Aşılama Umudumuz Hiç Bitmeyecek, Biz Anne Olacağız Diyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
slm kizlar uzun zamandir giremedim buraya.gecenlerde gece bi kalktim kanamam var.hemde oldukca kirmiziydi.sabaha kadar korkuyla bekledim.sabah dr gittim.bebekler iyiymis.neden kanama var dr da net bisey soylemedi.cok korkuyorum kizlar.nerden cikti bu simdi.onlari kaybettim sandim.bu arad 11 haftalik olduk.dua edin kizlar.karnim da bi sanci geziniyor hep.umarim bisey olmaz.sizleride cok okuyamadim.hersey yolundadir umarim.

Canim cok gecmis olsun bebeklerin iyi ise sorun yok ama lutfen istirahat etmeyi ihmal etme olurmu?cok onemli sonucta ikiz tasiyorsun sorumlulugun 2 kati duaalrimiz seninle....

Cerenm sana ozelden yazdim canim geldimi gelmedimi emin olamadim gelmediyse haebr ver lutfen olurmu?

Gulem keisn jelden guzelim daha cumartesi bakildi herhangi bir riski aninda gorurdu doktorun jel bitince rahatlayacaksin.

Ben dah aiyiceyim kizlar yani yine yatmayadevam snaki biraz yumusadi karnim o sertligim kalmadi ama yinede cok dikkatliyim,son hiz annem sagolsun karyanin ve benim hastane cantamizdaki eksikleri tamamladi birtek sterilize edilecek emzik biberon tarzi seylerimiz kaldi icim biraz daha rahat her gece ruyamda eksikler ustume ustume geliyordu :) deliyim kafa normal degil tabi...
neyse sukur bugunku halimize...

opuyorum kizlar

Benim iptal oldu, 2 tup arasi ne kdr bekleniyor? Dew cebini gonderirsen sevinirim.bnm merkezde kisa ivf yapilmiyor.ama transferim olmadigindan heyet raporum gecerliymis.ben iyiyhim, Sadece kocami gorunce agliyorum Bikti benden simdiden. Piraye endise etme simdiden ,gereksiz yere cok okuyorum sizi de huzursuz etmiyeyim

canım hayırlısı olsun..elbet olacak ama sonuca ulaşana kadar yıprandığımızla kalıyoruz..sebebini bulacak ve adam akıllı tedavi edecek bi doktor bulunca herşey rayına oturacak..bende eşimi bıktırdım..bebek mücadelesinden çok benimle uğraştı..benden defalarca kez uzaklaştı çünkü ben acımı çok abartı yaşadım..tabii hem yapı hemde gerçekten birimiz mars diğerimiz venüsten derler ya o kadar zıtız..onun için üzülme onlar bizim halimize üzülüyolar genelde..ki sizin aşkınız üstesinden gelecektir canım..

Benim iptal oldu, 2 tup arasi ne kdr bekleniyor? Dew cebini gonderirsen sevinirim.bnm merkezde kisa ivf yapilmiyor.ama transferim olmadigindan heyet raporum gecerliymis.ben iyiyhim, Sadece kocami gorunce agliyorum Bikti benden simdiden. Piraye endise etme simdiden ,gereksiz yere cok okuyorum sizi de huzursuz etmiyeyim

Canım benim, herşeyin hayırlısı demekten başka elimizden bişi gelmiyo. Umarım hemencecik geçer ağlamaların kendini daha bi toparlarsın. Bak gör İsrael bey sanada derman olacak. Bir de eğer imkanın varsa ben benim tüp bebek merkezimi de öneriyorum. sonuçla biliyosun kekecbde de bende de pko vardı, ikimizde ilk denemede hamile kaldık çok şükür. Çok memnun kaldım ben bahçeciden. Aklında bulunsun canım. Oraya gitmek istersen sana ayrıntıları yazarım.

günaydın kızlar..

cerenm daha iyisindir umarım..benimde bugün 2009 tahlillerim falan geçti elime..prolaktinler fsh lar...canım ne hissettiğini inan çok iyi biliyoruz.sen şu israel beyle bi tanış inşallah herşey değişecek..

