kızlar merhaba

)))

:124::111: şööyle en çılgınında gülücüklerimi yollayayım sizlere

)))

:124::111:
ben perşembe gününden ankaraya gittimhafta sonuda eşim geldi ohhh bir güzel gezdik ve dünde dr.la görüşmemiz vardı. randevumuz 15:45 teydi biz yaklaşık saat 19:30 da dr.la görüşebildik.merkezin diğer dr.u rahatsızlanıp gelemeyince bütün hasatalarla timur bey ilgilenmek zorunda kalmış.neyse eşim oradada sabrını gösterdi

)ama benim beklemekten başıma ağrılar girdi. tekrar bir muayeneden geçtim.maalesef küçük bir kistim vardı. hala duruyor.soğan suyunamı yoksa hayıtamı başlasam acaba sizce hangisi daha iyi gelir.
sonra tahlillerime baktı hormonlar iyi,yumurtalıkların durumu fena değil ama sadece yumurta rezervim düşük.moralimi yüksek tutmam gerektiğini söyledi.daha önceki yapılan testler histereskopi laparaskopi sonuçları şuana kadar çekilen 4 adet hsg yi anlayacağınız benim kalın bir ansiklopedi durumuna gelen dosyayı görünce ne çok işlemlerden geçmişsin dedi. özellikle 4 kez çekilen hsg ye ve 2 kez yapılan histereskopi olayına kızdı hadi bir kez yapılmış diğerleri niye dedi. ben ne bileyim tıpı ben okumadım 8 yıl boyunca gittiğim dr.ların hepsi kendilerince konularında uzmanlardı ve ben onlar ne dediyse doğruyu söylüyorlar diye güvenip yaptırdım dedim. anlayacağınız şu dr.ları 8 yıldır çözemedim ben kızlar:-(

-))
regl olduğumda tekrar gelmemi söyledi.biz bu hafta itibariyle tatile çıkıyoruz.artık bir sonraki reglimde gideceğim bana dkh verecek kist oluşmaması için ve sonrasında da artık bana hangi tedaviyi uygun görürse onu başlatacak.anlayacağınız herşey yolunda giderse ağustosta tedavi tam anlamıyla başlıyor.bu arada benden tekrar reglnin 2-3 günü yaptırmam için fsh ve e2 21.günüde progesteron tahlili verdi.
şuan içinde kullanmam için dhea, folbiol, coraspin vede GNC colostrum 250mg (özel destekmiş) verdi. tedavide bana rahim içi aşılama ve Kumulus ko-kültür uygulayacakmış. burada sperm DNA sınada bakılıyormuş.
inşaallah bebeğime buradaki tedaviyla kavuşurum kızlar.herşeyden çok bol bol duaya ihtiyacım var.dualarınızı bekliyorum

)
bade canım hunilimi oluruz bilemiyorum ama hunilide olsak çok iyi anneler olacağız buna eminim

)
ohh ohhh karya hanımlar tatile çıkmışlar.denize giremezsenizde ayaklarınızı sokun.bir deniz manyağı olarak kendimi denisde olupta girmeden düşünemiyorum

) ama bebeğim için herşeye katlanırdım.
dew canım gelinize ve bebeğinede sağlık diliyorum.ama bende olsam o yolu hamile olarak çekmezdim.geçen yıl bizde selimiye ve civarlarındaydık.yolları çok virajlı.
piraye ,yeliz bulantılar başlamış bakıyorum.ohh ohh boş verin bunnları yaşamakta çok güzeldir eminim

)
ceren belkide seninle tedavimiz aynı döneme gelecek.bizlerde melodinin arkasından buradan sevinç çığlıklarımızı atarız.badeciğim ve zrda da kendilerini toparlayıp başlarlar.ohhh arka arkaya hamiş oluruz.zrda yı daha iyi gördüm gibi.
gülemciğim seninle uzun uzun konuştuk buradanda inşallah güzel haberlerle bize döneceksin diyorum.ben seninle olumsuz hiçbirşey düşünmüyorum.kalp atışınıda duyacaksın canım

)
ve gelelim world sana canım durumunda olmayı hiç istemezdim.o kadar uğraşlardan sonra 3 tane ve bir yada ikisinin gelişimini sonlandırmak gerçekten çok zor karar.ama riskli gebelik konusunda uzman bir iki dr.a daha görünsen diyorum.ama 3ünü taşıyamayıp kaybetmek riskine karşı dr.un söylediğide doğru.inşaallah hakkınızda en doğru kararı verirsiniz canım.dua etmekten başka birşey elimizden gelmiyor.
ismini yazdığım veya yazamadığım tüm anne adaylarına sevgimi ve dualarımı yolluyorum

)