Umudumuz Umut olsun

Kızlar gününüz aydın olsun gelemiyorum yanınıza maalesef fax geçiyorum şirketlere aman bitireyim döncem sizleri özledim valla

Emelcim hoşgeldin nasılsın canım
sinemcim biz iyiyiz sen nasılsın
asiyecim az kalmış gününe hadi inş ilk haber senden gelecek
razişim seninde az kalmış allah bebeler geliyor
bende cumartesi günü bebeişmle buluşucam bakalım inş böbreğimiz iyi çıkacak ve sorun kalmıcak.

sanada afiyet olsun canım ben de birazdan çıkarım herkese afiyet olsun bebişlerinize top top et olsun :))))

inşallah aslıcım oğluşun gayet sağıklı bir şekilde sana şov yapacak annecim ben iyiyim merak etme diye bizden selam mehmetcana evet az kaldı bakalım artık çok umudum olmasada küçük bir şey var yinede hayırlısı artık

canım bız ıyıyız mehmetcan da ıyıdır desene aynı gun gorecegız bebeklerımızı

Evet emelcim birlikte görücez oğluşlarımızı ya detaylı usgde bakıcak yine tam olarak göremicem böbreğini idrar kesesini felan inceleyecek nayse napalım şubatta görücez bizde
söylerim razişim tüm dualarımız sizinle yemek yyenlere afiyet olsun

selam milletttttttkaydirigubbakcemile3
gününüz aydın olsun canlarım nasılsınız bakalımmmmmmm:1hug:
zeytinim o hapların sonucu inşallah dünyalar tatlısı bir bebiş olur canımmmmma.s.
mervem nikolüm aslım razişim emoşum asişim nasılsınızzzzzzz:1hug:
şebbom gülşenim rahelim nazmiyem nerelerdeee bakalım hadi diğerlerinin gecikmesine alıştık daaa aloooo nerelerdesiniz huuuuuuu
nasipim hala bekliyorum canım eğer arada uğruyorsan sen anladın onuuuuuuuuyerimseniben
esmam pc sizlikten gelemiyo pınarım yine kayıplarda transferi bekliyoooo inşallah onada çifter çifter bebiş gelecekkk:Saruboceq:sinem aylin hepten kayıppp seher arada ceeeee diyor feyza gelmemiş başka kim vardı yavvv neyse unuttuğum varsa affolaaa hepinize mucuksss mucukssssŞenizŞeniz

hoşgeldin ayşecim...kimseler yok bugün yine..topik hareketsiz..biz iyiyiz bebişimle...bi de şu bulantılar olmasa...allahtan çok değil...

selam kızlar... falza gelemiyorum kusura bkmayın işler yoğun maalesef...hepiniz öpüldünüz..

Rahel emelcim hoşgeldin canım
ayşecim biz iyiyiz siz nasılsınız bakalım kızınla kızın olcak gibi geliyor ayşe çıktımı kız göbişin bellimi artık

inş. aslıcım böbreğinde problem mi var bebişin inş. bişe çıkmaz canım sağlıklı bir şekilde doğar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…