Aşılama Umudumuz Hiç Bitmeyecek, Biz Anne Olacağız Diyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ne bileyim canım,niye böyle oldum..aynı troid ilacı kullanmadan önceki hale döndüm.geçende badeye anlatmıştım..
asıl derdim ablam..yarın laparoskopi olacak.annem yanında olacak ama ben burda mahvoluyorum.yumurtalığımı büyümüş anlayamamışlar..onun için olacak..çok kötüyüüm yaa...kuzum yavrusunu evde bırakıyo diye kötü..onun sesini öyle duyunca yıkılıyorum..
sanırım ben hormonlardanda böyleyim...

Canım benim içinizi ferah tutun, dediğin gibi endo olabilir, laporoskopiyle kesin tanıyı koyacaklardır, belki miyom falan olabilirmi yumurtalıkta bilemiyorum ama eminim tedavi edilecek bişidir. İçinizi ferah tutun canım benim. Tabi insan yanında olmak ister ama Allah beterinden saklasın, bak gör laporoskopi sonrası ablanda rahatlayacak sen de canım. Çok duygusalsın canım benim kıyamam sana. Tabi bir de hormonlarda tavan yaptı iyice duygusala bağladık. ;üzmeyin kendinizi daha şimdiden, operasyonda bildiğim kadarıyla çok büyük bişi değil dimi, yani hemen ayağa kalkabilir dimi. histeroskopi ile mi karıştırdım yoksa

kızlar selamlarrrr :) bende bugün kırmızı kartı gördüm ama sökülemiyorum ya acayip bişey oldum kasıklarım ağrıyo fenayım moralim çok bozuk her regli dönemmimde olduğum gibi :(of of bende iyice takar oldum şu çocuk mevzusunu yaa.eşimin çalışmaya aldığı bir aile var kadın ikinciye hamile şıp diye ondan öncekide bize geldi şıp.3.doğurdu..para yok pul yok habire doğuruyorlar yaabebişler yazık nasıl yerlerde büyüyor görseniz :(çok dertlendim kadın soruyor bana varmıdır sende çocuk diye yok diyorum daha..doktora git yap bitane diyo :)ah ben ne diyim bu durumda şimdi bi amuda kalkmadığımız kaldı onu da bir nevi yaptık sayılır :)bu bebiş için neler neler yaptım gelsin diye o beni istemiyo işte daha ne yapayım ..ben de kadına dedim bir sorun yok geziyoruz yeni evliyiz daha dedim.yalanın bini bin para oldu valla..daha çocuk dşünmüyorum demekten gizli saklı tedavi görmekten de yoruldum ..her negatif beni biraz daha umutsuz yapıyor..doğurgan bir kadınken nasıl biranda bu hale geldim anlamaıyorum yaa....çok dertliyim çok elimden gelen birşeyde yok ya çıldırıyorummişte..güzel allahıma kalmış herşey bir ol dese olacakta ..resmen yenilen pehlivan güreşe doymaz misali deneme üstüne deneme yapıyorum planlar yapıyorum ..koca bir hiç kalıyo geriye de..ne olacak benim sonum hiç bilmiyorum inanın..bu sevdadan hiç vazgeçmeyeceğim bir onu biliyorum sağlığım ve param olduğu müdettçe deneyeceğim tek br yumurta kalana kadar :)o da olmadı donasyon deneyeceğim ..denemekten vazgeçmeyeceğim :)ben de ufak ufak sıyırmaya başladım :)

sizleri seviyorummmmmm kızlar gülemcim ablana da çok geçmiş olsun laparoskopi kolay bir ameliyat bu pazartesi 1 sene olmuş ben olalı :)inşallah sonuçları da güzel çıkar .strese girme içinnş ferah tut.çok gerginsin gülemim bebiş etkileniyordur lütfen biraz rahatla:)