dew daha iyi olmana sevindim canım.dün kafamız karıştı..kendi derdime düştüm birde..şu kan lekeciği herşeyi altüst etti..karyacık uslu uslu beklemeyi kabullendi sanırım:) yinede tüm hazırlıkların tamamlanmış olması iyi olmuş:) zaman bana çok yavaş geçiyo senin sonucu aldığımızda taaa nerdeydim ben..eski görev yerimdeydim..taabii birde sana sormak lazım dimi:))) ne güzel sonuna geldiniz sağ salim...maşallah size:)

kızlar yarın inşallah anneme gidicem..inşallah bi sorun çıkmaz çünkü çok bunaldım..evde bütüüün gün hiç bi iş yapmadan iki çift laf etmeden oturuyorum.çok bunaldım..yemek zaten bi dert..internetim olamayacak büyük ihtimalle..

gulem annende rahat ediceksen git canım..evde tek başına kalınca insan daha çok kendini dinliyo..annen güzel yemekler pişirsin kuzucuğun beslensin güzel güzel..ama bizleri ihmal etme arada bir yaz olurmu:)
kızlar bu arada ben yine adet olucam galiba bu ne böyle anlamadım ben yaaa ..şimdi olursam hangisini adet sayıp 21.günü hesaplıycam öfff inş. olmam acaba diyorum önceki d.k.hapının yaptığı kanamamıydı ama yok tam gününde oldum..Allahım kafam 1500 oldu ..yok ben tedaviye bile başlayamıyorum nerde hamilelik nerde annelik...

gulem annende rahat ediceksen git canım..evde tek başına kalınca insan daha çok kendini dinliyo..annen güzel yemekler pişirsin kuzucuğun beslensin güzel güzel..ama bizleri ihmal etme arada bir yaz olurmu:)
kızlar bu arada ben yine adet olucam galiba bu ne böyle anlamadım ben yaaa ..şimdi olursam hangisini adet sayıp 21.günü hesaplıycam öfff inş. olmam acaba diyorum önceki d.k.hapının yaptığı kanamamıydı ama yok tam gününde oldum..Allahım kafam 1500 oldu ..yok ben tedaviye bile başlayamıyorum nerde hamilelik nerde annelik...

canım planlar 1 saat içinde iptal oldu.eşimin işleri yüzünden gidemiyoruz..annem geleyim dedi bakalım karar değiştirmezse:)

ya d.k.hapını kullandın bitti dimi?hayır onu kullanırken ara kanama yapıyo belki yaşadığın odur dicem ama bittikten 3-4 gün sonra adet başlıyo zaten..normal tarihi oluyo o zaman? bence geçirdiğin kanamayı adet say.yada üşenmezsen bi doktorun baksın rahim hala kalınsa adet olmamışsın der belki...ama gitmezsende o kanamayı adet say sen..21.gün tahlillmi bakılacak yoksa başka bi ilaçmı başlanacak?

canım planlar 1 saat içinde iptal oldu.eşimin işleri yüzünden gidemiyoruz..annem geleyim dedi bakalım karar değiştirmezse:)

ya d.k.hapını kullandın bitti dimi?hayır onu kullanırken ara kanama yapıyo belki yaşadığın odur dicem ama bittikten 3-4 gün sonra adet başlıyo zaten..normal tarihi oluyo o zaman? bence geçirdiğin kanamayı adet say.yada üşenmezsen bi doktorun baksın rahim hala kalınsa adet olmamışsın der belki...ama gitmezsende o kanamayı adet say sen..21.gün tahlillmi bakılacak yoksa başka bi ilaçmı başlanacak?

heheh sevindim özlerdik seni ayol:)neyse annen gelsin hadi farketmez ohh anne kız vakit geçirirsiniz güzel güzel:)

benim geçen aylarda adetim geçmişti ya işte o zaman farlutal tarzı bi ilaçla adet olmuştum..normal döngümde 10unda oluyodum ama o zaman ilacın zoruyla 3ünde oldum..şimdi o ilacın etkisiyle olduğum gün geldi adetim..ama bu gün 10u ve normal döngümde de olacakmışım gibi..ne yapacağımı şaşırdım vallahi eğer olursam o zaman dr.a gideyim sorarım artık hangisini sayayım diye...21.günü lucrine başlıycaktım güyya öfff ben bu filmi önceden izlemiştim ve sonu hiiiç güzel değildi:(

