keşke kızların tel.i olsaydı msj atardım:)
aynen canım ya ınsallah bıran once gelıp gorurler oglum uyudu kızlar onu seyretmek okadar guzel bıduygukı Rabbım hepınıze nasıp etsın ınsallah
canımmmm ya bende de yok dew in numarası değişmediyse ona atıcam lakin amerikada saat kaç acep ::)öpüyorum hepinizi bana bu yolda hep desttek verdiniz yalnız bırakmadınız bundan sonra da inşallah güzel günlerimiizi paylaşacağız :)öptüm seni ve kuzucukları :)şimdi abdest alıp yasin okuyacağım ..allahıma ne kadar şükretsem az çünkü..
sağol cnm bakalım hangisi denk gelirse artık.yeterki pozitif çıksın..biz gulemle merkez açıcaz diye hayal kuruyoduk
aletler hazır zaten durup durup ultrasonda bakarız diyorduk
cidden bişey hissetmemek çok zor..acaba demekten bi hal oluyo insan
ben şimdi acaba kese nasıl oılacak kısmındayım sen acaba tutundularmı diye düşünüyorsun:)
beklemek çook zor Allaha emanetler artık kuzular biz elimizden geleni yapıyoruz..inş. herşey çok güzel olacak..
testi eşim öylesine bitane aldı canım hiç bakmadım
ambalajını attım testin üstündede bişey yazmıyor
ama hassas olanlardan değildi yani..sen onlardan alırsın fortel vardı mesela.inş. çifter çifter çıkar çizgiler:)
ahh ah ben herkesten pimpirikliyim:)gulemi aratmam emin ol:))
ya şu kese kalp atışını görsem içim rahatlıycak
artık Allaha emanet kuzucuklar benim elimden bişey gelmez duadan başka
ama sakin olamıyorum :26:
yaa ne zor günlerdi Allahım bir daha yaşatmasın ..
çok öpüyorum canım benim
kızlarrrrrrrrrrr inanamıyorummmmmmmmm yaa inanamıyorummm ama hamileyimmmmmmmmm:)zamanım çok geçti cesaret edemiyordum test yapmaya dün idrar yaptım çift çizgi çıktı şok oldumm:)emin olamadım yani hemen kan testi yaptırdım bugüne kaldı sabah aldım 25650 sonuç :)ben şok tabiii..ultrasonda keseyi gördümm ama bebiş gözükmedi henüz alllahım inşallah bebişimide görürüm kızlar dualarınızı bekliyorum çok heyecanlıyım ya.. güzel rabbimin mucizesi bu ..allahım sağlıkla kucağımıza aldığımız günleri göstersin inşallahhh ...hepinizi çok seviyorumm inanınn ...ne desem bilemiyorum hem çok endişeli hem de çok mutluyum of bebeciğimin pıt pıt atan kalbini de görsem inşllah ..
sağol cnm bakalım hangisi denk gelirse artık.yeterki pozitif çıksın..
QUOTE]
inş. canım çıkacak o çok beklenen çizgi:)
canım benim çok saoll ya çok heyecanlıyım inşallah bebğimi görsem rahatlayacağım :)Yupppiiiiiio oleeeeeyyyyy melodiiiiii cok sevindiiiim yaaaaaa. Mucezemiz geldi. Canim benim cok cok cok sevindim inan...
canım benim ya inşallah darısı başına arkadaşım benim sat 26 ocak tı ne ara oldu anlamadım valla :)sağol cnm bakalım hangisi denk gelirse artık.yeterki pozitif çıksın..
melodiiiiii oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy işte bu ankara adres falan derken bak hiç gerek kalmadı.
çok şükür alahımaa... ayyyyyyyyyyyy inanamıyorummmm yaaa işte allah yeterki ol desin. ne engel ne bişey..
cnm ya değerin süper çıkmış kaç gün geçmişti tam hatırlayamadım şimdi heyecandan.
allahımmm inş. sağlıkla,kucagına alırsın darısıda bizlere olsun.
kendine iyi bak cnm dualarında benide unutma.. hiçbişey hissetmiyorum ne ağrı ne sızı ne şişlik. bu cok farklı oldu inş. sonucumda farklı olur :))
çokk öpüyoruuuummmmmmm minişinide senide....
Melodiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:))))
duydum koştum geldim:))) piraye haber verdi..bende dew e msj attım canım:) iletişim sağlam
allahım şükürler olsun..
Senin miniğin epeydir seninle ve sen tedavici doktorcu gezdin ha? :!:
Eeee de bakalım ne vakit oldu bu iş
Aferin size valla..çocuk masraftan kurtardı sizi :)
oyyyyyyy mis kokulular yolda...
Canım stres yapma sağlam konmuş göbüşüne sıpa:)
artık kendine iyi bak...ye iç şımarrrrrrr:)))
darısı zrda,bubuş ve cerenm e...
Kızlar her duama kattım sizi..allahım büyük..nolur dua edin..
Inşallah sizin haberinizide alıcaz..
gulemim haber verdigin ici n sagol canim arkadasim benide unutmazmis gurbet ellerde :))))))
Ah badecim senin icin gozyaslarim kurumadan okurken bir de melodinin haberini aldim. Nasil bir mutluluk oldu, nasil dolmusum, hickira hickira agliyorum hala. Bubuscum senin guzel haberin de gelecek kisa surede inaniyorum. Ah ne cok dolmusuz, ah guzel haberleri ne cok ozlemisiz. Bubus bn de yaptiracagim pgtyi iyi kupe oldu kulagima. Ve yelizcim tabi gelirim, ben bilmiyorsum senin burada oldugunu. Ya kizlar mucizeler varmis sahiden.
melodiiiii canım çok sevindim hep hayal ettiğim şeydi beni bulmadı ama en azından olabiliyormuş ağlıyorum şu an ne güzel yaaa sen kaç kez denemiştin şoktayım.
bubuşda haftaya alır sonjucunu bir ben kalacağım sanırım hatırlartsanız bunu daha ömnceden söylemiştim ileri görüşlüyüm sanırım
neyse kötüyüm ben hepinizi öpüyorrum hepinizi
zrda canım çok saol :)ama lütfen mutsuz olmak umut tüketmek yok ..olacak inan bana çok istemek lazım vazgeçmemek lazım ..düşün 2 aşılama ameliyatlar 2 tüp bebek 2 dondurulmuş tüp vs..derken geldi kondu meleğim göbüşüme :)seninde olacak bubuşunda crenm de inşallah ..ama lütfen umutsuz olma kk da bir arkadaşımın tam 10.tüp denemsinde oldu ikizleri doğdu şuan ..daha önce hiç bi,ride tutmamıştı ..her tur yeni şans ben böyle baktım :)illa ki diplere de vurduğum zamanlarda oldu ama hep ayağa kalktım tekrar olacağına inan lütfen dualarım hepinizie canlarım ..melodiiiii canım çok sevindim hep hayal ettiğim şeydi beni bulmadı ama en azından olabiliyormuş ağlıyorum şu an ne güzel yaaa sen kaç kez denemiştin şoktayım.
bubuşda haftaya alır sonjucunu bir ben kalacağım sanırım hatırlartsanız bunu daha ömnceden söylemiştim ileri görüşlüyüm sanırım
neyse kötüyüm ben hepinizi öpüyorrum hepinizi
Ah badecim senin icin gozyaslarim kurumadan okurken bir de melodinin haberini aldim. Nasil bir mutluluk oldu, nasil dolmusum, hickira hickira agliyorum hala. Bubuscum senin guzel haberin de gelecek kisa surede inaniyorum. Ah ne cok dolmusuz, ah guzel haberleri ne cok ozlemisiz. Bubus bn de yaptiracagim pgtyi iyi kupe oldu kulagima. Ve yelizcim tabi gelirim, ben bilmiyorsum senin burada oldugunu. Ya kizlar mucizeler varmis sahiden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?