günaydın emelciğimmmmmşebnem,esma,aslı,gülşen,merve,ayşe,raziye,nazmiye,asiye hepinizin günü aydın olsun......
evet ya haklısınız ama ne yapayım bugün 5.30da paydos edeceğim kimse tutamaz beni burda dün 7.30 evdeydim benhaydaa nası geri geldi ya sen bence bu aralar kendini biraz fazla yoruyosun işten geç çıkmalar misafirler doğumgünleri filan dinlen bence bu hafta sonu yerinden kıpırdama emi belki düzelir
günaydın emelcim canım nasılsın ay esmacım dikkat et kendine ama şebonun dediği gibi gerçektende kendini çok yoruyorsun yiğenimize ve kendine dikkat et canım
hoşbulduk canım..Valla kart bir gelmedi gitti bakalım günüm aslında yarın..Lekelenmeler devam ediyor..bir gelsede kurtulsam..
kıslar nasip tatilde bizim listemizi kim hazırlayacak nasip gelene kadar listesizmi kalıcaz((
kafanı kaldırsan görürsün merveyikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3esmam canım hamişim tşk ederim gerçektende ne varsa sende var ya kızlar nerde yoksa öteki topiçtelermi mervecim dünde yoktu kıslar nerdesinizzzzzzzzzzzzzz hamişler hamiş adayları
günaydınn canlarımmmmm hayydii listede sıra hemen bana gelsinn şafakkk 9
günaydın mervecim nerelerdesin canım ya mervem bana senin takviminden yaparmısın canım aynısından birde senin civciv kendimi ilerlede zaten öylemiydi
günaydın kızlar ya giremedim dün siteye bi tuhaflık vardı eror veriyodu. Ayşecim cevap için sağol halletmiş aslıcım.
Nasılsınız kızlar ben iiim. İşim çok bu ara arkadaş izinde arada girebiliyorum
günaydın a.s.kızlar gününüz aydın olsun göbüşleriniz bebiş olsun nasılsınız bakalım esmacım beni eylüle al istersen 19eylül
hoşgeldin asiyeciğiiimmm nasılsınnnn cannnımmmm:1hug:
herkese günaydınlar tatlı hamişler.....tatlı hamiş adayları................gününüz aydın olsun,dualarınız kabul olsun.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?