Aşılama Umudumuz Hiç Bitmeyecek, Biz Anne Olacağız Diyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Walla kendimde bu kadar büyük bir heycan hayamamıştım sanki :) Acayip sevindim yaaa. Şimdi biri bu deli kızın kulağından tutup koltuğa çivilesin :) Gülemcim lütfen ev işimiş, temizlikmiş yemekmiş bi süre yapma. Kayınvaliden yapıp getiriversin size yemeği bi zahmet. Elini sürme bişeye... Noooluuur.... Başkalarını değil bu sefer kendini ve miniğini düşün.

ayy cok sevindim bu gulem delii valla.okuyunca kalp atisim yukseldi.öldurücek bizi.cok mutlu oldum.dualarimiz onunla.:16:

gulemin degeri 261 yaniiii gayet guzel bir deger kizimiz hamileeeeeeeeeeeeeeeeee :))))):nazar::emir_bebek:

çok şükür yaaa.hem kendini hem bizi yedi bitiridi bu kız..lafımızı dinlemedi..neyse kuzuları annelerine uymamış uslu uslu tutunmuşlar:))gULEM hemen ilaçlarını al yat totonu bile kıpırdatma :)))dikkat et kendine canım..tekrar tekrar hayırlı olsun yavruşun....Allahın mucizesi işte dün nasıldık bugün nasıl:))

Son düzenleme:
kızlar gözümüz aydın sanki kendi hamilelik haberimi almış kadar çoook ama çooooook sevindim:-)):52::52::52::52::52::52::52::52::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar: gülemin civcivleri kendisiyle allahım senin mucizen çok gülemciğimizide mucizesiyle sevindirdin inşaallah herşey yolunda gidecek ve civcivlerini kucagına alacak:-))):nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::52::52::52::52::52::52:

sayfaya öylesine girdim hala içimde umut acaba kan testi yaptırdımı sonuç inşaallah olumludur diye girdim.yazılanları okuyunca gözlerime inanamadım.dün gülemi aramıştım kendisine ulaşamadım ne olur kan tahlili yaptır ilaçları bırakma diyecektim.ulaşamadım. ama sağolsun kızımız eşini dinlemiş ve test yapmış.iyikide yapmış...gülemciğim tekrar hayırlı olsun.allah tamamına erdirsin.darısı bizlere canım umut arkadaşım.bizlere moral oldun:-))))

kızlar yaaa bende çok mutlu oldum:)
ama progesteron değerim 7 çıktı..normalde bu değer 20-25 in üzerinde olur ben pek beğenmedim dedi..kendi doktorumda aramadı daha..önceki gebelğime baktım değerlerime..ilk 69 beta hcg de progesteronum 1 çıkmış.o gün pruloton depot yapılmıştı değerim 424 olduğunda progesteronum 7 çıkmış...yani öyle 20 lere falan fırlatmamış değeri..fitili 3 kez kullanmadım..pişmanım ama yapacak bişey yok...perşembeyi nasıl getircem bilmiyorum..
hiç tam sevinemedik,inşallah sağlam devam eder bu sefer.........

kızlar kala kala ben melodi lee bubuş zrda kaldık hadi bizede dua edin de şu topiği kapatalım hamilelik topiği açalım:))

ama progesteron değerim 7 çıktı..normalde bu değer 20-25 in üzerinde olur ben pek beğenmedim dedi..kendi doktorumda aramadı daha..önceki gebelğime baktım değerlerime..ilk 69 beta hcg de progesteronum 1 çıkmış.o gün pruloton depot yapılmıştı değerim 424 olduğunda progesteronum 7 çıkmış...yani öyle 20 lere falan fırlatmamış değeri..fitili 3 kez kullanmadım..pişmanım ama yapacak bişey yok...perşembeyi nasıl getircem bilmiyorum..

canım merak etme fitiller ilaçlar yükseltir...sen rahat ol artık bebişin seninle...

Kızlar ben inanıyorum 2012 bitmeden hepimizin göbekler dolacak. 2012 bizim yılımız olacak :) 2013'e kalmadan yeni topiğimizi açarız artık :)

badeeeee inşaallah canım bizlerde buradan hamilelik haberlerimizi yazacağız.:-))

inş. canım inş...inan guleme o kadar sevindim ki kendime nasıl mutlu olurum düşünemiyorum..Allahım hepimizin dualarını kabul etsin..burayı bu sıkıntılı günlerimizi kapatıp yeni tertemiz bebeişlerimizle olan yeni bir yer açarız:)

hiç tam sevinemedik,inşallah sağlam devam eder bu sefer.........[/QU

pregesteron değeri de bana öyle bişey yapılmadı.dr aradı tebrikler dedi o kadar.sen yine kurcalamaya başlama.ben de günde 2 kez jel kullanıyorum.haftada bir pruloton iğne oluyorum.dün keseyi gördük.tek kese.benim jel pembe geri gelio.dr sorun yok dedi.yani sen de çook takma herşeyi.tüp bebek dr un mu arıcak.kendine çok dikkat et.rapor al yat bi güzel..bak ikimizde ocak annesi olcaz Allahın izniyle:))

