canım benim eşimin aileside izmirde, eğer bende herşey yolunda giderse şu riskli dönemi atlattıktan sonra ağustos ayı gibi 2 günlüğüne de olsa izmire gelmeyi düşünüyorum. inşalah gelrisem sende orada olursan görüşürüz. ben sizlerle tanışmayı çok istiyorum. en yakın arkadaşlarım sizler oldunuz. meldi ile tlf da konuşmaya o kadar alıştım ki konuşmayınca bir eksiklik hisediyorum aynı şekilde sizlerden haber almazsam merak ediyorum. mutlaka girip okumaya çalışıyorum.[/Q
Canim benim ne iyi olur biz zaten Meldi ile gecen sefer bulustuk biliyorsun eger sende meldide iyi olursaniz bir araya geliriz ne guzel olur...cok mutlu olurum...gunde 2-3 kez bakiyorum sizlere neler yazdiniz herkes nasil diye....meldimi arayamadim bu ara yarin dusunuyorum nasil iyimi bir sesini duyayim...
insallah yazin gorusmek uzere diyorum o zaman
Kizlar hepinize selam,
Dun canim sIKKINDI bugun dahada uzgunum...doktoruma dun demistim ki bu degerimin yuksek olmasi agustos ayinda tedaviye baslamam icin engel mi?o da bana deger 10'un uzerindeyse poor responder yani tedaviye cevap vermeyebilir anlamina geliyor dedi 15'in uzerinde olunca cevap vermesinin daha dusuk bir ihtimal oldugunu soyleyebilirim ama yinede uzulme gelince muayne sonrasi degerlendirme yapacagiz demis.MINI IVF diye bir tedavi var onuda uygulayabilirim henuz konusmak icin erken demis bakalim gidince gorecegiz ak kara....
Mini IVF arastirdim biraz ignelerle degil hapla butuyorlar yumurtalari (asilamadaki gibi)asagida kucuk bir paragraf koyuyorum bilgi acisindan...dunde yazdim sebepsiz infertiliteden nerelere geldik bu hayatta sebepsiz hicbirsey olmaz nasil bu kadar kapildim bu doktorlara ben kendime cok kiziyorum cok....
lutfen kizlar eger tedaviye baslayacaksaniz cok arastirin adam gibi adam insan olan doktorlarla baslayin bu ise....
''MİNİ-İVF daha az sayıda ancak daha kaliteli yumurta geliştirilmesi esasına dayanır. Geliştirilen bu yumurtalar toplandıktan sonra klasik tüp bebek ve ICSI teknikleri uygulanır. Sonrasında oluşan kaliteli embriyolar hastaya transfer edilir. Bu tedavide farklı olan yumurta geliştirme yöntemidir.Yaşı ileri olan ya da yumurtalık rezervi azalan kadınlarda;
Yumurtalık rezervi azalan hastalarda fazla miktarda ilaç kullanılmasına rağmen az yumurta gelişmektedir. Bu hastalarda yumurta kalitesi de düşmektedir. Bu kalite bozulması fazla miktarda ilaç kullanımına bağlı olabilir. Bu hastalarda daha az ilaç verilmesi hastanın kendi hormonları ile yumurtaların gelişmesini ve daha kaliteli olmasını sağlar .
FSH hormonunuz yükselmiş olsa da hala adet görüyorsanız MİNİ-İVF ile hala gebe kalmak için bir şansınız olabilir.
