Aşılama Umudumuz Hiç Bitmeyecek, Biz Anne Olacağız Diyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım arkdaşalarım çyle mutluyum ki durup durup buraya giriyorum ne güzel yaaa sizler bana umut oluyorsunuz heyecanlanmdım şimdi inşallah bu yaza hamiş olmayan kalmayacak
melodi bade sizi kendime benzetiyordum kader arkadaşlarım diyordum inşallah bu kader arkadaşlığı devam edr .

yupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii) melodi canım gözün aydın olsun) mucize!!! evet mucize!! bu yüce rabbimin bizlere gösterdiği büyük mucize!!!! ağlama ve gülme arasındayım...
o kadar çok sevindim ki anlatamam.badeyle şeytanın bacağını kırdınız darısı bubuş,zrda ve cerenm olsun)
yaaaaaaaaa herkes duymuş bir benmi kalmışım bu güzel haberi enson benmi duydum:-(kızlar banada mesaj atabilirdiniz:--))
eşimle görüşmek için interneti açmıştım.online olmasını beklerken şöyle bir internette gezineyim badeden ne haber var diye veeee senin hamile haberini alınca ağlamaya başladım.o ara eşim bağlandı ne o yine duygusala bağlamışsın niçin ağlıyorsun dedi.bende arkadaşımın hamile haberini aldım sevinç gözyaşları bu dedim.
darısı bebeğini kesede görmeye olsun canım.allah tamamına erdirsin
benimde hamilelik haberimi buradan duyuracağımı yazmışsınız.bana kızacaksınız belki ama ben artık kendimden tamamen umudu kesmiş durumdayım.hormonlar normalde gözükse ,yaniii olacağıma yaş dolayısıylada çok ihtimal vermiyorum.çokda umursamıyorum zaten.rabbim bana iki tane pırlanta gibi evlat verdi.bir oğlum bir kızım var) eee bebek kokusunuda bana kızımla yaşattı.hala kakalı popo yıkıyorum) doğursam ancak bu kadar çok severdim kuzularımı ben bunları söylüyorum ama rabbimin mucizesinede çok inananlardanım. bizim mucizemiz bize bir beklerken iki evlat vermesi. ama sizler sakın umudunuzu yitirmeyin....
tek dileğim bu duyguyu yaşamamış sevgili arkadaşlarımın sizlerin yaşaması....darısı sırada olanlara) biliyormusunuz ben cerenm de buradan tedavisiz hamile kalacağına inananlardanım.)
bubuş hadi tatlım dularımız sana yoğunlaştı.inşaallah 3.hamilemiz sen olacaksın)

canım haklısın Allahıma bınlerce sukur ılk asılamamda bagısladı bana yavrumu bende evlendıgım ılk gunden bebek ısteyenlerdenım elbete gozyası doktum ama olsun bebegıme kavustum gerısı onemlı ddegıl canım nezaman musaıtsen beklerım ben evdeyım herzaman leecım sen dun benım aklıma geldın ama numaran olmadıgı ıcın haber veremedım canım kızlarında sevıncten akılarına gelmemıstır heycanımıza ver artık :)

kızlar çok şükür keseyi gördük bi taneymiş kuzum
dr.belki diğeride sonradan görünebilir geç tutunmuş olabilir dedi
ama şimdilik görünen bitanecik kuzum..bir olsun bizim olsun
25ine tekrar gidicem beklemeye devam yani...çok şükür Allahım bu günleride gördüm.inş. bubuş cerenm ve zrda da tüm isteyenlerde bu mutluluğu yaşarlar ...

kadesaaa balım 10 dak. bekliyorum
yeğenler bitneymiş..
şimdilik keseyi gördük çok şükür...
25inde de inş. kalp atışını görürsek biraz rahatlıycam..

inşallah cnm rabbim dualarımızı duysun. çok merak ediyorumm ya bu seferde olmazsa ne yaparım diye düşünüyorum. maddi olarakda cok zorlandık. dondurulmuş 2 tane pgt li var çok şükür ama yinede aynı süreç beni çok tedirgin ediyor. allahım yüzümüze baksın bu sefer.

cnm ben haberi alır almaz face e girdim ama kimseyi göremedim. tel lerinizde yok bende yoksa unutulurmusun hiç. yavrularını öpüyorum. senide dualarını eksik etme yüreği güzel arkadasım..

oyyy maaşallah ona allahım sağlıkla tamamına erdirir inş.
bencede 1 olsun sağlıkla bizim olsun. bugünlere şükür kalp atışınıda alacaksın hiç kendini strese sokma sen rahat ol. değerin bayağı yüksekti sonradan 2. kuzu süpriz yapabilir bencede kalp atışına gittiğinizde :))

amin cnm sende hamişsin artık duaların dahada anlam kazandı o yüzden bizi eksik etme..darısı başımıza inş.

cnm sen ne kadar yattın yani ev içinde normal dolaşmaya ne zaman başladın ben bu sefer cokmu erken ayaklandım diye kendime kzııyorum da.

