kizlar bubusu cok merak ediyorum geceuyandikca bakindim ama yokdiymi sonuc ya?
ay bunları yazın yaa:)demin rahim ağzımdan derinlere doğru bir ağrı oldu ödüm koptu..demek oluyo bunlar..bu seyirme halen oluyo bende
sanki karnıma biri dokunurda tik olurya öyle ufak bir hareket oluyo...
mutlu haberle gelmeyi cok isterdim ama maalesef kızlar sonucum 11,5 çıktı. dün verdiğim kana güvenemedik akşam tekrar yaptırdık 45 dk onu bekledik. o yüzden uzadı dr la görüşmemiz.
ne varr ne yokk.
çarşamba tekrarr kan vercem o zaman adını koycaz.
ne düşüneceğimi bilmiyorum. bu maç burdan dönmez onu biliyorum sanki.
bu arada gulemcim facede grup actı landarch bugün onunla yazısıyorduk aklına geldi cokda güzel oldu face ini açınca daveti görürsün tatlım. hatta bende yeliz ile zrda nın faceleri yok sizde varsa onlarıda davet edin.
işte böyle dün ve bugün giden kanlar elimde yine kalan sıfır.. allahıma sığındım artık ne gelecekse hayırlısı diyorum.
bubuş benim ilk tedavimde dr. iyi bak 1.1 mi 11.1 mi demişti
bende ne fark eder diye kızmıştım adama..
demekki farkediyo
niye ümitsizsinki belki geç tutundu miniğin ..inş. güzelce katlar değerin..beklemek zor işte ama sonu güzel olsun inş.[/QUOT
bilmiyorum valla cnm allahtan umudumu kesmiyorum ama çokda umutlanmak istemiyorum. yani çok düşük kompakt embryo transfer edildi bazen çekirdeğinden geç çıkabiliyor dedi dr o yüzden çarşamba adını koyacağız.dua et lütfenn..
mutlu haberle gelmeyi cok isterdim ama maalesef kızlar sonucum 11,5 çıktı. dün verdiğim kana güvenemedik akşam tekrar yaptırdık 45 dk onu bekledik. o yüzden uzadı dr la görüşmemiz.
ne varr ne yokk.
çarşamba tekrarr kan vercem o zaman adını koycaz.
ne düşüneceğimi bilmiyorum. bu maç burdan dönmez onu biliyorum sanki.
bu arada gulemcim facede grup actı landarch bugün onunla yazısıyorduk aklına geldi cokda güzel oldu face ini açınca daveti görürsün tatlım. hatta bende yeliz ile zrda nın faceleri yok sizde varsa onlarıda davet edin.
işte böyle dün ve bugün giden kanlar elimde yine kalan sıfır.. allahıma sığındım artık ne gelecekse hayırlısı diyorum.
bubuş benim ilk tedavimde dr. iyi bak 1.1 mi 11.1 mi demişti
bende ne fark eder diye kızmıştım adama..
demekki farkediyo
niye ümitsizsinki belki geç tutundu miniğin ..inş. güzelce katlar değerin..beklemek zor işte ama sonu güzel olsun inş.[/QUOT
bilmiyorum valla cnm allahtan umudumu kesmiyorum ama çokda umutlanmak istemiyorum. yani çok düşük kompakt embryo transfer edildi bazen çekirdeğinden geç çıkabiliyor dedi dr o yüzden çarşamba adını koyacağız.dua et lütfenn..
Allahım inş. bebeğini nasip eder sana canım..inş. yükselecek değerin
canım herseyın hayırlısı ne cok umutlanalım nede umudumuzu kaybedelım sadece dua edıp beklemekten baska yapıcak bıseyımız yok Rabbım hakkında hayırlısını versın ozelden msj atarım canım facemı eklersın olurmu
Allahım inş. bebeğini nasip eder sana canım..inş. yükselecek değerin
Bubus canim umarim degerin yukselir. Bebegin saglikla gelir sana.sen kendine dikkat etmeye devam et. Ilaclarini aksatma.yarina bakalim umarim deger artacak
çok sağolun kızlar dualarınızı eksik etmeyin. rabbim ne kısmet etti bakalım yasayıp göreceğiz. tevekkül etmekten başka çare yok. bi kaç ay dinlenip dondurulmuslara bakacagım artık. dua ediyorum ama çokda umudum yok değer cok düşük çünkü. allahtan hayırlısı bakalım.
kızlar birşey soracağım landrachın açtığı sayfada yazılanlar bizlerin ana sayfasında gözükmüyor değilmi? şunun için sordum.bubuşla dew arasında bir yazışma var bubuşun kan değeri sonucuyla ilgili yazışmışlar ve benim facein ana sayfa kısmında gözüküyordu.
merhaba kızlarrr
adetime 7 gün var..
bi iki gündür sanki adet olcakmışım gibi bi his oluyo karnımda..
ara sıra kasıklarımda hafif sancılar olyo.. karnım çok şişti zaten sertte aynı zamanda dokundugum.
dün beyaz jel gibi yapışkan akıntım oldu.. sankı her an lekelenme olcakmsş gibi hissediyorum.
normalde yaptıgım seyler beni yorar gibi oldu artık..
sizce bunla hamilelik belirtisi olabilirmi..
tecrübelerinizi yazarmısınız boyle olan varmıydı.
canım grup dışarıya kapalıysa görünmez.sen gruba dahil olduğun için görünüyodur heralde:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?