slm kızlar herkes iyi gözüküyo
CEREN canım kardeşim de aynısını yaşadı zor biliyorum ama elden bir şey gelmiyo güçlü ol arkana bakmadan yeni tedaviye odaklan
ben dün kürtaj oldum kızlar.... çok kolaydı ağrım yok hafif kanama oldum yalnız dün balkonda oturdum elbiseyle hafif rüzgar vardı bişey olmaz dimi
darısı tedaviye kaderimizde na varsa onu yaşarız Rabbime emanet ettim herşeyi ama yine de merkeze gidince kötü oldum yalan söyleyemem

bu arada sizlerin telaşlarını görünce hamile kalmaya da korktum yahu bu n e hal ben de mi b öyle olacam gözüm korktu yani

heheh sevindim özlerdik seni ayol:)neyse annen gelsin hadi farketmez ohh anne kız vakit geçirirsiniz güzel güzel:)

benim geçen aylarda adetim geçmişti ya işte o zaman farlutal tarzı bi ilaçla adet olmuştum..normal döngümde 10unda oluyodum ama o zaman ilacın zoruyla 3ünde oldum..şimdi o ilacın etkisiyle olduğum gün geldi adetim..ama bu gün 10u ve normal döngümde de olacakmışım gibi..ne yapacağımı şaşırdım vallahi eğer olursam o zaman dr.a gideyim sorarım artık hangisini sayayım diye...21.günü lucrine başlıycaktım güyya öfff ben bu filmi önceden izlemiştim ve sonu hiiiç güzel değildi:(

valla bende naparım diye düşünüyodum internetsiz..gerçi evimden falan bi sıkıldım,şööle dolaşalım diye çıkıyoruz çocuk gibi eve gitmeyelim diye zırlıyorum,neyse annem olsunda...:)

canım farlutalla sökülünce kendi zamanında olmuyoya, ondan sonrakilerde hep az az gidiyo..bende kürtajdan sonra öyle olmuştum..40 günde adet olmadım diye hemen farlutal vermişti doktor.aslında kendi haline bırakmak lazım..bence tekrar olmazsın canım.sadece vücudun kendi halini zorluyo bence:) önceki filmleri unut canım yaa..hep aynı şeyler diyoruz ama öyle olmuyo..:)

CEREN canım kardeşim de aynısını yaşadı zor biliyorum ama elden bir şey gelmiyo güçlü ol arkana bakmadan yeni tedaviye odaklan
ben dün kürtaj oldum kızlar.... çok kolaydı ağrım yok hafif kanama oldum yalnız dün balkonda oturdum elbiseyle hafif rüzgar vardı bişey olmaz dimi
darısı tedaviye kaderimizde na varsa onu yaşarız Rabbime emanet ettim herşeyi ama yine de merkeze gidince kötü oldum yalan söyleyemem

bu arada sizlerin telaşlarını görünce hamile kalmaya da korktum yahu bu n e hal ben de mi b öyle olacam gözüm korktu yani

geçmiş olsun zrdacım..kolay atlatmana sevindim..maşallah diyelim,arkasıda güzel güzel gelsin inşallah..canım balkonda oturmaktan bişey olmaz ama sen ayaklarını falan sıcak tut.havuza falan girme,oturarak yıkanma mesela,ayakta duş al..birde belki ilişkide steril davranılmalı..bana doktor kondomsuz sakın demişti..enfeksiyon kapmaman lazım..birde antibiyotik falan alıyosundur değilmi?aman onada dikkat et.çok önemli..inşallah bebeğin için son adım olur bu canım.:) sende evhamın dibine vurursun biz gibi..fenayız yedik kafayı:))) böyle oluyomuş canım millet güle oynaya geçirir bizde böyle..hayırlısı:)

doktorun senin için özel bir formül uyguluyo anlaşılan, Umarım bu defa pozitifi alacaksın canım benim
Canım geçmiş olsun, umarım bebeğine bir adım daha yaklaşmışsındır, kendine dikkat et, arada yaz bize.

günaydın kızlar...

piraye erkencisin yine:) nasıl oldu kabızlık geçtimi? bende aşağıya bıçak batar gibişeyler oluyo hiç yaşadınmı böyle bişey? baştan beri var 1-2 gün sürüp geçiyo ama korkuyorum yinede..

