kızlarrr maalesef olmadı..
0.100 çıktı sonucum.
önce biraz ağladım ama şimdi iyiyim perşembe tekrar kan istedi dr um. akşamda görüşelim dedi.
hemşireler dr hepsi soka girdi. nasıl olmaz %90 bekliyoduk diye.
ama işte rabbim ol demezse olmaz tabiki. bakalım inş. 2. de olur.
hepinize gerçekten çok tşk desteğiniz için.
şimdi sıra cerende inş. o yüzümüzü güldürür.sonra badecim ve ben:))
bu arada klinikte yanımda 35 yasında transferi olan arkadasın pozitif cıktı sonucu.
o ki 1. sınıfa giden oğlu var kendiliğinden olmus sonra tekrar hamile kalmıs aldırmıs birdahada olmamıs. 3. denemesiydi öncekileri baska merkezde yaptırmıs.
ilk günde bakacak kımsesı yok dıye eve gıttı, gittiği gece oğlu düşüp kasını yardı hastane falan derken kadıncagız ağlamıs strese girmiş ve hemen ayaklanmıstı.
yani neymişşşş rabbim ol diyecekmiş...
0.100 çıktı sonucum.
önce biraz ağladım ama şimdi iyiyim perşembe tekrar kan istedi dr um. akşamda görüşelim dedi.
bu arada klinikte yanımda 35 yasında transferi olan arkadasın pozitif cıktı sonucu.
o ki 1. sınıfa giden oğlu var kendiliğinden olmus sonra tekrar hamile kalmıs aldırmıs birdahada olmamıs. 3. denemesiydi öncekileri baska merkezde yaptırmıs.
ilk günde bakacak kımsesı yok dıye eve gıttı, gittiği gece oğlu düşüp kasını yardı hastane falan derken kadıncagız ağlamıs strese girmiş ve hemen ayaklanmıstı.
canım ben saana yazrken sende sonucunu yazmuşsın canımm ya çok üzüldüm ama bu yol da vazgeçmek yok biliyoruz hepimiz inşallah olacak arkadaşım seni güçlü ve toparlanmış hissediyorum ..güçlü olmalıyız ben 4 kez negatif gördüm 1,5 yıl içinde ama hala vazgeçmedeim :)olacak inişallah hepimizin allahın izniylee inşallahh..ya benimde 1 kürtaj geçmişim var ondan sonra olmadı dediğin kadınında öyleymiş baksana acaba bu kürtajlar zarar mı veriyor anlamadım gitti..
canım gercekten cok uzuldum umutluydum senden ama dedıgın gıbı olmayınca olmuyo elımızden bısey gelmıyo neyazıkı Rabbım yardım etsın ınsallah dondurmuslarla olur
0.100 çıktı sonucum.
cerencim ne yapalım bu ihtimal hep vardı ve basımıza geldi maalesef..sadece normal dönemde acaba bulusamadılarmı acaba tüplerin hareketimi yetersiz bilmem ne derken bu sefer 2 tane cok saglıklı embryo geliştiği için ve taa yerine kadarda gönderildiği için umudum yüksekti.ama işte olmasın dediğimiz seylerle sınanıyoruz. sen sevindir bizi lütfennn..
gulem valla bende sok oldum 0 ı görünce dedim kalp krizi geçiriyorum heralde. ama hersey doğruydu ve gerçekti. hemşire bile acaba yanlışmı yazıldı lab. daki dr umu arasak dedi kadın şaşkınlığından ne diyeceğinide şaşırdı. salak embryolar yerleşemediler..allahım kafayı yemezsek iyidir. bu günlerimizi aratma rabbim.
badecim sende bende bu yolda uğraşan hepimiz bu işin peşini bırakmayacağız.çok ara vermeyi hiç düşünmüyorum perşembe konusup en yakın ne zamansa hemen yaptırıcam.
o bebek buraya gelecek:))))
hepinizi çok seviyorum. rabbim yüzünüzü güldürsün..
asılamayla hamıle kaldım ben asılamayla normal ılskının sansı aynı yuzde 25 tutmaya bılıyo tabı sans ısı bırazda hemen yıkılma derım ben tedavıye devam et ara verme bence cunkı vucud alısıyo tedavıye agla ama cabuk ayaga kalk Rabbım daha fazla aratmasın yavrunu sana bagıslasın enkısa zamanda
canım toparlanmana sevındım evet o bebısler gelıcek Allahın ıznıyle yeterkı guclu ol Rabbım daha fazla aratmasın ınsallah kavustursun bebısınle senı ara vermemenede sevındım gercı doktorun nedıycek bılmıyorum ama kendını ıyı hısedıyorsan vucudunda ılaclara alısmısken bende devam et derım
badecım sende baslamıssın canım hayırlara vesıle olur ınsallah sorunsuz devam eder tedavın ve bebısıne kavusursun kızlar ben cok heycanlıyım doktor nedıycek yarın cok merak edıyorum bugece gecmez bana sankı yarın doguma gıdıcek gıbıyım bıde suslendım foto cekılcek ya :)
Bubussssscok uzgunum asiri umutluydum senden vallaha soktayim canim ama seni kararli inancli gordum bu iste en onemli olan bu yilmamak melodi,sen cerenm,bade,zrda ve diger unuttuklarim hepinizden sirayla alacagiz olumlu haberleri tum kalbimle buna inaniyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?