Aşılama Umudumuz Hiç Bitmeyecek, Biz Anne Olacağız Diyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Gulemcım kızının ıyı olmasına sevındım tatlım face geldıgın zaman yaz genelde esım oluyo ama evde oldugu ıcın gorunce bana verır hemen dew melodı pıraye sızıde faceden ekleyebılırmıyım

Gulemcım kızının ıyı olmasına sevındım tatlım face geldıgın zaman yaz genelde esım oluyo ama evde oldugu ıcın gorunce bana verır hemen dew melodı pıraye bade sızıde faceden ekleyebılırmıyım optum hepınızı

Gulemcım kızının ıyı olmasına sevındım tatlım face geldıgın zaman yaz genelde esım oluyo ama evde oldugu ıcın gorunce bana verır hemen dew melodı pıraye bade sızıde faceden ekleyebılırmıyım optum hepınızı

sağol canım:)
tamam denk gelirse yazarım :)

kızlar selam beni soran ve dua eden herkese çok teşekkürler salı lucrine başlafım 7 eylül gibi adet olunca tam gaz devam badeee beraberiz sanırım 1 hafta var aramızda iyi ki varsınız by

Kızlar herkese günaydın, oooohhh herkes gelmiş nerdeyse, walla özlemişim topiğin bu canlı halini. DEW canım benim Karyayı kokla bizim yerimize emi, ünlü oldu walla doğar doğmaz, çok güzel bir kız maaşallah, Allah nazarlardan saklasın. Gülemcim beni güldürdün sabah sabah tatlım :) ne zaman geçecek bu evhamlar sorma walla, hep aynı psikopatlıktayız hepimiz, ama senin üstüne kimse tanımıyorum yani :) Çok sevindim bebeğinin iyi olmasına, maaşallah 200 gr olmuş, tam yemelik. Çok seviliyolar dimi. Anlatması çok güç, ona bişi olacak diye aklım çıkıyo, her an aklımda. Allah meleklerimizi korusun. Badecim canım benim koyuverdim gitti demişsin, bence birazcık toparlan canım. Birza pozitif olmaya çalış, yılma hemen olur mu canım. Umarım bu tedavinde sonuna kadar gidersiniz de güzel haberlerini alırız şekerim. Ceren de karar vermiş, hadi hayırlı olsun bakalım. Bir de Zerda vardı Eylülde başlayacak tedaviye. Kızlar peş peşe olacak transferleriniz nasipse. Umarım üçünüzde güzel haberleri alırsınız. Hepiniz için duacıyım.
Yelizcim tabikide ekleyebilirsin beni faceden, pek sık giremesemde ara sıra takip etmeye çalışıyorum. Bu arada nasıl gidiyo hamilelik kaç kilo aldın şekerim, ben yaklaşık 4 kilo aldım.Göbeğimde iice çıktı. Artık hamile kıyafetleri giyiyorum :) :) Bu arada geçen haftaki doktor kontrolümde herşey çok iyiydi, miniğimi esnerken gördük, küçük ağzını açıp kapıyordu, çok tatlıydı :) 318 gramdı geçen hafta :) ayın 7sinde ayrıntılı ultrasonum var. Bu son gidişim olacak bahçeciye, daha sonra burdaki doktoruma devam edeceğim. Çok masraf yaptık çoook, artık alışveriş zamanı geldiği için masrafları alışveriş için yapıcaz :) :) :) Umarım herşey yolunda giderde bir daha bahçeciye gitmek zorunda kalmam, Bu arada ben alışverişe başladım kızlar :) :) Hepinizi çok öpüyorum, Ama Karyaya torpil lütfen, onu öpüp koklayıp koynuma alıyorum :) :) :)