çok sevindim onun adına allah kucağında göstersin her zamanmki gibi benden başka negatif yok yapayalnızın hep neyse en azından birileri seviniyo buna daşükür ne güzel haber

zrda canım bak sana çok kızıyorum.bizlerde negatif yaşayanlarız az buz değil hepimiz yıllarca uğraşmışız.ayol ben 30lu yaşlarımda arayışa girdim yaş oldu kırk ama hala bebeğim yok. kolay değil her seferinde negatif yaşamak ama bu senin ve eşinin yaşantısını olumsuz etkilemesin.eğer bunlara rağmen sağlıkla nefes alabiliyorsak,eşlerimizle sorunsuz mutlu yaşıyorsak.birbirimize hala değer veriyorsak bunlara şüküredelim.kısmetimizde varsa anne baba olmamız inşaallah zamanı geldiğinde alnımıza yazıldığı vakit bebeğimize kavuşacağız.lütfen bu senin ve eşinin ilişkisini kötü etkileyecek şekilde olmasın.ben inanıyorum ki burada hepimiz anneliği yaşayacağız.umudunu yitirme lütfen....

Kizlar hala sarhos gibiyim Gulem sayesinde kizlar inanin hepinizi icin boyel guzel haberler alacagiz o gune kadarda bu topikte devam ne zaman ki herkes hamile kalacak o zaman yeni topik acacagiz anlastik mi?buda cok uzak degil buna inanyorum...

Dun babamizi gondermistik biliyorsunuz ama babamzi geri geldi :))) istanbula inis yapamadiklari icin izmire geri dondu ucak o arada amerika ucagi kacinca esimde istanbula geri goturmeyinm beni izmirde indirin demis :))) aradi ben taksideyim diye sok oldum tabi cokda mutluyum c.tesiye kadar burda esim dun doktor kontorlumuz vardi babamizda geldi bizimle..bizimki yine elini kapamisti ama aradan soyle bir goruntu yakaladik iyice babasina donmus tipi ayni esimin kucuklugu bu kadar olur :)))) bu arada 1050 gr olmusuz tamda asagida hamilelik takvimindeki gibi gidiyoruz cok entresan bu kadar uyumlu gitmemiz aynen ord ayazdigi gibi idrar keseme baski cok buyuk bazen kaciriyorum altima :)))) rezalettttt
sukur hersey yolunda sizlerin dualariyla vallaha....kizlar opuyorum hepinizi....:nazar::54:

yavrum benim progesteron değerime bakılmadı bile pozitifi aldıktan sonra.Kafana takma, biz o fitilleri jelleri neden yapıyoruz şekerim, progesteron takviyesine ihtiyacımız var da ondan, sen içini ferah tut, kendine dikkat et, değerin artacaktır merak etme. jelini da saati saatine yapmayı ihmal etme. Ben hala daha saati saatine yapıyorum. 3 günden bişi olmaz. Allaha dua et canım benim, herşey güzel olacak

çok sevindim onun adına allah kucağında göstersin her zamanmki gibi benden başka negatif yok yapayalnızın hep neyse en azından birileri seviniyo buna daşükür ne güzel haber

zrda canım bak sana çok kızıyorum.bizlerde negatif yaşayanlarız az buz değil hepimiz yıllarca uğraşmışız.ayol ben 30lu yaşlarımda arayışa girdim yaş oldu kırk ama hala bebeğim yok. kolay değil her seferinde negatif yaşamak ama bu senin ve eşinin yaşantısını olumsuz etkilemesin.eğer bunlara rağmen sağlıkla nefes alabiliyorsak,eşlerimizle sorunsuz mutlu yaşıyorsak.birbirimize hala değer veriyorsak bunlara şüküredelim.kısmetimizde varsa anne baba olmamız inşaallah zamanı geldiğinde alnımıza yazıldığı vakit bebeğimize kavuşacağız.lütfen bu senin ve eşinin ilişkisini kötü etkileyecek şekilde olmasın.ben inanıyorum ki burada hepimiz anneliği yaşayacağız.umudunu yitirme lütfen....

