bubuş canım,inan ben o kadar umutluydum ki aksini düşünemiyordum.şuan ağlayarak yazıyorum sana.inan sinirlerim bozuldu.rabbime yalvarıyorum.evet onunda bir bildiği var.amacım karşı gelmek değil.ama öyle insanlar var ki çocuk yapıp yapıp bırakıyorlar.benim evlatlarımda öyle anneden doğma.buradan kimseyi yargılamak istemiyorum.bunları yazarakta rabbime karşı isyan ediyorsam beni affetsin.bizler yıllarca evlat özlemi içinde yanan kişileriz .bu yolda neler çektiğimizi ancak bizler gibi yaşayanlar bilir.ben bu yolda negatifle son verdim.rabbim bana başka yoldan 2 evlat nasip etti ona nasıl şükür etsem azdır.ve öyle gönülden diliyorum ki rabbim sizi bu yolda pozitifle sonuçlandırsın.fazla aratmasın tez zamanda sağlıklı evlatlar nasip etsin.kızların dediği gibi fazla ara verme imkanın varsa devam et.inşaallah en kısa zamanda hamile kalır evladını kucağına alır ve anneliği yaşarsın.ve recai beyinde daha önceden gatada tüp bebek bölümü başkanı olduğunu birçok merkezin kuruculuğunu yaptığını biliyorum.inşaallah önce rabbim sonra dr.un sayesinde evladına kavuşursun.
Kızlar gelıyo bugun oglusum gelısmelerı enkısa zamanda yazcam sıze nasıpse dualarınızı esırgemeyın benden
bende dün bubuşun sonucundan sonra bi tuhaf oldum..
asla umutsuz oluşumdan falan değil..hepiniz için umutluyum..
ama pozitife hazırlamışız kendimizi..
ardından ''can'' diye bi filme denk geldik annemle.sinema kanalında..hadi oturup izleyelim dedik..filmde bebek sahibi olamayan bi çiftin yaşadıkları anlatılıyo..ben ilk sahnelerde başladım ağlamaya sonuna kadar..annem izlemeyelim diye yalvarıyo hayır dedim izle..o kadar doluyorum ki...
durduk yere ağlıyorum..annem bile donup kalıyo..üzülüyo..diyorum iyiyim ama atlatamıyorum yaşadıklarımı..oda herşey unutulur diyo..
neyse ben başladım gene...
hepinizi öpüyorum..DUALARIMDASINIZ..
Rafael beyi sormussunuz, evet soguk bir adam. Ama siz girerken merhabalasirsaniz, gozlerinin icine bakıp net sorular sorarsanız size cevap veriyor. Fazlasını ogrenmek icin sizin de bilgili ve sabırlı olmanız lazım. Ben kendisinden memnun kaldım; baska bir hastanede 14 gun ilac kullanıp 2 yumurtam cıkmıstı, kalitesizdi, transfer yapılamadı.rafael beyle 6 gunde 15 yumurtam toplandı.
Kızlar pasam dunyaya gozlerını actı cok sukur 3,630 kg dogurdum sezeryan yapıldı soonra sıze yazıcam
Yelizcim eskilerin dedigi gibi bir avazda olsun bitsin.guzel dogum hikayeni anlatmani bekliyor olacagiz.Ah leecim bebegin bir an once sagligina kavussun.bilemiyorum normalde bu tur yirtiklarin geriye donusu yok ama lazerle tedavileri cok kolay ama senin bebegin cok kucuk belki kucuk oldugundan yenilenme sansi vardir.bubuscum doktorunun bu kadar inancli olmasi cok guzel.
Benim dun ayaga kalkinca basim donuyordu,bugun yok.yani dun 9 kez saydim basimin dondugunu,bugun niye yok bilmiyorum.olumsuz dusunmuyorum bir de bgn sanki hafif bir adet agrim basladi.olumlu/olumsuz belirtilere inanmiyorum,hep iyimser olmaya calisiyorum. Ovitrelleden dolayi cikan +'ya raziydim ama ancak bugun test alabildim.sabah unutmazsam yapacagim.pazar vurmustum igneyi umarim etkisi suruyordur.hastane 22sinde dedi,14 gun sonra cunku 13unde ovitrelle yaptik.fikriniz var mi cuma kan testi yaptirsam anlamli olur mu? Gulem sen iyi ol guzelim hakediyorsun cunku. O cimcimenin fotosunu gormek icin sabirsizlaniyorum
Yelizzz canım allah sağsalim almak nasip etsin okuyunca çığlık atmışım sanki ben doğuruyom dua et bizedualrım seninle
bubuşlcum üzülme demiyorum üzül ki içinde birikmesin ama olacal inan olacak bunnu 7 kezolumsuzluk yaşamış olan ben hala diyorsam sen haydi haydi söyletrsin canımmm allaha suığın dodurmuşları da umutmaaaa
Kızlar pasam dunyaya gozlerını actı cok sukur 3,630 kg dogurdum sezeryan yapıldı soonra sıze yazıcam
Kızlar hepınıze ıyı dıleklerınız ıcın cok tesekkur ederım dun 3de doktorumuzun ılac vermesıyle basladı sancım 1 bucuk santım acıklık vardı doktora gıttıgımızde 4 bucukta hastaneye geldık muayne oldum acılmam 3 santım olmustu bıdaha ılac verdıler ama acılmam olmadı oglumun kafasıda yola gırmedı 9a kadar sunı sancı verdıler ama hıcbır acılma olmadı bebegım ırıde oldugundan korktuk e kafada gırmeyınce sezeryana gırdım 45 dakıka ıcınde dogdu pasam oılk bulusma gerceklestı Rabbım ısteyen herkese nasıp etsın ınsallah cok guzel bıduygu sımdıde emzırmekle ugrasıyoruz gulem sıra sende nerdeyse 1 hafta kaldı kızını kucagına almaya sımdı bıraz agrım var ama hıcbırsey umrumda degıl oglum saglıkla koynumda cok sukur o bana yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?