Aşılama Umudumuz Hiç Bitmeyecek, Biz Anne Olacağız Diyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Lee canim benim biz gruba dahil oldugumuz icin ana sayfanda goruuorsun. Ben de goruyorum. Ama merak etme uye olmayan goremez canim

olsun cnm kalpleriniz benimle biliyorum.
allahtan hayırlısı tabiki en azından olumsuz olduğu netleşince biraz dinlenip dondurmam gaymaaaakkk deyip tekrar deniycem. maddi manevi biraz toparlanmammız lazım.
dualarını eksik etme cnm..bakalım ne cıkacak sonuc bende meraktayım. gün içinde cok basım agrıdı akşam gelince biraz uyudum geçti eşimde benimle konusma yaptı bak söz ver bana olumsuz olursa kahretmek yok diye biraz ağladım şimdi daha iyiyim.

bende bu konuda çok iyi değilim ama landarch acarken bizden başka kimse görmeyecek demişti. bizler üye olduğumuz için görüyoruz diye biliyorum bende.

Bubuscum ne desem bilemedim ben de dun. Hayirlisini yarin ogreneceksin. Umarim gec dollenmistir sipa.
Bana da sadece burun spreyi verildi, hocayla uzundu-kisaydi kavgasi yaptim bizim hep bu sekilde zaten dedi, tamam dedm. Umarim biri yasar, transferim olur. tutup tutmamasini bile cok dert etmiyorum cunku eger tutmazsa sonrakine 2 embriyo transferi hakkim olacak. Bu sprey de testesteron yukluymus, sac dokulmesi yapar mi bilmem. Leecim cok gecmis olsun. Dew ececik cok seker, uzak olmamiz ne kotu, bebek ozlemimizi giderirdik sizin minnoslarla

Dew sana da ececik geliyor galiba ay kusura bakma gulemcim ama bilemiyorum gece vakti dil surcmesi belki hayra alamettir.

seni hangi topicten tanıdığımı hatırlamadım ama bir süre yazışmıştık. Hamileymişsin çok çokkkkkkkkk sevindim tebrik ederim , darısı isteyen herkesin başına....... ben de izmirdeyim, kentten mi nerden çıkaramadım. belki sen hatırlarsın.

umarım cnm bekliyorum şimdilik. 3 saate kadar öğrenmiş olucam.
dua etmekten başka çarem yok.

cnm inş. tedavin hayırlısıyla sana bebişini getirir bu sefer. başa gelen çekiliyor. burun spreyinin etkisi ne ben hiç kullanmadım.
hayırlısı hakkımızda inş. bundan sonrası iyi olsun dilerim.

canım selammm :)hamd olsun rabbime bugünleri gösterdi bana ..çok çok teşekkür ederimm.evet kent hastanesinde tedavi görmüştüm 2 defa olumsuz tüp 2 de dondurulmuş negatif..ama herşeyin bir zamanı varmış gerçekten ..bu sıpacık kendiliğinden geldi kondu göbüşüme rabbimin mucizeleri hiç bitmesin herkese nasip olsun inşallah..

bubuş canım inşallah hayırlı haberler alırsın arkadaşım mucizelere inan lütfen öpüyorum..:)

bubuş canım inşallah hayırlı haberler alırsın arkadaşım mucizelere inan lütfen öpüyorum..:)

canım bubusun neyazıkı dusmus degerı faceden grup acılmıs herkes orda sende face kullanıyorsan gel sohbet cok guzel buraya gelen olmaz artık:)

canım bubusun neyazıkı dusmus degerı faceden grup acılmıs herkes orda sende face kullanıyorsan gel sohbet cok guzel buraya gelen olmaz artık:)

yaa üzüldüm..keşke burayada yazsaydı merakl etmiştim..hakkında hayırlısı buymuş..rabbim en kısa zamanda nasip etsin..

Bubuscum o zaman seninki de melodi gibi damdam dussun, dertsiz tedavisiz gelsin.
Bu burun spreyi yumurta baskiliyormus dew kullanmisti hatirliyorum.
Bade senin takvim ne zmn geliyor?

Bade melodı ceren sızlerde gelısenıze facedekı gruba orda sohbet edıyoruz artık herkes orda

Ah bı bılsem nasıl yapcagımı canım hemen eklıycemde ama kızlara soyledım bubus ekler senı bırazdan

yeliz canım sağ tarafta grup için üye sayısı e posta ile davet et var
orda altındaki kısma ismimi yazıyıosun zaten çıkıyo canım

yaa üzüldüm..keşke burayada yazsaydı merakl etmiştim..hakkında hayırlısı buymuş..rabbim en kısa zamanda nasip etsin..

badem cnm özür cnm diğer yerlere yazınca burayada yazdım sanıyorum. o kafayla mazur gör beni lütfen.
aynen hayırlısı deyip yola devam edicem başka çare yok. çok öpüyorum seni. açtığın adresi banada yazarmısın ekleyelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…