Canm ewet romanyadan bir tanıdık aracılığı ile getirtirdim, bir haftadır kullanıyoruz esimle beraber. Ben pek bir değişiklik farketmedi ama esim libidoyu arttırdığını söylüyor. Eğer bu ilac ise yararsa isteyenlere temin etme konusunda yardimci olucam. Ben o ilacın ismini Google da arattigimda yabancı forum sitelerine baktım resmen ilacı kullanan herkes hamile kalmis.[/QUOTE
yaa, iyi sen kullan bakalım inş.güzel sonuçlar alırsın bende düşünüyorum ama hem cesaret edemiyorum hemde zaten tanıdığım kimse yok..evet bende çok araştırdım birçok kişi öneriyor(ben çok inanırım böyle bitki özlerine felan ama eşim hiç inanmaz keçi boynuzunu felan zorla içirdim alsam da kendim içerim)inş. sende de işe yarar ..sonra bende cesaret bulur alırım belki(tabi tek tanıdıpım senin tanıdığın oda ayrı:)
herhangi bi yan tesiri varmiymis peki???
Mrb kızlar, suan bodrumdaym.. Adapte olamadm hala, size bı bakaym dedm. Gülem nihayet geldn ozldk valla. Helsa Cnm tukuruktn ovulsyn testini bende anlamiyrm bende idrardan olanledn alicam. Preseed i kullaniyrm birkaç aydır ama hala bitmedi ben çok az kullaniyrm çünkü vicik vicik oluo pek sewmiorm öle olunca. Ortağım ewlenmisti hatirlarsanz dün öğrendim hamileymis :) llk ay hamile kalmış oldu, ben artk sebepsz infertiliteye inanmiyorm. Hepinizi optm byeee
2,5 aylık oldu Arda. uyuyor şimdi. 3 hafta erken doğdu kereta. sabredemedi. Allahım inşallah sizlere de nasip eder. hele uzun uğraşlardan sonra sahip olunca daha bir güzel oluyor.
ben de nysada doğum yaptım. aslında dr.um yalçın eroğluydu ama doğum yaptığım gün annesi vefat etmiş gelemedi. kamil kurt yaptırdı doğumu. memnun kaldım ama 4 4lük değil. yine de nazillili biri için sanırım en iyisi orası. odalar devlet hastanesine göre çok konforlu. Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah...mrb nergis bebeğin sağlıklı omurlu olsun.bende aydın nazııllıdenım.merak ettım doğumunu nerede yaptın benmde 6haftam kaldı.nysa gidiyorum.doğumm yapmıs bırı olarak fıkır almak ıstedm.
ben de nysada doğum yaptım. aslında dr.um yalçın eroğluydu ama doğum yaptığım gün annesi vefat etmiş gelemedi. kamil kurt yaptırdı doğumu. memnun kaldım ama 4 4lük değil. yine de nazillili biri için sanırım en iyisi orası. odalar devlet hastanesine göre çok konforlu. Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah...
slm kızlar moralim çok bozuk klomen işe yaramamış yumurtlamam olmadı halen bugün 14. günü adetimin..dr.polikistik yüzünden dedi yarında gidicem hiç böyle olan varmı yani yumurtlaması geç olan???? bu ayda kaldı aşılama((((
işte minik oğlum Arda...Eki Görüntüle 218921 Eki Görüntüle 218926 Eki Görüntüle 218928 Eki Görüntüle 218929
Badezuzum cnm uzulme lutfen....bu ay olmaz onumuzdeki ay olur sakin kendini yipratma biliyorsun uzuntu bize iyi gelmiyor.....insan kendini hazirladiktan sonra yarida kalinca gicik oluyro o ayri am icini ferah tut cnm...
işte minik oğlum Arda...Eki Görüntüle 218921 Eki Görüntüle 218926 Eki Görüntüle 218928 Eki Görüntüle 218929
slm kızlar moralim çok bozuk klomen işe yaramamış yumurtlamam olmadı halen bugün 14. günü adetimin..dr.polikistik yüzünden dedi yarında gidicem hiç böyle olan varmı yani yumurtlaması geç olan???? bu ayda kaldı aşılama((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?