Merhabalar benimde fsh problemim var bir ölçtürüyorum 19 bir 9 çıkıyor 7 ay önce bir tüp bebek denedim tutmadı bu ay doktor aşılama önerdi bugün 4. iğnemi oldum aslında aşılama yöntemine güvenim yok ama çapadan raporumu almak için yapılması şartmış ben 11 yıllık evliyim ve 35 yaşıma giriyorum bugüne kadar bizide doktorlar çok oyaladılar hep sizin olur dediler ama olmadı tüpbebek tedavisi sırasında tahlillerim iyi olmasına rağmen sadece 1 tane yumurtam oldu şu andada o kadar çok korkuyorumki olmıycak diye biraz yazılarınız bana ümit verdi inşallah pazaretesi iyi haberler alırım biraz karışık yazdım ordan aldım burdan aldım kafam çok karışık ve anlatmak istiyorum ama nerden başlıcamı bilemeden.canm morelini bozma, neden bozuyorsun ki sonuçta az da olsa yumurtamız var bizim. seninle aynı durumdayız, gülem, meldi, sen ve ben.. bak meldi hamilee.. ben o mini ivf yi doktorum söylemekten dilimde tüy bitti ama dinletemedim. bana yüksek doz iğneleri yükledi ama sadece 4 yumurta çıktı. ben hiç ilaçsız bile dha iyi tek yumurta uretebiliyorken. canm doktorlar sana sebepsiz infertilite derken haksız sayılmazlar çünkü normal doktorlar göre zaten her ay tek yumurta yeterli, ama tüp bebekte yumurta sayısı onlar için önemli.. hoş diğerlerini çöpe atıyorlar, ben üzülmüyorum valla az umurtam çıkıyor diye, çok olanları da görüyoruz bitane transfer edip diğerlerinin durumu iyi deil deyip çöpe atıyorlar. canm ben ileride bu ilaçların ortadan kalkıp doğal gelişen yumurta ile transfer yapılacağına inanıyorum nedense.
fsh çok değişken bak gör 1 ay sonra düşmüş olcak sende şaşıracaksın. benm bir ay 15 iken sonraki ay 5 çıkıo :) stres çok büyük etken unutma
canım benim eşimin aileside izmirde, eğer bende herşey yolunda giderse şu riskli dönemi atlattıktan sonra ağustos ayı gibi 2 günlüğüne de olsa izmire gelmeyi düşünüyorum. inşalah gelrisem sende orada olursan görüşürüz. ben sizlerle tanışmayı çok istiyorum. en yakın arkadaşlarım sizler oldunuz. meldi ile tlf da konuşmaya o kadar alıştım ki konuşmayınca bir eksiklik hisediyorum aynı şekilde sizlerden haber almazsam merak ediyorum. mutlaka girip okumaya çalışıyorum.[/Q
Canim benim ne iyi olur biz zaten Meldi ile gecen sefer bulustuk biliyorsun eger sende meldide iyi olursaniz bir araya geliriz ne guzel olur...cok mutlu olurum...gunde 2-3 kez bakiyorum sizlere neler yazdiniz herkes nasil diye....meldimi arayamadim bu ara yarin dusunuyorum nasil iyimi bir sesini duyayim...
insallah yazin gorusmek uzere diyorum o zaman
inşallah herşey yolunda giderse buluşuruz.
meldi iyi canım, ben 2 gündür yatıyorum zor geldi meldi haftalardır yatıyor aferin sana nasıl dayandın.
slm kızlar.hızla okudum geçmişi..
helsa cım iyi olmana çok sevindim..lütfen dikkatli hareket et..rapor alman iyi olmuş.ama sakın stres yapma..herşey güzel olacak..demek izmirde buluşma planları yapıyosunuzzzz..yaa bende çok isterdim:) meldi iyimi?hiç nete girmiyo artık..kaç kese göründü yazmadı..kalp atımını bile almıştır dimi?
şu doğal yumurtalarla tüp bebek işini konuşmuşsunuz,aslında mantıklı..çünkü zaten bizlerde öle onlarca yumutra olmuyo(kendimdende 3-4 ten fazla ummuyorum) bari sağlam olsun dimi..doktoruma soracaklarım listeme bunuda yazayım(not tutmaya başladım) unuturum diye..
bende artık kendi evime gideceğim hafta içi..toparlancam yavaş yavaş..
