Bade canim benim keseyi gormussunuz. Oh cok sukur. Darisi tum isteyenlere olsun. Lee guzel arkadasim valla heycandan unutmusuz seni. Kusura bakma canim benim. Yigitle zaten zor oluyo hersey ama kizlari cok merak ettigimden giriyorum. O kosusturmacada bitek guleme haber verebildim :-( canim benim yoksa aklimizdan ciktigindan degil. Bubus hadi canim sen de patlat bombsyi bu ay. Bereketli bir mart ayi olsun bize. Herkesi opuyorum cok
bade gözün aydın keseyide görmüşsün) kalp atışınıda hayırlısıyla bir duy ondan sonrada hamileliğin tadını çıkartmaya bak ) bu aradada kendine çok dikkat et canım
Bade canim benim keseyi gormussunuz. Oh cok sukur. Darisi tum isteyenlere olsun. Lee guzel arkadasim valla heycandan unutmusuz seni. Kusura bakma canim benim. Yigitle zaten zor oluyo hersey ama kizlari cok merak ettigimden giriyorum. O kosusturmacada bitek guleme haber verebildim :-( canim benim yoksa aklimizdan ciktigindan degil. Bubus hadi canim sen de patlat bombsyi bu ay. Bereketli bir mart ayi olsun bize. Herkesi opuyorum cok
ben tutturamadım ikizi seninkiler topiğin ilk ikizleri olur inş.
Badecim gozun aydin. Ikinci de gorunsun hadi. Melodi nezamana dedi doktor? Kalp atislarini duyun da rahat edelim. Bir de normal gebelik de neymis yahu ne yedin ictinBubus bugun de gecti sayilir, canim gozumuz kulagimiz sende. Leecim biliyorum hic aramadigini bir cocuk daha. Ama napiyim konusurken sen de aklimizdasin hep. Hic yas filan deme, neler var da iste o piyango bize vurur mu bilemiyoruz. umut baglamayinca daha iyi. Hersey gonlumuzce olsun.
bubuş canım,rabbim inşaallah bu kez bebeğini sana bağışlamış ve meleklerin seninledir) olumsuzluğu şuan bir tarafa bırak.evet büyük uğraşlar bir sürü şeyler yapılıp insan kolay bir şekilde hamile kalamayınca kafasındaki acaba sorusu hiç geçmiyor.inşaallah negatif çıkmayacak.bade ve melodiden sonra sen burada sevinç çığlıkları atacaksın )
slm kızlar..bi gözüm ecede yazıyorum..doktora bu hep uyuyo dediğimde bi kaç hafta sonra uyumuyo dersin demişti..bizim fındık uyumuyo..gaz sancıları başladı.şu dk.daldı bende size bakayım dedim:)
badecim gözün aydın canım..miniğini görmişsün..rahatla artık..herşey yolunda:) demek dün uyudun:) uyu uyu:) gerçi sen bundan sonra yok yan yattım yok karnımın üstüne yattım dersin:) benim gibi dr.da alırsın soluğu:) gerçekten benim gibi olurmusunuz bilmiyorum:) sağlıkla gelsinlerde...
bubuş yarın test yapacaksın demek:) canım inşallah bebeğin seninledir..ben çarşı pazar gezmiştim ikinci hafta..hem ne gezmek..tabii umutsuzluktandı benimki sen dikkat et canım..yinede kafana takma nasip olduysa hiç bişeycikk olmaz:)
zrda canım tedaviye başlamadın daha dimi..çok negatif görüyorum seni.evet yılıyo insan haklısın..çok denedin belki olmadı ama asla vazgeçmeyeceksin canım bunu biliyoruz..umudun olmasada devam edeceksin ve Allahım verecek inşallah..yapılabilecek tek şey dua etmek Allahtan istemek canım..ben hep dua ediyorum canım...
sağol canım benim.uyudum valla kurup durmaktan bir haftadır cin gibi bakınıyodum yatakta
demin hamile bi arkadaşa msj attım sen yüzüstü uyuyomusun ben dümdüz yatmaktan mumya oldum diye:))
dün Dr.dayken erbil bey ultrasona bakıyo ben onun yüzüne bakıyorum durumun nasıl olduğunu çakıcam kendimce yüzünden:)))
adam kaç embriyoydu diyo benim ödüm kopmuş vaziyette cevap bile veremiyorum..Allah aklıma mukayyet olsun..bebeğim sağlıkla büyüsün inş.
