kızlar benim dozum baya yüksek ya..meldinin 8 tane toplandığını kaçırdım heralde ben..süper bi sonuç..ilkinde azdı diye hatırlıyorum..ya 3 tane oluşsa sevineceğim valla..ama bu kadar dozlada korktum ben.ödem falan oluyoya bide ohss miydi,o neden oluyodu?ilaç dozuylamı alakalı?aklıma gelen başıma gelmesinde.heralde ne yaptıklarını biliyolardır..bugün eşimle yaptırmamız gereken testler için kan verdik.listede smear var,ama bulunduğum yerde yapmadılar.adetin 10-18 günlerinde yapılacakmış.merkezi aradım tamam burda hallederiz dediler.
helsacım bebişin nasıl:) ya ne güzel mide bulantın yok,beslen,keyfine bak:) banada oğlan gibi geliyo:)
dew canım sende biran önce başlada beraber gün sayalım:)
kızlar benim dozum baya yüksek ya..meldinin 8 tane toplandığını kaçırdım heralde ben..süper bi sonuç..ilkinde azdı diye hatırlıyorum..ya 3 tane oluşsa sevineceğim valla..ama bu kadar dozlada korktum ben.ödem falan oluyoya bide ohss miydi,o neden oluyodu?ilaç dozuylamı alakalı?aklıma gelen başıma gelmesinde.heralde ne yaptıklarını biliyolardır..bugün eşimle yaptırmamız gereken testler için kan verdik.listede smear var,ama bulunduğum yerde yapmadılar.adetin 10-18 günlerinde yapılacakmış.merkezi aradım tamam burda hallederiz dediler.
helsacım bebişin nasıl:) ya ne güzel mide bulantın yok,beslen,keyfine bak:) banada oğlan gibi geliyo:)
dew canım sende biran önce başlada beraber gün sayalım:)
tedavin hayırlı olsun canım.senle aynı merkezdeyiz.benimde muayenede 29 folikül saydılar.ben de smear testi yaptırmadım 2 yıl önce yaptırmıştım o sonucu kabul ederler mi ki?Senin muayeneyi kim yaptı benimkini Kemal bey yapmıştı..
canım korkma, ohss ın ilaçla alakası yok yumurtası çok olanda oluyor genelde de pko lularda oluyor. şimdiden böyle şeylere takma, rahat ol. ben kendi tedavimde baştan beri hep olumsuzdum herşeyi takıyordum doktora güvenmiyordum sonuç koca bir sıfır oldu. canımsın benim gibi yapma. doktor olan onlar demekki öylesini uygun gördü. o kan testlerini formalite icabı dosyaya koymek için istiyorlar birde raporlu olacaksa olması gereken şeyler.
meldinin ilkinde 3 toplandı 2 si döllendi 1 i kondu biri donduruldu.
güzel düşün güzel olsun gelsin bebişimiz.
insan çok stres içinde olunca sonuç malesef hüsran oluyor fazla kafaya takmadan kendi kendimize terapi yapmaya çalışmamız lazımzor biliyorum ama stres en baş düşman..
tedavin hayırlı olsun canım.senle aynı merkezdeyiz.benimde muayenede 29 folikül saydılar.ben de smear testi yaptırmadım 2 yıl önce yaptırmıştım o sonucu kabul ederler mi ki?Senin muayeneyi kim yaptı benimkini Kemal bey yapmıştı..
canım tanıdım seni..yasmin ve seninle daha önce yazışmıştım değilmi? nasılsın? ben senin ve yasminin oldu diye hatırlıyorum..benim 9 baya düşük,napalım hayırlısı.smear testimi orda yaptıracağım ben,sende söylersin,muayenenin birinde alırlar belki..ben murat beye muayene oldum.biraz suratsız bi adam:)
yok canım ben hamile deilim başlamadım tadaviye daha.murat bey yapsın istiyorum ben de.çünkü kemal beye kalsa yapmıcak bile.suratsız olsun zaten ben yumurta takibini vitale hastanesinde yaptırcam.dier testlere baktı kemal bey aşılama olmaz dedi.tüp bebek için de erken bence dedi.ee ne yapcaz yani dedim.hemen başlayalım dedim öyle kaldı.bi de iyi bir adaysın dedi ama bu işler hiç belli olmuyor.Senin olmasını da o kadar çok istiyorum ki inş olur
canım çok sağol..dün ordaydım ben.kemal beye 2 yıl önce 2 kez gittim.bana panik yapıyosun dedi..ama bende o kadar çok sorun çıktı ki.(merkezin sayfasında anlatmıştım.)sizdeki sorun ne?aşılama olmazsa tüpmü olacak?neden kararsız kalındı?birde takibi neden merkezde olmuyosun?yani kemal bey evet bu işten anlıyo ama keşke benim ısrarlarıma kulak verseydi..neyse geç kaldığımı düşünüyorum ama yapacak bişey yok..murat beye bırakıcam artık:)
benim eşimde morfoloji ve hareket problemi var.Kemal bey böyle durumda aşılamayı size önermiyorum dedi.direk tüp yapcaz.yaşın genç bekleyebilirsin dedi ama aşılamaya bile ihtimal vermezken normal yolla beklemek hiç mantıklı deil dimi.yani Kemal bey biraz ağırdan alıyo gibi.benim kadın dpğum dr um vitalede takiplerimi o yapsın istiyorum.ben de sorun yok ama beklersek bu stresle çıkar diye acele ediyorum işte. elimizden geleni yapalım rabbim hepimiz için hayırlısı neyse onu göstersin.geç kalmış deilsin yumurta rezervi de deişebilir ki zaten bir yumurta bu iş için yeter.murat beyin de elinin uğurlu olduğunu duyuyorum:))
haklısın canım..sabah verdiğim kanın sonuçlarında prolaktinim yüksek çıkmış.kalbim sıkıştı tam ağlayacağım,nette doğum k.h. dan sonrada yükselir yazısını okudum(benimde salı bitti ilacım) ve direk kapattım.daha başka bişey okuyamayacağım..