pirayecim valla nolacak böyle halim bilmiyorum..benim hayatım böyle..kaygı,endişe duyacak bişeyler bulurum hep..ee bu sıpalar zaten hayatın ta kendisi..çok şükür Allahıma...sağ salim doğurup büyütmekte nasip olur inşallah..
ben baya kilo aldım ama çok hareketsiz yaşadım,yeni yeni hareketlendim..okul açılınca durur eminim..bende pantolon aldım kendime,kotlarımı giymeyeli çok oldu zaten bu kadar kilo alınca göbek çıksın çıkmasın içine giremem hiç birinin..bende rahat edeyim diye bi pantolon aldım..başkada hiç bişey almadım..
demek alışverişe başladın..neler aldın anlatsana:) hakkaten ayrıntılı ultrasondan sonra bahçeciye falan gerek kalmayacak bencede..bulunduğun yerde doktorun olması büyük nimet...benim yolum 1,5 saat sürüyo aslında çok değil gibi ama kış gelince naparız bilmiyorum..hayırlısı..

kızlar merhaba. butun kızlar toplanmıs :)
benim ayin 4undeymis randevum. evet egeye gidecegim ama ne olacak bilmiyorum. yani tam bir belirsizlik, hemen baslayacak miyiz ilk adetle bilemiyorum. ya da icime sinecek mi burasi, sinmeyecek mi gorecegiz.
sormussun gulem tekrar baslamak zor olmaz mi diye. cok hırslı degilim gulemcim artik eskisi gibi. okurken, yeni piyasaya atilmisken daha hirsli oluyor insan. ama simdi daha rahat hissediyorum. yani para icin stres icinde calisacagima, sakin bir iste, 3 kurusa keyif icin calisayim istiyorum. ya da ev-ofis yaparim birseyler.
piraye, gulem alisveris zamani en guzel kismi galiba su hamileligin. o minicik zıbınlara, coraplara nasil ozendik uzun sure. tadini cikarin bu anlarin :)
bade, zerda hadi bakalim gelmis dayanmis tedaviler kapiniza. melodi sen de cok bekleme kısı, bak baharda olsun :)

pirayecim valla nolacak böyle halim bilmiyorum..benim hayatım böyle..kaygı,endişe duyacak bişeyler bulurum hep..ee bu sıpalar zaten hayatın ta kendisi..çok şükür Allahıma...sağ salim doğurup büyütmekte nasip olur inşallah..
ben baya kilo aldım ama çok hareketsiz yaşadım,yeni yeni hareketlendim..okul açılınca durur eminim..bende pantolon aldım kendime,kotlarımı giymeyeli çok oldu zaten bu kadar kilo alınca göbek çıksın çıkmasın içine giremem hiç birinin..bende rahat edeyim diye bi pantolon aldım..başkada hiç bişey almadım..
demek alışverişe başladın..neler aldın anlatsana:) hakkaten ayrıntılı ultrasondan sonra bahçeciye falan gerek kalmayacak bencede..bulunduğun yerde doktorun olması büyük nimet...benim yolum 1,5 saat sürüyo aslında çok değil gibi ama kış gelince naparız bilmiyorum..hayırlısı..

Neler aldım neler :) minik minik tulumlar, eşofman takımları, ayakkabılar, battaniyeler :) bebek bezi :) :) :) süt sağma makinası, kanguru :) :) sonraaaaaa biberon, emzirme yastığı, reflü yastığı :) :) :) hmmmmm kozmonot aldım bide çok şirin. Oto koltuğumda var, gerçi onu ablam verdi ama olsun :) bu gidişimizde de beşiğimizi ve ana kucağımızı falan alcaz sanırsam :) :) :) sen bişi almadın mı yaaa, ben mi çok erken davrandım acaba, ama napiiiim dayanamıyorum, her çarşıya çıkışta bişi alıp geliyorum eve :) Allah tamamınıda görmeyi nasip eder umarım. Eeeeee yelizcim sen demi bişi almadın yaaa :( DEW sölesene en çok ne kullanılıyo canım, çok ağırlaştığımda alışverişle uğraşmak istemiyorum. Bi de karda kıyamette alışveriş hiç çekilmez diye şimdiden ufak ufak başlıyayım dedim

