Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
guleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem
:84::84::84::84::84:
Gulemcım kızının ıyı olmasına sevındım tatlım face geldıgın zaman yaz genelde esım oluyo ama evde oldugu ıcın gorunce bana verır hemen dew melodı pıraye bade sızıde faceden ekleyebılırmıyım optum hepınızı
pirayecim valla nolacak böyle halim bilmiyorum..benim hayatım böyle..kaygı,endişe duyacak bişeyler bulurum hep..ee bu sıpalar zaten hayatın ta kendisi..çok şükür Allahıma...sağ salim doğurup büyütmekte nasip olur inşallah..
ben baya kilo aldım ama çok hareketsiz yaşadım,yeni yeni hareketlendim..okul açılınca durur eminim..bende pantolon aldım kendime,kotlarımı giymeyeli çok oldu zaten bu kadar kilo alınca göbek çıksın çıkmasın içine giremem hiç birinin..bende rahat edeyim diye bi pantolon aldım..başkada hiç bişey almadım..
demek alışverişe başladın..neler aldın anlatsana:) hakkaten ayrıntılı ultrasondan sonra bahçeciye falan gerek kalmayacak bencede..bulunduğun yerde doktorun olması büyük nimet...benim yolum 1,5 saat sürüyo aslında çok değil gibi ama kış gelince naparız bilmiyorum..hayırlısı..
kızlar merhaba. butun kızlar toplanmıs :)
benim ayin 4undeymis randevum. evet egeye gidecegim ama ne olacak bilmiyorum. yani tam bir belirsizlik, hemen baslayacak miyiz ilk adetle bilemiyorum. ya da icime sinecek mi burasi, sinmeyecek mi gorecegiz.
sormussun gulem tekrar baslamak zor olmaz mi diye. cok hırslı degilim gulemcim artik eskisi gibi. okurken, yeni piyasaya atilmisken daha hirsli oluyor insan. ama simdi daha rahat hissediyorum. yani para icin stres icinde calisacagima, sakin bir iste, 3 kurusa keyif icin calisayim istiyorum. ya da ev-ofis yaparim birseyler.
piraye, gulem alisveris zamani en guzel kismi galiba su hamileligin. o minicik zıbınlara, coraplara nasil ozendik uzun sure. tadini cikarin bu anlarin :)
bade, zerda hadi bakalim gelmis dayanmis tedaviler kapiniza. melodi sen de cok bekleme kısı, bak baharda olsun :)
Neler aldım neler :) minik minik tulumlar, eşofman takımları, ayakkabılar, battaniyeler :) bebek bezi :) :) :) süt sağma makinası, kanguru :) :) sonraaaaaa biberon, emzirme yastığı, reflü yastığı :) :) :) hmmmmm kozmonot aldım bide çok şirin. Oto koltuğumda var, gerçi onu ablam verdi ama olsun :) bu gidişimizde de beşiğimizi ve ana kucağımızı falan alcaz sanırsam :) :) :) sen bişi almadın mı yaaa, ben mi çok erken davrandım acaba, ama napiiiim dayanamıyorum, her çarşıya çıkışta bişi alıp geliyorum eve :) Allah tamamınıda görmeyi nasip eder umarım. Eeeeee yelizcim sen demi bişi almadın yaaaDEW sölesene en çok ne kullanılıyo canım, çok ağırlaştığımda alışverişle uğraşmak istemiyorum. Bi de karda kıyamette alışveriş hiç çekilmez diye şimdiden ufak ufak başlıyayım dedim
Kızlar herkese günaydın, oooohhh herkes gelmiş nerdeyse, walla özlemişim topiğin bu canlı halini. DEW canım benim Karyayı kokla bizim yerimize emi, ünlü oldu walla doğar doğmaz, çok güzel bir kız maaşallah, Allah nazarlardan saklasın. Gülemcim beni güldürdün sabah sabah tatlım :) ne zaman geçecek bu evhamlar sorma walla, hep aynı psikopatlıktayız hepimiz, ama senin üstüne kimse tanımıyorum yani :) Çok sevindim bebeğinin iyi olmasına, maaşallah 200 gr olmuş, tam yemelik. Çok seviliyolar dimi. Anlatması çok güç, ona bişi olacak diye aklım çıkıyo, her an aklımda. Allah meleklerimizi korusun. Badecim canım benim koyuverdim gitti demişsin, bence birazcık toparlan canım. Birza pozitif olmaya çalış, yılma hemen olur mu canım. Umarım bu tedavinde sonuna kadar gidersiniz de güzel haberlerini alırız şekerim. Ceren de karar vermiş, hadi hayırlı olsun bakalım. Bir de Zerda vardı Eylülde başlayacak tedaviye. Kızlar peş peşe olacak transferleriniz nasipse. Umarım üçünüzde güzel haberleri alırsınız. Hepiniz için duacıyım.
Yelizcim tabikide ekleyebilirsin beni faceden, pek sık giremesemde ara sıra takip etmeye çalışıyorum. Bu arada nasıl gidiyo hamilelik kaç kilo aldın şekerim, ben yaklaşık 4 kilo aldım.Göbeğimde iice çıktı. Artık hamile kıyafetleri giyiyorum :) :) Bu arada geçen haftaki doktor kontrolümde herşey çok iyiydi, miniğimi esnerken gördük, küçük ağzını açıp kapıyordu, çok tatlıydı :) 318 gramdı geçen hafta :) ayın 7sinde ayrıntılı ultrasonum var. Bu son gidişim olacak bahçeciye, daha sonra burdaki doktoruma devam edeceğim. Çok masraf yaptık çoook, artık alışveriş zamanı geldiği için masrafları alışveriş için yapıcaz :) :) :) Umarım herşey yolunda giderde bir daha bahçeciye gitmek zorunda kalmam, Bu arada ben alışverişe başladım kızlar :) :) Hepinizi çok öpüyorum, Ama Karyaya torpil lütfen, onu öpüp koklayıp koynuma alıyorum :) :) :)
kızlar ben çok kötüyüm..
olur olmadık şeylere ağlıyorum
dün hafif başım ağrıdı mideme attı amaan dünyalar yıkılıdı sanki
ağlamaktan bi hal oldum
eşimin ödü koptu ne oldu diye
ağrı kesici bile içmeyen biriyim normalde canıma nazlı biri değilim
ama bu tedavinin stresiyle herşeye ağlıyorum
bu gün de elimi azcık kestim
oturdum salya sümük ağladım:)
off öyle içimi dökeyim dedim
sizin de içinizi şişirdim ama bu defa kimsenin haberi yok başlayacağımızdan
anneme ablama bile söylemedim
anlayacağınzı başınıza kaldım:)
selam kızlar yıne eskısı gıbı toplanıyoruz yaneguzel bı leemız eksık oda kuzularıyla tatılde pıraye ben daha 2 kılo aldım canım ama benım gobusde cıktı oglum 327 gram 22cm olmus bu sefer bızımkı fzla gostermedı yuzunu halay cekıyo mubarek ıcerde:) ben alısverıs ıcın erken oldugunu dusunuyorum canım nasıpse kasım gıbı baslarız ınsallah sen bayaga cosmusun Allah gıydırmek nasıp etsın gercekten en zevklı zamanı alısverıs gecenlerde bı magzaya gırdımde kendımı kaybetım pantolonlar falan ıcım gıttı ama almadım tabıkı