slm canlar...
sohbet iyiymiş..ben okula gidiyorum ama öfff valla zorla..3 saat gün yapar gibi kadın kadına sohbet muhabbet.hadi kalk geri gel..yani ben gelmesem olmazmı diyesim geliyo..raporda almaya değmez..yakın yer,bi işte yapmıyoruz..neyse günün yarısı geçiyo böylece..
kızlar dün çok fenaydım..size yazdığım şeylerede sinir oldum..muayene için geriliyorum,yemek yapmıorum,ne yapacağımı bilmiyorum falan..dışardan bişeyler aldırdım eşime,yiyemedim..hani içine bi dert otururya boğazından lokma geçmez aynen öyle..oturdum ağladım ağladım uyumuş kalmışım..ablam laparoskopi olcak ege de..anlayamadıkları bişey olmuş..yumurtalkılta..diyorum çikolata kistidir bişey olmaz ama kendm kahrediyorum..sonra karnım ağrıyo diye ağlıyorum..çimden topak topak şeyler geliyo falan..bugün sabah kalktım dedim burdaki doktora gidelim diye tutturdum..c.tesiye kadar bekleyemycem diye ağladım gittik adam yokmuş ordan okula geçtim..okulda noldu iyimisin demeleri yetti zır zır ağladım..tam adet öncesi sendromdayım yani..burnum sızlıyo..harelde muayenehanede yaşasam bundan sonra anca rahat etcem:))
neyse eve geldim bişeyler yedim ve daha iyiyim...

vizontele canım geçmiş olsun..tansiyon çok önemliymiş ama dikkat edersen bişey olmaz canım..inşallah herşey yolunda gider..

dew demek kasımda gideceksin..sanki bizdende uzaklaşacakmışsın gibi oldu şimdi:)) neyse takip edersin yinede bizi:)

bade yaptır canım..tek tüple doğal yolla kalan insanlar var..denk gelecek sadece..hiç belli olmaz bu işlere..

cerenim eşinle muhabbetiniz çok güzel:) maşallah valla...aşk çok önemli gerçekten..onun yerine sevgiyi koyamıyosun gerçekten..yinede huzur herşey deyip yaşayıp giidyoruz:)))))) inşallah aşınızın meyveside gelecek:)

Canim ablan icin cok gecmis olsun merak etme sen iyi olacaktir onemli birsey degidlir eminim....sen simdi duygusallagin dorugundasin o yuzden boyle pireyi deve yaparsin,bende olmadi diyordum bir gun cok sacma bir nedenden dolayi 2 saat agladim annem de agladi artik halime sonra gulduk tabi halimize....
dilerim ablanin durumunda ciddi birsey yoktur guzelim....

slm kızçeler
GULEM canım korkma lap.da bişey yok sen hormonlardan büyüttün gözünde..ayol biz neler atlattık unuttunmu hem sende lap. olmamışmıydın...sonuç için diyosanda korkma artık en ufak şey için hemen istiyolar lap.yi içini ferah tut güzelim..Allahın izniyle bişey olmayacak..
DEW demek annen geliyo seninle ohh ne güzel vallahi zaten o görsün birdaha ayrılamaz kuzucuktan anneanneler daha bir düşkün oluyo..ayy maaşallah yaa çoğu gitti azı kaldı..
PİRAYE canım bu jel bu kadar berbatmı yahu sen mi çok titizsin..uğraşma o kadar temizle olduğu kadar artık:)kasık ağrılarında olur heralde normaldir rahim büyüyo..aşılamaya gelince vallahi cesaretim yok biliyomusun tam şizo oldum:))amaan bilmiyorum bakalım :)

yaa kızlar bu gün komşuda oturuyoduk yaprak sarması getirdi yere kurulduk beraber sararız diye kardeşinin doğuma 10 günü var oda oturdu ben bi çemkirdim napıyosun kalk yat uzan delimisin filan :)))))))kız tuhaf tuhaf bakıyo ayy otur otur canım sıkıldı dur sarayım iki tane diye bizle beraber kalktı öff yaa çok imrendim..yani hamileliğine değil o rahatlığına ..öyle güzel serbest ki kendimi hayal edemiyorum bile alçılı gibi dolaşırım ben :)))..nasıl olucak yaaa yazık bize :))gulemde kendimi görüyorum ben o kadar iyi anlıyorum ki seni gulemcim..eşime dr.a para verelim gelip bizde kalsın diyorum:))))))))bu hamile kalmamış halim varın gerisini siz düşünün!!!!

