Aşılama Umudumuz Hiç Bitmeyecek, Biz Anne Olacağız Diyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

bubuscum hadi hayirlisi canim ya...guzel haber alalim senden insallah....

gulemcim guzel bir hafta sonu gecirmene sevindim...

herkese iyi haftalar kizlar

evet canım,birde bahar geldi,ohhh ısındım valla..canım inşallah seninde içinde baharlar açmıştır:) bu yaz güzel geçer umarım hepimiz için..
bugünlerde sakiniz yine..kızlar uğramamış hiç..neyse herkese iyi haftalar..

tşk ederim canlarım iyi dilekleriniz için. inş. hepimize bu yaz cok iyi gelir. arenden müjde alsak sırasıyla bizlerde arkasından gidelim inş.
öpüyorum.

kızlarrr nerelerdesiniz? aaa konu nerelere gitmiş.
benim son 2 günüm. ara ara bir sancım oluyor tamam diyorum birazdan kanamam başlayacak.sonra geçiyor gayet normal oluyorum. bu ay dikkatimi çeken tek şey göğüslerimin ucu yumurtlama döneminden sonra kaşınmaya başladı. inş. hayırlı bişey içindir. cumaya olmazsam test yapıcam hemen.

slm kızlar..buralar çok sakin,arende sonuçtan önce yazmayaka galiba, meldiden güzel haberler var,4 tane embriyo oluşmuş,bugün yada yarın transfer olacakmış.sonuca kadar o da uğramayacak..pozitif sonuçlarla gelirler inşallah..bubuş canım inşallah bebişin gelmiştir..merakla bekliyoruz..

canlar yarın transferim var saat 3de. dualarınızı esirgemeyin lütfen. cuma günü aren arkadan ben sırayla mutlu haberler veririz inşallah.

diğer topik ismiyle pişti olmuşuz. herkesin gönlünden geçenler aynı çünkü. önemli değil. topiğimiz uğurlu gelecek. hissediyorum ben.

sevgiler........

canım günaydın
Dualarımız seninle allah yardımcın olsun , herşey yolunda gittin inşallah çok güzel haberler alalım sizden

Arendende güzel haberler alıcaz inşallah, merakla bekliyoruz.

topiğimiz sizinle şenlensin inşallah

cnm hadi hayırlısı inşallah sonucun pozitifle dönersin.
rabbim yar ve yardımcın olsun. girmeden önce bol bol ayetel kürsü oku.
dualarımız seninle ve arenle..
benimde hiç umudum yok hasta olacak gibi ağrılarım var. yine olmadı galiba. neyse allah büyük bakalım neler yaşatıcak daha bizlere.
bend ebu topicten cok umutluyum. inş. sırayla patlatırız.

meldi şu dakikalarda bebişine kavuştu değilmi...meldi canım dualarımız seninle..
bende sabırsızlanıyorum tedavi için....inşallah sırayla pozitifleri alırsınız,hem bana morla olur:)

meldim cnm dun arayamadim seni yaaaaa gelemedim KK'ya su dakikalar bebegine kavustun insallah hayirlisi olacak....ay cok heyecanliyim....bugun yarinda arenden alacagiz haberleri cumada bubus senden alacagiz haberleri hadi bizlere guzel bir haftasonu hediyesi verin lutfennnnnnnnnnnnnnn

arkadaşlar inşaalah hepimizin duaları kabul olur.
Bende bu topiğin bizlere uğurllu geleceğine inanıyorum.
Meldi den yana içimde bir umut var inşallah mutlu haber verir.

inşallah vizontele inşallah...
bende dünden beri bozuğum;2.çocuğu düşünen bi kuzenim var,1 yıldır olmuyodu ve benim durumumuda biliyo,çok iyiyizdir..bi yıldır telefonlaşırız,noldu sende bişey varmı falan diye..epeydir aramıyo,dün öğrendimki hamileymiş..tabii başkasından duyuyorum..ne kötü değilmi..arayıp bana ben hamileyim diyemiyo..bunu yaşadığım kaçıncı kişi...arkadaşımlada aynı şey oldu,face den oldumu,olmadımı diye konuşurken bi bakıyorum epeydir yazmıyo,canım naaptın yokmu daha diye soruyorum var şu kadar haftalık diyo..ne düşünüyolar acaba..beni üzmek istemiyo olabileceklerini düşünüyorum ama bu beni daha çok üzüyo..benden çekindikleri fikri çok üzüyo beni..kendimi daha çok yenik hissediyorum..oturupta neden benim olmuyo diye ağlayamadan bu tavırlara ağlıyorum artık..

