Umudumuz Umut olsun

hoşgeldin ayşecim...kimseler yok bugün yine..topik hareketsiz..biz iyiyiz bebişimle...bi de şu bulantılar olmasa...allahtan çok değil...
kız onlar bende hala varrrr ama şöyle düşün-benim taktik-kötüyüm demekki iyiyizzzzz:teytey::teytey:
selam kızlar... falza gelemiyorum kusura bkmayın işler yoğun maalesef...hepiniz öpüldünüz..
kolay gelsin canımmmmmm:1hug:
Rahel emelcim hoşgeldin canım
ayşecim biz iyiyiz siz nasılsınız bakalım kızınla kızın olcak gibi geliyor ayşe çıktımı kız göbişin bellimi artık

çıktı çıktııı yuvarlak bir karnım var artık yayıldı iyicene ama tabi sizinkinin yanında çok küçük halaaaaa aman içindekiler sağlıklı olsun yeterki değil miiiiikız bizdede ağır basıyor hatta eşim kızım diyor taaaa başından beri ama işin başı sağlık tabi erkek te olsa başımızın üstüneee yeterki hep yanımızda olsunnnn

Tabi ayşecim sağlıklı olsun yeterki benimde yayık bir karnım vardı ama erkek oldu erkek sivri olurmuş derler ama benimki sivri değil hala
sağol sinemcim darısı sizin başınıza canım benim.

ImageShack - Image Hosting :: fotoraf0167fc0.jpg

ImageShack - Image Hosting :: fotoraf0168pr7.jpg

bunlarda göbüsüm

Emelcim çok güsel canım sepetiniz yatağınız çok güzel darısı başıma inşallah göbişinde çatlamamış ne güsel canım

aslım sepet benım kına sepetım vallahı o kadar masraf arasında yenı bır sepet alamam razısım ve aslım masallah ama ben göbegıme hıç bırsey surmedım doktorum kımı ınsan dunya para döker çatlak kremı alır ama yınede çatlar kımı bırsey yapmaz çatlamaz dedı

Emelcim göbişin kocaman olmuş maşallah cnm nazar değmesin

Kızlar arada bakıyorum yılsonu işlemleri var kusuruma bakmayın...
Aslıcım orada 20 ocak yazıyo ama benim gene aysonunu bulur sanırım hastalığım dengesiz ya benimki zaten bu aydan umutsuzum pek görüşemedik eşimle ama yinede kısmet bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…