sağolun kızlar..ablam şimdi yattı..tek başına tabii..habire konuşuyoruz..bana çok ağır geliyo onların en ufak rahatsızlıkları...çok acayip bağlıyımdır..neyse dua edip yatıcam..evet çok duygusalım ben.yarın okula falan gitmicem,kendime o derece güvenmiyorum yani..ağlak zırlak geziyorum ortada..
yelizcim tsh ım en son beta hcg baktırdığımızda 3,19 olmuşu.şimdiki doktoruma daha muayene olmadan sordum dozumu artırdı..ama çok haklısın 2 haftaya bir bakılmalıymış troidi olanlarda...

başım ağrıdı bugün..yatsam iyi olcak:) iyi geceler...seviyorum sizi:)

kızlar selamlarrrr :) bende bugün kırmızı kartı gördüm ama sökülemiyorum ya acayip bişey oldum kasıklarım ağrıyo fenayım moralim çok bozuk her regli dönemmimde olduğum gibi :(of of bende iyice takar oldum şu çocuk mevzusunu yaa.eşimin çalışmaya aldığı bir aile var kadın ikinciye hamile şıp diye ondan öncekide bize geldi şıp.3.doğurdu..para yok pul yok habire doğuruyorlar yaabebişler yazık nasıl yerlerde büyüyor görseniz :(çok dertlendim kadın soruyor bana varmıdır sende çocuk diye yok diyorum daha..doktora git yap bitane diyo :)ah ben ne diyim bu durumda şimdi bi amuda kalkmadığımız kaldı onu da bir nevi yaptık sayılır :)bu bebiş için neler neler yaptım gelsin diye o beni istemiyo işte daha ne yapayım ..ben de kadına dedim bir sorun yok geziyoruz yeni evliyiz daha dedim.yalanın bini bin para oldu valla..daha çocuk dşünmüyorum demekten gizli saklı tedavi görmekten de yoruldum ..her negatif beni biraz daha umutsuz yapıyor..doğurgan bir kadınken nasıl biranda bu hale geldim anlamaıyorum yaa....çok dertliyim çok elimden gelen birşeyde yok ya çıldırıyorummişte..güzel allahıma kalmış herşey bir ol dese olacakta ..resmen yenilen pehlivan güreşe doymaz misali deneme üstüne deneme yapıyorum planlar yapıyorum ..koca bir hiç kalıyo geriye de..ne olacak benim sonum hiç bilmiyorum inanın..bu sevdadan hiç vazgeçmeyeceğim bir onu biliyorum sağlığım ve param olduğu müdettçe deneyeceğim tek br yumurta kalana kadar :)o da olmadı donasyon deneyeceğim ..denemekten vazgeçmeyeceğim :)ben de ufak ufak sıyırmaya başladım :)

sizleri seviyorummmmmm kızlar gülemcim ablana da çok geçmiş olsun laparoskopi kolay bir ameliyat bu pazartesi 1 sene olmuş ben olalı :)inşallah sonuçları da güzel çıkar .strese girme içinnş ferah tut.çok gerginsin gülemim bebiş etkileniyordur lütfen biraz rahatla:)

melodiii aynen benim hislerimi yazmışsın üstüne tek kelime eklemiyorum Rabbim bizi de görür inşallah diyorum psikolog bana çok iyi geldi bana cumaya yine gideceğim Ankaraya gittim görümcemleri hami,leleri gördüm hiç üzülmedim sanırım yol kat ediyorum benim ki psikolojik biliorsunuz belki seninki de öyledir şimdi daha iyiyim bebek fikrini takkıntı olmaktan çıkarıyorum yavaş yavaş amaaaa vazgeçmedim elbet dediğin gibi son nefesimize kadar........ sizleri seviyorum kızlar öpüldünüz...........

