Aşılama Umudumuz Hiç Bitmeyecek, Biz Anne Olacağız Diyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Helsa guzelim dogru bugun carsamba ay ben bu hafta pazartesi izinliydim hala salidayiz saniyorum o yuzden kusura bakma...kalp atislarini duymaniza cok sevindim eminim harika bir duygu..icinde bir canli var senin bir parcan ve farkli bir kalbi var yani dusuncesi bile beni heyecanlandiriyor icinde oldugunu bilmek eminim cok daha farklidir....senin icin cok mutlu oldum canimcim...
onun disinda hersey yolunda diymi?endise kat sayini biraz dusurmustur eminim bu guzel gun....umarim hep guzel haberler duyariz senden de Meldiden de...
opuyorummm

işte buuu harika bir haberr.. aksini hiç düşünmemiştik biz canm ama tabiki senin endişeni anlayabiliyoruz, eminim bizde hamile kaldığımız zaman bizde aynı durumda oluruz. rahatlamış olmana çook sewindim, artık hamileliğin keyfini çıkarmaya ne dersin

kızlar ben akşam çamaşırımda yine leke gördüm bugn adetimin 9.günü aklıma acaba yumurtlama falan mı oluyor diye geldi. ben aylar once tükürükten ovulasyon testi almıştım, hiçbir zaman ovulasyonu yakalayamadım diye çekmeceye tıkmıştım. iki ihtimal vardı ya ovulasyon olmuyordum yada test bozuktu. bu sabah erkenden testi yaptım ve görüntü pozitife çok yakın. şaşırdım demekki test bozuk deilmiş..

canım bu yumurtlama işleri belli olmuyor. bak benimki benim hesabımdan 5 gün geri, geç yumurtlama olabilir dedi doktor. zaten abzılarında yumurtlama zamanı hafif bir şekilde kan gelebiliyor yumurtlama kanaması derler. bendende 2 kere gelmişti geçen aylarda şaşırmıştım önceden hiç olmamıştı.

merhaba kızlarrrrrrrrrrrrrrr....sonunda bağlanabildim:) nasılısnız bakalım?ben evimde vakit geçiriorum,temizlik falan..internetim yoktu ve kör gibiydim.özledim sizi hemen bi geçmişi okuyacağım,epey olmuş..

canlarım,şööyle okudum geçmişi,sizi teknik problemlerden dolayı merakta bıraktım,müşteri hizmetlerindeki bayanla bu sabahki kavgamdan(tabii o sesini çıkaramadı benim hiddetimden)sonra 1 saat önce telefon geldi..probleminiiz çözüldü diyedün akşamdan beri sürekli şu kibar görevlilerle kavga halindeyim..en son fazla kibar konuşan bi erkek;hanımefendi 3.kez anlatıyorum deyince benim şartellerim attı ve dedimki senin konuşma şeklinde problem var,ne dediğin anlaşılmıyo ki:)))))))))) neyse kızlar,maalesef işler böyle yürüyo memlekette..