dewwwww nasılsın canım? bi gün yazmasan noluyooo diyorum..iyisin dimi?

eee melodiden ses yok..bebeklere kavuştu,inşallah yerleşmeye başlamıştır kuzular:)

lee de fırsat bulamıyo anlaşılan:))) parklarda vakit geçiriyolar artık:) videolarını zevkle izliyorum:)))

zrda geçmiş olsun..inş. bu uygulama bebğine kavuşturur seni..dikkat et kendine kürtaj sonrası üşütme..
melodi canım kuzuları almışsındır heralde..inş. bu defa olur güzelim Allahım hiçbirimizi bu güzel duygudan yoksun bırakmaz..
gulem canım annen geldimi..ağrılar devam ediyo demek ara ara ..galiba doğana kadar da bizim hep bir ağrımız olacak:)

kızlarrr selammmmmmmmmmmmmm:)yazlıktaydım epeydir o yüzden giremiyordum nete telde kafayı yedi :)ben bebişlerimi aldım pazartesi günü iki minik kuzu:)umarım bu defa kazı çalışmalarına başlamışlardır yahu :)test günününe kadar hamileyim ben işte sonrası ne olur bilemem ama bu defa keyfini çıkartacağım :)yahu ben estrofem kullanmaya başladığımdan beri göğüs ağrım başladı acıyor memişler yav pöf.....totomda iğnelerden acıyor ama şikayet yok güzel acılar bunlar sonunda eşsizbir miniğe kavuşacağım allahın izniyle...kızlar transfer akşamı rüyamda doğum yaptığımı gördüm çok güzel sarışın ama kel yani maviş gözlü bir bebiş doğuruyordum ben ve eşim çok mutluyduk inşallah güzel rabbim bu rüyamı gerçek kılar....:)

sizler nasılsınız inşallah herşey yolundadır:)

cerenm tedavi iptal olmuş çok üzüldüm ama gel sen kente ısrael bey seni de anne yapar allahın izniyle umudunu asla kaybetme canım....

gülemmmmmmmmmmm belirtiler neydi bakalımm hatırlat bana neler yaşamıştın:)