amin inş. canım darısı sana olsun inan hep dualarımdasınız
özellikle sen sonuç bekliyosun hep aklımdasın
ya ben geçen tedavide de bundada ilk 3 gün sadece wc ye kalktım sonrası uzun oturdum ufaktan yemek yaptım..
ama geçen defa olmadı bu defa oldu
yani nasipse hiç bişey etkilemez
bak burda bir arkadaş vardı
ohss olmuş transferden sonra şehirler arası yolculuk yapmış
karnı su toplamış
şırıngayla çekmişler suyu hastanede yatmış filan düşün eziyeti..sonra hamile olduğunu yazdı
belki doğmuştur bile..
inan çok abartılı bir hareket olmadıkça etkilemiyor için rahat olsun..

sağol cnm eksik olma.
geçen sefer bayağı yani nerdeyse 5 güne kadar hep yatmıstım ama o zaman ağrılarımda vardı.
bunda hiç ağrım falanda olmadığıı için heralde cabuk ayaklandım. mesela ilk gün klinikte yattım sabah eve geldik kahvaltıyı ben hazırladım sonra yine dinlendim tabi ama 3 günden sonra
ev içinde biraz dolaşıp ufak tefek bişeyler yapıp ara ara dinleniyorum. dediğin gibi abartılı bişey yapmadım. zaten nasipse oluyor.

Badecım hadı hayırlısı olsun o mınıcık kese bıle nekadar guzel degılmı ben hepsını sakladım ulrason fotılarını album yaptım cok guzel bı hatıra kac haftalık bebısın badecım

olacak olacak inş. dualarımız seninle
biçok kişi transferden sonraki gün çalışmaya başlıyo canım
sen dua et bol bol..test yapacakmısın evde 10.gün
iki gün kaldı dimi ay çok heyecanlandım

Badecım hadı hayırlısı olsun o mınıcık kese bıle nekadar guzel degılmı ben hepsını sakladım ulrason fotılarını album yaptım cok guzel bı hatıra kac haftalık bebısın badecım

ben idrar testini bile saklıyorum:))
sorma minnacık nokta ama nasıl mutlu etti anlatamam 4+5 canım daha nokta

olacak olacak inş. dualarımız seninle
biçok kişi transferden sonraki gün çalışmaya başlıyo canım
sen dua et bol bol..test yapacakmısın evde 10.gün
iki gün kaldı dimi ay çok heyecanlandım

evet bana verilen kağıttada 3 gün sonra calısmaya baslayabilirsiniz yazıyor ama ben bu haftayıda izin aldım evde gecırıyorum.yavasca marketede gidiyorum napıyım yalnızım bu sefer.
10. gün test yapıcam valla kararlıyım eşim yanımda olsun olmasın. bende düşündükçe heyecanlanıyorum ya negatif cıkarsa diyede cok korkuyorum.

Bade canim benim keseyi gormussunuz. Oh cok sukur. Darisi tum isteyenlere olsun. Lee guzel arkadasim valla heycandan unutmusuz seni. Kusura bakma canim benim. Yigitle zaten zor oluyo hersey ama kizlari cok merak ettigimden giriyorum. O kosusturmacada bitek guleme haber verebildim :-( canim benim yoksa aklimizdan ciktigindan degil. Bubus hadi canim sen de patlat bombsyi bu ay. Bereketli bir mart ayi olsun bize. Herkesi opuyorum cok

ben tutturamadım ikizi seninkiler topiğin ilk ikizleri olur inş.

şükürler olsun gördük,derin bir ohh çektim'amin inş.canım

Badecim gozun aydin. Ikinci de gorunsun hadi. Melodi nezamana dedi doktor? Kalp atislarini duyun da rahat edelim. Bir de normal gebelik de neymis yahu ne yedin ictin Bubus bugun de gecti sayilir, canim gozumuz kulagimiz sende. Leecim biliyorum hic aramadigini bir cocuk daha. Ama napiyim konusurken sen de aklimizdasin hep. Hic yas filan deme, neler var da iste o piyango bize vurur mu bilemiyoruz. umut baglamayinca daha iyi. Hersey gonlumuzce olsun.

Teşekkürler canım.pek sanmıyorum 2.yi ama kısmet.
Darısı en kısa zamanda sizlere olsun inş.

bubuş canım,rabbim inşaallah bu kez bebeğini sana bağışlamış ve meleklerin seninledir) olumsuzluğu şuan bir tarafa bırak.evet büyük uğraşlar bir sürü şeyler yapılıp insan kolay bir şekilde hamile kalamayınca kafasındaki acaba sorusu hiç geçmiyor.inşaallah negatif çıkmayacak.bade ve melodiden sonra sen burada sevinç çığlıkları atacaksın)

bade gözün aydın keseyide görmüşsün) kalp atışınıda hayırlısıyla bir duy ondan sonrada hamileliğin tadını çıkartmaya bak) bu aradada kendine çok dikkat et canım

canım önemli olan badenin pozitifi görmesi)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…