PİRAYE oh minik minik donlar alınmışmı heheh yaerim ben onu
sağlıklı sıhhatle gelsin giyinsin cicilerini kuzucuğun
vallahi tedaviye başlıycam diye oturup ağlıyorum saat başı olmayacak diye tuttrudum bakalım..
kısmette ne varsa o..dediğim gibi saldım gitti:)
ZRDAA ben lucrini daha fazla kullanıcam senden önce başlamam rağmen niye böyle oldu .yanlışmı hesapladım ben???????
12 sinde oldum 21.günü 1i yani yarın..tekrar adetimde 12sinde oluyo..aman neyse bakalım bu defa ne olacak zrda
inş. ikimizde sağlıklı bri şekilde hamile kalırız tabi hepimiz ceren ,melodi ve tüm tedavide olanlar..
CERENM seninde tarih belliymiş.gidip konuştunmu hiç tedavi şeklini filan.benim başka bi arkadaşta orda yaptırdı ..çok da memnun du ama eşinin problemi biraz fazlaydı...hadi bakalım yine yola çıkıyoruz..Allahım elimizi boş çevirmesin bu yoldan..sağlıklı hayırlı evlatlarımıza kavuşuruz bu tedaviyle inş.

kızlar merhaba. butun kızlar toplanmıs :)
benim ayin 4undeymis randevum. evet egeye gidecegim ama ne olacak bilmiyorum. yani tam bir belirsizlik, hemen baslayacak miyiz ilk adetle bilemiyorum. ya da icime sinecek mi burasi, sinmeyecek mi gorecegiz.
sormussun gulem tekrar baslamak zor olmaz mi diye. cok hırslı degilim gulemcim artik eskisi gibi. okurken, yeni piyasaya atilmisken daha hirsli oluyor insan. ama simdi daha rahat hissediyorum. yani para icin stres icinde calisacagima, sakin bir iste, 3 kurusa keyif icin calisayim istiyorum. ya da ev-ofis yaparim birseyler.
piraye, gulem alisveris zamani en guzel kismi galiba su hamileligin. o minicik zıbınlara, coraplara nasil ozendik uzun sure. tadini cikarin bu anlarin :)
bade, zerda hadi bakalim gelmis dayanmis tedaviler kapiniza. melodi sen de cok bekleme kısı, bak baharda olsun :)

canım az kalmış..en azından yol haritan belli olacak..çokta gecikmez artık.sen elinde ne varsa götür yinede..onlarda eşek değillerdir de inşallah yormazlar seni.iş konusunda nedir ne değildir bilemediğimden sordum canım.maddi sıkıntı olmadıktan sonra rahat olmak lazım tabii..inşallah herşey kolaylıkla olur..

Neler aldım neler :) minik minik tulumlar, eşofman takımları, ayakkabılar, battaniyeler :) bebek bezi :) :) :) süt sağma makinası, kanguru :) :) sonraaaaaa biberon, emzirme yastığı, reflü yastığı :) :) :) hmmmmm kozmonot aldım bide çok şirin. Oto koltuğumda var, gerçi onu ablam verdi ama olsun :) bu gidişimizde de beşiğimizi ve ana kucağımızı falan alcaz sanırsam :) :) :) sen bişi almadın mı yaaa, ben mi çok erken davrandım acaba, ama napiiiim dayanamıyorum, her çarşıya çıkışta bişi alıp geliyorum eve :) Allah tamamınıda görmeyi nasip eder umarım. Eeeeee yelizcim sen demi bişi almadın yaaa :( DEW sölesene en çok ne kullanılıyo canım, çok ağırlaştığımda alışverişle uğraşmak istemiyorum. Bi de karda kıyamette alışveriş hiç çekilmez diye şimdiden ufak ufak başlıyayım dedim

ohh ohh maşallah:) herşey tamam olmuş:) iyi yapmışsın canım..kışa gerçekten zor olur..ama ben yinede bişey almadım..ne bileyim çok erken benim için aramızda 1 ay fark var..belki 1 aya kadar canım çeker benimde:)))) internette liste bile var gördünmü?
Allah sağ salim giydirmek nasip etsin hepimize..