gulem gecmis olsun ablana, olumsuz degildir gelecek haberler, icini ferah tut. melodi ne guzel adetin baslamis ne bu umutsuzluk yahu? bir adim daha yaklasiyorsun, icini ferah tut. bana temizlige gelen kadin da oyle, gecen aylarda bebek aldirdi, korunurken olmus. bizim de istedigimizi, olmadigini biliyor. cok sıkıldık, isteyenin olmaz iste. biz butun gun isyerinde koltuktan kalkmıyoruz, kadin hali silk, koltuk kaldır, yine de hamile kaliyor. korunurken. ne diyeyim yani. ama sonucta o kadincagiz da benim hayatima ozeniyordur di mi, rahat isi, rahat evi filan diye dusunuyordur. iste dort dortluk hayat yok. cocugun olsa arabanin modelini begenmeyeceksin, onu alsan teknem olsa diyeceksin. beklentiler, istekler bitmiyor.

merhaba kızlar..acayip yorucu bi gündü..beyin yorgunlulğu..ablam ameliyattan çıkmış ama ayılma odasındaymış hala..telefonla konuştum kısaca çikolata kisti aldık demiş doktor,ve yapışıklıklar vardı demiş..insan buna sevinirmi..kızlar tuz yumurtladım...

sabahta kendi ilaçlarıma rapor çıkartayım diye hastaneye gittim.ilk keseyi gören doktor kontrol edelim dedi..hiç demedim kalp atımını gördüm başka yere gidiyorum diye..karından göremedi..alttan baktı..tamam canlı kalk dedi..hiç atım falan duyurmadı.sonrada 6+5 haftalık gebelik yazdı..ama antalyadaki doktora göre bugün 7+3 olması gerekiyodu..baştan bişey demediğim için çıktık geldik..içime oturdu..ama sanırım cihazdan cihaza falan değişiyomuş..yani eşimle öyle düşünüp rahatlamaya çalıştık..anlayacağınız kafa karıştırcak şey hiç eksik olmuyo..sizin fikriniz varmı kızlar?olurmu böyle bişey?bütün gün resmen yüksek tansiyon ve taşikardiyle yaşadım..

gülem öncelikle meleğin hayırlı olsun:nazar:

bazen boyle onden gıtmeler gerıden gelmeler olabılıyor sen adet gunnunu baz al canım oyle kendınede panık yapma daha cok yenı gebesın zamanla alısıcaksın bırde tavsıyem tek bır dr gıt yoksa kafan karsır tekrar hayırlı olsun sızlerden gercekten umudunu yıtırmeyen annelerden bebiş hbrlerı görunce cok sevınıyorum saglıcakla kalın meleğinle :nazar:

merhaba kızlar..acayip yorucu bi gündü..beyin yorgunlulğu..ablam ameliyattan çıkmış ama ayılma odasındaymış hala..telefonla konuştum kısaca çikolata kisti aldık demiş doktor,ve yapışıklıklar vardı demiş..insan buna sevinirmi..kızlar tuz yumurtladım...

sabahta kendi ilaçlarıma rapor çıkartayım diye hastaneye gittim.ilk keseyi gören doktor kontrol edelim dedi..hiç demedim kalp atımını gördüm başka yere gidiyorum diye..karından göremedi..alttan baktı..tamam canlı kalk dedi..hiç atım falan duyurmadı.sonrada 6+5 haftalık gebelik yazdı..ama antalyadaki doktora göre bugün 7+3 olması gerekiyodu..baştan bişey demediğim için çıktık geldik..içime oturdu..ama sanırım cihazdan cihaza falan değişiyomuş..yani eşimle öyle düşünüp rahatlamaya çalıştık..anlayacağınız kafa karıştırcak şey hiç eksik olmuyo..sizin fikriniz varmı kızlar?olurmu böyle bişey?bütün gün resmen yüksek tansiyon ve taşikardiyle yaşadım..