bende sizleri çok merak ettim..
landarch canım yeni yaşın hayırlı olsun.30 unda olan biri olarak söyliim,alışmak zor olmuyo,yaşınız?sorusu gelince aklına gelio bitek:) olsun,sağlıkla yaşa inşallah.31 olmadan anne ol inşalllaaaahhh:) ovülsayon olduğunu yazmışsın,inşallah meyvesini alırsınız,çok çalışın..
helsa canım güzel haberini yüzümde gülücüklerle okudum..çok sevindim,korkma artık..hem ne güzel bak bulantısız,ne dilersen ye,güzel beslen..ceviz tüket bol bol
meldi canım iyi olmanıza sevindim,kızların dediği gibi çok merak ediyoruz sizleri,neler yaşadığınızı..bende seni düşünerek moral buluyorum canım..
dew cim 12 sinde geliyorsun demek,az kalmış..tatilde iyi gelecek sana.aslında benimde çok ihtiyyacım var ama bu sene tatil yok..
benim d.k.h. 5 temmuzda bitiyo,6 temmuzda ilk muayeneye gitcez.sanırım 10 u gibi adet olcam.sanki sona gelmiş gibi hissediyorum kendimi.tabiiki olmazsa tekrarı var,nasip vs..vs..düşünüyorum kader diyorum ama ne bileyim..sizlerle yazışmadan geçirdiğim günlerde yapmam gereken işlerle uğraştım.temizlik yaptım falan..evde oturmadım,kendi kendime kalmak bana iyi gelmiyor zaten..kurgulamadan atıyorum sokağa kendimi..hergüne bi arkadaşıma randevu verdim..ilacı sayarak içmekten nefret ediyorum çünkü..çookkk kist oldu ve çok kullandım bu ilacı.o yüzden 21 günü tamamlamak beni hep çok yordu.hep bu ilacı verdikten sonra dr.dan ağlayarak çıktım.şimdi ise bitmek üzere..gündüzleride kitap okdum bol bol..ama sizin motivasyon kitaplarınızın aksine ben polisiye kitaplardan hoşlanıyorum:) birde sizin bahsettiğiniz vücuda faydalı hiç bişey yapmıyorum..yani yemek yiyip çayımı içiyorum,(landarch duymasın arada telliyorum:) elimde elevitler falan var ve doktora aldım dedim,tamam ona sonra başlycaz dedi..selenyum haşimatoluların alması gerekiyomuş,onuda almadım..off..çokmu rahatım ben?baktırmam gereken troidlerime bile bi haftadır baktıramadım,merkeze gidince bakarlarmı acaba?
kızlar şimdi bana gidince tahlil falan yaparlarmı?nelerden geçeceğim?
artık buralardayım ben;öpüyorum hepinizi..oo amma yazmışım:))

Son düzenleme:

canım iyi tatiller sana..benim yerimede dinlen..inşallah tatil dönüşü güzel haberlerle gelirsinöpüyorum seni..

canım iyi tatiller sana..benim yerimede dinlen..inşallah tatil dönüşü güzel haberlerle gelirsinöpüyorum seni..

GULEMCIM cnm hosgeldin merake tmeye basladik seni hatta landarch ile konustuk telef nolarimizi edilenelim birbirimizin en azindan boyle herhangi biriniz ortadan kaybolursa arayip soralim hersey yolundami diye?vallaha merak ettik :)
iyi olmana sevindik temmzu geldi catti heyecanla guzel bri tup bebek tecrubesi yasamani diliyorum cnm asla ben landarch gibi degil meldi gibi mutlu sonlar olsun insalah....dualarim bu yonde....
bende 15inde ordayim kismetse hergunum ayri yogun geciyor malum burdkai isleri duzenle,hediyeler onlar bunlar....gelip ne kadar kalacagim belli olmadigi icin iyi organize olmam gerekiyor malum...

opuyorum hepinizi...iyi hafta sonlari hepinize....

GULEM canım ortaya çıktın sonunda:) iyi olmana sevindim. Dew haklı insan gerçekten merak ediyor, çünkü alışmışız birbirimize.
GULEM seninde az kaldı baksana ağustos başı bibi inşallah güzel haberlerini almış olacağız.
BUBUŞ sen tatilden yeni gelmemişmiydin tekrardan tatil kıskandım seni:)

bende hep bu tükürükle yapılan ovülasyon tetsini düşünüyordum ama anlamam diye idrar tetsini alıyordum. günlerimi yakalıyordum o zamanlar. preseed denedinmi hiç canım.

nihayet buldum sizi. Arda'dan pek vakit bulamıyorum nete girmeye. hepinizin iyi olmasına sevindim. Gulem benimde tiroid problemim devam ediyor. hamileliğim boyunca ilacımı arttırmıştı dr. hala ilaç kullanıyorum sanırım ömür boyu kullancağım. hepinizi öpüyorum.

