebısler gelıcek Allahın ıznıyle yeterkı guclu ol Rabbım daha fazla aratmasın ınsallah kavustursun bebısınle senı ara vermemenede sevındım gercı doktorun nedıycek bılmıyorum ama kendını ıyı hısedıyorsan vucudunda ılaclara alısmısken bende devam et derım
badecım sende baslamıssın canım hayırlara vesıle olur ınsallah sorunsuz devam eder tedavın ve bebısıne kavusursun kızlar ben cok heycanlıyım doktor nedıycek yarın cok merak edıyorum bugece gecmez bana sankı yarın doguma gıdıcek gıbıyım bıde suslendım foto cekılcek ya :)

Bubusssss cok uzgunum asiri umutluydum senden vallaha soktayim canim ama seni kararli inancli gordum bu iste en onemli olan bu yilmamak melodi,sen cerenm,bade,zrda ve diger unuttuklarim hepinizden sirayla alacagiz olumlu haberleri tum kalbimle buna inaniyorum...

Amin inşallah bilmiyorum kendimde o gücü hissetmiyorum ben

amin canım sağol...hadi bakalım dr.un ne diyecek paşan gelsin artık kokla misler gibi..

sağol cnm inşallah herşey daha iyi olacak.yarın dr umla görüşmem var bakalım ne olacak. inş. cerenden iyi haberi alırızda biraz moral olur.
çok öpüyorum cnm.

bubuş canım,inan ben o kadar umutluydum ki aksini düşünemiyordum.şuan ağlayarak yazıyorum sana.inan sinirlerim bozuldu.rabbime yalvarıyorum.evet onunda bir bildiği var.amacım karşı gelmek değil.ama öyle insanlar var ki çocuk yapıp yapıp bırakıyorlar.benim evlatlarımda öyle anneden doğma.buradan kimseyi yargılamak istemiyorum.bunları yazarakta rabbime karşı isyan ediyorsam beni affetsin.bizler yıllarca evlat özlemi içinde yanan kişileriz .bu yolda neler çektiğimizi ancak bizler gibi yaşayanlar bilir.ben bu yolda negatifle son verdim.rabbim bana başka yoldan 2 evlat nasip etti ona nasıl şükür etsem azdır.ve öyle gönülden diliyorum ki rabbim sizi bu yolda pozitifle sonuçlandırsın.fazla aratmasın tez zamanda sağlıklı evlatlar nasip etsin.kızların dediği gibi fazla ara verme imkanın varsa devam et.inşaallah en kısa zamanda hamile kalır evladını kucağına alır ve anneliği yaşarsın.ve recai beyinde daha önceden gatada tüp bebek bölümü başkanı olduğunu birçok merkezin kuruculuğunu yaptığını biliyorum.inşaallah önce rabbim sonra dr.un sayesinde evladına kavuşursun.

Kızlar gelıyo bugun oglusum gelısmelerı enkısa zamanda yazcam sıze nasıpse dualarınızı esırgemeyın benden

yelizcim Allah sağ salim kurtarsın canım.inşallah herşey kolaycacık olur.oğluşunla koklaşırsın sağ salim.
ayrıntıları çok merak ediyorum..
ilk fırsatta yaz..

bende dün bubuşun sonucundan sonra bi tuhaf oldum..
asla umutsuz oluşumdan falan değil..hepiniz için umutluyum..
ama pozitife hazırlamışız kendimizi..
ardından ''can'' diye bi filme denk geldik annemle.sinema kanalında..hadi oturup izleyelim dedik..filmde bebek sahibi olamayan bi çiftin yaşadıkları anlatılıyo..ben ilk sahnelerde başladım ağlamaya sonuna kadar..annem izlemeyelim diye yalvarıyo hayır dedim izle..o kadar doluyorum ki...
durduk yere ağlıyorum..annem bile donup kalıyo..üzülüyo..diyorum iyiyim ama atlatamıyorum yaşadıklarımı..oda herşey unutulur diyo..
neyse ben başladım gene...

hepinizi öpüyorum..DUALARIMDASINIZ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…