canım ben çooook karşılaştım böyle şeylerle..merak etme ilk günler hesaplamada çok yanlışlık yapılıyo sonra bebiş büyüdükçe daha iyi ayarlanıyo..birde daha minicik ayol onun neresini ölçüp gününe uygun diyebilirki dr...içini sıkma canım artık.. bak çok yıpratıyosun kendini Allah korusun benim gibi ilaca mecbur kalırsın .Allaha emanet et kuzunu inş..o güzel yzamıştır diye dua et ve artık azalt endişelerini canım..biliyorum çok zor ama bak beni gör ne hale geldim..toparlan miniğin iyi çok şükür... ablan içinde gözleriniz aydın kötü bişey yokmuş bak .Allah başka sıkıntı vermesin

Son düzenleme:

Ablan için gözünüz aydın canım, Allah beterinden saklasın. Temizlenmiş oldu, umarım bundan sonra rahat eder. Sende hafta hesabına şu baikaç hafta fazla takılma, çok küçükler zaten, cihazdan cihaza doktordan doktora bile farkedebiliyo canım benim. Aynı cihazla farklı doktorlar bile baktığında bu dönemlerde farklı günler söyleyebilirler. İçini ferah tut ve bebeğinin canlı olduğuna sevin canım. Zavallı miniğim benim nasılda hayat dolu, nasılda sana, sizlere kavuşmak için çırpınıyo minicik bedeniyle. Canım benim onu düşün ve endişelerine yavaş yavaş son vermeye çalış. Tabiki endişelerimiz olacak elbet ama seninkiler çıtanın üstünde kalıyo canımcım. İçini rahat tut, hepimiz alıcaz Allahın izniyle meleklerimizi kucağımıza. bol bol dua et canım, elimizden başka bişi gelmiyo çünkü

Canim ablan icin gecmis olsun sukur daha ciddi birseyle karsilasmadiniz cok ...hafta hesabina gelince ben gecen hafta doktora gittigimde 29 haftalik oldugumu saniyordum bir baktim 31 haftasin dedi ben sok :))halbuki bir onceki gidisimdenbu yana duzenli saydigimi saniyordum :) hala daha hata yapabiliyorum ve cihazdan cihaza haftadan haftaya degisiklik gosterebiliyor canim eger bak bu kadar ufak seylere takilacaksan Gulemcim bu 9 ay gecmez yavrum sana senden ricam cumartesi senin icin milad olsun kalp atisini kulaklarinla duy ve sonra rahat derin bir nefes al ve kendine dikkat ederek hamileligin tadini cikartarak bir 9 ay gecir tamam mi?

gülem öncelikle meleğin hayırlı olsun:nazar:

bazen boyle onden gıtmeler gerıden gelmeler olabılıyor sen adet gunnunu baz al canım oyle kendınede panık yapma daha cok yenı gebesın zamanla alısıcaksın bırde tavsıyem tek bır dr gıt yoksa kafan karsır tekrar hayırlı olsun sızlerden gercekten umudunu yıtırmeyen annelerden bebiş hbrlerı görunce cok sevınıyorum saglıcakla kalın meleğinle :nazar:

Begummm cnm nasilsin?Bebegin nasil?uamrim keyifler yerindedir.

canım ablan için geçmiş olsun Allah başka hastalık vermesin.ben bugün 8+2 yim.senle aramızda en az bir hafta vardı yanılmıyosam.dr dediki transferden 14 gün önceyi başlangıç sayacakmışız.ben kalp atışlarını karından 6.5 haftalıkken duymuştum ama o dr un makinası çok iyiydi.evet makina fark ediyor.bu arada ben kusmaktan mahvoluyorum yaa ağzımda sürekli bir acı suu.geçer deyin kızlar yaaa.zaten sıcak hava.ne yediğimden zevk alıyorum ne içtiğimden:((Allah yavrularıma sağlık versin ben çekerim sonuçta.ama bir günümde iyi geçsin istiyorum..