kızlar ben çok kötüyüm..
olur olmadık şeylere ağlıyorum
dün hafif başım ağrıdı mideme attı amaan dünyalar yıkılıdı sanki
ağlamaktan bi hal oldum
eşimin ödü koptu ne oldu diye
ağrı kesici bile içmeyen biriyim normalde canıma nazlı biri değilim
ama bu tedavinin stresiyle herşeye ağlıyorum
bu gün de elimi azcık kestim
oturdum salya sümük ağladım:)
off öyle içimi dökeyim dedim
sizin de içinizi şişirdim ama bu defa kimsenin haberi yok başlayacağımızdan
anneme ablama bile söylemedim
anlayacağınzı başınıza kaldım:)

badeeeeeeee başımızın üstünde yerin var o zman kuzucum :)lütfen karamsar halinden kurtul strese girme keyfini yerine getirecek şeylerle uğraş :)mutlu olmak için elinden ne geliyorsa yap tamammı :)kimseye söylememekle iyi etmişsin bende söylemiyorum o zman daha çok stres oluyor ..mutlu sonlar yarat kendine olacak bu iş inan :)

pirayecik demek minik minik tulumlar almaya başladın bencede en keyifli yanı hamileliğin bu alışveriş kısmı :)ay yerim ben onun minnak tulumlarını be :)ah ah allah bizede nasip etsin inşallah kuzular :)keyfini çıkart tatlım bugünlerin en güzel zamanları :)

gülemcim senin minnakta büyümüş maşallah kızımıza :)savaşçı kızımız o bizim :)sende başlarsın artık ufaktan ufaktan almaya bi başlarsan bence seni kimse tutamaz gibime geliyor heheheee:)

zrda hadi bakalım bu sfer olacak diyorum ben içime çok güzek şeyler doğuyor :)

cerenmm hadi bakalım bu tedavinde bol bol yuomoşlar sonrada bebişler diliyorum sana :)
merak etmeyin sarkıtmayacağım tedaviyi kışa inşallah bir aksilik çıkmazsa yola devam diyeceğiz :)

dew öpüyorum seni ve karyamızı çok çok sevgiler gönderiyorum ..

lee canım sanada aynı şekilde kuzuları mıncır bizim içinde ..bu arada sağlığın nasıl oldu çok yorma kendini canım :)iki çocukla nasıl olcaksa demi ama :)mucks....

