Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gulemin degeri 261 yaniiii gayet guzel bir deger kizimiz hamileeeeeeeeeeeeeeeeee :)))))![]()
kızlar kala kala ben melodi lee bubuş zrda kaldık hadi bizede dua edin de şu topiği kapatalım hamilelik topiği açalım:))
kızlar yaaa bende çok mutlu oldum:)
ama progesteron değerim 7 çıktı..normalde bu değer 20-25 in üzerinde olur ben pek beğenmedim dedi..kendi doktorumda aramadı daha..önceki gebelğime baktım değerlerime..ilk 69 beta hcg de progesteronum 1 çıkmış.o gün pruloton depot yapılmıştı değerim 424 olduğunda progesteronum 7 çıkmış...yani öyle 20 lere falan fırlatmamış değeri..fitili 3 kez kullanmadım..pişmanım ama yapacak bişey yok...perşembeyi nasıl getircem bilmiyorum..
hiç tam sevinemedik,inşallah sağlam devam eder bu sefer.........
badeeeee inşaallah canım bizlerde buradan hamilelik haberlerimizi yazacağız.)
ama progesteron değerim 7 çıktı..normalde bu değer 20-25 in üzerinde olur ben pek beğenmedim dedi..kendi doktorumda aramadı daha..önceki gebelğime baktım değerlerime..ilk 69 beta hcg de progesteronum 1 çıkmış.o gün pruloton depot yapılmıştı değerim 424 olduğunda progesteronum 7 çıkmış...yani öyle 20 lere falan fırlatmamış değeri..fitili 3 kez kullanmadım..pişmanım ama yapacak bişey yok...perşembeyi nasıl getircem bilmiyorum..
hiç tam sevinemedik,inşallah sağlam devam eder bu sefer.........[/QU
pregesteron değeri de bana öyle bişey yapılmadı.dr aradı tebrikler dedi o kadar.sen yine kurcalamaya başlama.ben de günde 2 kez jel kullanıyorum.haftada bir pruloton iğne oluyorum.dün keseyi gördük.tek kese.benim jel pembe geri gelio.dr sorun yok dedi.yani sen de çook takma herşeyi.tüp bebek dr un mu arıcak.kendine çok dikkat et.rapor al yat bi güzel..bak ikimizde ocak annesi olcaz Allahın izniyle:))
çok sevindim onun adına allah kucağında göstersin her zamanmki gibi benden başka negatif yok yapayalnızın hep neyse en azından birileri seviniyo buna daşükür ne güzel haber
hiç tam sevinemedik,inşallah sağlam devam eder bu sefer.........
çok sevindim onun adına allah kucağında göstersin her zamanmki gibi benden başka negatif yok yapayalnızın hep neyse en azından birileri seviniyo buna daşükür ne güzel haber
hiç tam sevinemedik,inşallah sağlam devam eder bu sefer.........[/QU
pregesteron değeri de bana öyle bişey yapılmadı.dr aradı tebrikler dedi o kadar.sen yine kurcalamaya başlama.ben de günde 2 kez jel kullanıyorum.haftada bir pruloton iğne oluyorum.dün keseyi gördük.tek kese.benim jel pembe geri gelio.dr sorun yok dedi.yani sen de çook takma herşeyi.tüp bebek dr un mu arıcak.kendine çok dikkat et.rapor al yat bi güzel..bak ikimizde ocak annesi olcaz Allahın izniyle:))
Ben de varım ocak annesi :) Yeliz de var :) dörtladik ocak ayını![]()
Kizlar hala sarhos gibiyim Gulem sayesinde kizlar inanin hepinizi icin boyel guzel haberler alacagiz o gune kadarda bu topikte devam ne zaman ki herkes hamile kalacak o zaman yeni topik acacagiz anlastik mi?buda cok uzak degil buna inanyorum...
Dun babamizi gondermistik biliyorsunuz ama babamzi geri geldi :))) istanbula inis yapamadiklari icin izmire geri dondu ucak o arada amerika ucagi kacinca esimde istanbula geri goturmeyinm beni izmirde indirin demis :))) aradi ben taksideyim diye sok oldum tabi cokda mutluyum c.tesiye kadar burda esim dun doktor kontorlumuz vardi babamizda geldi bizimle..bizimki yine elini kapamisti ama aradan soyle bir goruntu yakaladik iyice babasina donmus tipi ayni esimin kucuklugu bu kadar olur :)))) bu arada 1050 gr olmusuz tamda asagida hamilelik takvimindeki gibi gidiyoruz cok entresan bu kadar uyumlu gitmemiz aynen ord ayazdigi gibi idrar keseme baski cok buyuk bazen kaciriyorum altima :)))) rezalettttt
sukur hersey yolunda sizlerin dualariyla vallaha....kizlar opuyorum hepinizi....![]()
Kizlar hala sarhos gibiyim Gulem sayesinde kizlar inanin hepinizi icin boyel guzel haberler alacagiz o gune kadarda bu topikte devam ne zaman ki herkes hamile kalacak o zaman yeni topik acacagiz anlastik mi?buda cok uzak degil buna inanyorum...
Dun babamizi gondermistik biliyorsunuz ama babamzi geri geldi :))) istanbula inis yapamadiklari icin izmire geri dondu ucak o arada amerika ucagi kacinca esimde istanbula geri goturmeyinm beni izmirde indirin demis :))) aradi ben taksideyim diye sok oldum tabi cokda mutluyum c.tesiye kadar burda esim dun doktor kontorlumuz vardi babamizda geldi bizimle..bizimki yine elini kapamisti ama aradan soyle bir goruntyakaladik iyice babasina donmus tipi ayni esimin kucuklugu bu kadar olur :)))) bu arada 1050 gr olmusuz tamda asagida hamilelik takvimindeki gibi gidiyoruz cok entresan bu kadar uyumlu gitmemiz aynen ord ayazdigi gibi idrar keseme baski cok buyuk bazen kaciriyorum altima :)))) rezalettttt
sukur hersey yolunda sizlerin dualariyla vallaha....kizlar opuyorum hepinizi....![]()