gulemcım gecmıs olsun sukur ıyıymıs ablan ınsanın canından can olunca uzuluyo tabı bende kızlara katılıyorum canım tek doktorla gorussen daha ıyı aslında tabı merak edıyosun kuzunu cok normal ınsallah hersey guzel olucak Rabbım sanada bebegınede guc ve saglık versın

kızla çok sağolun..valla hep dert anlatır haldeyim..eşimede diyorum.ben bile kendimden sıkılıyorum diye..olumlu bakmak diye bişey yok yaradılış işte..
hafta hesabında ultrason farkı olduğuna ikna oldum..özel hastanede karından çekilen ultrson sonucunda bile içinde belli belirsiz bişeyler görünüyo..bugünkünde hiç bişey görünmüyo..cumartesiye az kaldı.artık başka doktora falan gitmicem zaten..ilaçlarım için bile akdeniz tıpa gitcem gerekirse:)

bugün ablama kitlendim aslında..valla çok şükür dedim..endoyu çektiğimden tahmin ediyordum zaten.adet ağrıları tuhaf bi hal almıştı..en azından rahatlayacak,temizlendi falan diyorum..birde kuzusuna kavuşsa:) kıyamam telefon ediyorum anneee diyo arkadan..her telefonu annesi sanıyo..ama biliyo hastanede olduğunu anlatmış ablam..off kuzuma...neyse kızlar ben feci ağlarım şimdi kocamla bozuşmayalım akşam akşam:) bu arada tam takvimimdeki haldeyim..gülerken ağlıyorum.çok fena..gerçi benim genel halime çok zıt bi durum değil:)

kızlar iyi geceler :)hepiciğiniz uyuyorsunuz şimdi mışıl mışıl sanırım :)bu gece misafirlerim vardı yemeğe anca gittiler toparlan et bu saat oldu ..çok yoruldum yahu...

gülemcim canım geçmiş olsun ablan iyi sanırım artık sende üzülme lütfen ..çok kızıyorum sana gülem çok bak acayip stres yapıryorsun bu kadar gerginlik iyi değil gerçekten bebişde strese giriyordur eğer bu şekilde devam edersen 9 ay çok zor geçer :)cumartesi günü kalp atımını duyduktsan sonra iyice rahatla ve tadını çıkarmaya bak minnoşunun :)senin hamile kalmadan önceki halini yaşıyorum bende olacak mı ne zman olacak negatif sonrası umutlarım tamamen bitiyor sonra hep bir b planım oluyor başka bir tedavi için :)hamile kalırsam eğer acep bende mi böyle olucam :)ya sanırım ben tekrar hamile kalıyo olabilmeme bile sevinebilrim kimyasal gebelik yaşam neyse oluyormuş diyecek duruma geldim :)tabbi allah sonuna kadar yaşatmayı nasip etsin o ayrı bir konuda :)üst üste tedaviler çok yorucu oluyormuş ...hadi bakalım inşallah mutlu güzel şeyler yazıcaz artık bebiş kakalarından konuşucaz güzel rabbim nasip edeeck inşallah hepimize ..mutlu olun mutlu kalın :)

kızlar iyi geceler :)hepiciğiniz uyuyorsunuz şimdi mışıl mışıl sanırım :)bu gece misafirlerim vardı yemeğe anca gittiler toparlan et bu saat oldu ..çok yoruldum yahu...

