Aşılama Umudumuz Hiç Bitmeyecek, Biz Anne Olacağız Diyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

hadi hayırlısı inş. güzel bir değerle alırsın pozitifi...
canım benim göğüsler halen fıs:)onlar kendi kafasına göre hareket ediyo bakma:)inş. nasip olmuştur

Bubusssss canimd ualarim kalbim seninle ben sabah uyandigimda ogrenecegim dilerim gulem bana mesaj atar yine guzel haberini gulemden alirim :)))

dualarim seninle guzelim

Gulem aksam ruyamda seni gordum. Annene gitmisiz biz esimle ziyarete. Bayramda gelemedik ancak simdi ugrayabiliyoruz diyoruz. Siz de ordaymissiniz. Eceyi goruyorum. Babi babi diye babasinin pesinde. Sen yoksun.sehir disindaymissin.seninle mesajlasiyoruz. Annene supriz yapacakmissin. Yolda geliyosun. Bizde annenlevkahve iciyoruz.kahve fincanlari yarim. Az dolmus yani.annenbardaklari az doldurmus guluyoruz. Ece cok seker bicir bicir konusuyo. Daha cok erken konusmak icin diuorum.cok erken konustu diyo annen
Hehehe hayir olsun valla.annene selam sole benden. Aksam cok sohbet ettik onunla

selam kızlarrrrrr:)

bubuş inşallah güzel sonuçlar alırsın canım dualarımız seninle ..gerçekten belirtilere takılma herkeste farklı oluyor hatta aynı kadının farklı gebelik belirtileri oluyor misal ben :)

badecik ne yapıyorsun varmı değişiklik hissettiğin canım ..bende sabah bulantıları başladı arada çıkartıyorum gün boyu midem bulanıyor canım bişey yemek istemiyor.bazen iyi oluyorum bu sferde korkuyorum bebişe bişey mi oldu diye yaa..pöf çok endişeli bir kadın oldum çıktım ..arada kasıklarımada ağı giriyor vs..allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah ..

kızlar yeni annelrimiz eski hamişlerimiz sizin bulantılar nasıldı..acaba sürekli olması mı gerekiyor.benim bazen geçiyor sonra yine oluyor..

hepinizi kocaman öpüyorumm ziraa midem bulanmaya tekrar başladı..muckkk..allahım hepimize anne olmayı nasip etsin inşallah..

canım,benim şimdilik sadece bol gazım var bulantı için erken galiba 7. haftada başlıyomuş..
ben daha 5 haftalığımherkesin farklı oluyo gerçi..
endişe çok normal bizim için kolaymı geldik bu günlere..
bende kalp atışınıduyana kadar deliricem..Allaha emanet kuzular...

gunaydın kızlar melodı takvım cok yakısmıs bade hadı sende yap artık bubusla ucluycez ınsallah bugun canım benım hıc sabah bulantım olmadı sadece kotu koku duydugumda ve bazı yemeklerı yerken ve pısırırken mıdem bulanırdı sokakta yururken hep ıslak mendıl burnumda gezerdım tabı bıde kocam ter kokarsa fena olurdum sarılamıyodum adamcagıza ya :) hergun olcak dıye bı kural yok kımının gecermıs kımının 9 ay surermıs kasık agrında cok normal daha cok agrıdıgı zmanlar olcak benım segırmelerım olurdu kasıklarımda korkma sakın sana nacızane tavsıyelerım haftada 1 gun tavuk ve balık 2 gun et ye meyvenı eksık etme balık yıyemezsen hapları var onlardan ıc hergun 2bardak sut ıc ve eger ıcebılırsen kefır ıc bebısın bagısıklık sıstemıne ve senın bagırsaklarına ıyı gelıyomus ben ıcemedım neyazıkı ıllk aylarda cok yurume ayakta kalma daha aklıma gelırse yazarım canım aklına takılan bısey olursa sor lutfen

yeliz benimde içim gidiyo takvim yapmak için
ama kalp atışınıda göreyim inş.. sonra yaparım..

