UMUDUMUZ TEMMUZ AYI :) meleklerimizi beraber bekleyelim,dertleşelim !

Tebrik ederimmmm canım Allah kucağına almayi da nasip etsin adetin gecmismiydi idrar testi yaptığında ??

Tesekkur ediyorum, amin insallah. Ama ben cok endiseliyim. Evet gecikmisti.aslinda benim adetim duzenli degildir 25. Gun de adet gordugum oldu 39. Gunde. Ama son iki ay 28. Ya da 29. Gun adet olmustum. Ortalama 30. Gun olarak baz aldigimda idrar testini 5.gunku gecikmemde yapmiatim ve silik cikmisti. Sanirim gec dollenme. Yarin tekrar kan verecegim.deger katlamismi bakalim.

Eklentiler

• $1405960597392.webp
    $1405960597392.webp
    10 KB · Görüntüleme: 49
hayirli olsun canim :-) gozun aydin.benmde yarn adet gunum beklemedeyim goguslerim cok agiriyor kasiklarimda ara ara batmalar var bnde umutluyum ama bkalim

galiba bende hamileym ayni sekilde silik cizgi cikti bugun adet gunum testide bugun yaptm ama cok silik oldugundan emin olamadm

Tesekkur ederim. Benim adetim geçeli 5.gunde boyle silikti. Degerler katliyir simdi. Cuma gunu keseyi goremeye gidicez.insallah kesemizi ve mercimegimizi goruruz. Bence sen de hamilesin.hayirli olsun :) Silik cikmissa henuz cok yeni oldugu icinmis. Beni kontrollerinden haberdar et olur mu :)

Tesekkur ederim. Benim adetim geçeli 5.gunde boyle silikti. Degerler katliyir simdi. Cuma gunu keseyi goremeye gidicez.insallah kesemizi ve mercimegimizi goruruz. Bence sen de hamilesin.hayirli olsun :) Silik cikmissa henuz cok yeni oldugu icinmis. Beni kontrollerinden haberdar et olur mu :)

insallah saglikli hamilelikler geciririz .ayni sekilde sende haberdar et durumundan canim:-)

kan testi yaptırdım bugün veee sonucum 79.70 :49:

bende bugun kan testi yaptrdm.dun adet olmam gerekiyordu yani 1 gun gecti bugun degerim 15.9 cikti 3 haftalik dediler.sizce degerm yukselirmi yoksa yine kimyasal gebelikmi yasiyorum.cok moralim bozuk

bende bugun kan testi yaptrdm.dun adet olmam gerekiyordu yani 1 gun gecti bugun degerim 15.9 cikti 3 haftalik dediler.sizce degerm yukselirmi yoksa yine kimyasal gebelikmi yasiyorum.cok moralim bozuk
adetin geçeli cok yeni.ondandir bence canim. 2 gun sonra tekrar ver kan. Bak goreceksin artacak. Kuruntu yapmamaya calis, olumlu dusun. Bebegin seninle ins.

adetin geçeli cok yeni.ondandir bence canim. 2 gun sonra tekrar ver kan. Bak goreceksin artacak. Kuruntu yapmamaya calis, olumlu dusun. Bebegin seninle ins.

ne mutlu sana keseyide gordun lutfen yine haberdar et olurmu kalp atislarini duyunca. cok sevndm senin adina.sen o 70 kusurlu degeri adetin kac gun gecince olcturdun.belki dedigin gibiyse senin degerle karsilastrcam malum bn adet 1 gun gecnce o sonucu aldm ya.

Back
X