ben de cepten yazdim birkac gundur, o yuzden kısa gecistirdim hep. tesekkur ederim hepinize, sayenizde daha iyiyim. dhea alacagim ama bulamiyorum eczanelerde, yumurta kalitesini arttiriyormus. ben iyiyim, 2 ayi nasil gecistirecegim bilmiyorum. tedavi devam ederken bir daha cok zor diyordum ama su anda hemen baslamak da istiyorum. bu cocuk ugrastiracak beni anlasilan.
beraber girdigimiz bir kızın da 12 adet toplandi, 5i olgun cıkmıs, ama hic dollenme olmamis. bizde dollenme vardi, ama hızlı bolunmus, kalitesiz dedi embriyolog. ama durumunuzda umutsuz birsey yok, ben burada memurum, burada devam etmenizin bana bir faydasi yok ama burada devam edin derim, biraz sanssizlik oldu sizinki dedi. en azindan dollenmesi olumlu bir isaretmis. burada yaptirirken imkanlarini oylesine zorlayarak gelenlere sahit oldum ki. otobusle sehir disindan gelenler, akrabalarinin yaninda kalanlar, borcla yaptiranlar. ve hep onlarinki olsun istedim, cok zordu sartlari. galiba kendimi atlamisim hep dua ederken :)
devlet hastanesi oldugundan cok sıcak bakmadılar, kısa protokol yapmiyoruz biz dedi gorustugum kadın doktor. zaten iletisimsiz bir doktordur, ben de uzatmadim cok. biz senin yumurtalik rezervinin dusuk oldugunu biliyorduk zaten, o nedenle yuksek dozda ilacla basladik tedavine dedi. menopozla ilgili kafama takacagim birsey yokmus, sadece benim daha erken olabilecegimi ongorebiliyorlarmis, ama bunu sorun etmene gerek yok dedi. dhea genel olarak yumurta adedine yonelik bir destekmis, bende yumurta gelisirken bir basamakta biraz daha uzun zaman harciyormus, kalitesizligi bu duraksama yaratıyor olabilirmis ama yine de dheayi kullan dedi.
yani embriyolog tedavi asamasini bilemedigi icin devam etmemizden yana, ama doktor yine ayni yuksek ılacları kullanacak ve benim verim dusuk olacak.
kocami cok ihmal ettim, biraz keyfini cikaralim hayatin. bir de landarchın romanyali suyunu hala icmedim acaba onu icmek icin erken bir vakit mi olur ? hemen tedavi ertesi ?
zaten israel beyden bir randevu alsam 1,5-2 aya veriyorlar, simdiden alsam mi ?
hem sperm hareketimiz, hem yumurta kalitemiz dusuk olunca kendiliginden olmasina inancim kalmadi. ama yine de birseyler yapmak istiyorum.
bu arada daha once c.tesi gitmistim yuvaya, haftaici once psikologla gorusmelisiniz gonullu annelik icin gerekli dediler, sonra hafta ici izin alip gitmistim bir gun, o gun de psikolog izinliymis, dun yine gittim simdi de cocuklar yaz kampindaymis, eylulde geleceklermis. yani ara ara gonullu anne olayım denemelerim de sonuc vermedi. aslinda haftasonu bir saatcik olsa iyi gelirdi bana biraz. yine olmadi, iyi bari cocuklar sicaklarda kavrulmuyor, denize giriyorlar.
tekrar tesekkur ederim, gulem evde otur bence de, annen ne kadar uzakta bilmiyorum ama yol sıkıntı yaratabilir. dew evde yatiyormussun, eksikler de tamam olmus, kaygisiz bekle 40 gun daha. bade evet yasamadan bilinmiyormus, ama sonucta elimizden bu geliyor. elimde olmayan seyler icin kendimi uzme kapasitem simdilik 3-4 gun. daha fazla olumsuz sonuc alırsam artabilir :) kendimize haksizlık ediyoruz bazen. pirayecim cok tesekkur ederim ama simdilik kenti denerim. zaten istanbulda tedavi fikri uzak bana. kocam da kabul etmez, ben onu zorla bu tedaviye bile goturdum. hep ne gerek var, acele ediyorsun diyordu. 3 tane dogurcam, ilkini dogurmam lazim diyordum. simdi sorun bulundu bakalim ama yine de olur sıkma canını diyen bir kocam var.
zerda tesekkur ederim, sana da gecmis olsun.
melodiyi merak ediyorum, nasildi kizalr gorustunuz mu ?

kızlarrr selammmmmmmmmmmmmm:)yazlıktaydım epeydir o yüzden giremiyordum nete telde kafayı yedi :)ben bebişlerimi aldım pazartesi günü iki minik kuzu:)umarım bu defa kazı çalışmalarına başlamışlardır yahu :)test günününe kadar hamileyim ben işte sonrası ne olur bilemem ama bu defa keyfini çıkartacağım :)yahu ben estrofem kullanmaya başladığımdan beri göğüs ağrım başladı acıyor memişler yav pöf.....totomda iğnelerden acıyor ama şikayet yok güzel acılar bunlar sonunda eşsizbir miniğe kavuşacağım allahın izniyle...kızlar transfer akşamı rüyamda doğum yaptığımı gördüm çok güzel sarışın ama kel yani maviş gözlü bir bebiş doğuruyordum ben ve eşim çok mutluyduk inşallah güzel rabbim bu rüyamı gerçek kılar....:)

sizler nasılsınız inşallah herşey yolundadır:)

cerenm tedavi iptal olmuş çok üzüldüm ama gel sen kente ısrael bey seni de anne yapar allahın izniyle umudunu asla kaybetme canım....

gülemmmmmmmmmmm belirtiler neydi bakalımm hatırlat bana neler yaşamıştın:)

canım hayırlısı olsun ınsallah kavusursun bebısıne bu sefer tadını cıkart tabı yat dınlen bıguzel sonuc cok guzel olur ınsallah zrda cım sanada gecmıs olsun doktorun ıyı ılgılenıyo senle aklınada yatmıs neguzel bu tedavı bebısıne kavustursun senıde ınsallah

melodiiii canım artık bebişler seninle ha:) canım inşallah bu sefer kalırlar seninle..canım belirti olarak tek belirgin söyleyebileceğim transferin ikinci yarısı gibi nerdeyse rahmimde seyirmeler yaşamıştım birde vajinama saniyelik batmalar oluyodu..hatta o hala oluyo...hemen sonraki günlerinde adet belirtileri başladı..yani çok net şeyler söyleyemeyeceğim..tek diyeceğim sakın ilaçlarını bırakma.az sonra adet olcam desen bile hiç bişey belli olmuyo:) dua et birde..ben çok dua ettim:) iyi geliyo manen:)

