evet dewcim kontrol vardı..ben gene endişeli bi tip..neyse bu sefer hemen baktı..bebek iyi..ense kalınlığını ölçtü,iyi dedi,sormadım kaç diye zaten..pazartesi ikili test için kan vercem..görüntü vermedi pek ama doktor %70 kız dedi..ama yanılabilirim dedi..sağlıklı sıhhatli olsun dedim,hiç ne acaba dememiştim dedim şaşırdı doktor..
çook dua ettim,ediyorum Allahım arkadaşlarımada ver diye.
bu arada varya beni böyle bi günde bile sinir ettiler..benim bi kayınvalidem var cahilin önde gideni...bildiğiniz gibi değil..erkeklere tapan cinsten..telefon ettiler,doktordan çıkmıştık görüümcemle konuştum kız olabilirmiş falan dedim güldük hayırlısı olsun dedik..annem istiyo dedi..kadın daha hayırlı olsun demeden oğlan olaymış ha dedi...gözüm dönüverdi..benim cinsiyet ayırtedecek halimmi var,hayırlısı olsun diye dua et edeceksen ve bi daha banada oğlunada böyle bişey deme dedim kapadım..gelincede kapıdan uğradık suratına bile bakmadım..eşim falan bi mutlu aramızı bozacak kadın yaa...
kızlar nelerle uğraşıyorum şok oldum valla..Allahtan hiç korkuları yok...kendi kızının hastalığıyla üzüldün,oğlunun bebeği olmuyodu dediği lafa bakın...ayyyy neyse..soğumuyo içim valla..