Aşılama Umudumuz Hiç Bitmeyecek, Biz Anne Olacağız Diyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ay bunları yazın yaa:)demin rahim ağzımdan derinlere doğru bir ağrı oldu ödüm koptu..demek oluyo bunlar..bu seyirme halen oluyo bende
sanki karnıma biri dokunurda tik olurya öyle ufak bir hareket oluyo...

:) canım ben çok uzun süre yaşadım bunu..başlarda geriliyodum sonradan alıştım hatta bu acıyı hissettikçe hıh büyüyo bebeğim demeye bşladım:) aynen bıçak batar gibi girişten derine giden bi acı.genelde de bi taraflı oluyodu:) anlatabildimmi bilmiyorum

lee canım çok geçmiş olsun..kuzucukların yormasın seni arada istirahat etmeye çalış..tabii eşinin yeri ayrı dimi canım..

dewww canım bende pirayeden mesaj bekledim bütüm gün o yazsa yazcam canım nasıl inci dişli kuzu? öptüm sizi..

piraye yazmadın bugün:) neyse nerde bu bubuş yaaaa. inşallah kutlamaya gitmişlerdir:)

bu arada landarch ne sayfası açmış? niye burda yazmamış? nereye gircez?

gulem sağol canım içimi rahatlatıyosun:)
cerenm ben lucrini yumurtalar aynı boyda gelişsin ve çatlamasın diye vurulmuştum..senin yumurtayla işin yok..ama dr.un bildiği vardır sen yinede konuş..
lee geçmiş olsun canım.yorma kendini desemde kuzucuklar var:)
bubuş inş. sevinçten aklına gelmemiştir burası merak ettiim canım

Son düzenleme:
bubuş canım inşaallah mutlu haberi almış kutlama yapıyorsunuzdur)
ben de ilaç almıştım sızıp kalmışım.çocuklar evde yalnız.bir uyandım eyvah dedim.canım oğlum benim koltukta uyuduğumu görünce üzerimi örtmüş.odalarında kardeşini oyalamış.ayyy bir daha daha dikkatli olacağım.hala kendimi toparlayamadım.şimdilik bana müsade.inşaallah bubuş mutlu haberle gelir......

mutlu haberle gelmeyi cok isterdim ama maalesef kızlar sonucum 11,5 çıktı. dün verdiğim kana güvenemedik akşam tekrar yaptırdık 45 dk onu bekledik. o yüzden uzadı dr la görüşmemiz.
ne varr ne yokk.
çarşamba tekrarr kan vercem o zaman adını koycaz.
ne düşüneceğimi bilmiyorum. bu maç burdan dönmez onu biliyorum sanki.
bu arada gulemcim facede grup actı landarch bugün onunla yazısıyorduk aklına geldi cokda güzel oldu face ini açınca daveti görürsün tatlım. hatta bende yeliz ile zrda nın faceleri yok sizde varsa onlarıda davet edin.

işte böyle dün ve bugün giden kanlar elimde yine kalan sıfır.. allahıma sığındım artık ne gelecekse hayırlısı diyorum.

bubuş benim ilk tedavimde dr. iyi bak 1.1 mi 11.1 mi demişti
bende ne fark eder diye kızmıştım adama..
demekki farkediyo
niye ümitsizsinki belki geç tutundu miniğin ..inş. güzelce katlar değerin..beklemek zor işte ama sonu güzel olsun inş.

canım herseyın hayırlısı ne cok umutlanalım nede umudumuzu kaybedelım sadece dua edıp beklemekten baska yapıcak bıseyımız yok Rabbım hakkında hayırlısını versın ozelden msj atarım canım facemı eklersın olurmu

Kızlar oglum emzık aldı bugun cok rahat uykusu gelınce emerek uyuyo obur turlu sureklı memede kalmak ıstıyodu oglum babasından almak ıstıyomus emzıgını:) bıde yakısıyo pasama

Bubus canim umarim degerin yukselir. Bebegin saglikla gelir sana.sen kendine dikkat etmeye devam et. Ilaclarini aksatma.yarina bakalim umarim deger artacak

bubuş canım dün çok rahatsız olduğumdan topiğe girememiştim.geç saatte bir ara girdim ve değeri görünce ne yazacağımı bilemedim.
dileğim inşaallah yarın değerinin yükselmesi ve bizlere müjdeyi vermen..eğer ki dilim aslında söylemeye varmıyor olumsuz durumla karşılaşırsanda herşeyde vardır bir hayır deyip önüne bak...bizim kızlar hep dondurulmuşlarıyla buradan güzel haberler verdiler belki senin kuzuda bu şekilde anneciğiyle buluşacak.inşaallah yarın olumlu haberini alırız

kızlar birşey soracağım landrachın açtığı sayfada yazılanlar bizlerin ana sayfasında gözükmüyor değilmi? şunun için sordum.bubuşla dew arasında bir yazışma var bubuşun kan değeri sonucuyla ilgili yazışmışlar ve benim facein ana sayfa kısmında gözüküyordu.

merhaba kızlarrr
adetime 7 gün var..
bi iki gündür sanki adet olcakmışım gibi bi his oluyo karnımda..
ara sıra kasıklarımda hafif sancılar olyo.. karnım çok şişti zaten sertte aynı zamanda dokundugum.
dün beyaz jel gibi yapışkan akıntım oldu.. sankı her an lekelenme olcakmsş gibi hissediyorum.
normalde yaptıgım seyler beni yorar gibi oldu artık..
sizce bunla hamilelik belirtisi olabilirmi..
tecrübelerinizi yazarmısınız boyle olan varmıydı.

canım grup dışarıya kapalıysa görünmez.sen gruba dahil olduğun için görünüyodur heralde:26:

canım jel gibi akıntı yumurtlama akıntısıdır..
geç yumurtlamış olabilirsin..
ben belirti pek yaşamadım önceki hamileliğimde ama genelde adet belirtisi devam eder..
inş. hamilesindir:)

kızlar şimdi tekrar baktım.yazışmalar benim facedeki ana sayfa kısmına tıkladığımdada gözüküyor.ayrıca açılan sayfaya tıkladığımdada gözüküyor.açılan sayfaya tıkladığımda görmem normal.ana sayfamda görmem normal durummu anlamadım.başkaları görmüyordur değilmi?
ayyyy bu konuda cahilliğime verin.sormadan edemedim.başkaları görmüyordur umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…