kizlar gecmisi okuyamadim söyle bir göz atabildim ancak iyi dilekleriniz icin sagolun dew, landarch,bubus aren aklima gelmeyen diger arkadaslar hepimizin ALLAH yardimcisi olsun ben yogunluktan ve yorgunluktan giremiyorum ama sizleride cok merak ediyorum nasil güzel haberler varmi aranizda... UMUDUMUZ HIC BITYECEK cikmadik candan umut kesilmez zaten degilmi ama inanin bizler icin hayirlisi bu ise isyan etmeyelim sükür edelim ben bu tedavilerde saglimizin kiymetini kat kat daha iyi ögrendim SAGLIKLI,MUTLU,HUZURLU, GÜNLER....
gulem kalıcı olarak mı evine gidiyorsun yoksa tatil nedeni ile mi.
inşallah birgün hepimiz buluşuruz nedne olmasın ki.
meldinin tek canım.kalp atımını aldı.
canım çok yumurta olması önemli değil kaliteli olması önemli. benden o kadar toplandı yarısı ancak olgun çıktı ondanda 2 tanesi döllenebildi. çok kötü bir tabloydu. sayı sadece insana moral oluyor o kadare, sonuçta transfer edilecek olan 1 tane. landarch ile dew den de az çıktı ama ikisininde sonuçta tuttu.
kizlar gecmisi okuyamadim söyle bir göz atabildim ancak iyi dilekleriniz icin sagolun dew, landarch,bubus aren aklima gelmeyen diger arkadaslar hepimizin ALLAH yardimcisi olsun ben yogunluktan ve yorgunluktan giremiyorum ama sizleride cok merak ediyorum nasil güzel haberler varmi aranizda... UMUDUMUZ HIC BITYECEK cikmadik candan umut kesilmez zaten degilmi ama inanin bizler icin hayirlisi bu ise isyan etmeyelim sükür edelim ben bu tedavilerde saglimizin kiymetini kat kat daha iyi ögrendim SAGLIKLI,MUTLU,HUZURLU, GÜNLER....
Merhabalar benimde fsh problemim var bir ölçtürüyorum 19 bir 9 çıkıyor 7 ay önce bir tüp bebek denedim tutmadı bu ay doktor aşılama önerdi bugün 4. iğnemi oldum aslında aşılama yöntemine güvenim yok ama çapadan raporumu almak için yapılması şartmış ben 11 yıllık evliyim ve 35 yaşıma giriyorum bugüne kadar bizide doktorlar çok oyaladılar hep sizin olur dediler ama olmadı tüpbebek tedavisi sırasında tahlillerim iyi olmasına rağmen sadece 1 tane yumurtam oldu şu andada o kadar çok korkuyorumki olmıycak diye biraz yazılarınız bana ümit verdi inşallah pazaretesi iyi haberler alırım biraz karışık yazdım ordan aldım burdan aldım kafam çok karışık ve anlatmak istiyorum ama nerden başlıcamı bilemeden.
slm kızlar.hızla okudum geçmişi..
helsa cım iyi olmana çok sevindim..lütfen dikkatli hareket et..rapor alman iyi olmuş.ama sakın stres yapma..herşey güzel olacak..demek izmirde buluşma planları yapıyosunuzzzz..yaa bende çok isterdim:) meldi iyimi?hiç nete girmiyo artık..kaç kese göründü yazmadı..kalp atımını bile almıştır dimi?
şu doğal yumurtalarla tüp bebek işini konuşmuşsunuz,aslında mantıklı..çünkü zaten bizlerde öle onlarca yumutra olmuyo(kendimdende 3-4 ten fazla ummuyorum) bari sağlam olsun dimi..doktoruma soracaklarım listeme bunuda yazayım(not tutmaya başladım) unuturum diye..
bende artık kendi evime gideceğim hafta içi..toparlancam yavaş yavaş..