gerçektenm
nasıl bilirimmmmmmbende doktora gittim bi gün..sabah bi uyandım deli gibi uyumuşum..Allahım çıldırdım:) ağla ağla eşime dedim ben derin uyudum...ee iyi ya dedii..ama ben yüzüstü uyuyorum diye bastım yaygarayı
gittim doktora:) adam güldü bana...o taaa nerde nokta kadar bişey.ayrıca rahmin içinde değil rahmin tabakasının içinde..cepte gibi dedi..zaten zamanı geldiğinde vücudun yatırmayacak seni şimdi rahat rahat yat dedi...neyse yaşanacak bunlar:) orası belli:)
melodiiiiii:) ayyyy napıyonnnnn? kuzun napıyo? kızın olcak bence seninne çabuk başladık cinsiyet tahminine
canım belirti yaşıyomusun? eee kocaman olmuş artık:)
ceren canım sen ne alemdesin? bak martı geçirme bence:)
benim transferim zamanında eşim bahar iyidir..baharda sende çiçek açacaksın deyip durmuştu.beni çok güldürmüştü..adam bilipte söylemiş..var bu baharda bi keramet:) canım senden de acayiiip umutluyum..
aynen canım ılk asılamda oldu oglum zaten benım rahım agzında sorun vardı spremlerı olduruyomus bıde prolaktın yuksektı onuda dengeledık geldı ck sukur enesım vala bız hem tuzladık hem kırkladık bende kırkladım bıde bız gezmege gıttık yumurta topladık oglum ıyı canım uyudu sımdı bende yazayım dedım bende sen gıbıydım cok uyuyo dıyodum annemlere sımdı uyusun dıye gozunun ıcıne bakıyorum gulemcım rezene ıc rahatlatıyo kuzuları gaz ıcınde zınco dıye bıdamla var cok ıyı gelıyo tavsıye ederım canım hafta sonu kontrolumuz var arabayıda ogun alcaz nasıpse bulduk 200 lıraya cok hosuma gıttı saglam 2ncıyede kullanırız ınsallah:)yelizz hakkaten ilk aşılama dimi senin:) ayyyy doğal desen yeri:))) nasılsınız canm? oğluşun nasıl? geçende sormuştun kırk çıkarma yapıyomusunuz diye,anca aklıma gleiyo,canım benim annem hiç birimizde yapmamış ama internetten bakıp yaptık bişeyler..tuzlamadım ama:) 40 tane taşa felak nas okuyup suyunu döktük tepesinden..başkada bişey yapmadık:) annede kırklanırmış dimi aslında..bizde hiç yok böyle şeyler..bebek arabası aldınızmı? canım bende çok masraf etme düşüncesinde değilim..gerçekten çoook pahalı..komşum almış 150 liraya baby 2 goo nun..fena değil..
badecim canım gözünaydın keseyi gömüşsün maşallah size :)bende uyuyamıyordum kaç gündür çok şükür bugün miğimide gördüm kalp atışınıda duydum daha çok küçük ya :)allahım sağlıkla kucağımıza aldığımız gübleri göstersin inşallah canım ..bu arada benim muhtemel doğum tarihi bebişin 6 kasım gibi gözüktü ahh rabbim o günleri göstersin herbirimize inşallah..
Badecim gozun aydin. Ikinci de gorunsun hadi. Melodi nezamana dedi doktor? Kalp atislarini duyun da rahat edelim. Bir de normal gebelik de neymis yahu ne yedin ictinBubus bugun de gecti sayilir, canim gozumuz kulagimiz sende. Leecim biliyorum hic aramadigini bir cocuk daha. Ama napiyim konusurken sen de aklimizdasin hep. Hic yas filan deme, neler var da iste o piyango bize vurur mu bilemiyoruz. umut baglamayinca daha iyi. Hersey gonlumuzce olsun.
badecim takmi yapayım diyorum ama doğum tarihini yazıyorum bu formatta uygun değil diyor anlamadım ya...neden olmuyor acaba ..
melodi canım sende böyle su gibi bir akıntı oluyomu
birden şarıl şurul bişeyler oluyo kanamamı oluyo diye korkuyorum ama bildiğin su..
aynen canım bendede oluyor bende korkuyorum ama su gibi bişey işte kesnin tıkacı oluşana kadar olcakmış :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?