Kızlar herkese günaydın, oooohhh herkes gelmiş nerdeyse, walla özlemişim topiğin bu canlı halini. DEW canım benim Karyayı kokla bizim yerimize emi, ünlü oldu walla doğar doğmaz, çok güzel bir kız maaşallah, Allah nazarlardan saklasın. Gülemcim beni güldürdün sabah sabah tatlım :) ne zaman geçecek bu evhamlar sorma walla, hep aynı psikopatlıktayız hepimiz, ama senin üstüne kimse tanımıyorum yani :) Çok sevindim bebeğinin iyi olmasına, maaşallah 200 gr olmuş, tam yemelik. Çok seviliyolar dimi. Anlatması çok güç, ona bişi olacak diye aklım çıkıyo, her an aklımda. Allah meleklerimizi korusun. Badecim canım benim koyuverdim gitti demişsin, bence birazcık toparlan canım. Birza pozitif olmaya çalış, yılma hemen olur mu canım. Umarım bu tedavinde sonuna kadar gidersiniz de güzel haberlerini alırız şekerim. Ceren de karar vermiş, hadi hayırlı olsun bakalım. Bir de Zerda vardı Eylülde başlayacak tedaviye. Kızlar peş peşe olacak transferleriniz nasipse. Umarım üçünüzde güzel haberleri alırsınız. Hepiniz için duacıyım.
Yelizcim tabikide ekleyebilirsin beni faceden, pek sık giremesemde ara sıra takip etmeye çalışıyorum. Bu arada nasıl gidiyo hamilelik kaç kilo aldın şekerim, ben yaklaşık 4 kilo aldım.Göbeğimde iice çıktı. Artık hamile kıyafetleri giyiyorum :) :) Bu arada geçen haftaki doktor kontrolümde herşey çok iyiydi, miniğimi esnerken gördük, küçük ağzını açıp kapıyordu, çok tatlıydı :) 318 gramdı geçen hafta :) ayın 7sinde ayrıntılı ultrasonum var. Bu son gidişim olacak bahçeciye, daha sonra burdaki doktoruma devam edeceğim. Çok masraf yaptık çoook, artık alışveriş zamanı geldiği için masrafları alışveriş için yapıcaz :) :) :) Umarım herşey yolunda giderde bir daha bahçeciye gitmek zorunda kalmam, Bu arada ben alışverişe başladım kızlar :) :) Hepinizi çok öpüyorum, Ama Karyaya torpil lütfen, onu öpüp koklayıp koynuma alıyorum :) :) :)

selam kızlar yıne eskısı gıbı toplanıyoruz yaneguzel bı leemız eksık oda kuzularıyla tatılde pıraye ben daha 2 kılo aldım canım ama benım gobusde cıktı oglum 327 gram 22cm olmus bu sefer bızımkı fzla gostermedı yuzunu halay cekıyo mubarek ıcerde:) ben alısverıs ıcın erken oldugunu dusunuyorum canım nasıpse kasım gıbı baslarız ınsallah sen bayaga cosmusun Allah gıydırmek nasıp etsın gercekten en zevklı zamanı alısverıs gecenlerde bı magzaya gırdımde kendımı kaybetım pantolonlar falan ıcım gıttı ama almadım tabıkı

badecim ben geçen ay 10 unda oldum lucrine de 28 inde başladın erken oluyorum ben doktorum 7 si gibi, olursun dedi ben de öyle tahmin ediyorum
Bu arada başımızın üstünde yerin var canımsın benim hepimiz burdayız merak etme :9

Melodi canımyaa bu hisleri ben de duyuyorum biliyor musun yazmasaydın hiç yazmazdım ama evet bu sefer güzel şeyler olacal bomba gibi başlıyorum tüm aksiliklere rağmem hem de arkadaşım senin gibi dedi ikimiz içinde çok tuhaf hisler var içimde dedi bu ay o HAMİLE dediklerim çıkıyor dedi inlşallah sanki inandım ne bileyim amaaaaaan iyi de düşünsek negatifte yıkılıyoz kötü de bari iyi düşünelim bu sefer de böyle başlayalım dedik eşimle inşallah melodicim az kaldı diyorum inanmak istiyorum hayırlısı.:)

Güleeeeeem tatil bitiyooo napcan başlıcan mı sen nr güzel bebişinle başlıyon yeni öğretim yılına ..

pirayeeee
bir gün ben de çıkacağım o alışverişe inşallah inanıyorum buna güle güle kullansın prensimiz ama bence gülem çıkaesa batar kız cicileri çok güzel insan dayanamıyo etrafında olsa da alsanm diyorum Gülem yakın olsaydın önce ben alırdım valla:)