Son düzenleme:

Gulemcim haklisin ama arayip soylese bu seferde yinemi hamile haberi yaa diye uzulecegiz...yani uzulmek degil tabi ama ben ne zaman verecegim bu guzel haberi cevreme diye dusunuyro insan...uzulme sakinda kizma kuzenine seni dusunmus kotu niyeti oldugunu sanmiyorum...

bu arada AREN gelmemis belki haber vardir diye actim KKyi ama malesef henuz haber yok cok meraktayim....

ya kizlar size birsey sorcam haftaya persembe doktor kontrolum var o zaman ogrenecegim ama size bi danisayim dedim kist oldugundan supheleniyorum sol karin boslugumda agri var 1-2 gundur gairp bir agri rahatsizlik gibi boyle sanki siskinligim var gibi bilemedim kist boyle bir agri yaparmi ne dersiniz?:44:

gulem üzülme cnm.Ben kötü niyetli olduklarını düşünmüyorum.
Biz bu durumdan çok hassasız artık söyleselerde söylemeselerde üzülüyoruz.
Çünkü üzüntü bizim içimizde.Sıkma canını sende hamileliği yaşamış birisin.
Yine mutlaka yaşacaksın. Ama ben 2 yıldır hiç yaşayamadım bile.

cnm yaa üzme kendini. bazen en yakının bile düşünmeden öyle laflar ediyoki inanamıyosun üzülsen bir türlü anlayışla yaklaşsan bir türlü. bende işyerinde çok yakın arkadasımdan o yüzden mesafe koydum araya. gecen sene doğum yaptı.hamileliğinde hep yanındaydım. doğumuna gittim.sonrasındada bebeğini cok sevdim ailece görüştük. ama işyerinde başkalarıyla birlikte otururken sohbet ederken bile sürekli bebeğinden bahsetmeye basladı. sanki çok büyük bişey basardım anlata anlata tadını çıkarıyorum der gibi. hep dinledim katıldım ama artık sabrım kalmadı üzülmeye başladım bide her lafın sonunda allah sanada versin.inş. olur sakın stres yapma falan aaaa yeter dedim. yani anlayacağın bunlar her zaman oluyor maalesef bosver ilgilenme önem verdiğini belli etme onlar merak etsin.

aren hadi gelde yüzümüzü güldür. merakla bekliyorum.

Son düzenleme:
evet kızlar haklısınız,kötü niyetli olduklarını düşünmüyorum,sadece bana acıdıklarını düşünüyorum,bazen kafamı kumlara gömmek istiyorum,mağazalarda gebe tişörtlerinden almak istiyorum,şu üzerinde bebek resimleri olanlardan,ama bi gün nasip olurda alırsam evde giycem,gere gere gezmiycem karnımı.onlara kızdığımdan değil,birileride bana bakarda üzülür diye...bunları düşünürüm hep..herşeyi olduğu gibi bunuda bitek sizinle paylaştım..evet aklımdan geçenler bunlar...inşallah dualarımız kabul olur..sizler içinde hep dualarım...kader arkadaşlarımmm....

of kizlar ya hic keyfim yok bu aralar...o kadar umudum tukenmis o kadar mutsuz hissediyorum ki kendimi anlatamam...

Çok hızlı yaşarsın, yavaş git derler.
Yavaş yaşarsın, ölü gibisin derler.
Orta hal...li yaşarsın, monotonsun derler.
Gülersin, ne gülüyo bu deli gibi derler.
Ağlarsın, bunalım derler.
Susar dinlersin,dilini mi yuttun derler.
Konuşursun, sus bi artık derler.
Çalışırsın, amele derler.
Yatarsın, beleşçi derler.
Kısacası derler de derler...
İnsanı candan ederler sonra anlarsınki gelmiyor artık geriye geçen günler.

Ona buna kulak vermeye bir son ver,
yoksa onun bunun lafına baktı böyle oldu derler... =)

Hosuma gitti sizlerle paylasmak istedim..

iyi pazarlar kızlar..dew canım bende bi tuhaf duygusalım bu günlerde..dün anneler günü yemeği vardı,8 yıl çocuğu olmamış,tedaviyle 1 tane olmuş ve sonradan doğal yolla ikizleri olmuş bi kadınla tanıştım:) bi şiir okudu 'ben anneyim' diye..gözlerim doldu doldu bırakamadım kendimi..yutkundum kaldım..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…