Melodo benim de sabah bulantilarim olmadi ama gun icerisinde cok bulantim olurdu.16 haftsya kadar surdu spnra gecti. Ben olk zamamlar 3 kilo kadar vermistim.bulantim olmadiginda ben de cok endiselenirdim ama korkma gun gun farkli olabilirsin canim.
Bubus hadi canim seni bekliyoruz

Kizlar landarch faceten bizim icin grup acmis. Hadi gelin orda da toplanalim

sırf burdaki arkadaşlarla görüşmek için yeni hesap alıcam eskisini kapayalı 3 yıl oldu:)
başka topiclerdede arkadaşlar grup açtılar..ama bir sürü mail adresim vardı unutmuşum:)alınca yazarım burdan

canım benim çok saol yardımlarınıza gerçekten ihtiyacım olacak inşallah herşey yolunda gider :)öpüyorum sziii:)

pirayecim canım sende saol:)endişeler geliyo gidiyo bebeğim inşallah iyiidir keyfi yerinderdir..sizi de öptümm:)

badecimm canım gaz bende de var sorma:)dediğin gibi 7 .hafta da başlıyor belirtiler herkesde farklılık gösteriyor zaten..bide ben hiç kabız olmadım ya ilginçtir..inşallah böyle gider :)

Bubuuus nerdesin?
Kizlar bn size birsey soracagim, yarin adetin 20. Gunu diye tedaviye baslanacak. Uzun protokol. Doktorla konusup kisa protokol olmasini isteyeyim diyorum. Cunku lucrinle vucut yumurta uretmesin isteniyor, gecen tedavide incirlerden e2'm tavandi, bu yuzden uzuna aldilar beni galiba. Ama uzun olunca hem stresi cok olacak, hem zaten 2 embriyom var, yasamazsa bosuna olacak bu stres. Ne dersiniz?

canım hayır olsun:) güzel bi rüyaymış..inşallah ecemin koşup oynadığı günlerinide görürüz:)
de annem niye öle yarım yarım yaptıki ikramları..bak sen:)
dün geldi oda..direk mutfağa soktum kadını biz açızzzzz diye:)
selamını ilettim..onunda selamı var:) gelsin kahveye diyo:)

herkese merhaba 3-4 gündür vücudum kırılıyor.akşam bir ateş ayakta zor duruyorum.allahtan çocuklarım iyi.ayakta hayalet gibi geziniyorum.eşimi yana yakıla arıyorum
bubuş canım güzel haberlerinle dönmüşsündür diye sırf senin için girdim topiğe.kan vermişsin.inşaallah hayırlı haberle şenlenir evin ayyy gün içinde kendimi iyi gördükçe açayım bilgisayarı.hadi dualarımız seninle.
sağlıkla kalın kızlar müjdeli haberlerle sevinin)

takviminizi sevsinler sizinnnn
kasım ayı ne kadar uzak görünüyo dimi şimdi sana...hızla geçecek merak etme..hafta takip edince ayları unutuyo insan..vee akrep burçlu bi çocuğun olacak ayrıca:) bi akrep olarak kolay gelsin diyorum sana
canım benim hiç bulantım olmadı.hiç bişeyden tiksinmedim..habire yedim
gebeliği öğrenddiğim günlerde inanılmaz kasık ağrısı yaşadım..bol su iç demişti dr.rahmi yumuşatır demişti..
seyirme bende yaşadım tam rahmimde adet günümden 2 gün ince falan..
haaaaa birde ben hazneye bıçak batar gibi acı yaşadım..böyle derin derin bi acı..ilk zamanlar çok korkmuştum ama sonra anladımkki rahmin büyüme emarelerinden biriydi.epey devam etti..

ay bunları yazın yaa:)demin rahim ağzımdan derinlere doğru bir ağrı oldu ödüm koptu..demek oluyo bunlar..bu seyirme halen oluyo bende
sanki karnıma biri dokunurda tik olurya öyle ufak bir hareket oluyo...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…