Hepinizi öpüyorum..................:16:

kızlar günaydınnnnn.... uzun bir süreden sonra ilkdefa sizlere günaydın diyebiliyorum.şöyle yakın geçmişi azda olsa okuyabildim..melodi,ceren ve bade tedaviye başlayacaklarmış.kızlar lütfen stres yapmayın inşaallah bu kez hamileyim haberini vereceksiniz bize.burada anne olmayan kalmayacak:-)) dualarım sizlerle.veeee hamiş anneler sizler ve bebişlerinizde çok iyiymişsiniz allah tamamına erdirsin inşaallah onları kucağınıza alıp misler gibi koklayarak seveceksiniz...pirayeciğim alışverişler başlamış tadını çıkar canım.allah içine sindirerek giydirmek nasip etsin.darısı diğer kızlarımıza....
dew yoğunluğunu anlayabiliyorum ama bunlar çooook tatlı yorgunluklar değilmi:-)) örgüleride güle güle giysin.zaman bulabilirsem diğer annelerimizede örüp yollamak isterim:-))
gülem dr.a kontrole kemal beyemi gidiyorsun?
ben tam atlatamadım rahatsızlığı ama şuan daha iyiyim.oğlumuzun okul işleri var.aramızda sınıf öğretmeni olan arkadaşlar vardı sanırım.sizlerede danışmak istiyorum bana yardımcı olursanız sevinirim.oğlum okul öncesi eğitim almamış çok yer değiştirdiğinden adam akıllı ilgilenende olmamış.ve sayı saymayı renkleri bilmiyor biz öğretmeye çalışıyoruz bazan inat ediyor.aslında çok zeki masal anlatıyorum ertesi akşam onu olduğu gibi anlatıyor mesela.tuvalet alışkanlığı çok iyi.kendi giyinip soyunuyor.giysilerini katlayıp çekmesine koyuyor.sosyal yönüde iyi.ama kalem tutma konusunda iyi değiliz.
psikoloğa gitmiştik şu ağlayarak isteklerini yaptırma kıskanma konusunda.oğlumuzu teste tabii tuttular test sonucu ana sınıfından başlatın dediler.psikologda ısrarla 1.sınıfa göndermeyin diyor.ama biz 1.5 ayda çok şeyleri aştığımıza inanıyoruz aslında.ağlama olayımız eskisi kadar değil.tabii alışma dönemi normalde 6ay veya 1 yıl .biz kısa sürede çok şey aştığımıza inanıyoruz.ama hala okul konusunda terettütteyiz.oğlumuz 79 ay lık seneye yaklaşık 8 yaşında olacak .şuan okulda 1.dönem çok yoğun bir eğitim olmayacakmış.acaba 1.sınıfamı yazdırsak.yoksa şuan zaten alışma tanıma dönemindeyiz 1.sınıf olunca zorlanırmıyız.bu arada raporda verdiler bize.yanii anlayacağınız çok kararsız kaldık:-((
bugün tatile çıkıyoruz çocuklarımızla haftaya görüşmek üzere allaha emanet olun.moralinizi yüksek tutun.iyiki varsınız sizleri çok seviyorum.oğlum ve kızım teyzelerini çok öpüyorlar..

kızlar ben çok kötüyüm..
olur olmadık şeylere ağlıyorum
dün hafif başım ağrıdı mideme attı amaan dünyalar yıkılıdı sanki
ağlamaktan bi hal oldum
eşimin ödü koptu ne oldu diye
ağrı kesici bile içmeyen biriyim normalde canıma nazlı biri değilim
ama bu tedavinin stresiyle herşeye ağlıyorum
bu gün de elimi azcık kestim
oturdum salya sümük ağladım:)
off öyle içimi dökeyim dedim
sizin de içinizi şişirdim ama bu defa kimsenin haberi yok başlayacağımızdan
anneme ablama bile söylemedim
anlayacağınzı başınıza kaldım:)