hiç tam sevinemedik,inşallah sağlam devam eder bu sefer.........[/QU

pregesteron değeri de bana öyle bişey yapılmadı.dr aradı tebrikler dedi o kadar.sen yine kurcalamaya başlama.ben de günde 2 kez jel kullanıyorum.haftada bir pruloton iğne oluyorum.dün keseyi gördük.tek kese.benim jel pembe geri gelio.dr sorun yok dedi.yani sen de çook takma herşeyi.tüp bebek dr un mu arıcak.kendine çok dikkat et.rapor al yat bi güzel..bak ikimizde ocak annesi olcaz Allahın izniyle:))

Ben de varım ocak annesi :) Yeliz de var :) dörtladik ocak ayını :34:

Kizlar hala sarhos gibiyim Gulem sayesinde kizlar inanin hepinizi icin boyel guzel haberler alacagiz o gune kadarda bu topikte devam ne zaman ki herkes hamile kalacak o zaman yeni topik acacagiz anlastik mi?buda cok uzak degil buna inanyorum...

Dun babamizi gondermistik biliyorsunuz ama babamzi geri geldi :))) istanbula inis yapamadiklari icin izmire geri dondu ucak o arada amerika ucagi kacinca esimde istanbula geri goturmeyinm beni izmirde indirin demis :))) aradi ben taksideyim diye sok oldum tabi cokda mutluyum c.tesiye kadar burda esim dun doktor kontorlumuz vardi babamizda geldi bizimle..bizimki yine elini kapamisti ama aradan soyle bir goruntu yakaladik iyice babasina donmus tipi ayni esimin kucuklugu bu kadar olur :)))) bu arada 1050 gr olmusuz tamda asagida hamilelik takvimindeki gibi gidiyoruz cok entresan bu kadar uyumlu gitmemiz aynen ord ayazdigi gibi idrar keseme baski cok buyuk bazen kaciriyorum altima :)))) rezalettttt
sukur hersey yolunda sizlerin dualariyla vallaha....kizlar opuyorum hepinizi....:nazar::54:

hahah ay landarchın rüyasında tuvalet araması geldi aklıma..yaa çok şeker altına kaçırman bile şeker:)))eşinin yanında olmasıda çok iyi olmuş ne kadar beraber olsanız o kadar iyi:)
kuzucuğunada maaşallah canım az kaldı:nazar:kucağına almana..Allahım ağzınızın tadını bozmasın ...bu arada evte topic herkes hamile kalınca değişsin bizi burda bırakmayın:)))))

Dun babamizi gondermistik biliyorsunuz ama babamzi geri geldi :))) istanbula inis yapamadiklari icin izmire geri dondu ucak o arada amerika ucagi kacinca esimde istanbula geri goturmeyinm beni izmirde indirin demis :))) aradi ben taksideyim diye sok oldum tabi cokda mutluyum c.tesiye kadar burda esim dun doktor kontorlumuz vardi babamizda geldi bizimle..bizimki yine elini kapamisti ama aradan soyle bir goruntyakaladik iyice babasina donmus tipi ayni esimin kucuklugu bu kadar olur :)))) bu arada 1050 gr olmusuz tamda asagida hamilelik takvimindeki gibi gidiyoruz cok entresan bu kadar uyumlu gitmemiz aynen ord ayazdigi gibi idrar keseme baski cok buyuk bazen kaciriyorum altima :)))) rezalettttt

Canım benim eşininde bebeği yeniden görmesi çok iyi olmuş, ne kadar çok vakit geçirirseniz sizin için o kadar güzel tabi :) Çok komik yaaa, demek altına kaçırmalar başladı hay Allahım yaaa... Bunları yaşamak bile güzel bence. İnanın her gün deli gibi kusuyorum, 1 kilo verdim maalesef ama yine de çok mutluyum. Bakalım ilerleyen aylarda daha başımıza neler gelecek :)

sağolun kızlar...ocak annesi falan deyince bi tuhaf oldum:) durun bakalım hayırlısı...

merkezden sevmediğim doktor ardı:) ilaçları bıraktım deyince fena kızdı:) kan sulandırıcı iğne verdi..progesteron değerini çok önemsemedi sanki..perşembe günü bi daha baktır haberleşelim dedi..ayyy yüreğimin bi yanı küpür küpür:)

seviyorum sizi..valla ben hepinizden umutluyum canlarım...en kısa zamanda ilk adımınıızda gelecek sizin mucizenizde...duasız geçirmedim günümü,dün o kadar vazgeçtimki herşeyi geçirdim aklımdan...ama iyikide sallamamışım..

Back
X