Merhabalar benimde fsh problemim var bir ölçtürüyorum 19 bir 9 çıkıyor 7 ay önce bir tüp bebek denedim tutmadı bu ay doktor aşılama önerdi bugün 4. iğnemi oldum aslında aşılama yöntemine güvenim yok ama çapadan raporumu almak için yapılması şartmış ben 11 yıllık evliyim ve 35 yaşıma giriyorum bugüne kadar bizide doktorlar çok oyaladılar hep sizin olur dediler ama olmadı tüpbebek tedavisi sırasında tahlillerim iyi olmasına rağmen sadece 1 tane yumurtam oldu şu andada o kadar çok korkuyorumki olmıycak diye biraz yazılarınız bana ümit verdi inşallah pazaretesi iyi haberler alırım biraz karışık yazdım ordan aldım burdan aldım kafam çok karışık ve anlatmak istiyorum ama nerden başlıcamı bilemeden.
canmm bak gördünmü bebeğin seninle, düşük tehlikesi her hamilede vardır ama sen bunu düşünme, raporunu al paşalar gbi dinlenben kuzenimin eşinin hamileliği kanamalarla gecti açıkcası ben kokruyordum ondan ama kızları şimdi 6 aylık maşallah o kadar sağlıklı ki.. senin lekelenmen kan coraspirinden olmuştur doktor bıraktırdığına göre. canm dualarımız seninle, sen yeter ki içini rahat tut
kızlar yaa benm alt karında bu sabahtan beri hareketlenmeler var, dün akşam sol kasığımda vardı bu sabhtan beri tam karnımın altındaeger bunlar ameliyatın etkisi ise belki dokular kendini tamir ediyor, adetimin 22. günü bugün - eger regl öncesi ağrılar ise hani artık adet sancım olmayacaktı aklıma küçük te olsa acaba hamilemiyim ihtimali de geliyor ve bu düşünce beni deli ediyo :)))) bir hafta sonra regl tarihim bakalm ne olacak, adet olacakmıyım, olursam ağrım olacak mı? cok coook heyecanlıyım
gulem kalıcı olarak mı evine gidiyorsun yoksa tatil nedeni ile mi.
inşallah birgün hepimiz buluşuruz nedne olmasın ki.
meldinin tek canım.kalp atımını aldı.
canım çok yumurta olması önemli değil kaliteli olması önemli. benden o kadar toplandı yarısı ancak olgun çıktı ondanda 2 tanesi döllenebildi. çok kötü bir tabloydu. sayı sadece insana moral oluyor o kadare, sonuçta transfer edilecek olan 1 tane. landarch ile dew den de az çıktı ama ikisininde sonuçta tuttu.
canlar şöyle bir okumya çalıştım geçmişi ama sayfalar geçmiş çok özlemişim sizi. yazamıyorum diye sakın sizi düşünmediğimi sanmayın ama ben çok ama çok zor günler geçirdim. şimdi allaha şükür daha iyiyim. bu velet daha karnımda iki aylıkken canıma okudu. ama razıyım yeter ki ona birşey olmasın. çok korkuyorum dr lar şu ilk üç aylık dönemi çok önemsiyorlar bir ayım kaldı allahın izniyle onu da atalatayım inş. risk o zaman ciddi anlamda azalıyor.
dewcim öncelikle şu fsh lütfen bu kadar takılma o çok değişken bir hormon benim ilk denememde fsh 15, ikinci deneneme de 9,8 di. ve fshı düşürmek elinde. lütfen buaya tedavye gelmeden ne yap et soğan suyu iç. içemiyorsan orada bulabilirsen civanperçemi iç. günde bir baardak adaçayı iç ama mutlka yap bu dedikleri mi bak gör tr ye geldiğinde fshın düşük çıkıcak ve yumurta sayın artıcak.