Mrb kızlar, suan bodrumdaym.. Adapte olamadm hala, size bı bakaym dedm. Gülem nihayet geldn ozldk valla. Helsa Cnm tukuruktn ovulsyn testini bende anlamiyrm bende idrardan olanledn alicam. Preseed i kullaniyrm birkaç aydır ama hala bitmedi ben çok az kullaniyrm çünkü vicik vicik oluo pek sewmiorm öle olunca. Ortağım ewlenmisti hatirlarsanz dün öğrendim hamileymis :) llk ay hamile kalmış oldu, ben artk sebepsz infertiliteye inanmiyorm. Hepinizi optm byeee

hoşbuldum canım..haklısınız valla,benimde aklım hep buradaydı.nete girmeye fırsatımda olmadı hiç,bağlantının tamamlanmasını bekledim maalesef.tel.işi iyi fikir canım.çok güzel olur.
evet temmuz geldi,nisandan sonrası geçmek bilmedi,ama 6 sında ilk muayenedeyim.heyecanlanamıyorum ben,yine umutsuzum,ve tutsun diye dua edemiyorum,sadece Allaha havale etmiş bi moddayım..ha oraya gidip,takiplere başlayınca değişirim kesin..şu an bi belirsizlik içindeyim.senin içinde bu yaz hareketli geçecek,inşallah evine bebeğnle dönersin canım.dualarımız hep karşılıklı..

canım benim,bende resmen kendimi yanlız hissettim:) eşimleyim ama sizin sohbetinize alışmışım valla ağustosun ilk haftası alıcam dimi sonucu?eğer tutmazsa diye planlar,tutarsa diye planlar..sıkılıyorum bu muhabbetten..eşimin ilk cümlesinde konuyu kapattırıyorum..sadece ve sadece hayırlısı diyebiliyorum..

canım epeydir görüşemedik..ne kadarlık oldu bebeğin?sağlıkla büyüt canım.troid olayı sürekli bişey maalesef..önemli olan sağlıklı bi bebek dünyaya getirebilmek,artık doğar doğmaz bakılıyo bebeklerin troidine değilmi?neyseki bi ilacı var canım..bende içiyorum,3-4 aya bi baktırıyorum..bebişini öp benim yerime..Allah sağlık versin sana ve ailene..öptüm canım..

canım geldim geldim..tabii sizler tatile ben eve:) canım sen ovülason olduğun zaman akıntı falan yaşıyomusun?yani tatildesiniz nasılsa,bol bol değerlendirin vaktinizi,gün takip etmesende denk gelecek,tatil bebeği bak sıramı sana verdim zaten ben,sen temmuz ben ağustos:))) ortağınada helal olsun ne diiyiimmm,yani çokmu istiyomuş,ben 1 yıl oluveririm diye mızıklıyodum resmen,evliliğim otursun diye...neyse hayırlı olsun..öptüm canımmm,benim yerimede yüz

cnm sen bir ara bir ilaçtan sözetmiştin ne yaptın onu alabildinmi???yurtdışından gelicek olan

cnm sen bir ara bir ilaçtan sözetmiştin ne yaptın onu alabildinmi???yurtdışından gelicek olan

Canm ewet romanyadan bir tanıdık aracılığı ile getirtirdim, bir haftadır kullanıyoruz esimle beraber. Ben pek bir değişiklik farketmedi ama esim libidoyu arttırdığını söylüyor. Eğer bu ilac ise yararsa isteyenlere temin etme konusunda yardimci olucam. Ben o ilacın ismini Google da arattigimda yabancı forum sitelerine baktım resmen ilacı kullanan herkes hamile kalmis.

merhaba
ilacin ismini alabilirmiyim canim .

karaman hosgeldin cnm uzun zaman oldu cok az yazmissin anlat biraz ...ya bidakka senin dogumun oldumu arda yazmissin....lutfen geri gel ve yaz lutfen.....merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…