- 14 Kasım 2014
- 266
- 115
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım inşallah bebis geliyordur hayırlıhayırlı olsun tekrar bende hala hasta olmadım 3 gün geçti ama hiç test yapmak istemiyorum ,o tek çizgiyi görmekten korkuyorum galiba![]()
amin amin inşallah canım üzülme bende 6 ay bekledim sonunda geldi demek ki zamanı varmış Allah bizim için en iyisini bilir. Inşallah sende diğer ay verirsin mujdenibat 24 Aralık böyle güzel haberin sonuna bat eklenir mi yaolmadı bu ayda ama artık alıştım geçen aylarda olduğu gibi ilk defa bu ay üzülmedim nasip diyorum hayırlısı böyleymiş bu arada bu ay ki tüm hamişleri tebrik ederim Rabbim sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin
Canım amin bin kere. Inşallah sende anne olursun en yakın zamanda. dün kan verince daha idrar testi almadım . Yarın tekrar kan testine cagirdilar sonra da artık Allah Kerim.canım hayırlı olsun. darısı başıma darısı başıma hayırlısıylayarın bidaha yap sabah idrarıyla ve buraya yaz yoksa çatlarım...
canım çok sevindim Allahım sağlıklı bir şekilde kucağına almanı nasip etsin inşallahhhhh kuzucummm
canım ne zamandır çocuk bekliyordun sen bu milletin yazdığı adet belrtilerinden hangisini yaşıyorsun bide çok merak ettim :)Ben size bi örnek daha vereyim abimlerinde olmuyor bebisi. Hemde hiçbir sağlık problemi yok. 3 yıla yakındır. Hala zamanları var demek ki. Inşallah Allah verecekse sağlıklı hayırlı versin. O yüzden hep duacinizim sizlerin.
bir belirtin var mıydı canım hatırlıyor musun bizle de paylaşır mısınBen size bi örnek daha vereyim abimlerinde olmuyor bebisi. Hemde hiçbir sağlık problemi yok. 3 yıla yakındır. Hala zamanları var demek ki. Inşallah Allah verecekse sağlıklı hayırlı versin. O yüzden hep duacinizim sizlerin.
Canım tebrik ederim bebis geliyormus. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Benim göğüs ağrısı harici birşeyim olmadı çok ara ara kasık yirtilmasi hissettim o kadar. Hala da bi belirtim yok ama çok şükür hamileyim yaklaşık 3 4 haftalik filan mis.canım ne zamandır çocuk bekliyordun sen bu milletin yazdığı adet belrtilerinden hangisini yaşıyorsun bide çok merak ettim :)