2 sene önce 20 folikül,şimdi 9 a düşmüş..hayret yani..meldinin ilkinde ilacı baya azdı o zaman..ikincide 6 döllenmiş süper.ya doğru sölüyosun canım,bırakalım işlelrini yapsınlar değilmi?tek derdim bende yeni bişey daha çıkarsa diye.ama güzel düşünmeye,hayal kurmaya çalışıyorum yinede)
internetten birşey araştırma. farklı şeylerle kendini konsantre et olaya, nebileyim bebek şeylerine bak, güzel hayaller kur, çok az kaldı kavuşmana onu düşün. doktoruna merkezine güven. durumum kötü diye karamsar olma. bu işler hiç belli olmuyor sayıya falanda bakmıyor önemli olan kaliteli olması. evet sayı insanda biraz moral oluyor ama sana gerekli olan 1 tane kaliteli. bana bak durumum iyiydi güya 2 tane normal yolla gebeliğim olmuştu.herkes senin kesin olur diyordu, o kadar kötü bir tablo oluştu ki. fazla büyüyen yumurtam oldu, aspire ettiler. 11 tane toplandı 6 sı olgun çıktı ve sadece 2 si döllendi, iyi kalite dediler ama bana çok inandırıcı gelmedi çünkü 2.gün transferi yapıldı alel acele. bu işin kitabı yok, herşey dört dörtlük görünür olmaz, herşey kötü görünür onunki olur.onun için canım moralli ol ki şansın artsın.
meldide ayrıca gonal-f 300 kullanmış 225 değil.
internetten birşey araştırma. farklı şeylerle kendini konsantre et olaya, nebileyim bebek şeylerine bak, güzel hayaller kur, çok az kaldı kavuşmana onu düşün. doktoruna merkezine güven. durumum kötü diye karamsar olma. bu işler hiç belli olmuyor sayıya falanda bakmıyor önemli olan kaliteli olması. evet sayı insanda biraz moral oluyor ama sana gerekli olan 1 tane kaliteli. bana bak durumum iyiydi güya 2 tane normal yolla gebeliğim olmuştu.herkes senin kesin olur diyordu, o kadar kötü bir tablo oluştu ki. fazla büyüyen yumurtam oldu, aspire ettiler. 11 tane toplandı 6 sı olgun çıktı ve sadece 2 si döllendi, iyi kalite dediler ama bana çok inandırıcı gelmedi çünkü 2.gün transferi yapıldı alel acele. bu işin kitabı yok, herşey dört dörtlük görünür olmaz, herşey kötü görünür onunki olur.onun için canım moralli ol ki şansın artsın.
meldide ayrıca gonal-f 300 kullanmış 225 değil.
canım dün nette güzel bişeye baktım..doğum fotoğrafçılığına baktım:) o ilk anlardaki resimleri merak ettim..harika şeyler.düğün zamanında da telaşla güzel resimler çekilemedik biz..ve fotoğraf işi hep içimde kalmıştır.ve doğum fotoğrafçılığını izlemiştim tv.de,nette de baktım.aklıma sana yazmak geldi.eğer olursa ben kesin yapcam bunu..ama öncelikle sen geldin aklıma..mutlaka bak,çok güzeller..
Vallaha gulem aslinda arkadasim ayni senin yasdiklarini yasadim lutfn benim yaptigim hatayi yapma bastan uzmeye baslama kendini...tedavim suresince bazi olumsuzluklarla karsilastim belki hatirlarsin kendimi harab ettim ve sonucu kabullendim daha bastan sakin benim yaptigimi yapma tedavi kolay degil uzun bir surec belki zaman zaman seni uzecek seyle rolabilir ama sakin uzulme eminim iyi gidecek ve o bahsettigin fotograficyi ayarliyacaksin bak gor en guzelinden resimlerin olacak....
dew canım...çok gerginim aslında..oluruna bıraktım zannediyorum,kaderci olmaya çalışıyorum..meldi gibi örnekleri aklıma getiriyorum,olmasa bile son değil diyorum vs..vs..ama kafamıda kumlara gömmek istiyorum.bi kıştır görmediğim insanlar ordu gibi oldular sanki..her biri başka bi gün karşıma geçip ''daha yokmu?,stres yampıyosn,yoksa olur'' şeklinde saçmalıyolar..ailemdekileri teker teker uyarıyorum,kimseye anlatmayın diye..kuzenime sölemiş annem...çıldırdımm.ne gerek var?zira kız arayıp duruyo,nasılsın diye..anneme patladım tabii..yani o bile anlayamıyo..normalmişim gibi davranmaya çalışıyorum ya,şu an boğazıma düğümlendi nefesim..bıraktım kendimi,biraz ağlarsam rahatlycam............işte bu gece böyleyim canım..adetimi beklerkenki ruh halim...sabaha rahatlarım heralde..canım iyiki varsınız yaaa..keşke bi arada olsak..vallahi çok ihtiyacım var..sizleri seviyorum..
ben cok umutsuz bi insanım sanki hiçbirzaman anne olamayacak gibi bir his var içimde evlenakeli 4sene oldu ama hiçbirşey istediğim gibi olmadı en önemlisi bi bebeğim olmdadı neden ben diyorum ne yazıkki biliyorum böyle düşünmemem lazım sanki artık budünyada hiç birşey benim istediğim gibi olmayacak............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?