tipik ben:)))
o kadar çok zırladımki eşim artık öfff deyip öbür odada alıyo soluğu,az sonra rahatlamış hafiflemiş olarak gidip tv izleyebiliyorum..bi insan bu kadar nasıl ağlar diyo,oluyo valla..canım korku endişe umut umutsuzluk hepsi bi arada..ya ben nolcam düşüncesi insanı bu hale getiriyo..ilk zamanlar daha çoktu..ama biliyoruzki bişey olmuyo kendimize ettiğimizle kalıyoruz..eminim sen bu yazıyı okurken daha iyi halde olacaksın..çünkü yaz yağmuru gibi boğaz düğümlenir yaşlar akar ve geçer...bence durdurma kendini..ne zaman geliyosa bırak, ve ben niye böyleyim deme..haa yapabiliyosan bişeylerle uğraş,hobiler edin falan..bana çoook dendi..annem özellikle çok uyardı ama ben kendimi eve ve tedavilere kapatıp depresif halimi yaşam tarzım haline getirdim..iyi etmedim..canım bu yolda yapacağımız tek şey var,kendimizi yargılamadan nedenini niçinini düşünmemeye çalışıp tedavi olmak..çünkü hertürlü tedavi olunacak ve çok şükür biliyoruz ki rahim var yumurta var olacak..ben canı gönülden inanıyorum sende inan..ama bu tedavide de olmazsa deme..Allah korusun tabii ama olana kadar devam de..

melodi canımm bu tedaviler ameliyatlar yaşananlar benim kişiliğimi değiştirdi resmen..ben fazlasıyla giyinen süslü püslü renkli bi tiptim,makyajsız falan çıkmazdım önceleri,şimdi saldım gitti..kendimede bişey alamıyorum..sanırım temkinli davranmayı öğrendim..buda yalnış aslında,hep tutuyosun kendini..bakalım doğsunda bütün alışveriş o zaman inşallah..gerekirse internetten getirtirim kış günü:)

zrda canım çok yakın tedavin içimden sürekli dua ediyorum..her dakika Allahım kızlarada ver diye sayıyorum sizi..bu sefer sanki daha adapteyiz senin tedavine..inşallah herşey yolunda gider..evet okul açılıyo,çok sıkıldım zaten,ders yükümde az,hatta fazla az:) haftada 12 saat dersim var şimdilik:))) herşey yolunda giderse inşallah devam edicem,hem zaman daha iyi geçer diye düşünüyorum:)

lee canım sen tatile gitmemişmiydin? biz sizi gittiniz sanıyoruz:) kuzucuklara tatil çok iyi gelecek ohhh kızını denizde düşünemiyorum:)pamuk:) canım zrda sınıfçı.ben çok bişey diyemem ama seneyede yaşı çok büyük olur,eski sisteme göre çok göze batmazdı belki ama şimdiki sistmee göre seneye 1.sınıfta büyük kalır gbi geldi bana..ve şimdi 1 ler nisan mayısa kadar oyun oynayacaklar ve okuma yazmada çok ilerlenmeyecek..sende dışardan destek veriyosun zaten daha hızlı gelişir belki öğrenme düzeyi.tabii uzmanlar bilir..yada okuldan bi öğretmenle görüştür bakalım ne diyecekler,doktorlardan daha uzmanlar bu konuda sonuçta:)

selam kızlar yıne eskısı gıbı toplanıyoruz yaneguzel bı leemız eksık oda kuzularıyla tatılde pıraye ben daha 2 kılo aldım canım ama benım gobusde cıktı oglum 327 gram 22cm olmus bu sefer bızımkı fzla gostermedı yuzunu halay cekıyo mubarek ıcerde:) ben alısverıs ıcın erken oldugunu dusunuyorum canım nasıpse kasım gıbı baslarız ınsallah sen bayaga cosmusun Allah gıydırmek nasıp etsın gercekten en zevklı zamanı alısverıs gecenlerde bı magzaya gırdımde kendımı kaybetım pantolonlar falan ıcım gıttı ama almadım tabıkı

ooo fit hatun bunlar yahuuu..ben besiye aldım kendimie heralde..ama canım bişey istemediikçe yemedim aslında,yani ağzıma tıkmadım faydalıymış falan demedim..du bakalım nolcam:))) maşallahhh senin kuzunada,boyuna posuna kurban:)))

Back
X