ceren daha iyisin,çok güçlüsün gerçekten..canım dhea yı hiç içmedim ben.ama işe yarıyomuş ve sanırım 3 ay falan içiliyomuş etki için..ben geçen sene izmire çok yakındım ve israel beye gitmeyi düşündüm.dew den almıştım numarayı ve sekreteri 1 hafta sonrasına gün vermişti.ama kıştı o zaman..yazın daha yoğundur..ama gerekirse ısrarcı davran..ön görüşmeyi bi an önce yap ki isteyeceği şeyleri kullanmaya başlamış olursun..landarchın ilacıda çok etkili bence..onada sor yada kızlar bilirler ne zaman kullanılacağını..oda nasip olmadı bana eşim yüzünden..

badee annem yarın gelecek..onun geleceği fikri bile rahatlattı..yok ki şurda gelelim gidelim diyecek kimse..herkes tatilde..aşkı-memnu sil baştan:)))

günaydın kızlar...

piraye erkencisin yine:) nasıl oldu kabızlık geçtimi? bende aşağıya bıçak batar gibişeyler oluyo hiç yaşadınmı böyle bişey? baştan beri var 1-2 gün sürüp geçiyo ama korkuyorum yinede..

dewwwww nasılsın canım? bi gün yazmasan noluyooo diyorum..iyisin dimi?

eee melodiden ses yok..bebeklere kavuştu,inşallah yerleşmeye başlamıştır kuzular:)

lee de fırsat bulamıyo anlaşılan:))) parklarda vakit geçiriyolar artık:) videolarını zevkle izliyorum:)))

Canım benim ne yazıkki kabızlık geçmedi, hala devam, hergün yapıyorum ama gel bide bana sor, saatlerce tuvalette oyalanıyorum yapıcam diye :17: Bıcak batmaları olmaz mııııı sen nediyorun hem de nasıl, öle çok uzun sürmüyo bi girip çıkıyo ama ödüm kopuyo tabi, sonra yine girip çıkıyo falan. Yokluyo yani. Ama ciddi canımı acıtıyo. Ödüm mokuma karışıyo korkudan. Bir de ayakta çok uzun süre kalmaya gelmiyorum hiç hemen kasığım gerilmeye başlıyo, yine sağdan sağdan bir sertlik hissediyorum rahatsız ediyo.... C.tesi günü için randevu aldım. İlk defa burda bi doktora gidicem. Umarım herşey yolunda gider

canım hayırlısı olsun ınsallah kavusursun bebısıne bu sefer tadını cıkart tabı yat dınlen bıguzel sonuc cok guzel olur ınsallah zrda cım sanada gecmıs olsun doktorun ıyı ılgılenıyo senle aklınada yatmıs neguzel bu tedavı bebısıne kavustursun senıde ınsallah

Yelizz nasılsın canım, belirtiler ne durumda, seninde kasıkların ağrıyomu şekerim yaaa, çok sinir bozucu şu kasık ağrısı. Bi ağzı tadıyla ohhhh beeee hamileyim diyemedim. Gerçi doktor herşey yolunda diyo ama, kasık ağrıları olunca bi de böle kasıkta gerilme falan rahatsız oluyorum, sen ne durumdasın

yaaa ben yine leke leke adet olmaya başladım öfff vallahi kesip atıcam şu kukumu bu ne dengesizliktir yaa.dr.u aradım bakalım ne diycek bekliyorum şimdi..adam ne desin gariban hergün benle uğraşıyo vallahi yakında tel.mi engelliyecek:)hatta paranı biz verelim başka merkeze git deseler şaşırmam yani..kesin gel bakayım der.öfff bu sıcakta o kadar yolu nasıl gidicem ben...Allahım daha çocuk yokken uğraştırıyo bu kuku beni..hayır arkadaşım adam akıllı oldun adetini tamam kes işte dur durduğun yerde yooook illa atraksiyon illa bi çılgınlık ....tam dayaklık bu kuku:)

Back
X