Aşılama Umudumuz Hiç Bitmeyecek, Biz Anne Olacağız Diyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

herhangi bi yan tesiri varmiymis peki???

benim dediğim branca ursului adı tabi landrachla ayrı tentürden bahsediyosak:) romnayada üretiliyo..ve bilinen birkaç yan etkisi adet kanamsını arttırdığı hamilelik varsa düşük yaptığı felan bazı kişilerde mide rahatsızlıklarına neden olduğu felan yazıyodu ama tam bilmiyorum .

canim sag salim bodruma varmana sevindim yolculugu sevmiyordun :) ama cabucak gitmissin bak ne guzel...tadini cikart iyi eglen kafandan herseyi uzaklastir....
ama ortagina pes diyorum o hamile kalmak icin resmen zor beklemis hic boylesinide duymamistim dogrusu....senin onun hikayelrinide cok dinleme simdi bayar o seni...
sen tatiline bak guzelce dinlen guzelim....sebepsiz infertilite diye ben sana daha once yazmistim asla inanmiyorum yok oyle birsey doktorlar tespit edemiyor o kadar....hani sebebini bulamadiklari her hastalik icin psikolojik derler ya ayni bizim durumda bu iste.....

2,5 aylık oldu Arda. uyuyor şimdi. 3 hafta erken doğdu kereta. sabredemedi. Allahım inşallah sizlere de nasip eder. hele uzun uğraşlardan sonra sahip olunca daha bir güzel oluyor.

2,5 aylık oldu Arda. uyuyor şimdi. 3 hafta erken doğdu kereta. sabredemedi. Allahım inşallah sizlere de nasip eder. hele uzun uğraşlardan sonra sahip olunca daha bir güzel oluyor.

ay karaman ne guzellll nasil sevindim anlatamam....tabi bende hic zaman mevhumu kalmadi uzun bir suredir gecen sende temmzu gibiydi sanirim sen hamile oldugunu ogrenmistin ayyy inan cok mutluyum senin icin....3 hafta erken dogmasi umarim sorun olmamistir arda icin....cokda erken dogum sayilmaz sonucta,hatirliyorum rahimine dikis atilmisti diymi oyle hatirliyorum...eger senin icinde mahsuru yoksa ardanin resmini gonder bize gorelim minigi.....
canim tekrar tebrik ederim anali babali olsun saglikli uzun bir omru olsun...darisi basimiza...

mrb nergis bebeğin sağlıklı omurlu olsun.bende aydın nazııllıdenım.merak ettım doğumunu nerede yaptın benmde 6haftam kaldı.nysa gidiyorum.doğumm yapmıs bırı olarak fıkır almak ıstedm.

mrb nergis bebeğin sağlıklı omurlu olsun.bende aydın nazııllıdenım.merak ettım doğumunu nerede yaptın benmde 6haftam kaldı.nysa gidiyorum.doğumm yapmıs bırı olarak fıkır almak ıstedm.
ben de nysada doğum yaptım. aslında dr.um yalçın eroğluydu ama doğum yaptığım gün annesi vefat etmiş gelemedi. kamil kurt yaptırdı doğumu. memnun kaldım ama 4 4lük değil. yine de nazillili biri için sanırım en iyisi orası. odalar devlet hastanesine göre çok konforlu. Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah...

ben de ilk bebeğim için gün sayıyorum son 1 ay geçmek bılmıyor sıcaklarda cok.Memleketim zonguldağı ozledım ben.AYDIN a gelip gelin olmaya daha alışmamışken şimdii anneliğe hazırlanıyorum :) ALLAH hepimizi bebeklerimize sağlık versin b sıcak gunlerde bebeğim ne yapar kımbılır

çok tesekkurler..bende kamil kurt agıdıyordum son muaynem de yalçın eroğluna gıttım.kamıl bızı esımle resmen çileden cıkardı bırdaha ona gtmemeye karar verdık.yalçın eroğlunada bıde buna gıdelm dıyerek gttk gecen ay.ıyı yada kotu bı fıkrım olmdg ıcın sana sormak ıstedım.tesaduf sende doğumunda onda değilmişsin.evet dosdoğru ne hastane ne doktor duydum nazıllıde.ben nazıllıde daha yenıyım aılem falanda burda deıller fıkır verecek ne arkads nede aıle var.tekrar tesekkrler

maşallah tatlım ARDA çok yakışıklı yahu:) ALLAH banada nasıp etsın oğlumu kucagıma alayım boyle kare kare fotograflarını cekeyım bana evde arkadas olsun :)

karaman81 ozelden msjı yenı farkettım tesekkr ederım cok sağol.ben ozelden yazamıyorum yenı oldgm ıcın bu hakkı bana tanımamıslar :) (selin)

slm kızlar moralim çok bozuk klomen işe yaramamış yumurtlamam olmadı halen bugün 14. günü adetimin..dr.polikistik yüzünden dedi yarında gidicem hiç böyle olan varmı yani yumurtlaması geç olan???? bu ayda kaldı aşılama((((

Badezuzum cnm uzulme lutfen....bu ay olmaz onumuzdeki ay olur sakin kendini yipratma biliyorsun uzuntu bize iyi gelmiyor..... insan kendini hazirladiktan sonra yarida kalinca gicik oluyro o ayri am icini ferah tut cnm...

Badezuzum cnm uzulme lutfen....bu ay olmaz onumuzdeki ay olur sakin kendini yipratma biliyorsun uzuntu bize iyi gelmiyor..... insan kendini hazirladiktan sonra yarida kalinca gicik oluyro o ayri am icini ferah tut cnm...

sağol cnm .evet öyle de bu ay diğer ay derken yıllar geçti..

guleeeeeeeeeemmmmmmmmmmmmmmm
senin kontrolün yarın dimi. bize bilgi vermeyi unutma.

kimseler yok bubuş tatilde, landarch tatilde, kekeçb arada kayboluyordu gene kayıplarda. meldi zaten bu gidişle 9 ay yatacak gibi görünüyor. dew de az kaldı gelecek buralara.

canım polikistik overde daha etkili ilaçlar kullanılmıyomu?.klomen normal denen kadınlarda bile çoğu zaman işe yaramıyo.bana 4 kez klomenle takip yapıldı.ve hep kistlerle boğuştum o dönem.gerçi bende endo varmış belki ondandı ama klomeni hiç güzel anmam.aşılaman iptalmi oldu şimdi,biliyorum can sıkıcı bi durum ama belki önümüzdeki günlerde çatlama olur.ilişki olayını aksatmayın yinede belli olmaz bu işlere..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…