Canlarim negatif. Uzgunum ama aglamadim henuz. Hazirdim galiba, ikeaya geldim dolasiyorum. Sigara icecegim cok canim istiyordu, cilem henuz dolmamis, ne yapalim :)
cerenmm canımm benim çok üzüldüm inan seni öyle iyi anlıyorum kii..ama bizi bu negatifler yıkamaz arkadaşımm emin ol.annelik bu ya en paha biçilemez duygu bu yüzden ağlayıp debelendikten sonra toparlanacağız ve başaracağız er yada yada geç ..dilerim benim kadar uğraşmak zorunda kalmazsın da dondurulmuşların sana süpriz yapar..:)
pes etmek yok biz anne olacağız allahın izniyle inşallah...
evet kızlar ben de pes etmedim nasıl ederim ki içimde tarifi mümkün olmayan annelik ateşiyle doluyum hayatımda ufacıkkkenden bile anne olma arzusu vardı hep vardı bu birde üstüne yengeç burcu olunca bu duygular 2 katına çıkıyor..dolup dolup taşıyorum annelik özlemiyle ,heyecanıyla bekliyorum ya birgün miniğimin karınıma konacağı günü bekliyorum ..bir mucize diliyorum hep başkalarının başına gelmez ki belki bir mucize bizimde başımıza gelir ah kızlar gelse keşke artıkk..zaman geçtikçe tedaviler olumsuz sonuçlandıkça dayanılmaz oluyor bazı şeyler ..küçücük yüreğim taşıyamıyor bazen tüm bunları ..ama olsun biliyorum savaşacağım ve anne olacağım ben allahım nasip edecek inşallah..sanırım kızlr ankarada timur gürgana gideceğim birde oarayı deneyeceğim ne çıkar :)ama henüz tarih belirlemedim gelen giden çok şubattan sonra allah izin verirse start vereceğim tekrar ..5.tüp için yola :)var ya aklıma gelmeyen başıma geldi..okurdum 4 kez denemiş ,5 kez denemiş,vs..nasıl dayanmışlar diyordum insan başına gelince anlıyormuş..bu istek öyle birşey ki vazgeçemiyorsun yaaa :)vazgeçmeyeceğiz hiçbirimizzz ..hepinizi seviyorummmmm
gülemin kızçesini bekliyoruz az kaldı miniğimize kavuşacağız allahın izniyle :)öperim kaçarımmmmm..vınnnnnnnnnnn
Canlarim negatif. Uzgunum ama aglamadim henuz. Hazirdim galiba, ikeaya geldim dolasiyorum. Sigara icecegim cok canim istiyordu, cilem henuz dolmamis, ne yapalim :)
Kizlar sagolun desteginiz icin. 2. adette gel cozelim dedi. Ama ne bileyim bence hamile kalirim ben bu aya. Sahiden de Icimdeki o saflik geri geldi.sali yuvaya gidiyorum gonullu annelige.belki ilk bebegim beni orada bekliyordur.melodi canim gulemin dedigi gibi ege universitesini de deneyebilirsin. Ya da soyle yap,ankaraya git ama burada da dosya actir zaten her terkikin elinde, ondan hizli ilerler dosyan.ankarayla ilgili tereddutun olursa cepte bulunsun.hem kentten de tup bebek yaptirdigina dair kagit alirsan belki cift embriyo koyarlar
Gulemcim sen bizi bosver. Cadi kizin c.tesi aranizda mi olacak? Butun kalbimle size en guzel dileklerimi yolluyorum, bizi habersiz birakma topicin 1 numarali melegi.
cerencim senin adına çok sevindim ne kadar güzel birşey yaptığın. allahım mükafatını verir en kısa zamanda inş.
pes etmek asla yok. bak bugünki hürr,iyette genetik testten çınar geçti diye bi haber var. biz sonucu öğrendik boğazımda bir yumruk oturduk dr un kapısının önünde. sonra bi çift geldi ellerinde bebek taşıma puseti bütün hemşireler aaa ooo diyerek sevdiler. ben dönüp bakamadım bile. sadece içimden şunu geçirdim bu zor olmuş bir bebek diye. sonra gazeteci geldi. o arada dr bizi çağırdı görüştük tabi ben ağlayarak cıktım odadan kafamı bile kaldırmadan çıktık ordan. işte o bebek bugünki haber olan bebekmiş.
kandiliniz mübarek olsun kızlar.allahım bu güzel günde dualarımızı geri çevirmesin dilerim.hepimizin kucaklatrı dolmuş, sağlıklı, mutlu günlerde burada geçmişi gülümseyerek hatırlamayı nasip etsin inş.
gulemcim çok az kaldı inan düşününce içim akıp gidiyor. prensesin geliyorrr sağlıkla gelsin. içini ferah tut cnm dualarımız seninle.
ayyy nasıl boşveririm sizi:))))))) valla aklım hep sizde..annem var yanımda gıyabında hepinizi tanıtmıştım,bana ve bu konuya bile yabancı olan annem bile yeni yeni anlıyo sanki yaşadıklarımı.benim amannn geçti gitti diyemediğimi farkediyo:) bu durumda bizi bizden başkası anlamıyo:)
canım c.tesi 11 de diye sözleştik dr.la..ben 9 gibi orda olacakmışım,testler vs.. Sanırım..
Benim doktorumda bi rahat adam,sizi görmeden asla soyunmam demişim adama:)))
bu arada akşam zorla yatıp uyuyorum saat 3 te uyanıyorum..mumya gibiyim:)
bi çıkaydıda gayet iyi deselerdi sonra uyurum heralde...
okudum bubuscum, cok etkileyici.acaba melodinin dedigi yer de burasi mi? Doktorunun ve senin pesetmeye niyeti yok, ne guzel.leecim guzelim sen ne yaptin sokturucu ictin mi?
Okudum bubuscum, cok etkileyici.Acaba melodinin dedigi yer de burasi mi? Doktorunun ve senin pesetmeye niyeti yok, ne guzel.leecim guzelim sen ne yaptin sokturucu ictin mi?
bende merak ettim hürriyette hergün bi hikaye yayınlanacak heralde..
bende merkezde çok hikaye duydum..en son bi kadını gösterdiler 16.denemesi diye..sonucu sonra burdan okudum tutmuş.
Allah kimseyi bekletmesin o kadar...
bana da çok zor geçiyo tabii vakit...sabaha kadar ayaktayım..bugün sabah 7-10 arası uyudum..endişeliyim galiba..
inşallah herşey yolunda gider...sağol canım..dualarınıza ihtiyacım var..
dew canım 1 gün kaldı:) bugünü ve c.tesiyi saymıyorum artık..napsamda kısaltsam diye bakıyorum..
bugün 3,5 ta uyandım ve 7 de tekrar uyudum..değişik bi düzene girdi uykum..karyacığım demek diş çıkarıyo..severim onun dişleriniiiiii:)
son resmine bayıldım..annemle sevdik ekrandan:)
ben evdeyim canım..ara konuşalım..
bade:) ne yasağı yahu? hiç başımıza gelmemişti:) neyse burdasın ya sağ salim:))
c.tesi opumuuuuu? süpersin? yaa çok sevdim erbil beyi ben :) olacak inşallah..sen takıl kafana göre sayıyı falan boşver zaten.
c.tesi dualarımızla beraber olalım ne dersinnnnnn:) herşey güzel olsun,sağlıkla olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?