merhaba canlar
randevum akşam saaindeydi biraz önce geldik haber vereyim deidm. bebeğimin kalp atışlarını gördüm Allah'a çok şükür. bugün çok heyecanlıydım heyecandan akşama kadar birşey yemedim. çok rahatladım. öpüyorum sizleri.
merhaba canlar
randevum akşam saaindeydi biraz önce geldik haber vereyim deidm. bebeğimin kalp atışlarını gördüm Allah'a çok şükür. bugün çok heyecanlıydım heyecandan akşama kadar birşey yemedim. çok rahatladım. öpüyorum sizleri.
işte buuu harika bir haberr.. aksini hiç düşünmemiştik biz canm ama tabiki senin endişeni anlayabiliyoruz, eminim bizde hamile kaldığımız zaman bizde aynı durumda oluruz. rahatlamış olmana çook sewindim, artık hamileliğin keyfini çıkarmaya ne dersin
kızlar ben akşam çamaşırımda yine leke gördüm bugn adetimin 9.günü aklıma acaba yumurtlama falan mı oluyor diye geldi. ben aylar once tükürükten ovulasyon testi almıştım, hiçbir zaman ovulasyonu yakalayamadım diye çekmeceye tıkmıştım. iki ihtimal vardı ya ovulasyon olmuyordum yada test bozuktu. bu sabah erkenden testi yaptım ve görüntü pozitife çok yakın. şaşırdım demekki test bozuk deilmiş..
Kızlar ben sonunda tatile cıkıyorum büyük bir umutla. Inşallah kendi kendime pozitif düşünceyi becerebiliirm.
Meldi okudum cnm msjını cok mutlu oldum inşallah dahada sağlıkla yürüteceksin. Ilk bebişimizi sağlıkla mutlulukla dünyaya getireceksin allahın izniyle.
Hepinizi ayrı ayrı öpüyorum. Allaha emanet olun. Döndüğümde yarınızdan fazlanızı hamiş görürüm inş.
canım iyi tatiller sana..benim yerimede dinlen..inşallah tatil dönüşü güzel haberlerle gelirsinöpüyorum seni..
işte buuu harika bir haberr.. aksini hiç düşünmemiştik biz canm ama tabiki senin endişeni anlayabiliyoruz, eminim bizde hamile kaldığımız zaman bizde aynı durumda oluruz. rahatlamış olmana çook sewindim, artık hamileliğin keyfini çıkarmaya ne dersin
kızlar ben akşam çamaşırımda yine leke gördüm bugn adetimin 9.günü aklıma acaba yumurtlama falan mı oluyor diye geldi. ben aylar once tükürükten ovulasyon testi almıştım, hiçbir zaman ovulasyonu yakalayamadım diye çekmeceye tıkmıştım. iki ihtimal vardı ya ovulasyon olmuyordum yada test bozuktu. bu sabah erkenden testi yaptım ve görüntü pozitife çok yakın. şaşırdım demekki test bozuk deilmiş..
GULEMCIM cnm hosgeldin merake tmeye basladik seni hatta landarch ile konustuk telef nolarimizi edilenelim birbirimizin en azindan boyle herhangi biriniz ortadan kaybolursa arayip soralim hersey yolundami diye?vallaha merak ettik :)
iyi olmana sevindik temmzu geldi catti heyecanla guzel bri tup bebek tecrubesi yasamani diliyorum cnm asla ben landarch gibi degil meldi gibi mutlu sonlar olsun insalah....dualarim bu yonde....
bende 15inde ordayim kismetse hergunum ayri yogun geciyor malum burdkai isleri duzenle,hediyeler onlar bunlar....gelip ne kadar kalacagim belli olmadigi icin iyi organize olmam gerekiyor malum...
opuyorum hepinizi...iyi hafta sonlari hepinize....
GULEM canım ortaya çıktın sonunda:) iyi olmana sevindim. Dew haklı insan gerçekten merak ediyor, çünkü alışmışız birbirimize.
GULEM seninde az kaldı baksana ağustos başı bibi inşallah güzel haberlerini almış olacağız.
BUBUŞ sen tatilden yeni gelmemişmiydin tekrardan tatil kıskandım seni:)
nihayet buldum sizi. Arda'dan pek vakit bulamıyorum nete girmeye. hepinizin iyi olmasına sevindim. Gulem benimde tiroid problemim devam ediyor. hamileliğim boyunca ilacımı arttırmıştı dr. hala ilaç kullanıyorum sanırım ömür boyu kullancağım. hepinizi öpüyorum.
Mrb kızlar, suan bodrumdaym.. Adapte olamadm hala, size bı bakaym dedm. Gülem nihayet geldn ozldk valla. Helsa Cnm tukuruktn ovulsyn testini bende anlamiyrm bende idrardan olanledn alicam. Preseed i kullaniyrm birkaç aydır ama hala bitmedi ben çok az kullaniyrm çünkü vicik vicik oluo pek sewmiorm öle olunca. Ortağım ewlenmisti hatirlarsanz dün öğrendim hamileymis :) llk ay hamile kalmış oldu, ben artk sebepsz infertiliteye inanmiyorm. Hepinizi optm byeee
Mrb kızlar, suan bodrumdaym.. Adapte olamadm hala, size bı bakaym dedm. Gülem nihayet geldn ozldk valla. Helsa Cnm tukuruktn ovulsyn testini bende anlamiyrm bende idrardan olanledn alicam. Preseed i kullaniyrm birkaç aydır ama hala bitmedi ben çok az kullaniyrm çünkü vicik vicik oluo pek sewmiorm öle olunca. Ortağım ewlenmisti hatirlarsanz dün öğrendim hamileymis :) llk ay hamile kalmış oldu, ben artk sebepsz infertiliteye inanmiyorm. Hepinizi optm byeee
cnm sen bir ara bir ilaçtan sözetmiştin ne yaptın onu alabildinmi???yurtdışından gelicek olan
Canm ewet romanyadan bir tanıdık aracılığı ile getirtirdim, bir haftadır kullanıyoruz esimle beraber. Ben pek bir değişiklik farketmedi ama esim libidoyu arttırdığını söylüyor. Eğer bu ilac ise yararsa isteyenlere temin etme konusunda yardimci olucam. Ben o ilacın ismini Google da arattigimda yabancı forum sitelerine baktım resmen ilacı kullanan herkes hamile kalmis.
merhaba
ilacin ismini alabilirmiyim canim .
nihayet buldum sizi. Arda'dan pek vakit bulamıyorum nete girmeye. hepinizin iyi olmasına sevindim. Gulem benimde tiroid problemim devam ediyor. hamileliğim boyunca ilacımı arttırmıştı dr. hala ilaç kullanıyorum sanırım ömür boyu kullancağım. hepinizi öpüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?