Bak landarch canı yazdıkları çok mantıklı fsh ve yumurtalar ile ilgili gözünün önünde örnek ben varım. gulem sen de tedaviye başlayacaksın sende bu dediklerimi yapabilirsin.
gulemcim ben yazmıştım ama seyrek girdiğim için görmemiş olabilirsin kese tek, kalp atışları duyuldu. kızlar sürekli alayan bir tip oldum görseniz reklamlarda bile ağlıyorum.
hepinizi çok özledim. topiğimizin uğurunu gördünüzmü helsa geldi arkadan sırayla sizler geliceksiniz görüceksiniz. kızlar birde çok uzun biliyorum ama meryem suresini okuyun lütfen.
hilyede hamileymiş nasıl sevindim anlatamam ama ses çıkmadı demi gelişmeleri bilmiyoruz.
hepinizi öpüyorum. sevgiler.............
canm bizde seni çoook özledik,canlar şöyle bir okumya çalıştım geçmişi ama sayfalar geçmiş çok özlemişim sizi. yazamıyorum diye sakın sizi düşünmediğimi sanmayın ama ben çok ama çok zor günler geçirdim. şimdi allaha şükür daha iyiyim. bu velet daha karnımda iki aylıkken canıma okudu. ama razıyım yeter ki ona birşey olmasın. çok korkuyorum dr lar şu ilk üç aylık dönemi çok önemsiyorlar bir ayım kaldı allahın izniyle onu da atalatayım inş. risk o zaman ciddi anlamda azalıyor.
dewcim öncelikle şu fsh lütfen bu kadar takılma o çok değişken bir hormon benim ilk denememde fsh 15, ikinci deneneme de 9,8 di. ve fshı düşürmek elinde. lütfen buaya tedavye gelmeden ne yap et soğan suyu iç. içemiyorsan orada bulabilirsen civanperçemi iç. günde bir baardak adaçayı iç ama mutlka yap bu dedikleri mi bak gör tr ye geldiğinde fshın düşük çıkıcak ve yumurta sayın artıcak.
Bak landarch canı yazdıkları çok mantıklı fsh ve yumurtalar ile ilgili gözünün önünde örnek ben varım. gulem sen de tedaviye başlayacaksın sende bu dediklerimi yapabilirsin.
gulemcim ben yazmıştım ama seyrek girdiğim için görmemiş olabilirsin kese tek, kalp atışları duyuldu. kızlar sürekli alayan bir tip oldum görseniz reklamlarda bile ağlıyorum.
hepinizi çok özledim. topiğimizin uğurunu gördünüzmü helsa geldi arkadan sırayla sizler geliceksiniz görüceksiniz. kızlar birde çok uzun biliyorum ama meryem suresini okuyun lütfen.
hilyede hamileymiş nasıl sevindim anlatamam ama ses çıkmadı demi gelişmeleri bilmiyoruz.
hepinizi öpüyorum. sevgiler.............
gulemcim sende gel sekerim izmire....sensiz olurmu hic?:)
ben senden böyle bişey bekliyorum zaten. zıpır hamile tshırt ün benden unuttum sanma. bana hamileyim haberini verme özele yada mail adresime adresini gönder ben anlarım. koşa koşa gider tshirtünü alırım :))) dualarım seninle. öptm
cnm çok şükür miniğin seninle rapor almana sevindim. bol bol dinlen. yediğine içtiğine dikkat et. hayırlı haberlerle gelin tekrar inşallah.
cnm bende kaçırmışım kalp atımı aldığını çok şükür rabbime. cnm çok çektin biliyorum ama değer bitanem her ay adet olduğumuzda daha cok acı çekiyoruz aslında. moralini yüksek tut. şu bir ayıda atlat allahın izniyle.
cnm bende her çarşamba meryem suresini okuyorum. kitaptada yazıyor çarşamba günü abdest alıp meryem suresi okunduktan sonra ilişki olsun diye.
allahım görsün ve duysun artık bizi ne olur.
cnm topicte demiştikya ilk sen hamile kalacaksın sonra peşinden gelicez diye.
inşallah öyle olur dua et bizim için.
öptm kendine iyi bak. allaha emanet ol.
merhaba bizde 4 aydır bebiş istiyoruz ama henüz bir gelişme yok.adetime 7 gün var bende kahverengimsi bi akıntı geldi ve karın ağrım var ama umutlu değilim.buda bi belirtimi ayrıca onuda sanmıyorum.bir kaç sonra doktota gitmeyi düşünüyorum.bakalım herşeyinb hayırlısı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?