gülemcim canım geçmiş olsun ablan iyi sanırım artık sende üzülme lütfen ..çok kızıyorum sana gülem çok bak acayip stres yapıryorsun bu kadar gerginlik iyi değil gerçekten bebişde strese giriyordur eğer bu şekilde devam edersen 9 ay çok zor geçer :)cumartesi günü kalp atımını duyduktsan sonra iyice rahatla ve tadını çıkarmaya bak minnoşunun :)senin hamile kalmadan önceki halini yaşıyorum bende olacak mı ne zman olacak negatif sonrası umutlarım tamamen bitiyor sonra hep bir b planım oluyor başka bir tedavi için :)hamile kalırsam eğer acep bende mi böyle olucam :)ya sanırım ben tekrar hamile kalıyo olabilmeme bile sevinebilrim kimyasal gebelik yaşam neyse oluyormuş diyecek duruma geldim :)tabbi allah sonuna kadar yaşatmayı nasip etsin o ayrı bir konuda :)üst üste tedaviler çok yorucu oluyormuş ...hadi bakalım inşallah mutlu güzel şeyler yazıcaz artık bebiş kakalarından konuşucaz güzel rabbim nasip edeeck inşallah hepimize ..mutlu olun mutlu kalın :)

canım çok sağol..çok şükür iyi şimdi.canım haklısın..gerçekten gergin haftalar geçirdim.ama normal insanlarda bile bu dönemlerde deprsif şeyler oluyomuş.ben trafikte falanda ay uy korkup duran bi tipim.eşim çok sinirleniyo artık halime:)
canım negatif olmak umutsuz olmak falan yapıyla olan ve yaşanmışlıkların getirdiği bişey..umutlu olmanı isterim elbet ama umutlu ol diyemem.insan psikolojisi çok önemli gerçekten.vücudu direk baskı altına alıyo ama hayatın akışını değiştirmez canım..varsın ikinci planın olsun bu seni rahatsızda etmesin ayrıca.dualarımız hep sizinle..olursa sende gülemin yolundan gittim dersin:) aynı operasyonlar hikaye aynı..psikoloji aynı:))))))

kızla çok sağolun..valla hep dert anlatır haldeyim..eşimede diyorum.ben bile kendimden sıkılıyorum diye..olumlu bakmak diye bişey yok yaradılış işte..
hafta hesabında ultrason farkı olduğuna ikna oldum..özel hastanede karından çekilen ultrson sonucunda bile içinde belli belirsiz bişeyler görünüyo..bugünkünde hiç bişey görünmüyo..cumartesiye az kaldı.artık başka doktora falan gitmicem zaten..ilaçlarım için bile akdeniz tıpa gitcem gerekirse:)

bugün ablama kitlendim aslında..valla çok şükür dedim..endoyu çektiğimden tahmin ediyordum zaten.adet ağrıları tuhaf bi hal almıştı..en azından rahatlayacak,temizlendi falan diyorum..birde kuzusuna kavuşsa:) kıyamam telefon ediyorum anneee diyo arkadan..her telefonu annesi sanıyo..ama biliyo hastanede olduğunu anlatmış ablam..off kuzuma...neyse kızlar ben feci ağlarım şimdi kocamla bozuşmayalım akşam akşam:) bu arada tam takvimimdeki haldeyim..gülerken ağlıyorum.çok fena..gerçi benim genel halime çok zıt bi durum değil:)

cnm çok geçmiş olsun ablacığına. inş. daha iyi olacak. sende yarın kalp atışını duyunca şükret ve huzurlu bir hamileliği başlat.
allaha emanet ol. öptm cnm..

Canim bugun cok nete gelemeyecegim aile toplantisi var tum gun surecek evde 15 -20 kisi olacak ama seni merak ederim en azindan bi alo de yada bir mesaj at haberim olsun olurmu?dualarim seninle...bugun hayatinin en guzel muzigini duyacaksin dilegim bu senin icin..
:nazar::emir_bebek:

cnm çok geçmiş olsun ablacığına. inş. daha iyi olacak. sende yarın kalp atışını duyunca şükret ve huzurlu bir hamileliği başlat.
allaha emanet ol. öptm cnm..

sağol canımmmm..atlattık çok şükür..kendi ameliyatımda bile bu kadar gerilmemiştim..insan kendi başına gelince çekiyoda ailesi başka oluyo..Allah kimseyi sağlığıyla,ailesiyle sınamasın...
bugünde iyi haberler alırım inşallah..Allahım arkamdan sizede yaşatsın.hiç firesiz:)
bende öptüm canım:))

Back
X